2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1209 talán ők? -
#1208 nyomozok..az eredeti hol jelent meg. -
#1207 Ma néztem 38 fok volt Adelaiden este a hírekbe meg Ausztrál tüzeket mutatnak. -
#1206 Nissan már updateli is a motorját...
"Temporary V8 Supercars brake solution for Clipsal 500"
Valami gond van a fékekkel is így Adelaidre minden csapat kap valamilyet átmenetelieg.
:) -
#1205 Ki írt erről? -
Debilon #1204 érdekes... valami queensland-i bige (kormányzó/polgármester/akárki) mintha azt mondta volna, hogy támogatják meg turisztika, meg jajdejó hogy itt a V8 ezen a csodás részen.. gondolom akkor is tudhatták, hogy lesznek ezek a játékok 2018-ban -
#1203 mi van???
Nem hivatalos, de azt csiripelik a madarak, hogy idén nem lesznek vendégpilóták a Gold Coast 600-on...
Sőt, az egész verseny veszélyben van, mert Queensland állam kormánya meg akarja vonni a rendezőktől a támogatást. A másik két queenslandi verseny közül a townsville-i is kérdőjeles, de az ipswich-i (Queensland Raceway) szinte biztosan megmarad.
A válasz a miértekre: Gold Coast-ban rendezik a 2018-as Nemzetközösségi Játékokat... -
#1202 és akkor mi van? sosem nézed élőben :)) -
#1201 DTM motort kicsit feltuningolták és ilyen lett :D -
#1200 Tappancsos festés, Pepsi festés, RedBull festés...
ezek a hangok...áááá :D -
#1199 2. szektor :) -
#1198 Mennek sorban ki az oldalra! :) -
#1197 Hosszabb videó. -
#1196 Ha találsz még pár ilyet Norbi nyugodtan linkeljed, ne rejtegesd :) :D. -
#1195 Iratkozz fel a Madison csatornájára. Szokott kirakni pár ilyen videót. -
#1194 kiteszem gyorsba FB oldalra :). -
#1193 SVG és eső kombináció mindig látványos :)
Lowndes már nem annyira :) -
#1192 a motorblokk teljesen más. Holdenben Chevy blokk van Fordban Ford stb... -
#1191 én úgy hittem eddig hogy megkapják a tervrajzokat és mindenkinek ugyan azt az egyen motort kell csinálni saját gyárában :D van benne valami amit beszéltetek, másik meg a kipufogó sokat torzít a hangon, az biztos mindenkinél egyedi elvezetés. -
#1190 remélhetőleg a Mercinek nem ez a vége. Nemtudom mennyivel vannak hátrébb fejlesztésben (időben) a Nissannal szemben, de sztem egy ilyen gyár utólérheti magát. Már csak azért is megéri, mert úgy fest eddig pozitív a nézők véleménye róluk és ez már jó reklám előreláthatólag. -
#1189 tippelgettünk itt páran haverokkal (3an) az éjszaka közepén hogy ugyan miért tér el így a hang? Hisz mindegyik 5 literes V8as motorokat használ, ugyanannyi pacin asszem 620 és 650 között (attól függ mennyire engedik elszabadulni őket, pályafüggő).
Aztán egyikünk arra gondolt, hogy mi van ha kicsit nagyobbra van építve mindegyik motor, kivéve a Merci. Hogy még több lóerőt kitudnának belőle sajtolni, de nem fognak, nem is lehet, mert szabályok kötik, valamint azzal csak a motort gyilkolnák ha ki lenne húzatva. Míg a Mercinek ez a vég, tehát nekik kivan húzva.
Ha ez így van akkor a Mercik égni fognak. Aztán lehet kurva nagyot téved a srác. Mindenesetre jobban várom ezt a szezont mint bármi mást és már csak 2 hét !! ^^ -
#1188 mercedesnek tiszta formula hangja van a nissan meg hajszárító :D (turbót hallottam) -
#1187 Na egyet kaptok azért a vidik közül :P :D
-
#1186 EZ ITT A REKLÁM HELYE: elnézést de nem akarom átpakolni ide az összes linkelt képet videót, szóval ha érdekel titeket részletesebben a V8 supercars akkor nyomjatok egy tetsziket! :) -
#1185 nincs stream gondolom.
kíváncsi vagyok az új márkákra -
V8 Supercars Live Timing -
#1183 22-23 perc múlva kezd a hivatalos tesztnap! -
#1182 Azért ezek a mercik ütnek rendesen:))
Eddig a Ford tetszett a legjobban, de elég morcik a Mercik.
Még a végén lehet újra elkezdem nézni:)) -
Debilon #1181 nem csak "majdnem", hanem teljesen unalmas már -
#1180 már "majdnem" unalmas igaz? :D minden moto, meg extrém sport. -
#1179 pedig egy pár évig ez lesz..
-
Debilon #1178 ehh..csak ez az idióta red bull festés ne lenne :( -
#1177 -
#1176 -
#1175 hmmm
-
#1174 nyammmm
-
#1173 én meg arra, hogy a Holdeneket valóban hátrányosan érinti az új szabály a Fordokkal szemben ami a futóművet érinti...de majd Whincup eredményéből úgyis megtudjuk majd ;) -
#1172 nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mit fognak tudni. Nissan futómű általában nagyon tuti szokott lenni a 370z meg a GT-skyline is sok gépet elkap pályán. persze ez tudom nagyobb gépe a Nissannak, de majd meglátjuk. -
#1171 Lehull a lepel a Nissanokról.
-