Wings Over Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mûködik a multi, Seaweed-el repültünk is 1 dog-ot és 1 coop-ot. Az install sorrendje az, amit Skyline írt a 117-ben. Ha gondoljátok estefelé még mehetünk egy kört.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

honnan szeded?
DJ Skyline
nem tudok csatlakozni,mert lelett zárva a szerver!:\
elvileg jónak kell lennie!

tehát ez az install sorrendje:
WoV,utánna WoE,majd mikor kérdi,hogy másoljon-e fileokat a WoV-ból,akkor kikell pipálni,majd utánna WoE patcholása

Supersix
és így tutti jó?multi is?

DJ Skyline
áhá,megvan a hiba...ez lesz a jó sorrend,amit alul írtam

Supersix
mert akkor nekünk kéne hostolni és mûködne!Bár én már szedem a WOV-ot is!Úgyis kell hozzá a gépek miatt meg a map miatt is.

DJ Skyline
asszem 1 patch van eddig a WoE-hez,több nincs

DJ Skyline
eztet':

kipróbálom azt,hogy elõbb felteszem a WoV-t,majd WoE-t,majd patcholom a WoE-t

Miert nem lehet csak Wings Over Europe Cold War Gone Hot servert inditani? Az talan mindenkinek megvan! Ez a legutolso patch a WOE-hez?(v05.25.06 Patch)
DJ Skyline
azt írta,hogy nincsenek telepítve bizonyos gépek,amik a hostnak vannak,és nem játszhatok!:\

Supersix
ebbõl ma már nem lesz WOV

DJ Skyline
végre megvan a szerver!😄
nincsen TS-em!

várj egy picit mindjárt indítom újra.
a 102-esek TS-ére betudsz jönni?

DJ Skyline
most nekem is fent van WoV + WoE (és a WoE patch)...WoV nincs patcholva...megnézem most mit csinál

Seaweed
102-esek TS-en a csatinkon vagyok.
melyik ts-re menjek?

nekem is csak WOE van! Kesob is menni fog a server? mert le kell szednem a WOV-t!
Seaweed
Ez eddig is gy volt..en ezt hangoztattam a BoPack egyik krealasank okan is...de nem voltam benne mar biztos mert regen multiztam SFP1-el.
Ellenben most nem tudtam csatlakozni....TS-en vagy?!
ez a hátránya, ha egy játék moddolható világba 😞

Supersix
nekem csak WOE+patch 😞

Elég érdekes dolog derült ki:
Ha bármiben is különbözik a host és a kliens install a multis játék nem fog menni.

Tehát nekem fent van a WOV + WOE és a legújabb WOE patch.

DJ Skyline
akkor felteszem a WoV-t,hátha

Supersix
ment!de neuronak Wov is fent van nekem meg csak Woe és így nem tudtam csatlakozni!honan lehet Wov-ot leszedni?

DJ Skyline
megy már a szerver? mert beírom az ip-t,majd initalizing network,abba hagyja,aztán ennyi...semmit nem csinál

Mikor belépsz a multis menübe a játék elakad, mert a windows tûzfal megfogja. Nyomj ALT+TAB-ot és engedélyezd, hogy kijusson. Ha másképp nem megy CTRL+ALT+DEL és lõdd ki a játék task-ját, endegélyezd a tûzfalon és indítsd újra.

Ha ezek közül egyik sem megy, add hozzá a woe.exe-t a kivételezett fájlokhoz 😊

Sajna Lobby-val nem megy, mert nem ismeri fel az új exe-t.

Supersix
én is mennék de nem tudok semmit csinálni a multi menüben mert egybõl keres és megszakítani sem lehet!Hyper Lobby ba lehet ip. alapján kapcsolódni?

ok
6kor elindítok egy szervert, aki akar jöjjön - IP: 86.101.32.179

Cowek
<#worship><#eljen><#worship>

http://www.f1-info.hu/

Engem erdekelne!

lásd: #75

ma délután, mondjuk 6tól kipróbálhatjuk ha valakit érdekel

Supersix
Amikor rányomok a multira nem történik semmi csak el kezdi keresni a semmit de én még megszakítani sem tudom!Pedig jó lenne össze hozni egy multi mókát!

