2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1649 vágom az timeanddate-et, azt nézem én is, mindent értek, csak a calendar LINK a rejtély, de már mindent értek, köszönöm -
#1648 itt megtudod nézni az időzónákat. -
#1647 volt már aki belezavarodott ebbe és anerikai időkkel számolt ausztrália esetében :D
amerika mögöttünk van, ausztrália előttünk időben :) -
#1646 ha van androidos mobilod abban van időjárás rész beállítod Hobart-ot és az mutatja a helyi időt.
mindig helyi időt adnak meg a schedule résznél. -
#1645 értem -
#1644 Itt nincs ilyen hogy keleti parti vagy nyugati parti idő. A legtöbb futam Kelet Ausztráliában található, egyetlen egy van Dél Nyugati csücskében, mégpedig ahogy említettem Perth. A szokásos 9 óra eltérés helyett ha oda mennek, akkor csak 8 óra az eltérés hozzánk képest.
10 óra eltérés azért van most Tasmánia és köztünk mert náluk már jóval korábban megtörtént az időátállítás, nálunk meg csak most vasárnap fog. Ezért van az, hogy szombaton 10, vasárnap csak 9 óra lesz az eltérés. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni :D
Helyi idő most -
#1643 összezavartál. Persze értem, mi a mostani program, de a calendart ha nézem, mit mutatnak az időpontok? Amerikát tudom idetenni, ahol minden időpont keleti parti idő. Vágom, hogy nagy AU, és tudok nézni a helyszínhez közeli nagyvárost, de a kérdés az, hogy a calendar/schedule időpontjai micsodák? Nem mintha a betétfutamok időméréseit közvetítené valaki vagy akár érdekelne engem, csak szeretem tudni, hogy ... mik azok az időpontok. /fárasztó vagyok, bocs/ -
#1642 A legjobb ha a pályához legközelebbi nagyvárost írod időzóna kereséshez. Főleg azért mert pl. Perth (azaz Barbagallo) 1 órával közelebb van hozzánk. Azért mégis csak a 7 millió négyzetkilóméteres kontinens másik oldaláról beszélünk :).
Amúgy szombaton 10 óra lesz vasárnap pedig a nálunk lévő óra átállítás miatt csak 9 óra lesz az eltérés. Az ottani időből vonjál ki ehhez megfelelően.
De amúgy: Szombaton 4:35 és 6:35 kor lesznek magyar idő szerint a futamok, vasárnap 6:55kor lesz. -
#1641 Érdeklődnék, nehogy lemaradjak. A schedule-t nézem, és az időpontok aktuális helyi idők vagy mindig adelade-i / sydney-i időzónához írják? -
#1640 Tasmán versenytől változnak a restartra vonatkozó szabályok.
Commission confirms changes to restart procedure -
#1639 Mai 1-2 versenyek tölthetők. -
#1638 updatelték :))
twitter -
#1637 8 nap alatt építettek új autót Brightnak.
-
#1636 furcsáltam is, hogy wikin nincs ott melbourne a naptárban, még direkt nem is siettem a 3. futam megnézésével, mondom be kell osztani március végéig, de jobb ha ráfekszem... -
#1635 tehát akkor ezzel most mi is van? -
#1634 bocsánat reggel van. Szóval az F1 hétvégéjén vannak betétfutamok...így akartam :D. De nem jár érte pont, csak ilyen kis házibajnokság jellegű. -
#1633 Minden évben Non Championship verseny Melbournben, az F1 futamok előtt betétfutamként. Pontok nem járnak. -
-
#1631 Nem véletlenül csináljuk ezt az oldalt :) Itt van minden mádzsárú!! :) -
#1630 megnéztem..azért nem szerepel a listán, mert nem számít bele a bajnokságba.
az csak az én véleményen ezen igazán változtathatna a V8 vezetősége, és rendezzenek 2x1,5 órás versenyeket. 1-t szombaton 1-t vasárnap. -
#1629 miért nem a hivatalos oldalt nézed?
