2613
  • Dietrich
    talán ők?
  • Dietrich
    nyomozok..az eredeti hol jelent meg.
  • Dietrich
    Ma néztem 38 fok volt Adelaiden este a hírekbe meg Ausztrál tüzeket mutatnak.
  • Dietrich
    Nissan már updateli is a motorját...

"Temporary V8 Supercars brake solution for Clipsal 500"
    Valami gond van a fékekkel is így Adelaidre minden csapat kap valamilyet átmenetelieg.
    :)
  • Ulvar
    Ki írt erről?
  • Debilon
    érdekes... valami queensland-i bige (kormányzó/polgármester/akárki) mintha azt mondta volna, hogy támogatják meg turisztika, meg jajdejó hogy itt a V8 ezen a csodás részen.. gondolom akkor is tudhatták, hogy lesznek ezek a játékok 2018-ban
  • Dietrich
    mi van???

Nem hivatalos, de azt csiripelik a madarak, hogy idén nem lesznek vendégpilóták a Gold Coast 600-on...
    Sőt, az egész verseny veszélyben van, mert Queensland állam kormánya meg akarja vonni a rendezőktől a támogatást. A másik két queenslandi verseny közül a townsville-i is kérdőjeles, de az ipswich-i (Queensland Raceway) szinte biztosan megmarad.
    A válasz a miértekre: Gold Coast-ban rendezik a 2018-as Nemzetközösségi Játékokat...
  • Dietrich
    és akkor mi van? sosem nézed élőben :))
  • Dietrich
    DTM motort kicsit feltuningolták és ilyen lett :D
  • SimaSuna #1200
    Tappancsos festés, Pepsi festés, RedBull festés...
    ezek a hangok...áááá :D
  • Norbi1990
    2. szektor :)
  • Ulvar
    Mennek sorban ki az oldalra! :)
  • Norbi1990
    Hosszabb videó.
  • Ulvar
    Ha találsz még pár ilyet Norbi nyugodtan linkeljed, ne rejtegesd :) :D.
  • Norbi1990
    Iratkozz fel a Madison csatornájára. Szokott kirakni pár ilyen videót.
  • Ulvar
    kiteszem gyorsba FB oldalra :).
  • Norbi1990
    SVG és eső kombináció mindig látványos :)

Lowndes már nem annyira :)
  • Ulvar
    a motorblokk teljesen más. Holdenben Chevy blokk van Fordban Ford stb...
  • Palinko
    én úgy hittem eddig hogy megkapják a tervrajzokat és mindenkinek ugyan azt az egyen motort kell csinálni saját gyárában :D van benne valami amit beszéltetek, másik meg a kipufogó sokat torzít a hangon, az biztos mindenkinél egyedi elvezetés.
  • dave9004
    remélhetőleg a Mercinek nem ez a vége. Nemtudom mennyivel vannak hátrébb fejlesztésben (időben) a Nissannal szemben, de sztem egy ilyen gyár utólérheti magát. Már csak azért is megéri, mert úgy fest eddig pozitív a nézők véleménye róluk és ez már jó reklám előreláthatólag.
  • Ulvar
    tippelgettünk itt páran haverokkal (3an) az éjszaka közepén hogy ugyan miért tér el így a hang? Hisz mindegyik 5 literes V8as motorokat használ, ugyanannyi pacin asszem 620 és 650 között (attól függ mennyire engedik elszabadulni őket, pályafüggő).

Aztán egyikünk arra gondolt, hogy mi van ha kicsit nagyobbra van építve mindegyik motor, kivéve a Merci. Hogy még több lóerőt kitudnának belőle sajtolni, de nem fognak, nem is lehet, mert szabályok kötik, valamint azzal csak a motort gyilkolnák ha ki lenne húzatva. Míg a Mercinek ez a vég, tehát nekik kivan húzva.

Ha ez így van akkor a Mercik égni fognak. Aztán lehet kurva nagyot téved a srác. Mindenesetre jobban várom ezt a szezont mint bármi mást és már csak 2 hét !! ^^
  • Palinko
    mercedesnek tiszta formula hangja van a nissan meg hajszárító :D (turbót hallottam)
  • Ulvar
    Na egyet kaptok azért a vidik közül :P :D

• Ulvar
    EZ ITT A REKLÁM HELYE: elnézést de nem akarom átpakolni ide az összes linkelt képet videót, szóval ha érdekel titeket részletesebben a V8 supercars akkor nyomjatok egy tetsziket! :)
  • dave9004
    nincs stream gondolom.
    kíváncsi vagyok az új márkákra
  • Dietrich

V8 Supercars Live Timing
  • Dietrich
    22-23 perc múlva kezd a hivatalos tesztnap!
  • gordon 24
    Azért ezek a mercik ütnek rendesen:))

Eddig a Ford tetszett a legjobban, de elég morcik a Mercik.

Még a végén lehet újra elkezdem nézni:))
  • Debilon
    nem csak "majdnem", hanem teljesen unalmas már
  • Palinko
    már "majdnem" unalmas igaz? :D minden moto, meg extrém sport.
  • Dietrich
    pedig egy pár évig ez lesz..
  • Debilon
    ehh..csak ez az idióta red bull festés ne lenne :(
  • Dietrich
  • Dietrich
  • Ulvar
    hmmm

• Ulvar
    nyammmm

• Dietrich
    én meg arra, hogy a Holdeneket valóban hátrányosan érinti az új szabály a Fordokkal szemben ami a futóművet érinti...de majd Whincup eredményéből úgyis megtudjuk majd ;)
  • Palinko
    nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mit fognak tudni. Nissan futómű általában nagyon tuti szokott lenni a 370z meg a GT-skyline is sok gépet elkap pályán. persze ez tudom nagyobb gépe a Nissannak, de majd meglátjuk.
  • Ulvar
    Lehull a lepel a Nissanokról.

• Dietrich