2613
  • Ulvar
    Nem tudod mit hagysz ki :D.
  • Palinko
    sajna hétvégén nem érek rá hajnalozni. remélem hétfőn fent lesz packba a szokásos helyen :D
  • Ulvar
    Nézd a német Maro Engelt úgy röhögtem ki ma reggel hogy sírtam...fogta a csávó állt a pit végén engedte el a gyors körön lévőket, majd elkezdett túlmelegedni a motor, már füstölt mikor elindult a pitből, majdnem eltarolt egy gyorst kört kezdő egyént, aztán amikor visszaváltott a motorfék egy az egyben felrobbantotta az olajpumpát. Ömlött is belőle rendesen...Ilyen amatőr hibát elkövetni azért erős. Lehet csak egy kivételes eset volt ez a motorrobbanás, és nem lesz később gond, de kétlem. Mert Rick Kelly egész jól ment a szabadedzéseken, a kvalin meg az utolsó lett a Nissanosok között...szóval van mit fejleszteni, de ezt is egy hete jelentették be, hogy lesz mit javítani az autókon.

Amúgy megszűnik a víztöltés az autókba. Tavaly valaki kérdezte hogy mi az amikor pitnél kifolyik valami lötty, és mondtuk hogy víz...na az nem lesz már. Mivel a mostani fékek nem vízhűtésesek. Ezt csak azért ha valaki hiányolná :).

SvG meg úgy volt hogy nem indul idén, majd egy botrányba fulladt visszatérő bejelentés után megszerezte első EGYÉNI poleját! (tavaly Sandownban szerezte meg akkori csapattársával egyetembe az első rajtkockát). Na már csak pár óra és élvezhetjük az igazi autóversenyzést!
  • Dietrich
    A Nissanok meg kibérelték a középmezőnyt. 13-14-17-19

kiváncsi vagyok lesz vagy sem motor és váltóhiba náluk. új motornál előferdülnek.
  • Ulvar
    Ha a Fordokra érted akkor nincs miért altatniuk. Összesen maradtak 6an, ebből 4 FPR csapat alatt fut. Nagyon gyér az hogy David Reynolds aki tavaly a Bathurst 1000 győzelemért ment, és rengetegszer volt futamgyőzelem küszöbén, most jön egy 21. időt. Alex Davison aki meg idén tér vissza jön egy 16. időt. És ezek gyári FPR támogatást élveznek...

Ha a Mercikre akkor azok bizony nem altatnak :D

A Nissanok meg kibérelték a középmezőnyt. 13-14-17-19

Ezek alapján nagyon erős Holden év lesz, viszont nagyon durva párharc lesz Holdenesek között, ami a két komolyabb Fordos számára jól jöhet. Ezekből ennyit tudnék leszűrni, de hát még hol vagyunk :D.
  • Dietrich
    Stoner odacsapta.
  • Dietrich
    most mutatja be a mercit a kedvenc riporterünk ;)
  • Dietrich
    most ment a V8 UTE versenye..8 kör közben sárga is volt..ez lófasz :D
  • gordon 24
    Altatnak! Majd figyeld ki:))))
  • Ulvar
    A kvalin kiderült minden. FPR csapat Fordjai jók többieké szar.

Holdenek nagyon jók, de érdekes hogy a kiscsapatos Holdenek ügyesebbek egyelőre.

Mercedes ahogy jósoltam nagyon fos. Már elégett egy a maradék 2 a végében kullog (SvGnek lett igaza).

Nissan...közepesen szar...középmezőnyben lesznek elég sokáig, van még mit azon is fejleszteni ez fix...

A Mercik elfogják folyatni az olajukat futam közben, helyükben nem is indulnék el, mert ez akkora ciki lesz számukra. Igazi marketingot nyomnak a Fordnak és Holdennek, de még a Nissannak is.
  • dave9004
    hogy értve csúfos?
    Ha jol látom akkor a Fordok is le vannak maradva nagyon...
    Na az ő esetük jobban érdekelne h miért, mert ők itt vannak egy ideje :)
  • Ulvar
    Practice 1 vége....ez nagyon csúfos kivéve a Holdenek számára...inkább a kvaliig lefekszem aludni. Pontosan 4 óra múlva kezdődik, és adni fogja az ottani TV tehát élőben amit előttem Dietrich linkelt azon keresztül lehet nézni majd full HÓDÉban.

