SuperCars Championship Australia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
õket nem zavarja téged miért zavar? 😄
ráadásul így nem tudják a kanyart vágni :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
+1

én már többször felvetettem, hogy a banner cserére szorul, hogy eleve 4 gyártó van már.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
miért mit csináljunk? üssük egymást mert õ Fordos én meg Holdenes vagyok? 😄

RatBaG
na errõl beszéltem! mit keres ott az elsõ kanyarban az a bódé?! 😄

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
+1 csak legyen már valami <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

bosco05
\o/
Ulvar
+1 tõlem!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
"az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylõ támogatottságát, esetleges negatív kritikákat"

"A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését. "

Na akkor most támogassunk engem 😊 Amit letettem az asztalra az az Ulvar facebook csoportjához készített honlap és az elsõ igazi magyar ismeretõje a V8-nak 😊 Továbbá én írom a futambeszámolókat és a hírek nagy részét itt >> V8FanPage

VOTE FOR B05CO! 😄

+1 -el támogathatsz ha te is naprakész topikot akarsz itt sg-n!
Ulvar
Mondtam már nem egyszer nem kétszer. Nem engem kell megkérdezni hanem az SG szabályzatot kell elolvasni és a moderátoroktól engedélyt kérni. Hogy ezt mind hogyan kell, azt a szabályzat leírja.

bosco05
hát egy olyan topikon nem sokmindent tudsz offolni, ahol még mindig ezer éves a banner és 0 infó van kitéve 😊 ezen nem tudunk változtatni?
Ulvar
Jaja szétoffoljuk a topicot 😄.

bosco05
Bázd azt hittem már pár "ismeretlen" arc érdeklõdik a sport iránt, aztán csak ti cseteltek itt 😄 hülyék 😄
Ulvar
Majd...ez a jó szó 😄.

Dietrich
mert Te még nem vagy nõs..majd lesz ez is másképp nálad 😄

Ulvar
és az elõfutamokkal mi lesz? Én azt is nézem baszod 😄.

Dietrich
kaja,pia kikészít és szerény 6-6,5 órás verseny (idõjárástól, sárga periódusoktól függõen)simán kilehet bírni 0:30-tól. 😊

Norbi1990
Nem tudom.
Dietrich
végig ment a buldózer azt a sávot leaszfaltozták és ami földet kitolt oldalra az a "védõkorlát" 😄 bele is álltak szépen...ilyen elképzelhetetlen már európában úgy 40 éve.
ocsmányak ez igaz de V8-as motorjaik vannak 😊

RatBaG
na hát igen, az argentínok 😄
olyan ocsmányak ezek a kocsik, hogy a pálya ledobja magáról õket.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ez még semmi (egyébként FIA licensz pálya mind) Webber fosik Bathurstól mert elkényelmesedett a Tilke fosokon...na de az ilyen pályák amiknek nincs FIA licensz az ám a valami 😉

RatBaG
még csak a második futam felvezetõjénél tartok, de ez a moffatos körbekapcsolás nagyon tetszett 😊
btw nekem a nortonos nissanok jobban tetszenek, ez a sárga festés sokkal jobban kiadja az alakjukat, mint a fekete.

az ausztrál pályákon néhol elég hajmeresztõ megoldások vannak biztonság szempontjából, fõleg így európai szemmel.
az utolsó két pálya kb hasonló: nagy visszafordítós kanyarok, párhuzamos egyenesek, köztük meg egybefüggõ "rét" bukótér... de mi a szent szart keres a közepén egy kamerás/marshall bódé pár abronccsal körbe rakva?! ipswichben is asszem pye majdnem telibe verte, úgy farolt el mellette.
wintonban meg ha jól láttam egy bazinagy fa van valahol a közepén, persze gumikkal védve. te jó isten... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
õ csak simán dulifuli 😊

bosco05
de nézd már Jason Brigtot 😄 árad belõle a szeretet és a jókedv 😄
Dietrich
szerintem az angliában élõ rokon a kocka fej az õvé nem olyan 😊

Ulvar
Kibaszott nagy arc 😄 Imádom! Nyomjad Rózsi! Izé ...kocka fej! 😄.

