369
Wings Over Europe: Cold War Gone Hot
-
#209 Igen...igazad van, már nekem is elindult, csak ki kellett csomagolni a GermanyCE_MAP1.bmp -t és megy faszányosan...Még1x köszi Seaweed és neked is bgabor. -
#208 http://forum.combatace.com/
Download szekció...regelni kell. -
bgabor #207 Link? -
bgabor #206 Amit én töltöttem le a seaweed által megjelölt kettő közül, annak bár nem tudom a nevét, de egy kmd.exe nevű fájl indítja, angol nyelvű és nekem behozta a vietnam mapot. -
Na azért mégis találtam helikoptert :-) -
#204 Ha már emlegettük az F-14-et egy kis retro feeling:
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/CoV5/cov5-4.jpg
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/CoV5/cov5-5.jpg
http://pcvilag.muskatli.hu/irodalom/CoV/CoV5/cov5-6.jpg -
#203 Az valószínűleg az SFP1MEdit lesz, bár nem fogadta el a map-ot és francia nyelvű, szal ha még működik is akkor is felejtős :-( -
bgabor #202 Az egyik megy WOE alatt. Oda is van írva a letöltéshez, hogy SP1/WOV/WOE kompatibilis. -
#201 Hat sajna combataceen meg mindig nem megya letoltes..de ezk valamelyikehez mintha irtak volna hogy megy WoE alatt...vagy csak WoV alatt?! -
#200 Sajna ahogy elnézem ezek egyike sem működik WoE alatt...mondjuk az SFP1MEdit még érdekes lehet, de az meg francianyelvű :-( -
bgabor #199 Annyira nem nagy gond ez, mert elég alacsony a játék gépigénye, ezért simán föl lehet kapcsolni 1280X1024-be, oda meg már nem kell élsimítás, mint az 1024X768-nál. Még nálam sem, pedig én 21"-os monitoron játszom.
(egyébként ezerszer megbántam, hogy 21"-est vettem, mert az 1024X768as felbontás élvezhetetlen rajta élsimítás nélkül, az meg ugye zabálja a hardvererőforrásokat) -
#198 Jol latod. A motor eleg regi..es en pl szemely szerint nem is hianyolom...es igen allitsd a kartyad driverenek beallitasainal! -
teputele #197 Hali !
A WOE-ban csak én nem látom vagy a grafikai option-ban nem lehet élsimitást állítani ?
Állítsam Nvidia contol panelon ? -
#196 nm -
#195 KÖSZÖNÖM! -
#194 asszem ezek is azok
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=4536
http://www.checksix-fr.com/bibliotheque/index.php?page=detail&ID=2350 -
#193 Nincs a programban kuldetes szerkeszto!
Letezik kulsos szerkeszto amivel eleg nehez dolgozni.
(linkelnem ha menne a combatace letoltesresze..) -
#192 Lehet vhol a játékban komolyabb küldiket szerkeszteni vagy csak én vagyok a ? -
#191 nincsmit -
bgabor #190 Működik! Nagyon köszönöm!
Annak meg külön örültem, hogy multiban is használhatóak az új cockpitok, tehát nem kell egyenkabinnal repülni a szovjet gépeket!
Na megyek, column5-ék oldaláról szedett gépekkel lecserélem repülhetőre az összes szovjet gépet.
Még egyszer kösz! -
#189 Notepad aka Jegyzetomb :D
Total Commanderben nyomsz egy F4-et aztan ha megvagy a szerkesztessel egy Ctrl+S-t es becsukod... -
#188 és mivel lehet a data.ini-t szerkeszteni,mert én mindent kipróbáltam már ami csak eszembe jutott,de semmi nem jó neki -
#187 jah igen es az uj telepitos weapon pack felrak egy pdf doksit! Erdemes atnyalazni! -
#186 Igen a *_data.ini-t kezzel kell szerkesztened a weapon resznel! Volt szerencsem boven a BoPack alatt minden gepnel atszerkeszteni!
Nem mukodnek a gyujto csoportak azaz a NATO es a WP (WarsawPact)...helyettuk USAF vagy USN vagy UK vagy FRANCE vagy orosz oldalon SOVIET-re kell cserelni! (es mukodni fog!)
tehat egy pelda pl Mig-21MF-nel a MIG-21MF_DATA.INI-ben a
// Weapon Stations ---------------------------------------------------------
alatt a
[LeftOuterWingStation]
SystemType=WEAPON_STATION
StationID=1
StationGroupID=1
StationType=EXTERNAL
AttachmentPosition=-2.68,-1.61,-0.42
AttachmentAngles=0.0,0.0,0.0
LoadLimit=500.0
LengthLimit=3.5
AllowedWeaponClass=BOMB,RCKT,RP,IRM,FT
AttachmentType=SOVIET
ModelNodeName=WingPylon_Outer_L
PylonMass=60
PylonDragArea=0.02
LaunchRailNodeName=MissileRail_Outer_L
LaunchRailHeight=0.10
LaunchRailMass=25
FuelTankName=Tank490_MiG21
a vastagon kiemelt resz! Ez regen csak WP volt! Ezt kell atirni a peldaban lathato SOVIET-re!!! -
bgabor #185 MiGeket próbált valaki beapplikálni a WOE+WOV alá?
