185
Budapest XIV. kerület Zugló
  • Editthy #102
    Ahogy mondod... Sajnos már csak álom a csendes jó levegőjű zöld zugló :( (erre célozál ügye? )
  • Lammer
    az biztos :\
  • DanielT
    Álomvilágban éltek gyermekeim :)))

• Lammer
    "részemről a gyomrom fordul fel attól ami ebben a kerületben pár éve folyik ilyen téren."

tsokolom, a vastagon kiemelt reszt tessek behelyettesiteni nyugodtan az orszag szoval...
    bar majd jon Dani azt jol megmagyarazza ezt is, hogy ez megiscsak jo :D
    ()
  • Editthy #98
    ohh és még valami, nem tudom most mi a helyzet, mert sétálni már nem sok kedvem a betonfalak között, de 1-2 éve eléggé el van hanyagolva a patak is- megjelentek és elszaporodttak a patkányok, és a medret is illene néha kikotorni... betelefonáltunk az illetékeseknek- nem tudom, hogy azóta történt- e bármi minősigi változás?
  • Editthy #97
    És erre az az egyetlen megoldás h már boccs de ODAB*SZNAK egy betondzsungelt??? A bicigli út ellen nics kifogásom (bár a mi részünön azért is kivágtak fákat...
    Területrendezésről még nem hallot senki??? De persze az építési területnek történő eladásnál, lehet jó nagyokat sikkasztani- parkosításnál kevesebb került volna a zsebekbe. A részemről a gyomrom fordul fel attól ami ebben a kerületben pár éve folyik ilyen téren.
  • Lammer
    jo akkor a csoviket zavarjak el es rendezzek a kornyezetet, de nema' mindent beepiteni, az olyan gaz...
    es Gerzson jol irja es 1etertek vele: "társasházak hozadéka még hogy: millió kocsi áll az utcában és sok idegen jön-megy"

ha mindent beepitenek(akar tarsashaz, akar szingli magan) az csak a zoldovezettol veszi el a helyet... es szerintem nem jo... de szolj ha tevedek... :/
  • Gerzson
    igen, ott is épül mégtöbb
    én előzőleg a Csömör úti felüljáró mellé mondtam a gödröt az Öv, Pöstyén utca, vasút, Csömöri út által körülvett terültere, már kész az alapja az egyik háznak

77-es trolin már most érzékelhető a több ember, inkább a strandnak kellett volna terjeszkednie, régen arról volt szó hogy nyitott-fedett úszoda lesz, helyette az akkori vezetés utolsó lépéseként eladta a terültet bagóért

nekünk konkrétan a szomszédban történt ez, lebontották a vityillót és baromi magas társasházat építettek
    amikor kiderült hogy egy emelettel nagyobbra sikerült mint az engedélyezett, kifizették a piti bírságot és nem kellett visszabontani a házat
    kicsit furcsa világban élünk
    társasházak hozadéka még hogy: millió kocsi áll az utcában és sok idegen jön-megy
  • DanielT
    Az a terület egy rohadt nagy gazos putri volt hajléktalanok szemétből épített sátraival, semmi más. Most a patakon fahíd ível, a futóknak és a biciklistáknak külön burkolt út van. És körös körül új házak rendezett belterülettel.
  • Editthy #93
    A Paskál strand és a Vezér út közötti részen ill a patak az Egressy út a Miskolci utca és a Szugló utca által határolt területen. Közkedvelt sétáló és futó terület volt sok zöldel.

Most oda került egy "lakó park" lassítva a közlekedést , zsúfolva a helyi tömegközlekedést, kivágva egy csomó zöld növényt. Számomra a leg vérlázítóbb mikor úgy hirdetik ezeket a lakásokat hogy: "ZUGLÓ ZÖLDÖVEZETÉBEN", "CSENDES KLÖRNYEZETBEN" "JÓ LEVEGŐ" stb. pont evvel teszik tönkre- már rég nem a zöld területeiről és a jó levegőjéről híres zuglóban élünk, sajnos!

