NecroVisioN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! A kulcs rögtön ott van a ketrec melletti ládák mögött (ha jól tévedek).
Segitség!!!
Itt merre, a vége felé vagyok:

<#worship><#worship>

Na pontosan ez kellett nekem
gas mask now works properly in Necromancer's Return mode and in Stronghold level
Köszi szépen.
A 2. pályán amikor jön a nagy kalapácsos dög, hol van a 2. dinamit?

grebber
1.1-es Patch

v1.1 Patch Fixes:

* rendering performance improved, especially for higher settings of dynamic shadows and ambient occlusion
* level loading times shortened as well as quick-save loading times
* playing online between users having different language editions is possible (Russian edition was incompatible with other versions)
* "Man of Courage" (Normal) difficulty level more balanced (easier)
* gas mask now works properly in Necromancer's Return mode and in Stronghold level
* possibility of crash after saving in paticular area in Trench Warfare level fixed
* minor menu options placement corrections
* problem with possible shotgun jamming while using 'Pure fatality' combo fixed
* bug, preventing player from placing Geballte ladung by the door in The Hill level, after loading the game, fixed
* possibility of crash after skipping the cutscene with the dragon on The Hill level in Necromancer's Return mode fixed
* minor formatting bugs and inconsistencies in the dialogues, grammar mistakes and single overlapings inside menus and cutscenes corrected
* added support for no-driver 16:9 format screens (thanks Sebastien "ztorm" Essel for help)

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
thx.
ezaz nagy vagy.
az a gond, hogy nehezen lehet tájékozodni a játékban, mert mindig éjszaka van, és még az a sok láng, meg elektromos áram effect is zavar a látásban. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mármint az elsõ pályán?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha átnézel az elektromos ívek között, látod hogy a szemközti sarokban valami piros hordók/vagy valamik vannak. Na durrants beléjük és tönkrevágják a generátort. Jobb oldalt lesznek ha szembeállsz a "kerítéssel"

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

DarkSector
lol
kibaszott kemény.
csak éppen elakadtam. mit kell tenni, mikor elérek egy lila elektromos áramig?
nem tudok átmenni rajta, visszafelé meg már lenyomtam a detonátort.

pls help

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is megpróbáltam nem törõdni vele. De sprintelve sem lehet a végére jutni (és nem is látszik) A biztos halál vár odalent maszk nélkül. Azért kössz :S
Shep
Én ilyesmivel nem foglalkoztam, mentem tovább és kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Köszönöm, h probáltál segiteni, de végül rájöttem, h nem kell a falat felrobbantani, hanem vissza kell jönni a fõkapuhoz az égõ varázskézzel.
köszi
Üdv!
Strongholdnál ütköztem olyan problémába, hogy amikor le akarok menni a csatornákhoz a paraszt csak egy másodpercre veszi fel a gázálarcot, holott az egész csatorna dugig van mustárgázzal. Az egyik lépcsõfokon felveszi majd amikor haladnék tovább már zavarja a pofáját és eltûnik.
Ha valakinek van tippje az kérem írjon. Az ideg kettéb*sz, hogy nem tudom mit kell tenni.
Shep
Tegyél be képet, mert így elég nehéz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A 6. pályán a sínek után elakadtam egy kõfalnál, mindent probáltam, de nem jutok tovább, ha valaki tudna segíteni nagyon köszönném.
Emborok pls egy magyarositást ha van, láttam magyar telepitöböl képeket.
Shep
Hát igen az utolsó két pálya elég gáz lett, mondjuk nekem az elsõ fele tetszett igazán.

Nem csak azzal, elég sok mindennel elbaszarintották. Egyszer fullra leköt a feelingje, jön a következõ pálya, avval meg azt várom mikor jön már valami érdekes. Utolsó pálya befejezésére se bírom magam rávenni, mondjuk azért is mert tudom hogy semmi új nem jön, és igen gagyi lett ez az "öld meg az ördögöt" faszság.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

morphologu
Sziasztok. Tudja valaki mitöl lehet az hogy full 1024*768 ban játszok Dx10
ben és olyan mintha nem lenne élsímitás, és elég zavaró igy. Ez mitöl lehet?

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Shep
Jól elszarták ezzzel a sárkányos baromsággal a játékot. A kis szar hangyányi tetvek szarrá szivatnak, óriási egy rész.

Shep
Közben már tovább jutottam, most megyek majd a sárkányhoz.

Pedig azt kell lõni, miközben tölti magát, csak nem pont a kék gömbökre célozva, hanem azok állványzatára, szóval kicsit lejjebb. Amúgy még mindig azt mondom hogy az a játék leggagyibb része, bár nekem az utolsó poklos pálya sem tetszik :-/

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Shep
Zimmermant, hogy lehet kinyírni, mert mindig visszatölti magát, azokat a kék szarokat próbáltam kilõni, de hát hiába.

mikeleroi
Cool game.

tud valaki magyaritást a játékhoz???<#alien>

Van 1 nagy terem 1 secret place-el. Na nem arra 😄 azzal szembeni omlást a folyosón lehet kirúgni, szétlõni, stb.

Amúgy a Zimmermanos faszság után sokkalta jobb lesz a játék amikor is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az az idiótán megcsinált karaktert végül sikerül megölni és a nektromanta erõi a birtokunkba kerülnek. Gyújtogatás, feltámasztás, ezüst tüske lövés, halálsugár, fagyasztás, stb. ezek mind qrva jó fun-t biztosítanak, na meg jó sok új kombót, nem is beszélve a vámpír stukkerekrõl 😊

A második pályán miután felrobbantom a 2 dinamittal a barikádot és lemegyek a katedrális aljába, ott merre kell továbbmenni?
Van ilyen, ha valaki rossz torrentet tölt le, vagy tele van szeméttel a gépe.
Javaslom a tavaszi nagytakarítást, mert amúgy a játéknak nem szebadna ilyeneket produkálni.
Thnx, akkor megsemmisítés...

