64
-
Benoke #24 Jó ez a szuper számítógépes vin. Már csak azt nem értem, hogyan oldják meg a win rendszeres karbantartási igényét? :) pl a gép újraindítása 1-2 havonta, ellenkező esetben drasztikus sebesség csökkenés következik. :) Vagy megy az automatikus ápdét azt számolás közben restart. :D Remekül hangzik :) -
Runo #23 Most hogy mondjátok, updatelek egyet, hátha jön 1 levél hogy "az ön windowsa nem eredeti, ezért a következő 2 héten belül küldjük önhöz az FBI-t, és valószínűleg be fogják csukni önt, vagy lehet hogy le is lövik!"
De aki szomszéd pistabácsit kirabolta és megverte, az még mindig vidáman rohangál a városba...
-
k0zi #22 Úgy értettem a linuxnak, csak sok windowsos hozzászólást olvastam :) -
k0zi #21 Reméljük hogy a PS3-al az OpenGL kerül előtérbe és ez lökést ad a windowsnak is :) -
#20 akkor már csak kéthetente kéri le a ms az IP címemet... máris nyugodtabban alszom
Billy fiú: Belga - Egy két hár... -
#19 "...hamis a windowsod, illetve vannak helyek (pl korhaz) ahol igen komoly karokat tudna ez okozni"
ok, legyen hát copypaste, de szerintem ez pont azt jelenti, igaz más szavakkal, de azt. Egyébként semmi bajom veled, bocs öcsém ha megbántottam az érzéseidet, u know, csak tök állat volt, hogy pont ezt a hivatalos helyet tudtad említeni, szerintem itt az egyik legvalószínûtlenebb hogy ilyesmivel játszanának. Nem ér az nekük annyit. Gondolj bele, ha kitudódna mondjuk egy halál eset után mekkora pert indítanának... 100% hogy nem olyan hülyék hogy pont ezen "spórolnának". -
cyberass #18 Na nekem ebből lett elegem. Ez a mocskos cég mindenkit befolyásol és minden úgy történik ahogy ők akarják.
A PC felhasználók 9x%-a úgy táncol ahogy az ms fütyül. Hát én nemfogok a 9x%-kal táncolni akkorse ha billiék fejreállnak. -
dez #17 Azért a felhasználóik egy részét mégiscsak rá kell venni, hogy is megvegyék. -
fako #16 Ja csak kicsit tul sokat szivtal mert ilyet nem irtam. Amikor idezgetsz probald a copy paste-t.
Egyebkent meg arrol van szo hogy a wgacheck sem tokeletes, es elofordulhat hogy legalis windowst illegalisnak allapit meg. -
#15 Igen, engem is a DX10 miatt értekel nagyrést a Vista, a többi feature is izgalmasan hangzik persze de a dx10 az dx10 lesz. Csak ezzel elétrék, hogy biztosan váltsak (és persze az emberek többsége). Ha ezek nem lennének elegek akkor megvonják a támogatást az XP-ről, vagy elintézik hogy csak Vista-ra legyenek az appok, driverek nagyrésze. -
#14 Lehet akármilyen ellenőrzés ugyis mebuherálják! És ez jó nekünk :D -
turul16 #13 Egy ilyen inteligensen telpülő, linuxal egy laikus is el tud boldogulni. Láttam!
A játékok miatt használ az emberek jó része wint. És az MS tett le, pénzt is, a játék fejlesztőknek DirectX támagatásáért, a DX 3.3-5.0 idejében (ID is MS "kérésre" támogatta DirectX-et annak idején, ha értesüléseim helyesek). így elterjedté vált. -
#12 "Hamis windows pl a kórházakban" a földön vagyok, hát ez valami nagyon jó volt. -
k0zi #11 Akkor igazából nem értem minek ellenőrzi :)
Hidd el az emberek ígyis úgyis Windowst vennének, mert azt oktatják mindenhol, linux pedig igen ijesztő a laikusok számára. -
#10 az oké hogy egyszer leellenőrizze, de kéthetente minek leellenőrizni hogy eredeti e? Miközben feltelepítettem elöször az eredetit, akkor az két hét múlva már másolt lesz úgy hogy újra sem telepítettem? -
dez #9 Viccelsz? :)
Prioritási sorrend:
1. Lehetőleg legyen minnél több legális Windows-használó.
2. Lehetőleg legyen minnél több Windows-használó. -
#8 Szuperszámítógépekre windows....hmmm szuper bugokkal? -
Cat 02 #7 korházban ? :D -
wanek #6 Mi szükség van egyáltalán arra, hogy akár 2 hetenként, vagy bármilyen gyakorisággal is eredetiséget ellenőrizzenek? Ez nem más, mint kémkedés. Persze ezt a mikorfostól már megszokhattuk, mert a msie, wmp, és még ki tudja, hogy hány összetevő árulkodik... -
blackeagle #5 Szemét tetvek erre van eszük. Ezért (is) nem használom ezt a szart ,nem vagyok kiványcsi erre a fasiszta cégre. Nem mind1 hogy naponta ,vagy 2 hetente kémkedik ? Úgyis el lehet küldeni a frissen feltett lopott cuccok listáját. Mi lenne ha minden cég akinek 10000 ft- felett van terméke nálam állandóan avval cseszegetne ,hogy eredeti -e ? Mit képzel magáról az a féreg cég ? -
k0zi #4 Akkor mondjuk az első figyelmeztetés után 2 hónappal. -
fako #3 Azert mert lehet hogy onhibadon kivul (pl atvertek a boltban) hamis a windowsod, illetve vannak helyek (pl korhaz) ahol igen komoly karokat tudna ez okozni. -
k0zi #2 Azt nem értem, hogyha tudja, hogy nem eredeti a Windows-od, akkor miért nem tiltja le a használatát?
Pl 30 perc után kikapolcsja a géped, vagy valami bosszantó dolgot tehettek volna bele :) -
turul16 #1 "Compute Cluster Server 2003" ennek mi az előnye? Van neki?