206
Next-Gen First Person Shooter
  • Freelove
    ÁÁÁÁ :) Feladtam :) 2külön gépen próbáltam, 2külön oprendszeren, 2külön rls... Fingom nincs mi lehet az okozója, hogy mindig ugyanott fagy le.. Van 1001 játék még ezen kívül :) Azért köszi szépen neked is, és Shield-nek is a segítséget.. :) Lehet még más játék topicjába is fogunk talizni :D
  • strebacom
    Nem baj megoldjuk a dolgot,ha tudok segitek csak az a baj hogy ezzel a game-l én már rég végeztem....de segitek ha tudok.....
  • Freelove
    Hát ez kemény... Másik Reloadedest megvettem,Patch felraktam... szerinted? Ugyanott kidob hibaűzivel, vagy lefagy... Én részemről passzolom a játékot. :S 2gépen is kipróbáltam,2kül. cégtől. Na mind1. Azért köszi a segíséget SHIELD :)
    Streacon neked meg a magyarítást,amit nem használtam :D
  • strebacom
    Szivesen...
    De gondoltam törlöm az oldalról hogy tud keresni tovább...Öcsi!!
  • Shield
    Igen a patch után ezt a crack-et rakd rá! Nekem megy vele.
    Magyarítás a #136 hsz-nél.
  • Freelove
    amúgy kösz bazdmeg a magyarítást, nem pedig magyarosítás... Teee
  • Freelove
    Mit bazdmegozol? he? Normálisan beszéljél ember. Már ha az vagy..
  • strebacom
    Mert vak vagy bazdmeg....
  • Syry
    Csa mindenkinek!

Visszaolvastam naggyabol mivolt eddig, de nemtalaltam enyemhez hasonlo hibaval kapcs hozzaszolast.
    Vegigcsinalom az elso palyat, minden fasza... megyek megcsinalom az elso Challange-t, megvan, minden fasza... es innentol kezdve semmi uj palyat nem ad a jatek... csak a NoMansLand, a TrencLofasz, meg a GraveDigger van aktivalva... ez vmi BUG hogy nem leptet a kovetkezo palyara, vagy en b*sztam el valamit?

Koszi elore is! (ekezetekert meg bocs, angol klaviatura)
  • Freelove
    Amúgy tényleg.. Van hozzá magyarítás? Én sehol nem találok.
  • Freelove
    kipróbálom :) Akkor ezt a Patch telepítése után probáljam ki? majd ezzel üssem felül? :p Előre is THX :)
  • Shield
    Ezt próbáld meg:Innét
  • Freelove
    Mármint a RELOADED-est? akkor mit sem ér a patch... :S
  • Shield
    Használd hozzá az alap crack-et!
  • Freelove
    :) Persze leszedtem az 1.1-es patchet(Vitality),telepítettem,de valamiért a mappában lévő krekk nem jó hozzá..cd-t kér, hiába van benne a "CD"..:D Gondolommert RELOADED csapaté. Teljesen New Vista 64. szinte semmi kodek nincs rajta. tanácstalan vagyok... lehet megveszem még1x valamelyik rls-t.
    --
    Van értelme 64bites Vistát használni.nincs vele semmi gond,persze ha a géped támogatja a 64bites oprendszert,és ki tudja hajtani.Ha megnézed a konfigomat rájössz miért tettem fel :) (DX10,64bit,4Gram ect.)
  • Shield
    Köszi.
  • Indigo
    Kinyílt egy ajtó, ahonnan özönlenek kifelé a katonák. Na ott kell keresgélned.
  • Shield
    Freelove: nincs semmi baja a bolti RELOADED verziónak. Felraktad az 1.1-es patch-et ahogy már az előző hsz-ben írták? Igaz én XP-n használom. Van értelme 64-es vistát használni? Ha esetleg van fent kodek pakk azt le kell pucolni a gépről.

Keveset tudtam játszani idő hiány miatt, de el is akadtam az Erődben. A "nagyvadállat"-ot legéppuskáztam, csak nem találok dinamitot, hogy kirobbantsam a kijáratot mielőtt a tüzérség lepucolna mindent. Ha valaki tud segítsen, megköszönném!
  • Indigo
    Akkor lehet, hogy tényleg bug, mert amikor besétálsz a gázfelhőbe, akkor fel kell tegye automatikusan.
  • Tualatin
    Köszi, megtaláltam, felvettem, csak nem teszi fel automatikusan. :-(
  • Indigo
    Vagy nem vette fel a gázmaszkot, ez esetben meg kell keresni, ha jól emlékszem.
  • Tinman #145
    Automatán teszi fel.

Bug.

1.1 patch.

Nincs mit...
  • Tualatin
    Sziasztok!

Hogyan lehet felvenni a gázmaszkot? Van nálam, de nem tudom, hogy kell felvenni, ezért mindig megfulladok a gáztól. Help!
  • Freelove
    Van hozzá már magyarítás is? Jó tudni :D
    Régi géppel próbáltam ki ezt a játékot, minden Low beállításokban,mert magasabbra nem is tudtam volna húzni, mert nem volt ütős gépem. Akkor XP alatt próbáltam ki.
    2hete vettem egy gépsast(lásd lent infóban) És feltettem a Vista64 Home Basic-et és úgyszint ott fagyott ki ahol már régebben. Nem is merem leírni hogy melyik boltban vettem :D RELOADED. gondolom ismered XD Garancia a nevükre..Szóval tanácstalan vagyok, mert nekem bejön a gém. peace :)
  • Tinman #142
    Nálam 1x sem fagyott ki, igaz 1.1-el kezdtem el MAGYARÍTÁS nélkül.

Próbáld meg úgy, hogy MINDEN grafikai és hang beállítást leveszel minimumra, majd úgy próbált azt a részt.
    Ha átmegy, akkor lépésenkét kapcsolj vissza mindent és derítsd ki melyik feature-el van gondod.
  • Freelove
    sziasztok!

Nálam az első főellenség(BOSS) után lefagy a játék.. 1x sikerült hogy nem fagyott le nála, de az átvezető video után betöltés után fagyott le megint... :( Valakinél volt ilyen probléma? Köszi! A konfigom duplán jó rá... Láttam van hozzá patch 1.1 version. hátha segít,de nem segített. Xp-én, és Vista 64 en is ugyanez,ugyanakkor fagy le...
    Nem tudjátok mi lehet a probléma? Köszi előre is!
    Üdv!
  • Tinman #140
    De tudod pont az az érdekes, hogy az ez első 20 percben totálisan rémes. Sőt az első 2 órában is.
    Majd elkezd exponenciálisan fejlődni... a sárkánylovaglós rész kifejezetten szórakoztatott. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy van a játék 40% ami egy játék, meg van a maradék 60%, ami megint egy másik játék.

Soha nem tapasztaltam még ilyet. Általában ami borzalmasan kezdődik, az végig borzalmas is lesz... ez meg szépen lassan javult. Nem én idomultam! Egyszerűen kicsit más koncepció kezd előtérbe kerülni ahogy haladsz a játékban, ami már egész emészthető.

Tanulságos eset volt.
  • Indigo
    Fel kéne hagynom ezzel a "belekezdek, akkor végigviszem" baromságommal

SZerintem van elég jó játék ahhoz, hogy az ilyen "vérszegény" kacatokat kerülje az ember. Én is kipróbálok sokmindnet, de szerintem negyedét sem játszom végig. Az első fél-egy órában kiderül, hogy mit érdemes végitolni, és mit nem. Hát ezt nem, az biztos. :)
  • Tinman #138
    Magyarosítás? Ehhez? Felesleges, története elég átlagos Diablo jellegű sztori.

Amúgy végigvittem... végére így 4/10-et adnék rá, de azt is csak azért, mert a főhős "változása" után normálisabb felé tendált a játék. Előtte elképesztően gáz volt.

A sárkányon lovaglós rész sem volt annyira rossz, ebből 2 pálya van.

A végjáték előtti pokolbéli 2 pálya "gyalogosan" viszont rendesen igénytelen volt. 2 max. 3 féle ellenfél jött, de DÖGIVEL.

A végső bossfight se volt valami nagy szám, elsőre legyaktam. Normalon toltam végig, nagyjából 16-17 óra alatt, de ha 2x meghaltam, lehet, hogy sokat mondok. Gyűlöletes dolog, amikor az AI hiányát az ellenfelek számával igyekeznek ellensúlyozni.