ÜDv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

morphologu
Sziasztok. Nektek vannak olyan problémák a játékkal hogy beragadnak a fegyverek, eltûnik az iránytû, nem reagál a gobokra (pl. nekem nem vált fegyvert az 1 gomb csak ha lenyomom a tûz gombot és nyomkodom az 1 gombot ) vagy nem dobja el a dinamitot. <#falbav> amúgy nem rossz játék.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Hány fejezetbõl áll a játék?

Ha bemenekülsz a folyosóba ott a low iq-jának köszönhetõen bolyongani fog 1 darabig mire rád talál, addig simán feltöltõdik az életerõd és az állóképességed 😊

Van viszont 1 pálya, Zimmerman erõdjének elõtere, ott egyszerûen olyan szinten felzabálja a memóriámat (2 giga dual channel), hogy az valami példátlan. Hiába veszem le a részletességeket, a kártyám bírja simán, csak annál az 1 résznél megy le 1 FPS-re, és csak akkor ha 1 bizonyos irányba nézek :/ ilyet se baxxtam még

Tatyla
cheatek ha már unjátok:

=Invincible
============================================================

NVNWEAPONS
=ALL Weapons:
"PlayerLamp","PlayerDynamite","PlayerMk1","PlayerBayonet","Gew98","PlayerShowel","PlayerGrenade","Colt1911_LH","Luger","Luger_LH","Colt1911","SMLE","Shotgun","VampGun","VampGunRL","PlayerGeballte","VampGunFlamer","VampGunShotgun","mp18","MG8015","SMLE_sniper","SMLE_grenade","Gew98_sniper","Gew98_grenade","dualMG8015

NVNUNLOCK
=UnlockedSkull,UnlockedArmor,UnlockedRay,UnlockedCrystal,
=HighestFuryLevel = 27

NVNMANA
= Dodaje 1000 many.. Mana+1000

NVNVHAIN
= Max or Normal FuryLevel on/off toggle

NVNSH
= Unlocked All Shadowhands
==============================================================

NVNHEALME
= Current Armor Regenerates, health = 100

NVNMAKEMYDAY
= Full Ammo+Full Health

NVNGRINDER
= Always gib the enemy like one hit kill on/off toggle and all enemies have 1HP

NVNGYJMODE
= Fairy mode on/off toggle

NVNALLLEVELS
= Unlocked All Levels

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
lödd mint állat,a gránátvetõ puskával ennyi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok,

A nagy teremben mit kell csinálni amikor a nagy bazi kerget az oszlopok küzt???

Van sok dinamit és lerombolható emelvény, de sajnos elkopok egy idõ múlva.

Elõre is thnx,
Üdv,
S

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

6 pályán átmegyek a sinen utána mere kõ menyi
Shep
A második pályán miután felrobbantom a 2 dinamittal a barikádot és lemegyek a katedrális aljába, ott merre kell továbbmenni, mert egyszerûen nem találom.

deestroy
nemtudom, de engem kezd idegesíteni a játékban hogy minden enemy ugyan olyan. ugyanúgy mozog, ugyanúgy néz ki. ráadásul buta az egész a.i.
Mikor elkezdtem vele játtszani nagyon tetszett. De így a közepe táján unalmassá vált... <#szomoru1> pedig nagy reményeket fûztem hozzá!

Hát ez is egy érdekes játék ... persze lesznek sokan akik majd lehurrogják, de szerintem elég jóra sikerült. Ez is egy fajta stílus (Hellgate London - Bioshock) és a maga nemében egész jól összehozták, hardon pedig egyáltalán nem egyszerû. Még csak az elején tartok, de már leizzasztott rendesen <#vigyor4>
Calver
valaki másnak volt olyan gondja h a gém kifagy ha zoomolni akar? widescreen felbontásban játszom, de sima 4:3-as felbontásnál is fentáll ez a gond - így viszont eléggé használhatatlan... na jó, én szerintem várok egy patch-et. pedig az alapötlet nem tûnik rossznak.

"The trees move. Do you not see it?"

poppe
már mindegy, uninstall volt... 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Prince23
Nagyon lol játék
-fav

poppe
az mért lehet, h a monitoron tudok felbontást állítani, de ha tévére teszem, akkor csak 800x600 meg 1024x768-at enged? eddig még egy játékkal se volt ilyen problémám...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Shep
Nem rossz ez a játék, de valaki elárulhatná a furry level-el mit lehet kezdeni, mitõl nõ, meg a kombókat, hogy csalom elõ, valamint a spec támadást mikor lehet használni?

deestroy
Szerintem nem rossz a játék... nem muszáj végig mészárolni egy pályát. Több lehetõség is van. Több megoldása is van minden map- nak.

Valamit szet kell loni mogotte utana mehetsz tovabb.

Helló!! Aki játszik vele az tudna segíteni?Még az elsõ pályán ki kéne kapcsolni valami energiamezõt csak úgy lehetne továbbmenni,de nem találom sehol

LackoMester
milyen a game,érdemes kipróbálni?PK-hoz hasonló,hmmm...akkor nemigazán az én stilusom...

élet a legjobb méreg

Maxtreme
de sajna hangulatilag sehol nincs a PK-hoz 😞

Synchronous
Kissé Painkilleresedett. Fõleg az 5. képnél hajaz rá nagyon. Ez nem is csoda hiszen a People Can Fly csapatából ketten is atyáskodtak a külsõ dizájn fölött.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Tatyla
ez egy gagyi szar szerintem,igaz még nem sokat haladtam benne de a hangulat eddig zéró...