Wings Over Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a linket, de ahogy VietnamSEA könyvtár, úgy VietnamSEA.cat file sincs a WOE only telepítésben. Csak GermanyCE.cat.

Seaweed
Valoszinu a VietnamSEA.cat-on belul valamit. (van ehhezkicsomagolo..

*update... nevetseges..ha linkbol nyitom az urlt akkor a fooldalra dob ha copy-pasta akkro meg odavisz...szax az egesz...szal itt az url:
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=1004
Na, hát ebben a könyvátban nekem csak a GermanyCE van. A vietnam hiányzik.
Próbáltam létrehozni egy ilyen nevû könyvtárt és belemásolni a megszépült Vietnam map fájljait, de nem látta a program. Nyilván valahol át kellene irkálni benne valamit.

Seaweed
Akkor jah.
Szvsz csak akkor vannak benne, ha a WoV is telepítve van.
Én tisztán csak a WoE-t telepítettem fel, és csak Germany map van, és 3 európai hadjárat,ahol a szovjeteket kell jobb belátásra bírni.

Seaweed
benne van a vietnami alapban (bar lehet hogy ha neked nincs akkor nekem azert kerult bele mert melette ott van a WoV is telepitve..de az biztos hogy a WoE-ben ott vannak nekem a vietnami map/kampany faljai is!!)
A Vietnam mapot nem lehet valahogy beoperálni alá? Különösen a megszépített változatát? Nekem nincs már meg a WoV.

Elfut magában is.

Voltan
Ez egy kieg. lemez, vagy mi? Elfut magában is? Csak mert gyanúsan pici.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seaweed
Oksa! ez a legjobb mod mentes WoE egyelore mert ez biztos mindenkinek megoldhato...(aztan ha odajutok es a BoPackot is rendbe teszem egy frissitessel akkor aztan azt is ki kene mar probalni egyszer 😉))
Seaweed
BoPackot is rendbe kene hozni mert az uj patch rendesen alavagott egyket addon gepnek benne...leginkabb kedv kene a 3-5 oras mutethez..<#rolleyes>
*** Ma este mod mentes WOE multi próba? ***

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

mind a három játéknak vannak elõnyei és hátrányai, de nem lehet közöttük egyértelmûen választani

Jobb a Wings Over Europe: Cold War Gone Hot, mint a Lock On: Modern Air Combat vagy a Falcon 4.0 Allied Force?
Bucser
nem tudom de valószínû.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Coop küldinél az üresen maradt helyeket AI gépekkel tölti föl a program?

DJ Skyline
nálam nem talál 1 szervert sem...

Bucser
IGen és nagyon megzavarodik ha a 2 kliensnél nem ugyanazok az addonok vannak a boppackal még nem próbáltuk össze kéne hozni egyet valmaikor.. valami jó kis Coop küldit😊 ja ésúgy hallottam lesz hozzá végre normális mission editor😊 ebbõl mi az igaz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Cowek
Próbálta valaki már a multi részét?

http://www.f1-info.hu/

Supersix
ok!köszi!a 7z kiterjesztésre egy külön kicsomagoló progit ír!ha ez a gond.

A column5 fõoldalon a new aircraft rész alatt, továbbá a fölül elérhetõ aircraft rész második és harmadik oldalán.

Supersix
és hol vannak ilyen exe.-sek?

Már azok, amelyikeknek exe-s telepítõje van. Azokat a régebbieket, amiknek a kiterjesztése 7z, nem tudom hogyan lehetne telepíteni.
Bár az exe-s telepítõsök mind jól mûködnek, a négyfajta MiG-23asra nem lehet fegyverzetet tenni, a friss weaponpack dacára. Nyugati gépekkel nincs ilyen gond. Még az egzotikusabbak is, francia, izraeli gyártmányú gépek is rendesen mûködnek, fegyverzettel.

Jó kis oldal ez. Meg nagyon jó a játék is!
Eddig nem foglalkoztam a modolással, de most eég hamar kiismertem magam.
Ami a legjobb az egészben: Felinstalláltam a combatace-rõl leszdhetõ vadiúj weapon packet, ami mindegyik játékhoz jó, és azóta gond nélkül mennek a column5-ös gépek!

Seaweed
Maximum egy kis atrirogatasba kerul az egesz. Egy kis ini edit oszt maris megy ami amugy nem alapbol 😊)
Seaweed
http://www.column5.us/-on fentvannak a Mirage Factory-s cuccok...de ugyanigy a combataceen is...csak ezek szerint nm talatad meg. (pedig tuti mind ott fentvan)
Seaweed
Ctrl+ +- a Thrust Vector.
DJ Skyline
valaki feltud szállni függõlegesen a Harrierrel? fúvókákat átállítom,max gázt adok,de semmi!:\ mi a trükkje?

