369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
#169 "ha jól tudom az IL2 alapjain nyugszik"
Nem jol tudod! Semmi koze az ket jateknak egymashoz..csak anyi hogy mind 2 team orosz. -
#168 2000 foruint:) én is nemrég vettem:) -
#167 Amúgy lehet, hogy ezt a vérbeli repszimesek nem is nevezik szimulátornak mert eléggé vegyes dolgokat olvastam a WOE-ről de a Lock On számomra nagyon bugos-nak tűnt még peccselve is...Fizikával semmi gondom mert az tényleg jó és az egész rendszer faszányos, de az, hogy néha itt-ott teljesen érthetetlen módon leesik játszhatatlan értékre az fps egy 7800GT-n még medium beállításon is azt eléggé furcsának találom, főleg egy 3 éves motornál ami ha jól tudom az IL2 alapjain nyugszik ami még régebbi és ami meg nagyon zsírul volt/van optimalizálva. Jah és kölcsön gyári volt felpeccselve mert ki akartam próbálni szal nem warez verzió...ezért nem vettem meg. -
#166 Eddig csak az F-14-et meg a MIG-21-et szedtem le azok hál istennek működnek rendesen...a többi nem nagyon izgatott fel...mondjuk egy F16-ost még elviseltem volna . SFP-1 sajna nincsen meg :-( -
#165 elvileg nem minden gép megy a WoE-vel. vigyázz mert könnyen összecseszheti a beállításaidat. Ugyanaz az engine de lehet más filenekeveket hasznáűl és annak elég csúnya dolog lehet a vége:D (pl átlátyzó gépek vagy csak néhány olyan dolog mikor úgy repül a gép hogy a darabjai szét vannak szóródva a levegőben:) Én inkább ajánlom az SFP-1-et a patcheket és a Boppack 0,8-at:) -
#164 Innen meg levadásztam az F14-est...mekkora királyság :-) Nem is tudtam, hogy kompatibilisek ezek a gépek a WOE-al...nagyon ász! Ezer éve nincsolyan szim amiben lehetne F-14-et vezetni. -
#163 Az már megvolt korábban, de köszönöm a segítséget.... peccs óta semmi baj vele..éjjel végig vittem az első két küldit...jó móka volt... -
neuro #162 A legújabb DirectX9c frissítés is kell hozzá (2006. április ha jól emlékszem). -
#161 Helikopter jó volna ehhez is :-) mondjuk egy AH64 vagy egy MI35 -
#160 Másodszorra el sem akart indulni de újból feldobtam a pecsset és megy :-) -
#159 Az megvolt nekem is, de kölcsön floppy olvasó kellett hozzá :-)
Én a lopakodót toltam :-) No meg a Tomahawk helikoptert. Az volt a legjobb :-) -
#158 az idő megszépíti:) egyébként velem is volt hasonló még anno WoV-al. indits ujat lehet hogy második próbáára már nem csinálja:) még jó hogy gyorsan tölti be a menut:D -
#157 Annak idején imádtam a repülős szimeket....C64-en az F14 Tomcat-et karrier mod-ban semmi sem übereli a mai napig sem...nomeg az a kedvenc repülőm is :-)
Viszont ezzel a Wings Over-el ha megcsinálom az első küldit kidob hibával a desktopra...vmiért nem tölti vissza a főmenüt...sima single playernél stb. működik...valakinél volt hasonló? (patch fent van) -
#156 -
#155 Látom Neked is mindegy csak Sim legyen -
#154 Végigolvastam az itt leírtakat de lehet láma vagyok, lehet ehhez a játékhoz mod-ot leszedni vhonnan? Illetve helikopteres kiegészítőről tud vki? -
neuro #153 a hud és visual targetingen kívül minden hard nálam
de sajna még így sem nagy kihívás
multiban nem csak a fegyverzetet, de még az időjárást és az időpontot sem lehet állítani sajna -
#152 én nem vagyok szaki,szal nekem csak a landing,a collision,meg a flight model (vagy mi) van hardon...de mivel nincsen joystickom,így néha leveszem a flight modelt is,mert nem tudok megfordulni,mert ha csacsogna a gép hozzám mint a Lock Onban,akkor már rég azt mondaná,hogy "Maximum Angel of Attack" !:D -
#151 Normalon jatszom..eleg az...ez a jatek inkabb a gyors elmenyrol szol, mintsem a szimulaciorol...nem is szabad elvarni tole..ugyis beletorne a foga.. -
#150 én nem tettem mindent hardra. Pl az iconokat kénytelen ovltam bent hagyni minekután sem a ground radar sem a bvr radar nem olyan minőségű, hogy bármi hasznát lássam. Egyébként minden más hardon van mert úgy az igaz. De nem kell egy Einsteinnek lenni hozzá:D Megvan új gép úgyhogy Yom Kipppur kampányt tolok BopPack+ SFP-1 segedelmével. -
bgabor #149 Értem. Hát ez az első komoly negatívum a játék kapcsán.
Amúgy ti milyen nehézségi fokon repültök. Ha mindent hard-ra állítok, akkor lesz a legrealisztikusabb? -
#148 -A "miert nem lehet" kerdest a fejlesztoknek tedd fel.
-Igen probaltam. -
bgabor #147 Multiplayernél miért nem választható a Loadout szekció?
LAN-oztunk öcsémmel a WOV+WOE progival, és a küldetések előtt nem adható meg, milyen fegyverzetet akarunk vinni. Szürke a Loadout gomb, ahogy a Pilot roster és a másik kettő is.
Azért így fix fegyverzettel is nagy élmény a multi coop.
Próbált már valaki a harrier-el repülni?
Nem semmi szerkezet, tegnap csináltam vele egy vertikális felszállást, aztán néhány kilómétterel arrébb letettem a mezőre ugyanígy vertikálisan. Hát meg lehet őszülni tőle. :-) -
Borg #146 Ez ilyen árkád jellegű? Vagy mi az a piros négyzet az 1 VH-s repcsin :D -
neuro #145 Hát a képek nem túl meggyőzőek sajna. Mivel ezek a régi gépek elég lassan és alacsonyan repülnek és az SFP1 táj textúrafelbontása (vagy tájtextúra felbontása?) ehhez már kevés.
Fura, hogy a fa és vászon repülők ugyan úgy égnek, mint egy F4-es Phantom, és a hívójelek is egyelőre ugyan azok mint a modernebb játékokban.
Persze ez még változhat...
Beszúrok pár képet, de nem biztos, hogy látszódni fognak:
-
#144 En nem..nem is tudok amugyse, de nem is lezsek sokaig gep elott..keszvgaoyk..megyek nemsokara aludni.... -
george4 #143 Lesz ma server? csinal valaki? -
#142 Izé. Erről a WWI munkacimen folyó projektről lehet tudni valami konkrétumot? Mondjuk hogy mikor jelenik meg :)) -
#141 Felraktam magam is úgy, ahogyan irtátok.
Nem lehetne ezt is valahogyan a Hyperlobby alá bevarázsolni. Ugye a Vietnam alapból ott van.
Láttam is egy host-ot a már emlitett verziójú patch-l. Gondolom, az a Vietnam-os verzió volt.
Csak akkor nem kellene vacakolni az IP címekkel. -
bgabor #140 Ja, némi várakozás után nekem is elindult. -
#139 Lesz ma valami eksön skacok? -
george4 #138 Igen onnan. Varni kell, olyan 15 perc utan nekem beindult. -
bgabor #137 Nekem nem jön a belinkelt torrentről. Onnan szedted le végül? -
george4 #136 ha leszedtem akkor mennek, de gondolom ma mar nem lesz server?! Holnap lesz? -
#135 -
#134 Hehe :) Jobbis hogy nem a mulatos-beszelos fajta vagy..attol rosszul vagyok ;))
Hat oksa hogy jossz de azt se tudom hol van ez a hely (mar nagyon regen nem jarok szorakozo helyekre...), azert sok (nagy) sikert kivanok ;)) -
#133 ja most esett le! nem baj,ma is megártotta a sok ragasztó! -
neuro #132 én nem a beszélős-mulatós dj vagyok :)
ja, megyek kecsóra jövő hónapban a La Fabrique nevű helyre -
george4 #131 Racsatisztam megegyszer hatha de nem jon!:( Biztos "elszivod" az osszes letoltest!:D -
#130 ezt mondom én is!nem lényeg mi van kiírva adatnak!50-el jön és az a lényeg!én már csak tudom :D