185
Budapest XIV. kerület Zugló
-
Mit szóltok? Végre lessz mozink 
-
egy darabon megállt az építkezés, mert találtak valami régészeti leletet (asszem)
lehet is látni buszról, valami oszlopnak a talpa, de nem tudok róla többet
én elég sok hajléktalannal találkozok, trolibuszon is mindig pont elém ülnek le aztán szagolhatom őket
-
Én nem messze lakom a területtől... annó sokat sétáltunk és futottunk arra... egy 10-15 éve még vadregényes volt az a rész... mára egy kőrengeteg :( Lassan az összes zöld területét elveszíti Zugló :( Egyetlen egy előnye hogy a csöviket kirakták arról a részről, de semmi több... -
igen, megszakad a szívem amikor belegondolok, ha felépült volna a fürdőkomplexum akkor itt lenne az Úszó EB + majd egyszer a távoli jövőben az olimpia 
de sajnos egyszerűbb volt eladni a területet jó pénzért
-
Nincs hát, azért baszták oda azt a rohadt lakóparkot a paskál mellé! :( -
ááá...abban nincs nagy profit... -
pfff nehogy megorizzuk a zold teruleteinket... a fenebe... :C -
igen, egy rendes parknak én is jobban örültem volna.
-
igen, sajnos láttam, nagyon nem hiányzik ide, de ez van -
FIAT autószalont
-
www.zuglo.hu
-
Dolgoztam térképészeti társaságnál, szerintem ők jobban tudják mint te -
Csak hiszed -
De!
A 14. kerületet hívják Zuglónak.
Zugló városrészei pedig : Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kisszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget.
-
Nem a 14 ker.-t hívják Zuglónak, hanem a 14 ker. egyik részét, úgy mint ahogy egy másik részét mondjuk Herminamezőnek. -
Van -
én azt tudom hogy a 14. kerületet Zuglónak hívják. Az hogy ezen belül is vannak részei, amiben egyiket szintén zuglónak hívják, azt nem tudtam. Nem tudtam hogy kerületeken belül is van felosztás. -
Jolvan ne lovagoljatok mar a varosreszeken... XIV.ker rulez es kesz... :P -
Van egy Zugló nevű 14. kerület és vannak benne a városrészek amiket felsoroltál (Bizony, Zugló kerületben van egy Zugló városrész, na és ???)
Ezt még én is tudom.
Egy Zuglói (, bár nem születése óta :P) -
Akkor nézd meg jobban a térképet és x idő után talán rájössz, hogy a 14. ker nem csak Zuglóból áll, hanem Törökőrből, Herminamezőből, Istvánmezőből, Alsórákosból, Rákosfalvából és a Városligetből. -
badsco #40 Abban, hogy azon lovagol sztem, hogy kiszugló, nagyzugló,istvánmező meg herminamező, meg mittuomén még mivan, de én is csak ZUGLÓ-nak hívom. A legfaszogányosabb kerület én mondom jókishely. Amúgy én is oda jártam suliba. (péeszef), ja és ott laktam 1 évig. kb. -
nem értelek. a 14. kerületet zuglónak hívják. 13.-at ahol én lakok meg angyalföldnek. Térképet is néztem már, és oda járok suliba is, meg sok midnent ott csinálok még. Nem értem miben tévedek -
-
[Walaki]D`Lair #37 jesz oké dollár :) -
"A fővárosban a leginkább kedveltté a XIV. kerület vált, azonban a tavalyi felmérésben nyertes XIII. kerület szorosan a második helyen - mindössze néhány százalékkal lemaradva - következik. A válaszolók 32 százaléka jelölte meg az egyre inkább divatba jövő XIV. kerületet kívánt lakóhelyként."
Mai Index.hu hír :) -
Ööö, talán azért mert Bp egyetlen kerülete is nagyobb mint a legnagyobb Magyar városok? -
Tévedsz! Milőtt véleményt nyilvánítasz, legalább a térképre nézzél rá! -
Hehe...Zugló powa :))
Én is itt tengetem unalmasabbnál unalmasabb (pl árkád tetején bevásárlókocsi rallyzás) napjaimat... :))
Peace :) -
oda járt az egyik volt oszt. társam! Gönczy Gabriella,ha mond neked valamit!:) -
dede, lesz :P Sok-sok fa lesz itt, egyébként most is van sok ;) -
valaki volt pár héttel ezelőtt a Rákospatak parti futóversenyen (április 20 vagy 21)? :) Tőlünk majdnem az egész iskola ottvolt :P -
Nuki #29 dee dee, si seòor :D
ismeretség? vagy honnan tudja? ^^ -
[Walaki]D`Lair #28 Én a Cházár András u.-ba jártam, ott volt a Sulim...:) Most meg az Örsre járok a BKF-re :) -
igen, a Keleti és a Hungária körút között -
Petrik' ? vagy az nem ott van!?
-
persze, nyiss csak bátran! támogatunk! 
megyéből biztos vannak, de ismerik ők a templomotok tornyát? ugye hogy nem
akkor pedig nincs sok értelme megye szinten nyitogatni
ha nem írnak, akkor nem írnak a topicba, de te legalább megtetted a kezdeti lépést (mint ahogy én is) -
én alföldi (kis)városban élek,ígyhát nyissak topicot és imátkozzak hogy találok pár arcot? amúgy sz.sz.bereg megyéből gondolom többen is fórumoznak.. -
Nuki #23 oda járok suliba :)
Vegyészet rulz!! :D -
talán mert az emberek szeretnek olyanokkal beszélgetni akik ugyanazzal a buszjárattal közlekednek, ugyanabba a közértbe járnak vásárolni, ugyanoda jártak esetleg suliba, ott viszik a kutyát sétálni, ott mennek futni, biciklizni
szóval akik azonos környéken élik mindennapjaikat
nem gondolom hogy pörögni fog a topic, nem is cél, de ha pár hetente valaki annyit benyög hogy
"az a nyíves troli megint lerobbant csőtörés miatt, gyalogolhattam hazáig"
vagy
"ki látta a Rákos-patakban a STOP táblát?"
már akkor megérte hogy van a téma -
én a folyó túloldalán döglődök!:) III.ker