Fel kéne hagynom ezzel a "belekezdek, akkor végigviszem" baromságommal, mert még egy ilyen játék és Xanaxon fogom tengetni a hátralévő időm.

Kerüljétek.
  • Shield
    Nagyon király vagy.
    Most már nagyon érdekel a játék, indulhat a gyilok.
    Köszi még 1x!!!
  • strebacom
    Necrivision magyarosítás!!!
  • Shield
    - Nem a szókimondással van a gond, állítom hogy kulturáltabban is bőven lelehet húzni és nem kell ilyen szavakat használni. Nem vagyok álszent én sem, de megtanultam hogy néhány fórumon ezt nem lehet megtenni (nem is akarom), mert kib@sznak mint macskát sz@rni.
    - Amúgy pedig nem megyek senkinek sem panaszkodni, azért annyira azért nem érdekel (csak kicsit zavaró).
    - A sejtésed pedig nem jött be. Nem vettem meg a játékot, különben nem kérném a magyar fájlokat. Sejtésem szerint biztos nem gondoltad azt, hogy angolul venném meg amikor magyarul adják ki. Nem most kezdtem az "ipar"-t.
    - A "ffi nemiszerv"-el kapcsolatban pedig annyit, én sem vagyok álszent.
    - Részemről lezárva a dolog.

• Tinman #134
    Egyébként
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mióta meghalt a kari
    azóta egy leheletnyit élvezetesebb lett a game. Jó nagy dögök jönnek folyamatosan, a pályatervezés is kellemesebb, nem rossz a nagy mech-et sem vezetgetni/irtani vele.

Sajna azonban itt is, max 3-4 ellenfél variálódik és olyan béna a mozgásuk, meg az AI, hogy néha ásítva lövöm őket fejbe.

3/10 :-D
  • Tinman #133
    1.1 patch-el nézted tuti?

Nekem a pályabetöltés 20 mp, ha még nem voltam azon a pályán.
    A quickload 8-10 mp, nem vészes.
  • extra sensory
    Ez a játék xarik a vga-ra úgy ahogy van. Mikor megvettem a 4870X2-t 2 GB ropogós rammal, felhúzott szemöldökkel és kaján mosollyal ültem neki a stuffnak hogy: na majd nekem... nekem betölti pár mp alatt, nem fog vacakolni mint másoknak... Nem mi?!? Kiolvashatom a Háború és béke mindkét kötetét mire berak arra a qrva pályára. Pedig a ram és proci is nagyon rendben van, mégis...
    Szal ennek a játéknak tökmindegy milyen karit vakolsz be a gépedbe, nem fog változni semmi a betöltés tekintetében. Belenyomhatsz akár 3-at is, pofátlan nyugalommal tölti neked ugyanolyan sebességgel mint azelőtt.
    De nem is érdemes megvárni hogy betöltse, mert a játékmenet élvezeti értéke egy meghámozott léggömb szintjén mozog. Ötlettelen és egyhangú benne minden. Inkább végignyomom a Bioshockot... megint.
  • Tinman #131
    Tény, hogy 1.1 patch-el játszok vele.
    No meg a Raid 0, se hátrány.
  • Indigo
    Miért, az előző vidkarimnak majdnem annyi volt (128 MB) :)
    Egyébként nekem is 1GB-os videókártya (4830) és 4 GB RAM van a gépben, mégis iszonyatosan lassú volt a betöltés.
  • Tinman #129
    ;-DDD
  • hiper KOCKA
    0,1 GB VGA?
  • Tinman #127
    Ki, és lassan folytatom, de alig várom, már, hogy töröljem.
    Tényleg csak arra jó -arra se nagyon-, hogy munka után valamivel levezessem a fáradtságot.

Pedig alapvetően benne van a lehetőség, de valahogy olyan ezt mint az Alien quadrology vs. Alien vs Predator duo.

Mind a kettő horror/akció, de az előbbi legenda, utóbbi meg erőltetés.

SS2 nekem még hátra van, tervezem majd valamikor, 1. résszel egész jól elvoltam.

Pályatöltési gond nálam nem annyira vészes 4 GB ram, Raid 0, 1 GB VGA :-)))