NecroVisioN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
--
Van értelme 64bites Vistát használni.nincs vele semmi gond,persze ha a géped támogatja a 64bites oprendszert,és ki tudja hajtani.Ha megnézed a konfigomat rájössz miért tettem fel 😊 (DX10,64bit,4Gram ect.)
Keveset tudtam játszani idõ hiány miatt, de el is akadtam az Erõdben. A "nagyvadállat"-ot legéppuskáztam, csak nem találok dinamitot, hogy kirobbantsam a kijáratot mielõtt a tüzérség lepucolna mindent. Ha valaki tud segítsen, megköszönném!
Bug.
1.1 patch.
Nincs mit...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hogyan lehet felvenni a gázmaszkot? Van nálam, de nem tudom, hogy kell felvenni, ezért mindig megfulladok a gáztól. Help!
Régi géppel próbáltam ki ezt a játékot, minden Low beállításokban,mert magasabbra nem is tudtam volna húzni, mert nem volt ütõs gépem. Akkor XP alatt próbáltam ki.
2hete vettem egy gépsast(lásd lent infóban) És feltettem a Vista64 Home Basic-et és úgyszint ott fagyott ki ahol már régebben. Nem is merem leírni hogy melyik boltban vettem 😄 RELOADED. gondolom ismered XD Garancia a nevükre..Szóval tanácstalan vagyok, mert nekem bejön a gém. peace 😊
Próbáld meg úgy, hogy MINDEN grafikai és hang beállítást leveszel minimumra, majd úgy próbált azt a részt.
Ha átmegy, akkor lépésenkét kapcsolj vissza mindent és derítsd ki melyik feature-el van gondod.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nálam az elsõ fõellenség(BOSS) után lefagy a játék.. 1x sikerült hogy nem fagyott le nála, de az átvezetõ video után betöltés után fagyott le megint... 😞 Valakinél volt ilyen probléma? Köszi! A konfigom duplán jó rá... Láttam van hozzá patch 1.1 version. hátha segít,de nem segített. Xp-én, és Vista 64 en is ugyanez,ugyanakkor fagy le...
Nem tudjátok mi lehet a probléma? Köszi elõre is!
Üdv!
Majd elkezd exponenciálisan fejlõdni... a sárkánylovaglós rész kifejezetten szórakoztatott. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy van a játék 40% ami egy játék, meg van a maradék 60%, ami megint egy másik játék.
Soha nem tapasztaltam még ilyet. Általában ami borzalmasan kezdõdik, az végig borzalmas is lesz... ez meg szépen lassan javult. Nem én idomultam! Egyszerûen kicsit más koncepció kezd elõtérbe kerülni ahogy haladsz a játékban, ami már egész emészthetõ.
Tanulságos eset volt.
SZerintem van elég jó játék ahhoz, hogy az ilyen "vérszegény" kacatokat kerülje az ember. Én is kipróbálok sokmindnet, de szerintem negyedét sem játszom végig. Az elsõ fél-egy órában kiderül, hogy mit érdemes végitolni, és mit nem. Hát ezt nem, az biztos. 😊
Amúgy végigvittem... végére így 4/10-et adnék rá, de azt is csak azért, mert a fõhõs "változása" után normálisabb felé tendált a játék. Elõtte elképesztõen gáz volt.
A sárkányon lovaglós rész sem volt annyira rossz, ebbõl 2 pálya van.
A végjáték elõtti pokolbéli 2 pálya "gyalogosan" viszont rendesen igénytelen volt. 2 max. 3 féle ellenfél jött, de DÖGIVEL.
A végsõ bossfight se volt valami nagy szám, elsõre legyaktam. Normalon toltam végig, nagyjából 16-17 óra alatt, de ha 2x meghaltam, lehet, hogy sokat mondok. Gyûlöletes dolog, amikor az AI hiányát az ellenfelek számával igyekeznek ellensúlyozni.
Fel kéne hagynom ezzel a "belekezdek, akkor végigviszem" baromságommal, mert még egy ilyen játék és Xanaxon fogom tengetni a hátralévõ idõm.
Kerüljétek.
Most már nagyon érdekel a játék, indulhat a gyilok.
Köszi még 1x!!!
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
- Amúgy pedig nem megyek senkinek sem panaszkodni, azért annyira azért nem érdekel (csak kicsit zavaró).
- A sejtésed pedig nem jött be. Nem vettem meg a játékot, különben nem kérném a magyar fájlokat. Sejtésem szerint biztos nem gondoltad azt, hogy angolul venném meg amikor magyarul adják ki. Nem most kezdtem az "ipar"-t.
- A "ffi nemiszerv"-el kapcsolatban pedig annyit, én sem vagyok álszent.
- Részemrõl lezárva a dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajna azonban itt is, max 3-4 ellenfél variálódik és olyan béna a mozgásuk, meg az AI, hogy néha ásítva lövöm õket fejbe.
3/10 :-D
Nekem a pályabetöltés 20 mp, ha még nem voltam azon a pályán.
A quickload 8-10 mp, nem vészes.
Szal ennek a játéknak tökmindegy milyen karit vakolsz be a gépedbe, nem fog változni semmi a betöltés tekintetében. Belenyomhatsz akár 3-at is, pofátlan nyugalommal tölti neked ugyanolyan sebességgel mint azelõtt.
