2613
  • Dietrich
    ez mi? :)
  • RatBaG #1728
    ha nascar után ez is összejön, nagyon fogok röhögni :D

• dave9004
    jó volt.
    most aki megnyerte, az teljesen megérdemelte szerintem.
    mindketten megérdemelték volna (1.-2.) de sztem a győztes volt a legjobb a hétvégén.
  • Dietrich
    ja..meg bosszúságok ;)
    na de akkor nem írom kié lett a Jason Richards Memorial Trophy
  • dave9004
    jó kis versenyek egy jó pályán :)
  • Dietrich
    Rick Kelly Helmet Cam Onboard

• Dietrich
    nem akarok spoilerezni pedig annyi minden történt már a hétvégén :)
  • bmwcrash
    Hali!
    Tudnátok ajánlani valami torrent oldalt ahol mar fennt vannak a mai futamok?
    Mert a piratebay-en csak a hétvége után szokták felrakni.
  • RatBaG #1721
    elég rövid "proper racing line" volt :DDD
  • Dietrich
    Larkham jó fej volt megint. :)
    a szokásos üzemanyag/gumi rajza helyett egy kiwi madár és kenguru volt rajzolva. A többit majd megnézitek nem lövöm le a poént :)
  • Ulvar
    Írtam neked Facen
  • Dietrich
    az. most értem haza és a mai 2-3 versenyek is fenn vannak már.

Welcome to the 2014 V8 Supercar Championship. Here is race 12 of the 2014 V8 Supercar Championship from the Pukekohe circuit in New Zealand.

Round 4 features three 100 km races, one on Friday and two 100 km races on Saturday with a 200 km race on Sunday.

Race - 12 - 35 laps - 100 kms

Coverage by Ch 7

Commentators are Neil Crompton and Mark Skaife , with Mark Larkham, Mark Beretta and Riana Crehan in the pits.
  • RatBaG #1717
    mármint ".me"?
    ott a szokásos "seven"-es közvetítés van fent?
    a halasra most csak motorstv-s került fel, ha nincs más, kénytelen leszek ezt leszedni.
  • Dietrich
    földalattiról szedtem le.

leglátványosabb esemény a mai versenyen.

• RatBaG #1715
    én a halasról szoktam szedni, de most semmi hír felőle, késik...
  • Dietrich
    már reggel munkába menet fenn volt.
    most tudom megnézni, hogy haza értem.
  • Ulvar
    Nincs fent még youtubeon a futam...papa torrenten már fent van?
  • Dietrich
    Hétvégén Auckland!
    Szokásoktól eltérően pénteken is lesz verseny.

Péntek
    03:37 - 04:20 35 kör
    Szombat
    04:05 - 04:50 35 kör
    06:05 - 06:50 35 kör
    Vasárnap
    05:25 - 06:50 70 kör
  • RatBaG #1711
    a legutóbbi futamokat még nem láttam, de jó lehetett :DDD

• Dietrich
    hónap végén lesz legközelebb verseny Auckland a helyszín ugyan ez a szisztéma szerint mint Winton.
  • Dietrich
    nem volt valami jó a mai..úgy látszik szombati 1. versenyen kitombolták magukat a srácok.
  • Dietrich
    pedig kislánynak még aranyos volt :))
  • Ulvar
    Uiiiiiiiiiii uiuiuiuiuiuiuiii röööffff
  • Dietrich
    :)))

• Dietrich
    jó sokan átlépik a 40km/h pitsebességet....
  • dave9004
    ennyit a tippnek. mindenki gyorsan hajt...
  • Dietrich
    de nem mindegy melyik! :)