Mert nálam nem lehet rájuk fegyvereket tenni, pedig fel van telepítve a legutolsó Weaponpack. -
#184 aktiválod a radart beállítod a kívánt távolságot ameddig vizsgáljon a radaron megjelennek a kis zöld vonások (vizszintesek) meg 2 függőlegesen párhuzamos vonás asszem a home billentyűvel tudod mozgatni a célpontok között a rovátkákat aztán ha megvan amit keresel szépen benyomod az insertet (ekkor átkapcsol boresight modeba) aztán alol a screenen látni fogsz 2 kört és közte egy kört. Ha a körön belül van a pont akkor nem tudsz inditani mert hatótávon belül van a célpont ha a 2 kör között akkor indíthatod de érdemes addig manőverezni amíg az alsó részére nem ér a pont ha a külső körön kívül van akkor pedig hatótávon kívülre keült az aranyos kezdheted a babust bevadászni mefgint.
Asszem valahogy fejből így működik. Aztén indítás után befogva kell tartani a célpontot becsapódásig különben pápá missile elveszti a célpontot -
Kferro #183 Üdv!
Nem tudjátok, hogy a Sparrow-t hogyan kell kilőni? F-15-össel repkedek (na meg persze Harrierrel :) ), s hamar elfogy a négy Sidewinder, de hiába van a törzs alatt még 4 db Sparrow, egyszerűen nem tudom kilőni. Átnéztem a bil. kiosztást, de nem találtam megoldást. Most béna vagyok, vagy béna vagyok? :) -
#182 -
#181 WoE autopalya/autoutas uzemeleshez repter:
letoltes -
#180 én meg szimplán csak koran kezdtem:D Szerintem számtech magazint hamarabb vettem kézbe mint olvasókönyvet:D Sajna a COV hozzám nem jutott el:( csak néhány példányt sikerült beszereznem utólag. de nagyon tetszett.. mikorra előfizettük volna megszűnt:D aztán meg ugye 576 volt az egyeduralkodó ezen a téren egy ideig:D (jó nagy ideig) -
#179 Hat nem vagyunk mai eresztes az biztos! Szamitastechnikai viszonylatban mar oslenyek vagyunk -
#178 jaja:) -
#177 azon nevelkedtem ne viccelj! -
#176 ..a utanaeztem CoV volt a magazin neve .... -
#175 Tudok rola hogy anno mikor meg a Lock On meg se jelent volt egy ket nagyokos onjelolt "ujsagiro" (nevezzuk inkabb gyereknek?!) mindenfele onjelolt gamer oldalakon ketpofaval hirdettek az iget hogy a Lock On az IL2 motorjara epul majd...
Pedig ha jol megnezi valaki szembetuno hogy ez lehetetlen...aztan arrol nem is beszelve akik ismerik a szimeket..azok tudjak hogy a Flanker 2 folyamanya a Lock On..es az Il2 motorja pl Java alapu...sulyos difik vannak a ket motor kozott osszehajonlistas teren..de erre nem jotek ra maguktol, es boszen hirdettek a marhasag iget...(ha jo ltudom meg valamelyik nyomtatott sajtoban is megjelent...)
cc: nem meglepo amugy ez..magyaroszag tele van onjelolt "ujsagirokkal"....a "gamer" terulet meg plane...sok kis hulye verpistike jatszott ket jatekkal aztan azt hiszi hogy omar menyire ert a temahoz!...sajna ez tendencia...(tobbek kozt ezert nem veszek nyomtatott gamer sajtot mar lassan 4-5 eve..(elotte a Cowboytol(vagy mi?! ..remelem jol emlekszem..) szinte a letezo osszes megvan/volt...de azok az idok.es emberek akik ertenek is hozza elmentek/elmultak...) -
#174 énis leszedtem mindent amit eddig találtam -
#173 "de a modok és kiegek miatt rengeteg szép órát tud adni:)"
-
#172 Akkor téves volt az info...vhol anno még ezt olvastam... -
#171 nekem megvan szinte az összes század,és több féle század festés is!
[megrögzött tomcat fan] -
#170 nem Il-2 alapokon nyugszik a Lock On és a repmodell is scriptszagú erősen. Az alapverzió valóban bugos mint a szél de FC után már akár játszható is és a BS utan talán még jobb lesz.
De ez másik topic:)
Egyébként szimulátornak nevezik csak nem az a komoly hardcore szim felépítéséből adódóan. de a modok és kiegek miatt rengeteg szép órát tud adni:)