206
Next-Gen First Person Shooter
-
CamelX #86 Pedig azt kell lőni, miközben tölti magát, csak nem pont a kék gömbökre célozva, hanem azok állványzatára, szóval kicsit lejjebb. Amúgy még mindig azt mondom hogy az a játék leggagyibb része, bár nekem az utolsó poklos pálya sem tetszik :-/ -
#85 Zimmermant, hogy lehet kinyírni, mert mindig visszatölti magát, azokat a kék szarokat próbáltam kilőni, de hát hiába. -
#84 Cool game.
-
dupcsik #83 tud valaki magyaritást a játékhoz??? -
CamelX #82 Van 1 nagy terem 1 secret place-el. Na nem arra :D azzal szembeni omlást a folyosón lehet kirúgni, szétlőni, stb.
Amúgy a Zimmermanos faszság után sokkalta jobb lesz a játék amikor is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az az idiótán megcsinált karaktert végül sikerül megölni és a nektromanta erői a birtokunkba kerülnek. Gyújtogatás, feltámasztás, ezüst tüske lövés, halálsugár, fagyasztás, stb. ezek mind qrva jó fun-t biztosítanak, na meg jó sok új kombót, nem is beszélve a vámpír stukkerekről :) -
barany #81 A második pályán miután felrobbantom a 2 dinamittal a barikádot és lemegyek a katedrális aljába, ott merre kell továbbmenni? -
zeoos #80 Van ilyen, ha valaki rossz torrentet tölt le, vagy tele van szeméttel a gépe.
Javaslom a tavaszi nagytakarítást, mert amúgy a játéknak nem szebadna ilyeneket produkálni. -
saiyanjin #79 Thnx, akkor megsemmisítés...
ÜDv,
S -
#78 Sziasztok. Nektek vannak olyan problémák a játékkal hogy beragadnak a fegyverek, eltűnik az iránytű, nem reagál a gobokra (pl. nekem nem vált fegyvert az 1 gomb csak ha lenyomom a tűz gombot és nyomkodom az 1 gombot ) vagy nem dobja el a dinamitot. amúgy nem rossz játék. -
Lowosan #77 Hány fejezetből áll a játék? -
CamelX #76 Ha bemenekülsz a folyosóba ott a low iq-jának köszönhetően bolyongani fog 1 darabig mire rád talál, addig simán feltöltődik az életerőd és az állóképességed :)
Van viszont 1 pálya, Zimmerman erődjének előtere, ott egyszerűen olyan szinten felzabálja a memóriámat (2 giga dual channel), hogy az valami példátlan. Hiába veszem le a részletességeket, a kártyám bírja simán, csak annál az 1 résznél megy le 1 FPS-re, és csak akkor ha 1 bizonyos irányba nézek :/ ilyet se baxxtam még -
#75 cheatek ha már unjátok:
=Invincible [Monsters can't hurt you - On/Off toggle]
============================================================
NVNWEAPONS
=ALL Weapons:
"PlayerLamp","PlayerDynamite","PlayerMk1","PlayerBayonet","Gew98","PlayerShowel","PlayerGrenade","Colt1911_LH","Luger","Luger_LH","Colt1911","SMLE","Shotgun","VampGun","VampGunRL","PlayerGeballte","VampGunFlamer","VampGunShotgun","mp18","MG8015","SMLE_sniper","SMLE_grenade","Gew98_sniper","Gew98_grenade","dualMG8015
NVNUNLOCK
=UnlockedSkull,UnlockedArmor,UnlockedRay,UnlockedCrystal,
=HighestFuryLevel = 27
NVNMANA
= Dodaje 1000 many.. Mana+1000
NVNVHAIN
= Max or Normal FuryLevel on/off toggle
NVNSH
= Unlocked All Shadowhands
==============================================================
NVNHEALME
= Current Armor Regenerates, health = 100
NVNMAKEMYDAY
= Full Ammo+Full Health
NVNGRINDER
= Always gib the enemy like one hit kill on/off toggle and all enemies have 1HP
NVNGYJMODE
= Fairy mode on/off toggle
NVNALLLEVELS
= Unlocked All Levels
============================================================== -
#74 lödd mint állat,a gránátvető puskával ennyi... -
saiyanjin #73 Sziasztok,
A nagy teremben mit kell csinálni amikor a nagy bazi kerget az oszlopok küzt???
