Kémprogram-e a Windows eredetiségvizsgálója?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vezérlõpult -> Internetbeállítások -> Programok (fül) -> Bõvítmények kezelése... (gomb) és onnan már egyértelmû.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Hát nem tudom, az egyik szinte örökre a tied, a másikat meg szó szerint kifújod az ablakon. Illetve legális softwarebe még nem halt bele senki, kivéve egy õrûlt, Vietnámi, CS fanatikust.
"vagy méginkább elviszem belöle fagyizni az unokaöcsémet 😄"
Na látod tudod te azt értelmesebben is elkölteni, mint hogy kifújnád az ablakon.
Ha szerinted nem ér annyit, akkor ne használd.
Vagy ha már lopod, legalább ne legyél rá büszke.
Ezért nem kell hitelre vásárolni. Fizesd ki egyben, vagy ne vedd meg. Ez alól szerintem csak a kocsi meg a lakás lehet kivétel.
"Az áruhitelt sem kedvelem, de azért legalább kapok valamit"
Azt is nézted, mennyi a kamat? Néha az alapár dupláját is kifizeted.
Tök jó hogy ez sem derül ki ha valaki fel nem hívja rá a figyelmet. Nem is sejtették az MS-nél nyilván hogy ez az info annyira nem lesz népszerû, és BIZTOS csak véletlenül kusoltak errõl idáig. ÉN MEG HÜLYE VAGYOK."
Akkor most lefordítom neked a mondat jelentését:
Az MS nem mondta el pontosan, hogy mit csinál a WGA, és az emberekben beéledt a jó öreg paranoia, és mindenféle csúny dolgokat képzelnek bele.
2. kikapcsol WGA
3. hálókártya telepít, internet bekapcs 😛
Én eddig is így telepítettem vindózt, mert elõbb a vírusírtókat raktam fel, és csak utána kapcsolódtam a nethez. Eggyel több lépés már nem fog zavarni.
Gatesnek meg:<#action>#action>
Eddig is illegálisan használtam vinfost, ezután is úgy fogom. Miért? Hát csak azért, mert ez a szar nem ér meg 23k-t. Ja használjak linuxot mi? Megy az is köszi <#crazya>#crazya>
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
De ha így is van nem kell cigit venni, elég egyszer egy xp-t, hosszú távon jóval olcsóbb.😊
http://www.winportal.net
// No offense, no flame. 😊
Én ezt sokszor hallottam már olyan embertõl, aki naponta elszív minimum 1 doboz cigit, és nem is a legolcsóbb ukrán vagy hasonló fajtákat.
Havi 10000 Ft vagy még több van cigire, de XP-re nem telik nekik 4 év alatt...
"nem tudom megvenni a windowst, mert nincs rá pénzem" ilyenkor fel kell rakni open source operációs rendszert.
Lehet nem tökéletes, de ingyenes. Windows XP Home OEM kiszerelésben 23000Ft, otthoni használatra nem tudom miért kell professional, home is bõven elég. Szerintem ez már eléggé elfogadható ár.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Ez egy óriási nagy tévedés!!!!!!!!!!!!
http://rapidshare.de/files/22759753/winwga.zip.html
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Hogyha megveszed a Windows-t, amíg ki nem fizeted, kinyalják a seggedet, meg hitegetnek, de ha megvetted le sem szarnak, mert akkor már ugye a lóvé ott van.
Hihetetlen, hogy ha az egyik ügyfelünknek van egy Windows 2000-es szervere, és kifizette érte a potom 300.000 forintját, nem kap rá supportot.
És ugye a magyar Microsoft nem tudja azt elképzelni, hogy egy német ügyfélnek itthonról szeretnék supportot adni. Erre nem volt megoldásuk...<#gunyos1>#gunyos1>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ilyenkor az van, hogy felhivod a telefonos szupportot ha dobozost vettél, ha meg oem windowst akkor azt a pöcö folgalmazót, ahol vetted a géped. Majd rájössz, hogy lehúztad a pénzedet a klotyón <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Az áruhitelt sem kedvelem, de azért legalább kapok valamit, de ezért semmit csak egy darab hologramos papirt cserébe, amivel kitörölhetem...
Inkább elmegyek havonta 2 moziba, megeszem a Mcdonaldsban, vagy lebeszélem a takonylány apjánál a tökömnél, még annak is több értelme van.
látom kellett egy újabb flémtopik, hogy lehessen mutogatni a hirdetõknek
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
2. Máig mûködik a jó öreg WGACheckDisable-s javascript... 😊
...szal ennyit errõl.
(amúgy legális az XP-m, a takonylájn-tól lehet venni részletre havi 3K-ért Professional-t, annyit megér)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
1. Install firs patch of genuine Windows that of Windows update.
2. To copy the file "LegitCheckControl.dll" in the directory: windows/system32.
3. Works great, even with illegal Windows XP-Serials. 😉
szerintetek ezt a funkciot mennyi ido alatt herelik ki belole, 1 vagy 2 het ?
nagy befurdes lesz belole, mar latom.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nyilván a dinamikus IP címek önmagukban nem alkalmasak azonosításra, de ha már loggolják az IP címet, akkor az idõpontot is szokták. így a két adat összekapcsolva tárolódik, ami alkalmas a birtokosának azonosítására.
Nincs IP cím idõpont nélkül. Minden kérés egy adott idõpontban történik...<#vigyor2>#vigyor2>