2613
  • Dietrich
    Valami nekem nem kerek a szervezésekkel.

Bathurst 12h, 2015 02. 6-8.

V8SC sydney.com super test 2015 02.7-8.
    Hogy lehet így rászervezni???
  • zzeN
    New Zealand's V8 Supercars team confirms it will run as Prodrive's fourth car in 2015.

• Dietrich
    John Bowe: Driver report card, part one

John Bowe: Driver report card, part two

John Bowe: Driver report card, part three
  • Dietrich
    Murphyt írták tavaly, hogy leszerződött a Ten-el. nem tudok róluk semmit.
    Larkham esetében meg elég nagy felzúdulás volt az ausztrálok között ha nem igazolnák le őt. Így se kicsi a csatorna váltás miatt.
  • RatBaG #1885
    a többiek is mennek, vagy róluk mit lehet tudni?
  • Dietrich
    De jó lenne ha fix hírré válna majd!!!!

UPDATE: MARK LARKHAM IS HEADING TO CHANNEL TEN IN 2015
  • Dietrich
    Amúgy ez az új logó szerintem is egy fos nem csak az ausztrálok szerint és fel is vannak háborodva...de más bajok is vannak itt. Egy V8 fan véleménye fb-n.

Steve Clapton This should be just about the logo yet a good majority are seeing this as an opportunity to bash the V8 Supercars business for radically changing the sport?! Don't you all think that both Ford & Holden's decision to remove their iconic Falcon v Commodore production (and all other locally produced makes?) from Australia has a large part to play in this? I'm actually filthy with the decision to hand ocer broadcast rights to Foxtel, with a small "free-to-air" contribution from network TEN, especially for what will be the final traditional V8 Supercar season! This is proof that the sport has grown beyond its loyal fan base, and that is what has pissed me off! I will NOT be getting Foxtel, just to watch a handful of races throughout 2015! This whole process has been an afront to all those that have contributed to V8 Supercar success up to this point - the fans! As a side note, I also agree that the new logo is bland, boring and lacks substance, but nobody in authority cares what I, or other traditional V8 Supercar fans think.....this fact is painfully obvious!!!!
  • Dietrich
    First video of the new Ford Falcon FG X
  • RatBaG #1881
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152635811589506
  • Dietrich
    Gondolom a szponzor nem franciát akar szponzorálni...
    Ne feled Ausztráliában ez a TOP autóverseny mindenki ide akar bekerülni vagy elköltözik másik földrészre szerencsét próbálni (Power, Briscoe, Webber, Ricciardo). Tehát van tülekedés az autókra versenyzői szemszögből. Más kérdés, hogy egy komplett csapatra van e pénz.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.12. 11:23:49
  • bmwcrash
    Ez már biztos?
    Nem értem miért nem Premat...elég jól ment McLaughlin mellett.
  • RatBaG #1878
    jövőre david wall a volvoban... meh. adhatták volna valami komolyabb névnek is az ülést.

na az első futamon meg a lúzer winterbottom megint a falba állt.
  • Dietrich
    Ma is a felénél jött a vihar, red flag és ezzel vége is a bajnokságbak.
    1. Whincup
    2. Frosty
    3. SVG
  • Dietrich
    mai 2. verseny félbeszakadásának oka a megérkezett vihar.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.06. 08:22:04
  • Dietrich
    szezonzáró verseny, aminek már csak az összetett 2, 3. helyek a tétjei.

Sydney 500

szombat
    QR 36. 01:15 - 01:25 /10 perc
    QR 37. 01:35 - 01:45 /10 perc
    R 36. 04:30 - 05:35 /23 kör
    R 37. 06:50 - 07:55 /37 kör

vasárnap
    QR 38. 01:05 - 01:25 /20 perc
    TOP 10 03:30 - 04:00 /30 perc
    R 38. 05:40 - 07:40 /74 kör

1 Jamie Whincup 3094
    2 Mark Winterbottom 2642
    3 Craig Lowndes 2547
    4 Shane van Gisbergen 2508
    5 Scott McLaughlin 2295
    6 Fabian Coulthard 2280
    7 Chaz Mostert 2273
    8 James Courtney 2265

stream
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.12.05. 14:29:35
  • Dietrich
    V8 Supercars blueprint for 2017 and beyond

V8 Supercars to maintain high-octane, dynamic racing platform – fast, loud and aggressive

The 2017 blueprint means the current V8 Supercars could be joined by turbo-charged six or four cylinder engines from 2017.
  • bmwcrash
    Hát jó lenne!
  • Dietrich
    Ha lesz is valami gyári támogatás nélkül?