A környékünkön is most adtak el egy telket, lerombolták a házat- mikor a szomszédok megtudták hogy a telek több mint 90!!! %-át be építík TÁRSASHÁZNAK!!! és próbáltak tenni ellene- a telek tulajdonosa majdhogynem a pofájukba röhögve közölte, h nem fog sikerülni a megfelelő emberek ugyanis már rég le lettek fizetve... és ez így megy...
  • Lammer
    szanalmasak...
  • Gerzson
    merre volt a sok fa?
  • édiedi
    hermina happy land zuglo valos tenyek
  • Lammer
    hulye kocsogok(by Pako)...
    demosttelleg...
  • Editthy #87
    Csak elbeszélgettem velük mennyi fát vágtak ki és mennyit ültettek helyette és azt a keveset amit beültettek miért nem gondozzák- kiszáradt a háromnegyede!!!
  • Gerzson
    igen? mit írtál és mit válaszoltak?
  • Editthy #85
    volt egy "szép" levelezésem velük...
  • Gerzson
    már kész a hatalmas gödör és ott a toronydaru
  • Editthy #83
    Én ma megyek....
  • Lammer
    nah lanyok vótam enis a szinemában

csak kicsit draga a jegy
  • Editthy #81
    "A megújult Sugár Üzletközpont falán elhelyezték Közép-Európa legnagyobb kültéri kivetítőjét. A több mint 60 négyzetméteres színes LED-falat a Fotexnet üzemelteti"
  • Editthy #80
    Én is már nagyon vártam- hasonlóan a bemászás miatt... így bármikor ha kedvem szottyan mozizni- 15 perc és ott is vagyok
  • Lammer
    SQJ forumtars mar volt is az ojjektumban ... Klikk

en is lehet meglesem a haromszazat hamarosan... vegre nem kell berongyolni varosba(westend, Dunaplaza) meg Polusba sem... ehh felulok a vilire 2 megallo es ottvagyok 3 perc alatt :D
  • Editthy #78
    Na , meg is nyit... ha jól látom ma... a web címük még nem él, de itt megtalálható a műsor... http://est.hu/hely/18269/sugar_cinemas/ro11
  • Editthy #77
    Lassan tényleg ott tart ez a kerület, hogy egy talpalatnyi zöld területe nem marad a városligeten kívül, de majd oda is valami okos kitalál valamit...
  • Editthy #76
    törölték az indexről...
  • Editthy #75
    Elvileg tavaszra ígérték... lassan már tavasz van :)
    Arra járok dolgozni, és készül... amennyire belátni, elkészült az álmennyezet a világítás, festés... nem tudom a mozitermekkel hogy állnak...
  • OPM
    Mikor lesz a nyitás amúgy?
  • boyscout
    14kerbe yárok azaz ide suliba. :D
  • Editthy #71
    SUGÁR- 7-8 termes mozi-index cikk
  • Editthy #70
    többet én sem tudok... egyelőre...
  • Editthy #69
    Én például innkább fogom a Sugár mozit választani, nekem egyszerűbb és gyorsabb az odajutás és nem annyira "plázás"- pont az lessz benne a jó hogy nem gigamega...
    Nem félek, hogy nem fog menni... egy csomó járat végállomása, metróval könnyen megközelíthető, nyílván helyet fog kapni néhány étterem-kávézó is, ha pedig nem csak átsétálsz a hídon az Árkádba...

• Gerzson
    Azzal Sugár nem fog jól járni, ugyanis a kereszteződésnél keresztben már épül az Ügető helyén Budapest legnagyobb plázája az Aréna Plaza.
    21 termes mozi három dimenziós IMAX vetítő teremmel
    Sugárnak ezzel feladták a leckét
  • OPM
    hát elkell ismerni, szép nagy lett! :) lehet már bővebb infokat tudni róla? jólenne 3d vetítés :P
  • Editthy #66
    Én kb. 3-4 hete tudttam meg mikor bementem és megláttam a fsz-en elhelyezett maketten a feliratot :)
  • Lammer
    pedig ezer eve lehet tudni... :DDDD
  • Editthy #64
    Örs Vezér tér, a Sugárhoz építettek hozzá... az lessz az :)
    Annó mikor az Árkád elkészült sokan csodálkoztak h miért nincs mozi-beleértve engem is... a közelben ugyanis egy sincs... ahoz hogy mozizzunk vagy a Pólusig kell kimenni vagy be a dzsumbujba...
  • Gerzson
    igen? én nem is hallottam róla, hol és milyen mozi lesz?
  • I.C.ram
    Amúgymeg 2. kerület powah :P
  • I.C.ram
    Angyalföld mint közkedvelt kerület? Jó vicc :D Nyócker meg maga a kánaán, mi?