Rick Kellynek 174-en pörög a szive ;)
  • Ulvar
    Hamarabb döglik meg az egyik Holden :)
  • Dietrich
    na meddig bírja a volvó?....
  • dave9004
    időmérő függő is lehet.
    Ha a Fordok és a Mercik holnap is jól bánnak a gumikkal, akkor beleszólhatnak. Amúgy a tippem: Coulthard győz
  • bmwcrash
    Hát legyen úgy ahogy mondod:) én csak idéntől nézem a sorozatot, ebből következtettem, hogy nem olyan megbízható a motor, mert ha jol tudom az egyik teszten is elfüstölt egy, a holdenesekre meg nem szoktam annyira figyelni max az RBRA-ra és ott nem láttam ilyen jellegű problémát, de lehet nincs igazam:)
  • Dietrich
    csak mire Dahlgren megszokja a 650 lovat a jobb kormányt és eleve megtanulja a pályákat 2015-öt írunk.
    Frostynak kellene oda beülni aztán mehet a gyilok a droiddal :))
  • Ulvar
    A Volvo motorral az ég egy adta semmi gond nincs. Kb. annyi van mint bármely Holdenes csapatnak. Hihetetlen megbízható a kezdetektől fogva az autó. A mai hiba tény hogy a motornak köszönhető, de a második futamon már nem ezzel, hanem az aksival volt. Ha ez a hiba nincs, nagy a valószínűsége annak, hogy megszületik az első Volvos győzelem, mert kicserélték a futamon és bár 3 kör hátrányban, de befejezte Scotty a 25. helyen a futamot.

Amúgy Dahlgren kulcsfontosságú a csapatnál, az ő tapasztalata a sok év STCCből iszonyat sokat tesz a V8as brigádhoz is (persze a GRM emberei sem érdemelnek kevesebbet). Már ezért érdemel egy ülést csórikám :).
  • Ulvar
    Tavaly is ugyanígy szenvedtek az RBR-esek Wintonban. Mindig is kiszámíthatatlan volt a gumi kopása miatt, hogy ki hogyan fog végezni a futamon. Lásd 1. futam Ingall, feltettek neki zsír új gumikat és szarrá alázott mindenkit, de egyforma körülmények között az utolsók között kullog. De ez a kis csapat kis költségvetése miatt van, és ezért lett volna neki jó egy jó eredmény, leginkább dobogó, de túlságosan forrófejű volt, futam közben és után is. Részben megértem, mert hasonló esetért 1 héttel ezelőtt Whincup semmit nem kapott.

A hosszú futamon holnap megint BJR fölényt várok, mint ma. (ugye az első futamon 1. 3. és 4. lett a három BJR). De majd a kvalin kiderül, mert itt is sokat számít, hisz azért csak akkor tudnak előzni ha az egyiknek jobbak a gumiai mint a másiknak.
  • bmwcrash
    Jövőre, ha csiszolnak a motoron a Polestarnál és beraknak valami gyorsabb versenyzőt Dahlgren helyére akkor itt nagyon durva lesz a Volvo, pedig szerintem mar most se gyenge.
  • dave9004
    am ja. fognak még nyerni párat idén, még ha nem is ma sikerült.
    Lee a mercivel odavert mindkét futamon, nagy dolgot vitt véghez.
    A pálya fura volt, gondolom a más naptári időpont miatt mint tavaly.
    Kemény volt látni a RBR-t így.
  • Dietrich
    szombat race 1

Winton 400 Race 8 Highlights
  • Dietrich
    nem tudom. Dahlgren már az első futam első köre után kiment a boxba és game over.
    1. futamon fűstölt kölök volvója a másidokon az élen ment egyszer csak váratlanul behívta a csapata a boxba. nem fűstölt akkor semmi, de gondolom ők látták a monitoron, hogy gebasz van.

Robert Dahlgren, Valvoline Racing GRM, p24:

”Qualifying didn’t go as well as I hoped for. I had good sectors but couldn’t get it together for a full lap. Then we got disqualified as we downloaded data from the car too early after qualifying in the parc ferme. Something broke in the transmission just before the start of the first race. The team worked really hard to get the car out for the second race. I had a pretty good pace, but it is hard to overtake and then my tyres went away in the end. Tomorrow is a new day.”

Scott McLaughlin Valvoline Racing GRM, p25:

”Today was mixed emotions. Qualifying was great and the team had put in another fantastic effort with the car. But the engine went in the first race and the battery in the second race. I’m gutted for the team, but we just need to push on for tomorrow, the pace is there.”

Drivers' Quoteboard: Races Seven and Eight
  • dave9004
    Tasmaniaból hozta ezt magával? emlékezve ott is füstölt váltáskor az autó.
  • Dietrich
    az már olyan lesz mint a gumi nő meg a gumi sör ;)