DJ Skyline
<#hehe>

Bucser
nem hinnem, hogy minden esetben lévén nagyon sokszor más fileneveket használnak és bár az engine ugyanaz a filenevekkel való buzerálás miatt nem biztos, hogy helyesen installálodik... Ugyanezért kell a WOV-hoz is külön mod és nem jo hozzá az SFP-1-es.

Ennek a Mirage Factorynak merre találom a weblapját, vagy a gépeit merrõl tölthetem le? Mert a Combatace-rõl csak a MiG-21F-13 gépük tölthetõ le, a Mirage-ok nem.

Elvileg ezek az addonok kompatibilisek az új WOE-al, ugye?

Seaweed
ez ugyanugy mukodik mind3 gamenel
DJ Skyline
akkor gondolom gépeket is lehet betenni!!<#hawaii>

Bucser
Nem jobb de már ilyet vettem mit tegyek?? vissza nem rakom a régit😊

mivel jobb a 64 bites windows?

Bucser
búsul a szívem😞 a jó öreg saitek cyborg 3d-hez nem találok SST-t 64 bites windóz alá😞 Azt írja mikor indítom a profiler-t hogy dugjam be a joy-t.. valaki esetleg ötlet?? mert megnézném ezt a drágáT😊

Najó, akkor megnézem én is 😊
Beizzítom a jóöreg 2axis 2buttont 😄D
Seaweed
Ma ha lesz idom(es foleg kedvem) SFP1-hez aktualizalom a BoPack-ot.
Seaweed
Elvileg hegyek is vannak a nemet mapon...vietnamit mar ismerjuk azon van boven..de be lehet rakni custom mapot abbol van egy csomo fele...
Ebben csak ilyen egyszerû sík terep van, vagy valami izgalmasabb táj is van benne?
Nomeg valami in-action screenshot sem ártana már 😊
Seaweed
Kene egy jokis cikket kanyaritani rola a BoP-ra <#smile>
Seaweed
En patch nelkul kise parobaltam 😊
A barátnõm szerdán vizsgázik, tehát a kedd este nekem szabad lenne egy kis multizásra 😊

Érdekes, hogy mielõtt felraktam volna a patch-et a Mig-27-es repülhetõ volt, utánna azonban már nem.

Seaweed

Seaweed
De azert busulni se kell..van Hunter szep muszerfallal, a Harrierek vegre nem "faleveleznek", es benne maradt a Cruzi is ami ugye nagy kedvenc <#smile>
(..es tulkepp benne az egesz WoV..)

<#finom>
Seaweed
Erdekes hogy az F-104 licensz meg mindig "negativ" statuszban van..igy ebbe se kerult mar bele (pedig aztan europa-hideghaboru..mi mas ha nem az ozvegycsinalonak kenne az elsonek lennie...de mint tudjuk a licenszt visszavontak igy mar WoV-ba se kerult bele....)
Seaweed
Nembeszeve pl a F-5 szeriajukrol...ejnye de nagy kar erte..
Seaweed
Az viszont kurva nagy kar hogy a Mirgae Factory gepei nem kerultek bele!!!! Legalabb a Mirage III-asok es a V-os belekerulhetett volna....plane hogy lehet kampanyban akar Francia legierovel is menni (F-100)....nagy kar erte! Remelem hamarosan orvosalja valamelyik team ezt addon kampanyban!
Seaweed
Asszem valamelyik config fileban kell letiltani. deez csak cliensen latszik..azaz nalad ha hostolsz akkor nem "altalanos" beallitas.
Seaweed
Nah megneztem..egesz jo elso benyomasok:
-Vegre egy normalis alapzene a menu alatt
-szep renderelt kepek
-gepek 3D modellje kifogastalan!
-FM-ek is rendben vannak (jobbak mint a 3rd Party addonoke (pl A-10, Harrierek) igaz csak billel probaltam ki de kifejezetten tetszik
-taj a regi...nem baj majd feltupirozzuk
-valaszthato nemetorszagi map mellett a Vietnami is! (benne van mind2 kapmanya is!)

Neuro mikor porbaljuk ki multiban (baaartudom BoPakot is rendbehozhatnam elso korben a patch utan 😛)

Illetve remelem legalabb az unio valamelyik shopjaban lehet majd kapni....(magyo-n csodalkoznek ha igen)...
Max ha nem akkor "csoportosan" kene rendelni az USA-bol (akkor nekem kene WoV is melle)

par kep hirtelen: