2613
  • Dietrich
    Tander..

• Ulvar
    Fujitsuék bemutatkoznak

• Ulvar
    Ne keverd a szart. Nem ez volt az indok. Akkor minek kötöttek SvGvel egy 3 éves szerződést tavaly? Semmi köze hozzá, csak a Mercedes hoz egy német versenyzőt, kiszorítva az ausztrál és új-zélandi öregeket. Őszintén szólva, ezzel ártani nem ártanak, mert pl: egy Greg Murphy valóban csak púp volt a sorozatban. Alig jöttek eredmények, Taz Dougles rookie éve mély nyomot senkiben nem hagyott, vissza is megy Dunlop szériába, amúgy van még 2 üres hely, ennyi hiányzik a listából, ők később lesznek bejelentve.

Viszont elvileg rajtszám már van...#12 és érdekes módon #88.
  • Dietrich
    Megvan a válasz SVG féle balhéra is, hogy miért lépett le?
    [URL=http://www.v8supercars.com.au/news/maro-engel-will-pilot-9-sp-tools-racing-v8-supercar]Maro Engel Will Pilot #9 SP Tools Racing V8 Supercar[/URL]
  • Dietrich
    elég ha kivágják az ablaknál, hogy kilássanak :)
  • Ulvar
    az baszna be ha ponyvával lefedve mennék a tesztköröket :D.
  • Dietrich
    mint a régi benettonos F1 autó ;)

merciről a hivatalos teszten már lesz végre fénykép..csak pár nap addig.
  • Ulvar
    Őőőőőő okééé....

• Dietrich
    végre már ennek a saganak is vége...

BREAKING: Casey Speaks On V8 Move
  • Dietrich
    Tegyük hozzá azt is ezzel gyengül a Ford és tovább erősödik a Holden versenyzőileg :)
  • Debilon
    én is várom a kezdést:D

GRM meg Premat is megtartja még egy évre (mondjuk a szezon vége felé azért kezdett szerintem belerázódni amúgy is)
  • Ulvar
    Hivatalosan is visszatér SVG a V8ba. Azt nyilatkozta, hogy nagyon belemerült a melóba, nem élvezte, nem volt motivációja, és váltania kellett... Ezért nem is jöttek az eredmények, amit önmagától elvárt (tartom magamat ahhoz hogy az Erebus is okozta a döntést).

Az új csapata a Tekno Autosport lesz, amely tavaly kiválóan teljesített. Erős, jó autó, jó csapat, és jó pilóták alkották a csapatot, főleg Jonathan Webb-re értendő(egyik személyes kedvencem). 2 fiatal srác, egy erős csapatban...érdekes lesz!

HOOOOOOL VAGY MÁRCIUS???
  • Ulvar
    írtam már facen... déli féltekén megvannak bolondulva a népek. Ha igazak a hírek akkor visszajön mégis csak V8ba csak másik teamhez...tudtam hogy az Erebusszal lesznek gondjai...

Szóbahozták a V.I.P. Petfoodsal, hogy ők támogatnák egy Holdenben, illetve egy másik Holdenes csapat az említett Tekno autosport is megkereste és állítólag valamelyik igaz...de ez majd később derül ki. Hivatalos állásfoglalást sehol nem olvastam. Shane nem írta ki Facere, pedig kiírná ha igaz lenne. Majd ha felkel náluk a nap akkor többet tudunk meg.
  • Norbi1990
    Dafuq is going on?
  • Dietrich
    meg a V8 vezetésének marketing szempontjából.
  • Ulvar
    Ja Dunlop V8 seriesben folytatja, Elég régi hír már. Megy egy tanuló szezont az alsóbb kategóriában aztán kiderül hogy merre tovább neki. De sztem a fő mezőny a célja.
  • S8DJ
    Casey Stoner confirmed for V8 Supercars
  • Dietrich
    mese habbal..
  • Ulvar
    Jelenleg Scott McLaughlin az aki ezt a szerepet valószínűleg befogja tölteni, mondhatni ő lesz az új SvG.
  • Ulvar
    vagy egy újabb kifogás, és keresik a jövő igazi új-zélandi versenyzőjét. Amiből kevés kerül be a V8ba...vajon miért...
  • Norbi1990
    SVG a Super Tourers sorozatba fogja folytatni, illetve még tervbe van az ottani Rally bajnokság, illetve a D1NZ(Új-Zélandi Drift bajnokság).

Azt mondja azért váltott mert nem sikerült jobb eredményeket elérnie a 2011-es évhez képest, és a csapat márka váltása nem fogja előre vinni a csapatot egyelőre.

Super Tourersbe fog indulni többek közt Greg Murphy is.
  • Dietrich
    Hétvégén as ROC-on lehet szurkolni Whincupnak. Idén először így teszek. :)

Sport tv adja élőben 14:00-19:00 szombat, vasárnap.
  • Ulvar
    20 perces kvalin döntenek az első 60 km-es futamról ami egy heat verseny
    tehát nem pontozzák hanemaz alapján dől el a második 60 km rajtsorrendje
    azt viszont már pontozzák :D.
  • Ulvar
    Ja ezt direkt nem írtam ki a rajongói oldalra...

ez megint megbonyolítja egy picit a versenyeket... 10 futamra kell elképzelni azt ami eddig csak a Sandown 500on meg a Phillip Island 500on volt.
  • atiwrc
    http://www.touringcartimes.com/article.php?id=8456
  • Ulvar
    Megkezdődött az utolsó nagy csata a Fordosok és Holdenesek közt :)))

• Dietrich
    Sydney idők:
    szombat, vasárnap
    05:00 - 07:00
  • Dietrich
    na bammeg..

Shane van Gisbergen set to quit V8 Supercars
  • Dietrich
    működik.
  • Dietrich
    eddig működött mindig.
  • atiwrc
    Fog működni ez a link?
  • Dietrich
    Hétvégén winton lesz!

szombat 47 kör
    06:05 - 07:15
    vasárnap 67 kör
    05:35 - 07:15
  • Dietrich
    http://tvstream.hopto.org:8080/
    vlc-s link.

rajt 10:30-kor
  • SimaSuna #1136
    szombat reggel 6kor érek haza...hát remélem ébren leszek...
    Vasárnap meg WTCC is...de 10:30ra meló :/
  • Dietrich
    2 óra múlva kezd a kvali. Honlapra 15:00 van írva vagyis 3 óra az eltérés.
    Ez alapján:

szombat
    R1 07:00 - 07:30 (12 kör)
    R2 08:55 - 09:25 (12 kör)

vasárnap
    R3 10:30 - 11:00 (12 kör)
  • Dietrich
    pályán
  • RatBaG #1133
  • Dietrich
    8-kor fel kellni? már rég fenn leszek :)
  • Ulvar
    álljunk meg egy pillanatra. Nem azt mondom hogy baj hogy együtt rendeznek F1el, na de ez ne menjen már a V8 rovására....meg a bajnokság kimenetelére...tavaly 2x43 kör volt még egyszer leírom, 2 futamból az egyik tényleg kurva jó volt...na mindegy...én lehet fel se kelek ezek miatt a poén futamok miatt...mert ez így szar.
  • Palinko
    hát talán több nézőt szerez a sorozat, nem véletlen ez