DJ Skyline
amit hiányolok az az,hogy még mindíg nem lehet kikapcsolni a hajtómûvet,és nem lehet kinyitni a kabintetõt!:\ vagy csak én nem találtam még meg!

Cowek
Akkor lehet hogy csinálok <#zavart1>

DJ Skyline
nincs ,de egyszerû! írd le egy lapra a fontosabb dolgokat,és úgy már nem lesz nehéz...

Cowek
Nincsen valakinek letölthetõ billentyûzet térképe? Nekem ez még sajnos nehézséget okoz :-)

Gundark
Jó akkor a wovot leszedem valahonnan. Az SFP1 megvan mert megvettem még régebben. Akkor a woet is igy használom. Ha nem hozzák Mo-ra hát nem 😊 Bár köcsögség 😊 Köci 😊 várom az ápdételt bopackot 😊

Seaweed
En azert nem mert nekem pl benne van az F-14A/Skyraider/Migek*/F-105-osok/F3H-2M (*akiet ugyancsak a patch utan rendbe kene rakni... <#rolleyes>) amit ugye nem vitt at WoE ala..igy ha vietnamozni akarok akkor meg mindig ott a WoV.
én a wov-ot töröltem is mert mindent átmásolt a woe alá

Seaweed
Bar a jelek szerint a WoE olyan gepre telepitve amin van WoV atveszi az egesz WoV-ot maga ala de nem egy(merged) lesz mint IL2 szerianal.
Seaweed
SFP1 kaphato(mo.-n is).. WoV meg europaban sem..es szvsz WoE se lesz kaphato....

Nem hazasithato.

SFP1-hez a BoPackot ajanlanam de csak miutan updtaeltem az uj patchhez..vagy ne hasznald az uj patchet hozza mig kesz nem lesz az update...ami rajtam mulik szal azert ne ezen muljon az eleted <#gonosz1>
Gundark
Kipróbáltam 😊 Azt tudtam hogy Seaweed régóta bele van esve az SFP1-be. 😊 De ez tetszik. Jó nem egy lokkon, a hadjárati rész meg nem egy falkon, de szórakoztató játszani vele, és ennél többet nem kell tudnia. Valóban szépek a 3d-s modellek. Ezer éve játszottam az SFP1-el, de akkor valahogy nem ragadott meg. Az a kérdésem hogy milyen modokat érdemes feltenni ehhez? No és milyen sorrendben? Ha a WoVot is megszerzem (ezeket lehet itthon kapni? WoE WoV SFP1) akkor lehet õket összeinstallálni mint a PFet meg az FB-t?

Seaweed
ip lesz szvsz a legeszerubb es a bat fileokat (join.bat) hasznalva...
úgy, hogy csinálok szervert és megadom az ip címem, vagy megpróbáljuk lobbin

DJ Skyline
és hogy lehet multizni? mert elindítom a játékban a multit,átállítom netre,és egy darab szervert nem talál...a tûzfalon engedélyeztem a játékot,szal a winfos tûzfala nem lehet...nod32-t is kikapcsoltam,úgy sem tetszik neki

DJ Skyline
falcont nem ismerem,de ha azt nézzük,akkor a Lock On jobb,mert az közelebb áll a valósághoz,de viszont ha azt nézzük,hogy melyik moddolható jobban,akkor egyértelmûen a WoE

Seaweed
Jah ertem...hat miert dobtad ki a WoV-ot?!
Csak a netrõl letölthetõ, feljavított Vietnam map fájljait. Ezek (mint kiderült) felülírják/kiegészítik a régi VietnamSEA könyvtár filejait. Az eredeti VietnamSEA könyvtár nélkül, amit a WoV telepít fel, nem érnek semmit. Nekem pedig sajnos nincs meg a WoV. Ezért van az, hogy nincsen -többek között- VietnamSEA.cat fileom sem, hiszen az is az eredeti VietnamSEA könyvtárban található. Amit nem tudok beszerezni a netrõl.

Szóval úgy tûnik WoV nélkül nem lehet a Vietnam mapot beleapplikálni a játékba.

Seaweed
Azt irtad hogy bemasoltad a vetnami terrain filejait..akkor most mivan?!