206
Next-Gen First Person Shooter
  • Tinman #126
    Az SG fórumain naponta több ezer hsz keletkezik. Ezek 70%-a szókimondó, nem kell elolvasni és ennyi vagy, ha ennyire zavar bátran szólj egy moderátornak és írd le neki, hogy mi bajod a hsz-el. Nem lesz következménye. És nem azért mert én valaki lennék, senki vagyok... egyszerűen nincs a hsz-ben semmi szokatlan.
    Egy őszinte vélemény... viszont van egy olyan sejtésem, hogy te bizony megvetted és emiatt szívtad így fel magad. Részvétem.

A ffi nemiszerv az ízléses szó? Felírtam, hogy bátran használhatom, mer' Pajzs aszonta'

A nickem után a szócska azt jelenti, hogy lassan 4 éve támogatom az oldalt és támogatni is fogom, mert sokrétű, rengeteg olyan fórum van itt, ami máshol nem pörög ennyire, nem ennyire sokoldalú, kevesebben látogatják, etc.
  • hiper KOCKA
    Ha tényleg 55 éves, akkor érthető h ez a fajta obszcénabb megnyilvánulás nem tetszik neki. Más korosztály, szal...
  • Indigo
    Kicsit erős, de lényegretörő és őszinte kritika. Mit kell itt a kultúrával előhozakodni?
  • Indigo
    Nem ismerem az Overdose-t, igazából az első Painkiller-re és a kiegészítőjére gondoltam.
  • Shield
    Szerinted nem lehet normálisan megfogalmazni azt ha nem tetszik egy játék?
    Ki a f@sz kíváncsi az ilyen ízléstelen, kulturálatlan hozzászólásokra, szerinted?
    Nick-ed után mit jelent a VIP szócska?
    Ha azt amire gondolok, akkor erre nem lehet mit mondani.
  • Bokafix2
    Painkiller elég fasza... ja... az Overdose-t mégis mindenki szidja h milyen ratyi.
    Pedig az is Painkiller. De valahogy, mégsem szeretik, talán mert a Mindware munkája nem tom. De valahol megértem h nem akartak teljesen az előző Painkillerekre hasonlító játékot összehozni. Kár hogy a Hell Wars csak konzolra jött ki.
  • Indigo
    8 pályát kibírtál ebből a fostalicskából? Gratulálok!

Én is elkezdtem, mert ugye a Painkiller elég fasza kis (jó értelemben véve) hentelős játék volt, és gondoltam hátha... De sajnos nem bírtam elkezdeni a 3. pályát, mert undorodtam az egésztől. Pedig még a Shellshock 2-t is végignyomtam. Az is egy rakás kaki, de abban legalább mindig ott volt egy pici kis hangulati elem, ami miatt nem raktam félre. De ebben nincs semmi szerethető. Ez egy gusztustalan szar.

Ja, a negatívumokhoz odacsapnám még, hogy irtózatosan sokáig tölt egy pályát, még akkor is, ha meghaltam, ugyanolyan sokáig tölti, mintha új játékot kezdenék. A sztori tényleg nulla, kár is volt venni a fáradságot, hogy ennyi levelet megírjanak, mert semmi értelmük nincs, pár levél után úgysem olvassa el azokat a kutya se...
  • Tinman #119
    Meló után mindig 1 pályát tolok ebből a szarból, mert a Painkillert szerettem.
    De ezt nem szeretem, ez egy szar, gagyi, ócska fosadék, egy nevetséges okadék.

Miért játszok vele? Mert ha valaminek nekiállok, kényszeredetten addig abba nem hagyom míg be nem fejezem.

Grafika: -max grafon akadásmentesen fut full hd feletti felbontáson, de ez semmit nem segít azon, hogy az egész ocsmány, kissé mosott, életlen textúrák, kissé lowpoly enemy

Zene: -alig, ami van az is ócska

Hangok: -közepes, az 5.1-et elég bénán hajtja ki a motor

Irányítás: -teljesen korrekt, bár az egér érzékenységet vissza kellett vennem, mert elszállt a célkereszt, ha kicsit mozdítottam

Játékmenet: -menni-lőni, agyatlan, pályatervezés felejtős, 99%-ban vontatott, unalmas

A.I.: - A=enemy B=player, If A see B, then A crush, kill and destroy B without no AI. Emiatt persze rendszeresen beakadnak a dögök, hol a saját lábukba, hol a falba, hogy egy leszakadt testrészbe. Ultragáz.

Nehézség: -normalon tolom, de 8. pályáig elvittem úgy, hogy 1x se haltam meg

Sztori: -erőltetett, ötlettelen, ISMÉTLŐDŐ LEVELEK elszórva, izzadságszagú

Hangulat: NINCS, nulla, zéró, 0

Aki ezt megveszi a boltban, az kérem jelentkezzen, mindig is érdekelt ugyanis, hogy zárt osztályról hogyan lehet játszani...

