369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
  • Seaweed
    "ha jól tudom az IL2 alapjain nyugszik"

Nem jol tudod! Semmi koze az ket jateknak egymashoz..csak anyi hogy mind 2 team orosz.
  • Bucser
    2000 foruint:) én is nemrég vettem:)
  • CodeRed
    Amúgy lehet, hogy ezt a vérbeli repszimesek nem is nevezik szimulátornak mert eléggé vegyes dolgokat olvastam a WOE-ről de a Lock On számomra nagyon bugos-nak tűnt még peccselve is...Fizikával semmi gondom mert az tényleg jó és az egész rendszer faszányos, de az, hogy néha itt-ott teljesen érthetetlen módon leesik játszhatatlan értékre az fps egy 7800GT-n még medium beállításon is azt eléggé furcsának találom, főleg egy 3 éves motornál ami ha jól tudom az IL2 alapjain nyugszik ami még régebbi és ami meg nagyon zsírul volt/van optimalizálva. Jah és kölcsön gyári volt felpeccselve mert ki akartam próbálni szal nem warez verzió...ezért nem vettem meg.
  • CodeRed
    Eddig csak az F-14-et meg a MIG-21-et szedtem le azok hál istennek működnek rendesen...a többi nem nagyon izgatott fel...mondjuk egy F16-ost még elviseltem volna . SFP-1 sajna nincsen meg :-(
  • Bucser
    elvileg nem minden gép megy a WoE-vel. vigyázz mert könnyen összecseszheti a beállításaidat. Ugyanaz az engine de lehet más filenekeveket hasznáűl és annak elég csúnya dolog lehet a vége:D (pl átlátyzó gépek vagy csak néhány olyan dolog mikor úgy repül a gép hogy a darabjai szét vannak szóródva a levegőben:) Én inkább ajánlom az SFP-1-et a patcheket és a Boppack 0,8-at:)
  • CodeRed
    Innen meg levadásztam az F14-est...mekkora királyság :-) Nem is tudtam, hogy kompatibilisek ezek a gépek a WOE-al...nagyon ász! Ezer éve nincsolyan szim amiben lehetne F-14-et vezetni.
  • CodeRed
    Az már megvolt korábban, de köszönöm a segítséget.... peccs óta semmi baj vele..éjjel végig vittem az első két küldit...jó móka volt...
  • neuro
    A legújabb DirectX9c frissítés is kell hozzá (2006. április ha jól emlékszem).
  • CodeRed
    Helikopter jó volna ehhez is :-) mondjuk egy AH64 vagy egy MI35
  • CodeRed
    Másodszorra el sem akart indulni de újból feldobtam a pecsset és megy :-)
  • Cowek
    Az megvolt nekem is, de kölcsön floppy olvasó kellett hozzá :-)
    Én a lopakodót toltam :-) No meg a Tomahawk helikoptert. Az volt a legjobb :-)
  • Bucser
    az idő megszépíti:) egyébként velem is volt hasonló még anno WoV-al. indits ujat lehet hogy második próbáára már nem csinálja:) még jó hogy gyorsan tölti be a menut:D
  • CodeRed
    Annak idején imádtam a repülős szimeket....C64-en az F14 Tomcat-et karrier mod-ban semmi sem übereli a mai napig sem...nomeg az a kedvenc repülőm is :-)

Viszont ezzel a Wings Over-el ha megcsinálom az első küldit kidob hibával a desktopra...vmiért nem tölti vissza a főmenüt...sima single playernél stb. működik...valakinél volt hasonló? (patch fent van)
  • CodeRed
  • Cowek
    Látom Neked is mindegy csak Sim legyen
  • CodeRed
    Végigolvastam az itt leírtakat de lehet láma vagyok, lehet ehhez a játékhoz mod-ot leszedni vhonnan? Illetve helikopteres kiegészítőről tud vki?
  • neuro
    a hud és visual targetingen kívül minden hard nálam
    de sajna még így sem nagy kihívás

multiban nem csak a fegyverzetet, de még az időjárást és az időpontot sem lehet állítani sajna
  • DJ Skyline
    én nem vagyok szaki,szal nekem csak a landing,a collision,meg a flight model (vagy mi) van hardon...de mivel nincsen joystickom,így néha leveszem a flight modelt is,mert nem tudok megfordulni,mert ha csacsogna a gép hozzám mint a Lock Onban,akkor már rég azt mondaná,hogy "Maximum Angel of Attack" !:D
  • Seaweed
    Normalon jatszom..eleg az...ez a jatek inkabb a gyors elmenyrol szol, mintsem a szimulaciorol...nem is szabad elvarni tole..ugyis beletorne a foga..
  • Bucser
    én nem tettem mindent hardra. Pl az iconokat kénytelen ovltam bent hagyni minekután sem a ground radar sem a bvr radar nem olyan minőségű, hogy bármi hasznát lássam. Egyébként minden más hardon van mert úgy az igaz. De nem kell egy Einsteinnek lenni hozzá:D Megvan új gép úgyhogy Yom Kipppur kampányt tolok BopPack+ SFP-1 segedelmével.
  • bgabor
    Értem. Hát ez az első komoly negatívum a játék kapcsán.
    Amúgy ti milyen nehézségi fokon repültök. Ha mindent hard-ra állítok, akkor lesz a legrealisztikusabb?
  • Seaweed
    -A "miert nem lehet" kerdest a fejlesztoknek tedd fel.
    -Igen probaltam.
  • bgabor
    Multiplayernél miért nem választható a Loadout szekció?
    LAN-oztunk öcsémmel a WOV+WOE progival, és a küldetések előtt nem adható meg, milyen fegyverzetet akarunk vinni. Szürke a Loadout gomb, ahogy a Pilot roster és a másik kettő is.
    Azért így fix fegyverzettel is nagy élmény a multi coop.

Próbált már valaki a harrier-el repülni?
    Nem semmi szerkezet, tegnap csináltam vele egy vertikális felszállást, aztán néhány kilómétterel arrébb letettem a mezőre ugyanígy vertikálisan. Hát meg lehet őszülni tőle. :-)
  • Borg
    Ez ilyen árkád jellegű? Vagy mi az a piros négyzet az 1 VH-s repcsin :D
  • neuro
    Hát a képek nem túl meggyőzőek sajna. Mivel ezek a régi gépek elég lassan és alacsonyan repülnek és az SFP1 táj textúrafelbontása (vagy tájtextúra felbontása?) ehhez már kevés.
    Fura, hogy a fa és vászon repülők ugyan úgy égnek, mint egy F4-es Phantom, és a hívójelek is egyelőre ugyan azok mint a modernebb játékokban.

Persze ez még változhat...

Beszúrok pár képet, de nem biztos, hogy látszódni fognak:

• Seaweed
    En nem..nem is tudok amugyse, de nem is lezsek sokaig gep elott..keszvgaoyk..megyek nemsokara aludni....
  • george4
    Lesz ma server? csinal valaki?
  • Gundark
    Izé. Erről a WWI munkacimen folyó projektről lehet tudni valami konkrétumot? Mondjuk hogy mikor jelenik meg :))
  • Trucker39
    Felraktam magam is úgy, ahogyan irtátok.
    Nem lehetne ezt is valahogyan a Hyperlobby alá bevarázsolni. Ugye a Vietnam alapból ott van.
    Láttam is egy host-ot a már emlitett verziójú patch-l. Gondolom, az a Vietnam-os verzió volt.
    Csak akkor nem kellene vacakolni az IP címekkel.
  • bgabor
    Ja, némi várakozás után nekem is elindult.
  • Supersix
    Lesz ma valami eksön skacok?
  • george4
    Igen onnan. Varni kell, olyan 15 perc utan nekem beindult.
  • bgabor
    Nekem nem jön a belinkelt torrentről. Onnan szedted le végül?
  • george4
    ha leszedtem akkor mennek, de gondolom ma mar nem lesz server?! Holnap lesz?
  • Seaweed
  • Seaweed
    Hehe :) Jobbis hogy nem a mulatos-beszelos fajta vagy..attol rosszul vagyok ;))

Hat oksa hogy jossz de azt se tudom hol van ez a hely (mar nagyon regen nem jarok szorakozo helyekre...), azert sok (nagy) sikert kivanok ;))
  • DJ Skyline
    ja most esett le! nem baj,ma is megártotta a sok ragasztó!
  • neuro
    én nem a beszélős-mulatós dj vagyok :)
    ja, megyek kecsóra jövő hónapban a La Fabrique nevű helyre
  • george4
    Racsatisztam megegyszer hatha de nem jon!:( Biztos "elszivod" az osszes letoltest!:D
  • Supersix
    ezt mondom én is!nem lényeg mi van kiírva adatnak!50-el jön és az a lényeg!én már csak tudom :D