369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
#129 DJ-nek van mikrofonos fülese! :DD -
george4 #128 Kuld mar el legyszi Privibe ahonnan te szeded!Thx -
#127 Az rendben van...vegyel valami jo mikrofont..meg amugy is DJ-nek nincs jo mikrofonja?! :DDDD -
george4 #126 Ezt mondom. -
#125 érdekes pedig nekem már csak 1 óra -
george4 #124 Thx de nekem onnan nem jon! 0 Seeds 0 Leechers! Megnezem mashol is! -
neuro #123 vedd vissza a hajtómű hangerejét :) -
#122 mininova -
#121 ok,én benne vagyok!:) -
#120 Nah kiprobaltuk (Zonealarmot nem szereti meg mindig! hiaba engedelyezett...le kell loni hogy menjen!)
Nyomtunk egy coopot sajna alig ertettem Neurot a TS vagy valami mas miatt..de egybol lett 5 skalpom...hat azt megallapitottuk hogy nem egy Lomac...minden automata de azert el lehet vele lenni.. :)) -
neuro #119 Működik a multi, Seaweed-el repültünk is 1 dog-ot és 1 coop-ot. Az install sorrendje az, amit Skyline írt a 117-ben. Ha gondoljátok estefelé még mehetünk egy kört. -
george4 #118 honnan szeded? -
#117 nem tudok csatlakozni,mert lelett zárva a szerver!:\
elvileg jónak kell lennie!
tehát ez az install sorrendje:
WoV,utánna WoE,majd mikor kérdi,hogy másoljon-e fileokat a WoV-ból,akkor kikell pipálni,majd utánna WoE patcholása -
#116 és így tutti jó?multi is? -
#115 áhá,megvan a hiba...ez lesz a jó sorrend,amit alul írtam -
#114 mert akkor nekünk kéne hostolni és működne!Bár én már szedem a WOV-ot is!Úgyis kell hozzá a gépek miatt meg a map miatt is. -
#113 asszem 1 patch van eddig a WoE-hez,több nincs -
#112 eztet':
kipróbálom azt,hogy előbb felteszem a WoV-t,majd WoE-t,majd patcholom a WoE-t -
george4 #111 Miert nem lehet csak Wings Over Europe Cold War Gone Hot servert inditani? Az talan mindenkinek megvan! Ez a legutolso patch a WOE-hez?(v05.25.06 Patch) -
#110 azt írta,hogy nincsenek telepítve bizonyos gépek,amik a hostnak vannak,és nem játszhatok!:\ -
#109 ebből ma már nem lesz WOV -
#108 végre megvan a szerver!:D
nincsen TS-em! -
neuro #107 várj egy picit mindjárt indítom újra.
a 102-esek TS-ére betudsz jönni?
-
#106 most nekem is fent van WoV + WoE (és a WoE patch)...WoV nincs patcholva...megnézem most mit csinál -
#105 102-esek TS-en a csatinkon vagyok. -
neuro #104 melyik ts-re menjek? -
george4 #103 nekem is csak WOE van! Kesob is menni fog a server? mert le kell szednem a WOV-t! -
#102 Ez eddig is gy volt..en ezt hangoztattam a BoPack egyik krealasank okan is...de nem voltam benne mar biztos mert regen multiztam SFP1-el.
Ellenben most nem tudtam csatlakozni....TS-en vagy?! -
neuro #101 ez a hátránya, ha egy játék moddolható világba :( -
#100 nekem csak WOE+patch :( -
neuro #99 Elég érdekes dolog derült ki:
Ha bármiben is különbözik a host és a kliens install a multis játék nem fog menni.
Tehát nekem fent van a WOV + WOE és a legújabb WOE patch. -
#98 akkor felteszem a WoV-t,hátha -
#97 ment!de neuronak Wov is fent van nekem meg csak Woe és így nem tudtam csatlakozni!honan lehet Wov-ot leszedni? -
#96 megy már a szerver? mert beírom az ip-t,majd initalizing network,abba hagyja,aztán ennyi...semmit nem csinál -
neuro #95 Mikor belépsz a multis menübe a játék elakad, mert a windows tűzfal megfogja. Nyomj ALT+TAB-ot és engedélyezd, hogy kijusson. Ha másképp nem megy CTRL+ALT+DEL és lődd ki a játék task-ját, endegélyezd a tűzfalon és indítsd újra.
Ha ezek közül egyik sem megy, add hozzá a woe.exe-t a kivételezett fájlokhoz :)
Sajna Lobby-val nem megy, mert nem ismeri fel az új exe-t. -
#94 én is mennék de nem tudok semmit csinálni a multi menüben mert egyből keres és megszakítani sem lehet!Hyper Lobby ba lehet ip. alapján kapcsolódni? -
george4 #93 ok -
neuro #92 6kor elindítok egy szervert, aki akar jöjjön - IP: 86.101.32.179 -
#91 -
george4 #90 Engem erdekelne!