2/10
  • Shield
    Senkiiii?
  • Shield
    Magyar nyelvi fájlok meg van valakinek?
  • strebacom
    Köszi, de már végigtoltam....
  • simi1018
    Üdv !
    Ébn a 11 pályán tartok amelyik az Underworld. 3 nagy dög jön, és ha elfutok mellet az összes olyan dög ami eddig volt. Annyi lőszer a világon nincs hogy meg lehessen ölni őket, és ha lövöldözök rájuk agyon ütnek. Tud valaki segíteni. Képet nem tudok feltenni, nem tudom hogyan lehet lementeni játék közben a képet. Előre is köszi
  • simi1018
    Ott van a homokzsák környékén, én is nehezen találtam meg. Remélem sikerül.
  • strebacom
    Meg van valami bug volt visszatöltöttem a mentést és jó...
  • strebacom
    Hát én nem találom:

• Szkaga
    A 2. képen, ahova a célkereszt mutat, azok a ládák mögött és a homokzsákok között van a kulcs. A hordók felöl kerüld meg a ládákat, ott lesz a földön.
  • strebacom
    Még mindig itt:

• strebacom
    Nem találom a kulcsot...
  • Szkaga
    Összesen 12 pálya van, Te a 7-8 körül tarthatsz (ez csak tipp, már nem emlékszem, hogy melyik pályán lehetsz, nézd meg a Challenge Room-ban, hogy melyik pályán vagy).
  • strebacom
    Sok van még hátra, a végéhez??
  • Szkaga
    Szia! A kulcs rögtön ott van a ketrec melletti ládák mögött (ha jól tévedek).
  • strebacom
    Segitség!!!
    Itt merre, a vége felé vagyok:

• carlos66
    Na pontosan ez kellett nekem
    gas mask now works properly in Necromancer's Return mode and in Stronghold level
    Köszi szépen.
  • Tyco
    A 2. pályán amikor jön a nagy kalapácsos dög, hol van a 2. dinamit?
  • grebber
    1.1-es Patch

v1.1 Patch Fixes:

* rendering performance improved, especially for higher settings of dynamic shadows and ambient occlusion
    * level loading times shortened as well as quick-save loading times
    * playing online between users having different language editions is possible (Russian edition was incompatible with other versions)
    * "Man of Courage" (Normal) difficulty level more balanced (easier)
    * gas mask now works properly in Necromancer's Return mode and in Stronghold level
    * possibility of crash after saving in paticular area in Trench Warfare level fixed
    * minor menu options placement corrections
    * problem with possible shotgun jamming while using 'Pure fatality' combo fixed
    * bug, preventing player from placing Geballte ladung by the door in The Hill level, after loading the game, fixed
    * possibility of crash after skipping the cutscene with the dragon on The Hill level in Necromancer's Return mode fixed
    * minor formatting bugs and inconsistencies in the dialogues, grammar mistakes and single overlapings inside menus and cutscenes corrected
    * added support for no-driver 16:9 format screens (thanks Sebastien "ztorm" Essel for help)
  • DarkSector
    thx.
    ezaz nagy vagy.
    az a gond, hogy nehezen lehet tájékozodni a játékban, mert mindig éjszaka van, és még az a sok láng, meg elektromos áram effect is zavar a látásban. :P
  • SaGa Jr
    Mármint az első pályán?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha átnézel az elektromos ívek között, látod hogy a szemközti sarokban valami piros hordók/vagy valamik vannak. Na durrants beléjük és tönkrevágják a generátort. Jobb oldalt lesznek ha szembeállsz a "kerítéssel"
  • DarkSector
    lol
    kibaszott kemény.
    csak éppen elakadtam. mit kell tenni, mikor elérek egy lila elektromos áramig?
    nem tudok átmenni rajta, visszafelé meg már lenyomtam a detonátort.

pls help
  • carlos66
    Én is megpróbáltam nem törődni vele. De sprintelve sem lehet a végére jutni (és nem is látszik) A biztos halál vár odalent maszk nélkül. Azért kössz :S
  • Shep
    Én ilyesmivel nem foglalkoztam, mentem tovább és kész.
  • Lia38
    Köszönöm, h probáltál segiteni, de végül rájöttem, h nem kell a falat felrobbantani, hanem vissza kell jönni a főkapuhoz az égő varázskézzel.
    köszi
  • carlos66
    Üdv!
    Strongholdnál ütköztem olyan problémába, hogy amikor le akarok menni a csatornákhoz a paraszt csak egy másodpercre veszi fel a gázálarcot, holott az egész csatorna dugig van mustárgázzal. Az egyik lépcsőfokon felveszi majd amikor haladnék tovább már zavarja a pofáját és eltűnik.
    Ha valakinek van tippje az kérem írjon. Az ideg kettéb*sz, hogy nem tudom mit kell tenni.
  • Shep
    Tegyél be képet, mert így elég nehéz.
  • Lia38
    A 6. pályán a sínek után elakadtam egy kőfalnál, mindent probáltam, de nem jutok tovább, ha valaki tudna segíteni nagyon köszönném.
  • angel26
    Emborok pls egy magyarositást ha van, láttam magyar telepitöböl képeket.
  • Shep
    Hát igen az utolsó két pálya elég gáz lett, mondjuk nekem az első fele tetszett igazán.
  • CamelX
    Nem csak azzal, elég sok mindennel elbaszarintották. Egyszer fullra leköt a feelingje, jön a következő pálya, avval meg azt várom mikor jön már valami érdekes. Utolsó pálya befejezésére se bírom magam rávenni, mondjuk azért is mert tudom hogy semmi új nem jön, és igen gagyi lett ez az "öld meg az ördögöt" faszság.
  • morphologu
    Sziasztok. Tudja valaki mitöl lehet az hogy full 1024*768 ban játszok Dx10
    ben és olyan mintha nem lenne élsímitás, és elég zavaró igy. Ez mitöl lehet?
  • Shep
    Jól elszarták ezzzel a sárkányos baromsággal a játékot. A kis szar hangyányi tetvek szarrá szivatnak, óriási egy rész.
  • Shep
    Közben már tovább jutottam, most megyek majd a sárkányhoz.