2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1929 2012ben volt utoljára, akkor még csak highlights-t néztem, meg szünet is volt, szóval régi-új. -
#1928 Adelaide nekem a top mint utcai.
Építettek közül Tasmán pálya meg az aucklandi -
#1927 A Sydney Motorsport Parkra gondolsz? Az nem új belépő, az visszatérő :). Régen Eastern Creek néven futott, igazából én szeretném is ezt a nevet megtartani hozzá, mert ugye az elmúlt években egy Sydney néven futó pályát ismertünk, a belvárosi utcai pályát, a szezonzárót. Most hogy átnevezték Eastern Creeket, így kicsit kesze kusza lehet az új emberek számára, akik ismerkednek a sporttal :D. Bocs nem fika vagy kioktatásként írom nehogy annak vedd kérlek, csak, hogy ne legyenek kavarok később :).
Kérdésedre válaszolva. Valóban Eastern creek az egyik legjobb csík, de most kategorizálni fogok.
Legjobb utcai: Szerintem Adelaide a top, aztán Gold Coast, aztán Sydney. Townsville, nyeeeh...nem :)
Legjobb épített: Ehhhhhhhhh.....fuck, imádom ezeket a pályákat :D. Őhm ...háááát...a franc egye meg...Pukekohe (Auckland). Kicsi trükkös, gyors, gumiégető, szűk aztán tág aztán szűk...fú nagyon élvezetes. Nálam Pukekohe a no.1 (ha nem lehet Bathurst ugye). Aztán Barbagallo, vagy Perth, amelyik nevén tetszik :D, és aztán Eastern Creek, vagy Barbagalloval cserélhetnek az már mindegy.
Winton és Ipswich lapos jellegtelen. Nekem amúgy Sandown is tetszik. Phillip Island szerintem szar...nehezen lehet rajta előzni kanyarból kanyarba pálya, egyenes rész alig van, nem is autóversenyzésre való, hanem motorversenyre...aminek viszont kurva jó :). -
#1926 én beosztottam a versenyeket, a btcc utolsó silverstonei futamát még most nézem.
btw, nektek melyek a kedvenc pályáitok v8ban? bathurstöt kivenném kapásból, az alap. :)
nekem townsville és phillip island a két kiemelkedő favorit, meg új belépőként sidney, ott kegyetlen futamok voltak idén az esővel megfűszerezve.
van még két-három helyszín, ahol mindig jó verseny van, de vonalvezetésben szvsz ezeket semmi sem üti. -
#1925 Nem, ma unatkozunk nagyon, és lassan kezdődik a szezon :D. -
#1924 Valakit kiütöttem! -
#1923 11 új komment!
WTF, tán michelisz bejelentette, hogy v8ban indul?
ja, nem... -
#1922 Csak a Todt féle Ferrarikban nem két bajnok volt...ahogy ez később a Brawnban is bebizonyosodott :D
Amúgy meg ne balhézzál már annyit öreg :D. Te amúgy is ezt a b**i csapatot szponzorálod :D Látom ám, a Facebook nem hazudik :D (és ne gyere azzal hogy, hát mert Craig így meg úgy :D ) -
#1921 Csak a Todt féle Ferrarikban nem két bajnok volt...ahogy ez később a Brawnban is bebizonyosodott :D
Amúgy meg ne balhézzál már annyit öreg :D. Te amúgy is ezt a b**i csapatot szponzorálod :D Látom ám, a Facebook nem hazudik :D (és ne gyere azzal hogy, hát mert Craig így meg úgy :D ) -
#1920 De hiszen hivatalos közleményt adtak ki, hogy biza náluk nincs!!!! te is emlékszel erre. :))
Náluk mindig valahogy, ha egyszerre kell kimenni sárga alatt, mindig Whincupot tankolják még akkor is, ha Craig vezet esetleg. ;)
"csak náluk már akkor is amikor még nem kéne hogy aktuális legyen "
eltanulták a Todt féle Ferraritól :p -
#1919 Mi szükség volt a bajnoki trófeához egy kigyóra? Hát persze, hogy azért, hogy megmarja és lehet menni a sajtó elé szenzációval. :D
-
#1918 Ambrose már tavaly indult Sydneyben és hát.... -
#1917 Mindenhol van TO, csak náluk már akkor is amikor még nem kéne hogy aktuális legyen :). -
#1916 Nahát nahát, most olvasom micsoda újoncok...Ash Walsh, Heimgartner (egy év Dunlopozás után)...mmm...és visszajött teljes szezonra Ambrose (micsoda égés lesz)...Tim Blanchard az minek még ide...Todd bácsi is minek versenyzik csak azt tudnám...egész Kelly brigádot csak visszahúzza...most már tényleg azt mondom hogy tiszta barmok vannak a Kelly tesók háta mögött... -
#1915 ha csak tőle függ nem fogja idén sem senki a csapatot meg főleg. ja és adjanak ki újabb közleményt, hogy nincs náluk TO! :))) -
#1914 Szombaton 23:00-tól lesz stream a hivatalos Sydney-i tesztnaphoz!
