2613
  • bosco05 #1689
    majd visszanézem :)
  • Dietrich
    történelmi pillanatokat aludtál át :)
  • bosco05 #1687
    nekem mindegy mert átaludtam :) délután rally, muszáj fejben ott lenni :)
  • Dietrich
    :)
    ne bánsd már..különben is már készül az újabb tetkó :p
  • RatBaG #1685
    jajj...
  • Ulvar
    Állítólag a Richter skála szerinti 18-as erősségű földrengést mértek Wintonban!!! Ja nem vészes...csak Betty Klimenko szaladt Lee Holdsworthöz...
  • Dietrich
    ilyen 2 versenyt ....érdemes volt felkelni :)
  • Dietrich
    Heartbreak for Scott McLaughlin, he has to pit from the lead due to another mechanical failure. On another note, it's great to have Greg Murphy in the pits, "What have I done to my bro!?" he says having delivered a classic commentator's curse.
  • Ulvar
    ilyen ez a technikai sport
  • Dietrich
    ettől nagyobb cumi nincs mikor az élről behívja a csapat a versenyzőjét a boxba szerelésre..sajnálom a kölköt.
  • Dietrich
    Múltkor Whincup kibaszta Lowndesot, semmi...na mindegy.

ennek hangot is adtam a múltkor..de ez emlékeztet egy másik szériára sok évvel ezelőttre ahol nem mindenkire vonatkoztak egyformán a szabályok. ;)
  • Ulvar
    Ingall cseréje bejött, de a forrófejűsége megbosszulta, de kurva mérges volt a végén, hogy nem utólag büntették meg, mert így elvettek tőle egy dobogót minimum de sztem még egy futamgyőzelmet is. Ráadásul én se értem...Múltkor Whincup kibaszta Lowndesot, semmi...na mindegy.
  • Dietrich
    Ingall kerékcseréje nagyon bejött.
  • Ulvar
    Mindenki kibasz mindenkit, de a droid még mindig megy :D
  • Dietrich
    erre az első versenyre nem lehet mondani, hogy kimélik az autókat :)
  • Ulvar
    vipboxeu.co ez fasza

Nagyon hülyék az első futamon...
  • Dietrich
    volvo menetelése eddig tartott..:(
  • Dietrich
    kijavították 5-re és most kezdték a felvezető kört.
    nyugodtan hihetsz nekem :)
  • tutuhawer #1671

nézem a stream oldalakat, amiket használni szoktam, és kéredzem, hogy "vipbox" és "feed2all" kulcsszavakkal keresve a google jó sok oldalt dob, honnan tudjuk mi, hogy jót nézünk? Biztonságos-e? Csak lehet , hogy több lábon áll az oldal vagy a nagyja kamu oldal?

Én mindenesetre kattintok a szokott linkjeimre...
  • bosco05 #1670
    6-ra írják a kezdést.
  • RatBaG #1669
    2. futam: Lowndes egy állat
  • Dietrich
    majd kiderül a stream kezdési időből, mert most még nem írják csak a Q2 kezdését. ők sem tudják lehet :D
  • Ulvar
    szerintem jó, de majd úgyis kiderül
  • Dietrich
    és mi volt a döntés? Hát persze versenybaleset :p

Investigation was conducted into incident involving Jamie Whincup, Car #1, and Craig Lowndes, Car #888 and no breach of the rules was established.

ezért meg utolsó rajthely járt Craignek..érdekes felfogásuk van.

Following a Stewards Hearing, Craig Lowndes Car #888 was excluded from Qualifying for Race 5 for the placing of tape over the handle holes in the front window inserts. Breach of Rules C6.4.4.6 and C6.4.4.7.
  • Dietrich
    szombat
    R1 05:00 - 05:57 /34 kör
    R2 07:25 - 08:22 /34 kör

vasárnap (helyi idő szerint 15:30 - 17:15)
    07:30 - 09:15 /67 kör

Melbourne-i időzónában van Winton vagyis Victoria állam :)jelenleg +9 az eltérés én azt hiszem +8 lesz vasárnap :)
    jó így a vasárnap vagy nem? ausztrálok vekkert állítanak 6-án és vissza.
    Daylight
    DST ends on vasárnap, 2014. április 6. 03:00 local daylight time.

igaz a stream időnél látni lehet majd végül is mennyi az annyi ;)
  • Dietrich
    szerintem jövőre visszatér Penskével...
  • Ulvar
    Az már annál is több volt. 2 fafej egymásnak esik :). Azóta Murphy kommentátorrá avanzsált, Ambrose meg még mindig Nascarozik, de sztem még látjuk V8ban.
  • tutuhawer #1662
    pont belenéztem pár F1-es hozzászólásba, NSO-n. Hiba volt, persze, de azért a fele "csapatutasítás" meg "menjen a p.....a minden másik szurkoló" jellegű.
    Nekem mindig is jobban tetszett ez a sport, amióta nézem. Hárd részing, ez igen. De még emlékszem, Bathurstben a hegyre fel Greg Murphy és Marcos Ambrose esetére, na az is hárd részing :D
  • Ulvar
    HÁRD RÉSZING :D
  • RatBaG #1660
    köcsög whincup az első futamon hogy megtorpedózta lowndest
    aztán coulthard is, de lowndes milyet driftelt már aztaku :DDD
  • Ulvar
    A Nissannak az a baja, hogy 4 autóra figyelnek. A Merci 2 autóra koncentrál már csak, a Volvo meg nagyon beletalált az aero csomagukba. Amúgy a Nissan is jó, az idei évre új aerot homologizáltak, amivel jóval gyorsabbak már mint tavaly, csak az eredmény nem úgy jön ahogy kéne. Balszerencse faktor náluk elég kemény, mert itt is jól mentek, amíg ki nem baszták őket...legalább is Kellyék. De majd 5 futamhétvége után lássuk az eredményt. Amúgy Rick Kelly hosszú évek után nagyon jó pozícióból várta a Symmons PLainsi hétvégét bajnoki pont állást tekintve.
  • Dietrich
    nem fekszik nekik ez a pálya..van ilyen.
  • Dietrich
    a Ford inkább kezd beleszarni szerintem ezzel a modellel.
  • dave9004
    a tasmán hétvége után nem nagyon.
  • RatBaG #1655
    a mostani 3 futamot még nem néztem, de eddig elég jónak tűntek a nissanok.
    jobbak, mint tavaly, nem?
  • dave9004
    am mercinek kis sebesség kéne még egyenesben (mondjuk a volvóé) és akkor ott is ott lenne a dobogó Willel, v Lee vel mert a pilóták azok adottak szerintem.
    Nissan ment el rossz irányba nagyon, meg a Ford
  • Dietrich
    nincsenek már engedmények csak 2 autóra kell figyelniük.

ha a volvo másik ülésébe Frosty ülne óriási versenyek lennének az RBA-val mert nem a kölöktől várná az ember, hogy üldözi egyszer Craiget máskor Whincupot.
    Nem lennék meglepve ha jövőre más kis csapatok is volvoért könyörögnének.
  • dave9004
    amúgy a mercik maguktól gyorsultak taalyhoz képest, vagy még mindig "engedményekkel" versenyeznek?
  • tutuhawer #1651
    köszönöm a segítséget. A stream ok, a www.feed2all-eu-t szoktam még használni
  • Dietrich
    oké :)

itt pedig streameket találsz.
    ha nem fekszel le vagy nem tudsz aludni 01:30-kor kvali verseny lesz 2x 10 percben :)