De nem is érdemes megvárni hogy betöltse, mert a játékmenet élvezeti értéke egy meghámozott léggömb szintjén mozog. Ötlettelen és egyhangú benne minden. Inkább végignyomom a Bioshockot... megint. <#papakacsint>#papakacsint>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
No meg a Raid 0, se hátrány.
Egyébként nekem is 1GB-os videókártya (4830) és 4 GB RAM van a gépben, mégis iszonyatosan lassú volt a betöltés.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Tényleg csak arra jó -arra se nagyon-, hogy munka után valamivel levezessem a fáradtságot.
Pedig alapvetõen benne van a lehetõség, de valahogy olyan ezt mint az Alien quadrology vs. Alien vs Predator duo.
Mind a kettõ horror/akció, de az elõbbi legenda, utóbbi meg erõltetés.
SS2 nekem még hátra van, tervezem majd valamikor, 1. résszel egész jól elvoltam.
Pályatöltési gond nálam nem annyira vészes 4 GB ram, Raid 0, 1 GB VGA :-)))
Egy õszinte vélemény... viszont van egy olyan sejtésem, hogy te bizony megvetted és emiatt szívtad így fel magad. Részvétem.
A ffi nemiszerv az ízléses szó? Felírtam, hogy bátran használhatom, mer' Pajzs aszonta' <#vigyor5>#vigyor5>
A nickem után a szócska azt jelenti, hogy lassan 4 éve támogatom az oldalt és támogatni is fogom, mert sokrétû, rengeteg olyan fórum van itt, ami máshol nem pörög ennyire, nem ennyire sokoldalú, kevesebben látogatják, etc.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ki a f@sz kíváncsi az ilyen ízléstelen, kulturálatlan hozzászólásokra, szerinted?
Nick-ed után mit jelent a VIP szócska?
Ha azt amire gondolok, akkor erre nem lehet mit mondani.<#conf>#conf>
Pedig az is Painkiller. De valahogy, mégsem szeretik, talán mert a Mindware munkája nem tom. De valahol megértem h nem akartak teljesen az elõzõ Painkillerekre hasonlító játékot összehozni. Kár hogy a Hell Wars csak konzolra jött ki.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én is elkezdtem, mert ugye a Painkiller elég fasza kis (jó értelemben véve) hentelõs játék volt, és gondoltam hátha... De sajnos nem bírtam elkezdeni a 3. pályát, mert undorodtam az egésztõl. Pedig még a Shellshock 2-t is végignyomtam. Az is egy rakás kaki, de abban legalább mindig ott volt egy pici kis hangulati elem, ami miatt nem raktam félre. De ebben nincs semmi szerethetõ. Ez egy gusztustalan szar.
Ja, a negatívumokhoz odacsapnám még, hogy irtózatosan sokáig tölt egy pályát, még akkor is, ha meghaltam, ugyanolyan sokáig tölti, mintha új játékot kezdenék. A sztori tényleg nulla, kár is volt venni a fáradságot, hogy ennyi levelet megírjanak, mert semmi értelmük nincs, pár levél után úgysem olvassa el azokat a kutya se...
De ezt nem szeretem, ez egy szar, gagyi, ócska fosadék, egy nevetséges okadék.
Miért játszok vele? Mert ha valaminek nekiállok, kényszeredetten addig abba nem hagyom míg be nem fejezem.
Grafika: -max grafon akadásmentesen fut full hd feletti felbontáson, de ez semmit nem segít azon, hogy az egész ocsmány, kissé mosott, életlen textúrák, kissé lowpoly enemy
Zene: -alig, ami van az is ócska
Hangok: -közepes, az 5.1-et elég bénán hajtja ki a motor
Irányítás: -teljesen korrekt, bár az egér érzékenységet vissza kellett vennem, mert elszállt a célkereszt, ha kicsit mozdítottam
Játékmenet: -menni-lõni, agyatlan, pályatervezés felejtõs, 99%-ban vontatott, unalmas
A.I.: - A=enemy B=player, If A see B, then A crush, kill and destroy B without no AI. Emiatt persze rendszeresen beakadnak a dögök, hol a saját lábukba, hol a falba, hogy egy leszakadt testrészbe. Ultragáz.
Nehézség: -normalon tolom, de 8. pályáig elvittem úgy, hogy 1x se haltam meg
Sztori: -erõltetett, ötlettelen, ISMÉTLÕDÕ LEVELEK elszórva, izzadságszagú
Hangulat: NINCS, nulla, zéró, 0
Aki ezt megveszi a boltban, az kérem jelentkezzen, mindig is érdekelt ugyanis, hogy zárt osztályról hogyan lehet játszani...
2/10
Ébn a 11 pályán tartok amelyik az Underworld. 3 nagy dög jön, és ha elfutok mellet az összes olyan dög ami eddig volt. Annyi lõszer a világon nincs hogy meg lehessen ölni õket, és ha lövöldözök rájuk agyon ütnek. Tud valaki segíteni. Képet nem tudok feltenni, nem tudom hogyan lehet lementeni játék közben a képet. Elõre is köszi
<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir>