369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
neuro #89 http://www.lt-solutions.com/images/SF_Key_Reference.pdf -
neuro #88 lásd: #75
ma délután, mondjuk 6tól kipróbálhatjuk ha valakit érdekel -
#87 Amikor rányomok a multira nem történik semmi csak el kezdi keresni a semmit de én még megszakítani sem tudom!Pedig jó lenne össze hozni egy multi mókát! -
#86 amit hiányolok az az,hogy még mindíg nem lehet kikapcsolni a hajtóművet,és nem lehet kinyitni a kabintetőt!:\ vagy csak én nem találtam még meg! -
#85 Akkor lehet hogy csinálok -
#84 nincs ,de egyszerű! írd le egy lapra a fontosabb dolgokat,és úgy már nem lesz nehéz... -
#83 Nincsen valakinek letölthető billentyűzet térképe? Nekem ez még sajnos nehézséget okoz :-) -
#82 Jó akkor a wovot leszedem valahonnan. Az SFP1 megvan mert megvettem még régebben. Akkor a woet is igy használom. Ha nem hozzák Mo-ra hát nem :) Bár köcsögség :) Köci :) várom az ápdételt bopackot :) -
#81 En azert nem mert nekem pl benne van az F-14A/Skyraider/Migek*/F-105-osok/F3H-2M (*akiet ugyancsak a patch utan rendbe kene rakni... ) amit ugye nem vitt at WoE ala..igy ha vietnamozni akarok akkor meg mindig ott a WoV. -
neuro #80 én a wov-ot töröltem is mert mindent átmásolt a woe alá -
#79 Bar a jelek szerint a WoE olyan gepre telepitve amin van WoV atveszi az egesz WoV-ot maga ala de nem egy(merged) lesz mint IL2 szerianal. -
#78 SFP1 kaphato(mo.-n is).. WoV meg europaban sem..es szvsz WoE se lesz kaphato....
Nem hazasithato.
SFP1-hez a BoPackot ajanlanam de csak miutan updtaeltem az uj patchhez..vagy ne hasznald az uj patchet hozza mig kesz nem lesz az update...ami rajtam mulik szal azert ne ezen muljon az eleted -
#77 Kipróbáltam :) Azt tudtam hogy Seaweed régóta bele van esve az SFP1-be. :) De ez tetszik. Jó nem egy lokkon, a hadjárati rész meg nem egy falkon, de szórakoztató játszani vele, és ennél többet nem kell tudnia. Valóban szépek a 3d-s modellek. Ezer éve játszottam az SFP1-el, de akkor valahogy nem ragadott meg. Az a kérdésem hogy milyen modokat érdemes feltenni ehhez? No és milyen sorrendben? Ha a WoVot is megszerzem (ezeket lehet itthon kapni? WoE WoV SFP1) akkor lehet őket összeinstallálni mint a PFet meg az FB-t? -
#76 ip lesz szvsz a legeszerubb es a bat fileokat (join.bat) hasznalva... -
neuro #75 úgy, hogy csinálok szervert és megadom az ip címem, vagy megpróbáljuk lobbin -
#74 és hogy lehet multizni? mert elindítom a játékban a multit,átállítom netre,és egy darab szervert nem talál...a tűzfalon engedélyeztem a játékot,szal a winfos tűzfala nem lehet...nod32-t is kikapcsoltam,úgy sem tetszik neki -
#73 falcont nem ismerem,de ha azt nézzük,akkor a Lock On jobb,mert az közelebb áll a valósághoz,de viszont ha azt nézzük,hogy melyik moddolható jobban,akkor egyértelműen a WoE -
#72 Jah ertem...hat miert dobtad ki a WoV-ot?! -
bgabor #71 Csak a netről letölthető, feljavított Vietnam map fájljait. Ezek (mint kiderült) felülírják/kiegészítik a régi VietnamSEA könyvtár filejait. Az eredeti VietnamSEA könyvtár nélkül, amit a WoV telepít fel, nem érnek semmit. Nekem pedig sajnos nincs meg a WoV. Ezért van az, hogy nincsen -többek között- VietnamSEA.cat fileom sem, hiszen az is az eredeti VietnamSEA könyvtárban található. Amit nem tudok beszerezni a netről.
Szóval úgy tűnik WoV nélkül nem lehet a Vietnam mapot beleapplikálni a játékba. -
#70 Azt irtad hogy bemasoltad a vetnami terrain filejait..akkor most mivan?! -
bgabor #69 Kösz a linket, de ahogy VietnamSEA könyvtár, úgy VietnamSEA.cat file sincs a WOE only telepítésben. Csak GermanyCE.cat. -
#68 Valoszinu a VietnamSEA.cat-on belul valamit. (van ehhezkicsomagolo..
*update... nevetseges..ha linkbol nyitom az urlt akkor a fooldalra dob ha copy-pasta akkro meg odavisz...szax az egesz...szal itt az url:
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=1004 -
bgabor #67 Na, hát ebben a könyvátban nekem csak a GermanyCE van. A vietnam hiányzik.
Próbáltam létrehozni egy ilyen nevű könyvtárt és belemásolni a megszépült Vietnam map fájljait, de nem látta a program. Nyilván valahol át kellene irkálni benne valamit. -
#66 Akkor jah.
-
bgabor #65 Szvsz csak akkor vannak benne, ha a WoV is telepítve van.
Én tisztán csak a WoE-t telepítettem fel, és csak Germany map van, és 3 európai hadjárat,ahol a szovjeteket kell jobb belátásra bírni. -
#64 benne van a vietnami alapban (bar lehet hogy ha neked nincs akkor nekem azert kerult bele mert melette ott van a WoV is telepitve..de az biztos hogy a WoE-ben ott vannak nekem a vietnami map/kampany faljai is!!) -
bgabor #63 A Vietnam mapot nem lehet valahogy beoperálni alá? Különösen a megszépített változatát? Nekem nincs már meg a WoV. -
bgabor #62 Elfut magában is. -
#61 Ez egy kieg. lemez, vagy mi? Elfut magában is? Csak mert gyanúsan pici. -
#60 Oksa! ez a legjobb mod mentes WoE egyelore mert ez biztos mindenkinek megoldhato...(aztan ha odajutok es a BoPackot is rendbe teszem egy frissitessel akkor aztan azt is ki kene mar probalni egyszer ;))) -
#59 BoPackot is rendbe kene hozni mert az uj patch rendesen alavagott egyket addon gepnek benne...leginkabb kedv kene a 3-5 oras mutethez.. -
neuro #58 *** Ma este mod mentes WOE multi próba? *** -
neuro #57 mind a három játéknak vannak előnyei és hátrányai, de nem lehet közöttük egyértelműen választani -
george4 #56 Jobb a Wings Over Europe: Cold War Gone Hot, mint a Lock On: Modern Air Combat vagy a Falcon 4.0 Allied Force? -
#55 nem tudom de valószínű. -
bgabor #54 Coop küldinél az üresen maradt helyeket AI gépekkel tölti föl a program? -
#53 nálam nem talál 1 szervert sem... -
#52 IGen és nagyon megzavarodik ha a 2 kliensnél nem ugyanazok az addonok vannak a boppackal még nem próbáltuk össze kéne hozni egyet valmaikor.. valami jó kis Coop küldit:) ja ésúgy hallottam lesz hozzá végre normális mission editor:) ebből mi az igaz? -
#51 Próbálta valaki már a multi részét? -
#50 ok!köszi!a 7z kiterjesztésre egy külön kicsomagoló progit ír!ha ez a gond.