56
-
intrex #16 Még jó hogy nincs microsoft termék a lakásomban. -
Newfronter #15 Ki mondta hogy fizetni kell? 
-
Cumi, mit ne mondjak. De hát a jó szórakozásért fizetni kell, a gémek és a Wingyóz alá forintba kerül, a másik szórakozási mód pedig a programozás, ez pedig a lelkedbe kerül, de legalább ingyé' van. :) -
Főleg ha nagy gémer az illető.. -
Caro #12 A szolgáltató tárolja. -
Még jó. Mi lenne velünk, ha elvinne a BSA. :-/ -
Akkor használj Linuxot. Vagy BSD-t. Vagy Plan9-et. Vagy... -
Praetor #9 Jó, igazad van.
Nyilván a dinamikus IP címek önmagukban nem alkalmasak azonosításra, de ha már loggolják az IP címet, akkor az időpontot is szokták. így a két adat összekapcsolva tárolódik, ami alkalmas a birtokosának azonosítására. -
kbupdate #8 Még jó hogy eredeti XP-m van:) -
Praetor #7 Röviden: az IP cím személyes adatnak minősül.
Nincs IP cím időpont nélkül. Minden kérés egy adott időpontban történik...
-
bugger #6 "állandó kapcsolat" <= azaz akkor is, ha nem "használod".
IP cím csak akkor minősül személyes adatnak, ha 1. statikus, 2. dinamikus, de időponttal egybe van kötve. Ezek alapján vissza lehet keresni, ki is az illető. -
sonicXX #5 Mit is mondjak. Ez a legszebb része a cikknek: "aki szerint ezek a félelmek, azért jöhettek elő, mert nem adtak ki elég információt az alkalmazás működéséről"
Tök jó hogy ez sem derül ki ha valaki fel nem hívja rá a figyelmet. Nem is sejtették az MS-nél nyilván hogy ez az info annyira nem lesz népszerű, és BIZTOS csak véletlenül kusoltak erről idáig. ÉN MEG HÜLYE VAGYOK.
Az IP cím egyébként bizonyos országokban ha jól tudo személyes adatnak minősül. -
Newfronter #4 Nincs pénzem egyáltalán... -
Artus58 #3 használj eredeti windowst és akkor nem kell aggódni emiatt. ez igaz csak akkor küld infót ha ie-t használ az ember nem? mert akkor engem nem érint.. kb 5ször lett elindítva 2 hónap alatt :) -
Newfronter #2 A TinyXP-re meg fel sem lehet telepíteni a WGA-t. 
-
Rapid #1 Anyáddal szórakozz Gates!