2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
lord rayder #1609 Mondjuk én 3torrent oldalon néztem(Piratebay,Isohunt,Kickass) és egyiken sem volt még. Lehet a héten majd felpakolgatják, de ha mégse megkérdezhetem, hogy te melyik oldalról szoktad leszedni? -
#1608 torrenten sincs..valszeg ezért nincs yt-on. -
#1607 Torrenten ezek is fent vannak. Legalább is a Ute és a Dunlop biztosan, de a Carrera Cupot is felszokták...mondhatni mindent amit közvetít televíziós csatorna. -
lord rayder #1606 Üdv. Eldöntöttem, hogy ebben az évben követni fogom az alszériákat is. A V8-as futamokat mindig feltöltik torrentre, azokért nem aggódom. Most viszont, 2 helyen is feliratkoztam Youtube-on és nem pakolják fel szépen sorban a versenyeket. Tavaly a Dunlop series végig felrakták. Most nyoma sincs. Az UTE Race 1-et felrakták, majd ma csak az Aussie Race 3-at, és a Touring Car Maters Race2 került fel. Lehetséges, hogy nem is adják a többi kimaradt futamot, ezért nem lelem a nyomukat se a neten? Néztem egy TV Guide-ot, de nem tudtam Hétfőről visszalapozni. -
#1605 V8 is nagyon rácuppant a hőkamerára az idén csak ha azt Larkham kezébe fogják adni megint megőrülnek tőle a szerelők majd :DD
-
#1604 Ingall egy veterán harcos :D -
#1603 idióták :DD
-
#1602 Six months ago few would have dared to suggest a Volvo would be wedged between the mighty Red Bull Racing Australia Holdens...But today it became a reality -
#1601 azért neki mégis csak nem idegen sem a pálya, sem a jobb kormány szemben a svéddel :)
vén trottyok? :D 31 éves a droid, Craig már neccesebb idén lesz 40 éves ;)
Ingall akkor minek számít? Még tőlem is öregebb :D -
#1600 Áhh...a fenét. Scotty köszönhet sokat Garry Rogersnek, hogy világ életében a fiatal tehetségeket kutatta és szerződtette a csapatába. Csak eddig nem volt ennyire kiemelkedő tehetség a repertoárjában.
Amúgy meg nekem ne gyere az RBR brigáddal, vén trottyosok :P. Senkit nem érdekelnek már :D. -
#1599 -
#1598 Úgy értitek, hogy a Q1-t a droid nyerte :( :)
a Q2-t meg Craig. :)
a volvonak van egy 5,21 és 2,25 poziciója.
a kölöknek sokat köszönhet a volvo.. -
#1597 Már ha nem töri szarrá magát Scotty az első futamon -
#1596 Úgy érted első sorból :). -
#1595 pasz -
#1594 Volvo 2. sorból rajtol holnap, nem rossz kezdésnek. -
#1593 Kösz, király, meg is néztem az időmérőket, a futamokat is tervezem, valahogy sietek haza meóból holnap reggel.
Ha töltök fel videót tube-ra, akár csak pár perces részleteket az idei/aktuális szezonból, letiltogatják, osztogatnak figyelmeztetéseket, van tapasztalat esetleg, mi a trend? -
#1592 igen -
#1591 Szevasztok
Én itt kattintok stream ügyében, ez korrekt link, ugye? A régi viponlinesports új címen, igazam van?
http://www.vipboxeu.co -
#1590 már csak pár és kezdődik...
szombat
R1 06:50 - 07:55 / 125 km 39 kör
R2 09:20 - 10:20 / 125 km 39 kör
vasárnap
R3 05:45 - 07:45 / 250 km 78 kör -
#1589 ja nem rossz kérdés idén hol végeznek majd..
egyébként ez a török Beko cég vásárolta fel a Grundingot 2004-ben. azt hittem akkor Grunding DVIX-es DVD lejátszót vettem 20K-ért az Auchanban..később derült csak ki átcímkézett Bekot :p -
#1588 Ez azért üt...
-
#1587 nem vmi jó hangminőség, de azért egy jó kis videó :)
-
#1586 Frosty küzd:
-
-
#1584 Erebus is szebb lett szvsz, jól áll ezeknek az autóknak a kék szín:)
-
#1583 hát tavaly volt vmennyi vidi róla, remélem idén se marad el.
Kezdhetnék már az évet! :D (addig legalább nascar elkezdi) -
#1582 már csak 2 hetet kell kibírni :)
vagy a holnapi tesztnapról ha raknak fel yt-ra. -
#1581 Most már csak egy onboard felvételt várok a Volvo-ról:)
-
#1580 x888-nál nincs szebb :))) -
#1579 Merőben nem tér el a tavalyi dizájntól az biztos :). -
#1578 Nem lett rossz, mondjuk tavaly is volt 1-2 versenyen ez a kék-fekete kombó:
-
#1577 Ők is bemutatták mind a 4-et
-
#1576 Mondjuk logikus hogy másak a szabályok, nem tudom miért nem erre gondoltam egyből:)
RB is leleplezte, szerintem szebb lett mint pl. a Holden azzal a pink-narancs-piros felni kombóval...
Ma várható még a pepsi is.
-
#1575 Hát azért teljesen más konstrukciónak kell lennie alapból egy V8 Supercars autónak, mint egy STCCnek, viszont baszott gyönyörű lett.
-
#1574 -
#1573 Csak én számítottam az stcc-s lapos volvo-ra?:D Kép alapján tisztára ford...
-
#1572 Viszont nem lesz légkondicionáló, helyette motorolaj lesz GRM-nél :) -
#1571 meg a whiskyt :D -
#1570 Meg a Mobil 1-et