Van sok dinamit és lerombolható emelvény, de sajnos elkopok egy idő múlva.
Előre is thnx,
Üdv,
S -
tarjani #72 6 pályán átmegyek a sinen utána mere kő menyi -
#71 A második pályán miután felrobbantom a 2 dinamittal a barikádot és lemegyek a katedrális aljába, ott merre kell továbbmenni, mert egyszerűen nem találom. -
#70 nemtudom, de engem kezd idegesíteni a játékban hogy minden enemy ugyan olyan. ugyanúgy mozog, ugyanúgy néz ki. ráadásul buta az egész a.i.
Mikor elkezdtem vele játtszani nagyon tetszett. De így a közepe táján unalmassá vált... pedig nagy reményeket fűztem hozzá! -
zeoos #69 Hát ez is egy érdekes játék ... persze lesznek sokan akik majd lehurrogják, de szerintem elég jóra sikerült. Ez is egy fajta stílus (Hellgate London - Bioshock) és a maga nemében egész jól összehozták, hardon pedig egyáltalán nem egyszerű. Még csak az elején tartok, de már leizzasztott rendesen -
#68 valaki másnak volt olyan gondja h a gém kifagy ha zoomolni akar? widescreen felbontásban játszom, de sima 4:3-as felbontásnál is fentáll ez a gond - így viszont eléggé használhatatlan... na jó, én szerintem várok egy patch-et. pedig az alapötlet nem tűnik rossznak. -
#67 már mindegy, uninstall volt... :) -
#66 Nagyon lol játék
-fav -
#65 az mért lehet, h a monitoron tudok felbontást állítani, de ha tévére teszem, akkor csak 800x600 meg 1024x768-at enged? eddig még egy játékkal se volt ilyen problémám... -
#64 Nem rossz ez a játék, de valaki elárulhatná a furry level-el mit lehet kezdeni, mitől nő, meg a kombókat, hogy csalom elő, valamint a spec támadást mikor lehet használni? -
#63 Szerintem nem rossz a játék... nem muszáj végig mészárolni egy pályát. Több lehetőség is van. Több megoldása is van minden map- nak. -
_xT #62 Valamit szet kell loni mogotte utana mehetsz tovabb. -
Lowosan #61 Helló!! Aki játszik vele az tudna segíteni?Még az első pályán ki kéne kapcsolni valami energiamezőt csak úgy lehetne továbbmenni,de nem találom sehol -
#60 milyen a game,érdemes kipróbálni?PK-hoz hasonló,hmmm...akkor nemigazán az én stilusom... -
#59 de sajna hangulatilag sehol nincs a PK-hoz :( -
#58 Kissé Painkilleresedett. Főleg az 5. képnél hajaz rá nagyon. Ez nem is csoda hiszen a People Can Fly csapatából ketten is atyáskodtak a külső dizájn fölött. -
#57 ez egy gagyi szar szerintem,igaz még nem sokat haladtam benne de a hangulat eddig zéró... -
#56 #49
szted ezek orosz betűk? -
#55 Ugye nem orosz nyelvű? -
#54 ambient occlusion off, és dupla annyi lesz az fps.. (sőőt) -
#53 a graf durca... minden fullon kb 20-25fps ^^ -
Aurelianus #52 Ez már döfi.
szép kis shooter! -
#51 Nekem lassított felvételben megy minden. vajon miért? amd optimizer fenn van. -
Drizzthsz #50 Milyen ez a cucc(gyors akció, lőszer unlmited)? Gépigény milyen(1680*1050-ben van esély értelmes sebességre 8800Gt-vel)? Ugyanazok csináltál, mint a Cryostasis-t, vagy csak a kiadó ugyanaz? -
#49 Egész jópofa a game. Demót nem néztem, most kezdtem el a teljes verziót.
-
#48 Kipróbáltam a demót, hát olyan mosottak a textúrák, nem szép tiszta, mint más játékoknál, vagy csak a saját rigolyám ez grafikai fícsör, nem tom, de nem jött be.
Az alapkoncepció viszont nem lenne rossz, mert ötletes. De a hsz-ek számából is meg lehet ítélni, h ez sem lett az év játéka. -
#47 Akit érdekel a game már ilyen is van:
NecroVision-RELOADED