Dietrich
Várod már? Meg is nézed az elejétõl a végéig ahogy mi szoktuk Ulvarékkal? 😊

Norbi1990
Dietrich
nincs

Ulvar
Azt ne felejtsük el, hogy pár évvel ezelõtt 3-4 futamos hétvégék voltak a normálisak, és az emberek az ilyen rendszert szerették volna visszahozni Ausztráliában. (már mint az Ausztrál nézõk). Csak akkor a srácok még nem vigyáztak a technikára, most vigyáznak, ennyi a különbség az akkori versenyzõi mentalitás, és a mostani között.

Bizonyos szempontból ez jobb mint a legutóbbi években megszokott rendszerhez képest, más szempontból rosszabb, kinek hogy jön le.

Néha én is szidom, néha azt mondom hogy jó ötlet, pályafüggõ. Ezt meg próbáld behatárolni szervezõként, nem egyszerû vakon.

dave9004
akkor egybe vissza a tavalyi rendszert.
Minden bizonnyal ezt a szervezõk meg atulaj is látja amit mi.
Ulvar
Akkor meg zúzás lenne, második részen nem jönnének ki csak átlag 20an vagy 22en a pályára a 28ból.

dave9004
elsõ rész végén van pontosztozás?
mert pontokkal talán lenne motiváció
Dietrich
hideg volt 😄
13 fok csak :p

bár én nem láttam a 60/60 elsõ 0/30 részét 😄 (azt mondták Boscoék semmi nem történt) a második része a 30/60 az jó volt tele csatákkal elõzésekkel egy kanyarokkal teli pályán.
ezt a 60/60 történetet megszüntetném..az elsõ 30 perc másról sem szól csak óvni az autót..nem történik semmi (ritka ha igen)
menjenek szombaton egy 120km-es etapot kezdjék repülõ rajttal és kész.

zzeN
Nissan poleból? Hûha mi történt😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
szombat
R.25 07:35 - 09:15 /2x20 kör

vasárnap
R.26 05:35 - 06:35 /34 kör
R.27 08:15 - 09:15 /34 kör

bosco05
alap 😊 lesz egy 60/60 supersprintünk, meg két 100km
Dietrich
viszont hétvégén végre vége a "téli" szünetnek. 😊

bosco05
Emeltek a minimum súlyon, hogy versenyképesebbek legyenek. Nissan részrõl Rick Kelly szokott odaérni, lett új szponzora is, továbbá most hosszabbítottak Moffattal is Nissanék, csak még nem volt idõm kihírezni a honlapra 😞
dave9004
Merciken szépen látszik a fejlõdés.
Legalábbis Slade meg néha Engel jókat fut.
bosco05
Tudom, hogy nem pörög a topic, de ez és ez a fész szájt illetve a hivatalos oldal is mehetne bannerba. Emellett a banner kép ezer éves 😊 Gordon jársz még errefelé?
bosco05
És a pici Scotty behúzhatta volna a 2. helyet is a gyõzelme után közvetlen, ha nem lett volna a defekt. A hétvége meglepetése nekem egyébként Chaz mellett Alex Davison, akire két-három hete rászóltak csapat szinten, hogy teljesíteni kéne mert különben repül...
dave9004
micsoda teljesítmény!
Amióta beugrott versenyezni a DJR-hez azóta szurkolok neki és jól is tolja.
bosco05
Dietrich
jó fej az öreg 😊)

RatBaG
még csak tegnap néztem meg a 2. townsville-i futamot, a közvetítés elején a russell ingallos részen nagyon röhögtem 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Hétvégi menetrend:
Szombat
Q. 05:30 - 05:50
R22. 07:40 - 09:15 (60/60 supersprint)
Vasárnap:
Q. 01:35 - 01:55
R23. 05:45 - 06:50
R24 08:20 - 09:30

stream

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dietrich
mexikó után a 2. legnézettebb helyszín volt a CART-nak.
írják is a kommentben IC-t vissza meg a régi hosszabb nyomvonalat is..de sajna ebbõl már nem lesz semmi a 2018-as bulijuk miatt.

Dietrich
tudom de régebben mikor a CART ment ott még nagyobb volt..1 hetes 350.000 nézõvel..