• Dietrich
    Hétvégén rajtol a V8 bajnokság!

akit érdekel élőben:
    szombaton
    05:20 - 07:40
    vasárnap
    05:05 - 07:25
    VLC-s link
    http://tvstream.hopto.org:8080/
  • Ulvar
    nekem jelenleg ilyen nincs. Az alapokat mondták el, de tökéletes lenne magyarul hallania a magyar közönségnek.
  • Dietrich
    Christian Klien mint vendég pilóta indult Surfersben.
    Most majd más bajnokiban de ausztráliában marad.
    Christian Klien scores Erebus Adelaide GT drive
  • Dietrich
    Minden esetre innen csókoltatom aki a V8 hivatalos honlapját buzerálja :(
  • Dietrich
    semmi olyan nem volt benne amit ne tudnánk. Korrektül elmondták benne az alap dolgokat..szerintem 5 perc sem volt az egész.
  • atiwrc
    Érdekes lenne ha egy levélre mégis odaadnák, néha még több 10-20 levél sem segít, hogy egy saját készítésű műsort felrakjanak a saját videomegosztójukra, ráadásul echonak még az sincs.

Egyébként senkinek nincs már otthon vhs magnója( az újabb digitális videofelvételre alkalmas kütyükről nem beszélve), hogy felvegye az ilyeneket???

Én sajna csak most olvastam, pedig már egyszer volt valami autósporttal kapcsolatos ebbe a Mozgás magazinba, de azóta valahogy elfelejtődött hogy nézzem.
  • dave9004
    wow. nem semmi a körítés.
  • Dietrich
    nem tudom, de engem inkább ez érdekelne:)
  • dave9004
    vajon Ken Block egy ilyen hétvégén mennyit kaszál? :D
  • gordon 24
    Megcsináljátok. Szólok nekik.

Csak csináld meg most, nem igen van rá időm. :)

• Dietrich
    Én részemről Ulvar csináld! :)
  • Ulvar
    Gordon a felelős még mindig, egyszer már próbáltam átvenni a "hatalmat" sg modik nem engedték, csak akkor lehetséges ha a topic olvasói is beleegyeznek, de pontosan nem vágom hogyan megy a történet :/. Ebbe kérnék segítséget bárkitől aki olvassa!
  • Dietrich
    Viszont a bannert cserélni kellene ha már 4 gyártó lett. :)
  • Dietrich
    hát streamből az megy amin legutóbb is néztük.
    a VLC-s link.
    http://tvstream.hopto.org:8080/
  • Ulvar
    Naná. Bosco is csatlakozik :). Hátha Zoli is jön egy szezonnyitó TS futamnézésre :). Viszont már most utána kéne járni majd a streamek területén.
  • Dietrich
    1 hét múlva TS?
  • Ulvar
    Naná, csak én már írtam az Echo TVnek egy széééép hosszú üzenetet, hogy a felvételt legyenek kedvesek megosztani velünk :P :).

És hamarosan rászánom magam hogy interneten keresztül interjút készítsek Fabian Coultharddal :).
  • Dietrich
    pardon..tesszük :)
  • Ulvar
    Nézem bazdmeg most megy beszarok!!!!! xDDDD Még a végén híressé teszem itthon ! :D
  • Dietrich
    Egyébként a rajt szombaton, vasárnap magyar idő szerint 04:40-kor lesz.
    részletes program helyi idő szerint
  • Dietrich
    Ulvar!

Tegnap írták nekem:
    Echo tv-n ma kora este volt egy 4-5 perces V8 promóció, ami alatt röviden de bemutatták a szériát és a versenyekről vágtak be momentumokat

Megnéztem tegnap délután a Mozgás c. műsor volt ami sporttal foglalkozik, ma 11-kor ismétlik.
    Mekkora lenne ha az Echo tv élőben adná a V8 versenyeket :DD

• Dietrich
  • Dietrich
    itt van:
    No international drivers at the Gold Coast
  • Dietrich
    úgy tűnik lehet tényleg nem lesznek idén már vendég pilóták surfersen, ha máshol fognak indulni.

V8 Supercars opens up Sandown and Bathurst to guest drivers
  • Ulvar
    számítottam erre hogy lesz ilyen.
  • Dietrich
    a nissant megértem új gyártó meg szerintem nem is gördítenek akadályt nekik..
    de hogy a fékekről miért most derül ki, hogy nem jó? volt elég idejük tesztelni, évek óta tudott volt 2013-tól új fékek lesznek, erre kiderül 2 héttel a rajt elött sorry repednek vagy mi.
  • Ulvar
    na igen elolvastam...hát majd kiderül. Amíg nem biztos semmi, én se írok le semmit. Viszont a fék probléma nagy gond, a Nissan motor probléma nagy gond.
  • Dietrich
    csába..kezdődjön már :)