évek óta a F1 hétvégén mennek bemutató jelleggel futamokat...pontokat nem osztanak. -
#1628 hétvégén melbourne?
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_International_V8_Supercars_Championship#Scheduled_events -
#1627 Hétvégén Melbourne..szokásos rövid sprint futamok, amiből mindjárt 4 db is lesz és most sem osztanak pontokat.
ráadásul magyar idő szerint a kezdések arra kényszerítenek, hogy töltikézzen az ember ;)
péntek
R1 01:00 - 01:30
R2 04:25 - 04:55
szombat
R3 05:20 - 05:50
vasárnap
R4 03:15 - 03:45 -
#1626 -
#1625 Clipsal 500 to stay in Adelaide for next six years under new deal -
#1624 Teljesen új autót raknak össze:
-
#1623 Még pár kép:
-
#1622 Coulthard pörgött egyet a Mount Panoraman, és ott is kiszállt a gépből sértetlenül a pilóta. Jó a bukókeret, bizony -
#1621 Szépen összetörte, de faszán biztonságosak az autók
-
#1620 Igazándiból semmi más bűne nincs mint az hogy droid :)Az ellenszenv amiatt van, hogy sajnos ennél a csapatnál jelen van a TO. Annyira nagy volt a felháborodás emiatt 2012-ben, hogy a csapat (akkor még Vodafone volt a fő támogató) kiadott egy hivatalos tájékóztatót, hogy náluk nincs ilyen. Addig rendre Craig szívta meg mindig a kiállásokat a kiadott kommuniké után meg érdekes mód nyert futamot, de bajnokságot nem.
5x-ös ausztrál túrabajnok Whincup és ha még1-t nyer a 6x címmel abszolút egyedüli uralkodó lesz a szigeten. Még soha senki nem nyert ennyit sem V8 sem elődje az ATCC-ben sem a kettőben együtt.
Craig "csak" 3x bajnok. -
#1619 A régieknek és újaknak egyaránt ajánlom a felső sorban lévő linkek megtekintését, főleg a magyar V8 Supercars blog Facebook oldalát, ahol sok videó, és érdekesség látható olvasható :) -
#1618 Gondoltam, felveszem az utolsó pár kört, de annyira izgalmas volt, hogy pont elfelejtettem... Kemény volt a vége, Rick Kelly még előzhetett volna, annak örültem volna. Azért király futam volt, végre a munkaidőm engedi -
#1617 nagyon jó versenyző sztem.
a fújolás talán a sok csapatutasítás miatt Lowndes ellen amiről meg inkább a csapat tehet.
Én ezt gondolom, de ettől Whincup talán a legjobb versenyző a sorozatban. -
#1616 a második pódiumon milyen fújolás volt már, mikor whincupot szólították.
már kezdem sajnálni, még totál az év velején vagyunk, mi a bűne? :D -
#1615 05:45-kor lesz a rajt vasárnap reggel.
stream -
#1614 mivel alap kérés az oldal tulajtól, hogy ne írják ki nyílt fórumokra a címűket. -
lord rayder #1613 NA megnéztem, egy motorsporttal foglalkozó torrent oldalt is. Itt már fent van a Dunlop Race2 is. Eddig ezt nem találtam sehol, viszont az összes többi, ami fent van az youtube-on is megtalálható. Szóval nagyon gyanús, hogy a többi futamot nem adták. Viszont ha mégis adták és fennt van már ott, ahol ti néztétek megtudnátok írni melyik az az oldal? "Ahova először rakják fel", az nem igazán mondott nekem semmit sem. :( Ha nem mást privátban, mert ha jól érzem, nem akarod kiírni a nyilvánosságnak. -
#1612 az idei év legrondább festése: Team BOC. -
#1611 Megnéztem a másikat is..Dunlop már fenn van.
UTES, Aussi Racing,Carrera Cup, Touring Car masters
vagyis minden ami eddig Adelaiden volt. -
#1610 nem ezeken..ott ahova elsőként kerül fel.