V8 Supercars hope to see Fords on the grid in 2016

• Dietrich
    Szerintem a színfalak mögött megy az egyezkedés, hogy valamilyen formában folytassák.
    De ha ez végleges akkor a V8-as motornak reszeltek a jövőt illetően...
  • bmwcrash
    Mustangból se lesz semmi?
  • Dietrich
    Itt a bejelentés amit 2 éve már megpendítettek a Ford kiszáll a V8-ból

Official: Ford out of V8 Supercars!
  • Dietrich
    Saturday Sleuthing: The Original FG Falcon V8 Supercar

Super Black confirms 2015 Championship plans
  • RatBaG #1867
    http://www.dailysportscar.com/2014/11/24/v8-supercars-an-ever-smaller-circle-of-wagons.html
  • Dietrich
  • Dietrich
    Jó, hogy pont tegnap írtam erről. :)
    Hamarabb bejelentették mint gondoltam volna.
  • Dietrich
    Egyetértek és mennék is ki bárhova jönnének még akkor is ha küszöböt kell ennem miatta. :D De sajna nem jönnek...
    V8-ba beültek már WTCC menők és finoman mondva is felsültek..Bourdaissal ellentétben :)
    IC versenyzők mondták mikor Surfersre készítették fel őket, hogy a seggük alatt erősebb autó van az IC-ben de ezt a V8-ast nem lehet kordában tartani. :) Az biztos, hogy 650 lóerős, hátsó kerekesből átűlni egy 400 lovas elsőkerék hajtásúba visszalépés lenne és pont olyan nehéz egy ausztrálnak a bal kormány miatt is. :)

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.11.21. 13:22:00
  • RatBaG #1863
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/dahlgrent-hazahivjak-ausztraliabol
  • dave9004
    inkább egy versenyre eu-ba hozni a v8-at. Megmutatni mi az az autóverseny
  • bmwcrash
    Nem értem az összefüggést.
    A V8SC mellett gondoltam egy-két vendégszereplést.
  • zzeN
    Értelmét nem látom, jóval gyengébb autót kellene vezetni.
  • bmwcrash
    Azért jó lenne ha 1-1 WTCC futamon McLaughlin is elindulhatna. Kíváncsi vagyok megverné-e a többieket.
  • Dietrich
    azért egyből nem dobhatják be a V8-ba, de az a végső cél.
    Dahlgrent viszik a WTCC-be szerintem amint a Volvo megjelenik ott is 2015 közepén.
  • dave9004
    majdnem megörültem, hogy dahlgren nem lesz mindig uccsó, de aztán látom, Dunlop series...
  • Dietrich
    Ausztráliát is elérte az amerikai divat..

Renee Gracie joins Paul Morris Motorsports
  • Dietrich
    Craig egyszerre előzött kettőt..semmiség :D
    sajna a csapatnál ő a #2 mindig "megszívja" az ilyen SC alatti kiállásokat. ezen változtathatna a V8 amerikai mintára minden autónak lehetne 1 pit helye, de gondolom ez pénz kérdése meg az is lehet nincs elég hely kialakítani minden pályán.
  • Dietrich
    nem semmi volt a vége..így elbukni egy versenyt.
    a kölök 2x behúzta a hétvégén szegény Dahlgreen meg most is csak hátul poroszkált, tanulta a pályát.
  • Dietrich
    a gáz fröccs a fordulatszám tartása miatt van, hogy ne essen le kanyarok előtt, visszaváltásnál ezt nevezik "blippelésnek"
    a fékezés meg amiatt, mert egy V8-as motornak túl nagy a motorféke ha hirtelen elveszik a gázt és lassítani az autót fékezéssel oldják meg. gondolom az a egyenes még sem volt egyenes nem akart lesodródni róla vagy csak szenya volt a mögötte jövővel :))
  • RatBaG #1852
    aztakurva!
    micsoda rajt mclaughlintól, aztán az egyes-kettes kanyar!
    aztán lowndes az egyenesben kelly meg percat mellett mekkora kibaszás, hogy megint ő szívta meg a double stackinget.
    és a végén tander! rögtön a bathurst-i eset után ugyanúgy elbukni, áááh.
    na de sebaj, hajrá volvo!
  • zzeN
    Van-e nyomás a fékrendszerben (valamelyik szaki biztos tud rá értelmesebb kifejezést:D). A "gázadás fékezés közben" pedig heel and toe, fent tartsa a fordulatot a gáz fröccsökkel.
  • El Gigante
    Most néztem meg az első versenyt. Mutatták a Mclauglhin lábmunkáját! Miért lépked rá aprókat a fékre egyenesben, és nyomja fékezés közben is a gázt? Érdekes volt egyébként nem gondolná az ember mennyi mindent kell lent is csinálni!