stream -
#1913 Én nem bánom. Verje meg őt végre valaki...meg a csapatot is... -
#1912 Miért nem tud elmenni nascarozni ő is? :p -
ez is jóra sikerült:
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.02.05. 10:10:47 -
-
#1909 -
#1908 -
#1907 Craig eddigi verseny mérnöke Jeromy Moore a WEC-be igazolt egész pontosan a Porsche LMP1 programjához.
Helyére az FPR-től igazolt át Frosty mérnöke Grant McPherson
McPherson to run Lowndes in 2015 -
#1906 Meg van a 25 versenyző a 2015-ös szezonra, ebben a cikkben a szavazásnál a nevek. -
#1905 The HRT has unveiled this special one-off livery for the V8 SuperTest on February 7-8, which confirms the much-speculated arrival of Monster Energy at the team.
HRT will be launching another livery prior to the Clipsal 500 that will adorn the car for the majority of the regular season, with further one-off paint schemes also expected throughout the year in line with the team's 25 Year Anniversary celebrations.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.01.28. 10:04:34 -
#1904 zsír!
szerk: pff, most olvasom, hogy csak testing livery...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.27. 21:59:50 -
#1903 Ezért tartom hülyeségnek.
Küldjék ki őket Bathurstra, menjenek egymás után és kiderül. -
#1902 Totál semmi köze a túraautózáshoz, tapad az aszfaltra, mű mesterkélt előzés a DRS miatt...engem az ilyen nem tud vonzani.
félek 2017-től miket talál ki a V8 is majd magának a motoron kívűl... -
#1901 No ez az egyik új HRT festés a 25 évforduló kapcsán. nekem tetszik.
-
#1900 Én néztem tavaly DTMet, nem volt az annyira rossz. Oké, nem annyira tiszta erőből zajló küzdelmek vannak ott, mint V8-ban, mert a DRS meg egyéb faszságoknak köszönhetően sok az előzés...de legalább van, és nem mindig olyan egyszerű még ezekkel se, oda teszik magukat van kontakt stb....tavaly legalább is jó volt, az más kérdés hogy hozzánk nem jönnek újra, mert nekünk drága...és valóban az és nincs hozzá magyar pilóta. -
#1899 igazából az F1 autókhoz mértek mindenkit és 20vs29% al lassabbak, a V8-F1 csak 1 közös pálya van, gondolom a Yas Marina.
igazából azt hittem a DTM-ben nem V8 dolgozik ezért lepődtem meg. azért jobb ez így igazatok van, hogy olcsóbbak a gépek. -
#1898 Majd ha a V8 is költ ennyit egy autóra ;) na meg 1050kg vs 1410 kg is van ott...
remélem sosem...V8 kurva jó versenyek többnyire, DTM hót unalom többnyire. számít melyik a gyorsabb? ja és egy ugyanazon a pályán mentek, ugyanolyan időjárási körülmények vagy miként döntötték el ki a gyorsabb?
de ez megint egy faszság egy F1 rajongói oldalról, mert szerintem az indycar a leggyorsabb ha Indy500-ra gondolok csak.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.01.27. 13:58:55 -
#1897 Persze hogy gyorsabb...hát olyan aero pakkjuk van meg difi alattuk ami közel F1es technológia. Nem motorerőben gyorsabbak. -
#1896 gyorsabb a DTM? o_O -
#1895 Indycar 1994-1996
New engineer for Lowndes
-
#1894 na azt nem vágom. nascar, indycar? -
#1893 ez így erősen hasonlít 1996-ra és amerikára... -
#1892 nem tiltják, csak ellehetetlenítik.
igazából a vak is látja, hogy a v8 a végét járja, jön a változás, de a fejesek veszettül kapaszkodnak minden szalmaszálba, de az ilyen, és ehhez hasonló megmozdulásaikkal csak tovább ássák a saját sírjukat. -
#1891 Komolyabban nem merültem bele.
És akkor most mi lesz? Megtiltják a V8 versenyzőknek a 12 óráson való indulást, vagy ha nem akkor ki fog tesztelni? -
#1890 direkt.
nem olvastad korábban a kakaskodást a szériák közt?