2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#1849 majd most mekkora darálás lesz. :) -
#1848 tyűű a második futam első tíz köre mekkora darálás volt!
kocsik egymás mellett mindenfelé, több kanyaron át, kívül-belül, kívül-belül. szorítottam a karfát.
winterbottom sose volt nagy kedvencem, egyébként is olyan "örök lúzer" feje van, megint eldobta a lehetőséget... -
#1847 Grat Whincupnak a 6.-hoz! -
#1846 ezek állatok :DDD
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.11.14. 16:18:02 -
#1845 Phillip Island 400
szombat
R33 04:30 - 05:15 / 23 kör
R34 06:35 - 07:20 / 23 kör
vasárnap
R35 05:55 - 07:15 / 45 kör
stream
tavalyi egyik versenyről egy jelenet..
-
#1844 Holdsworth leaves Erebus, to join FPR in 2015 -
#1843 és ha nem rögby labda hanem AFL? :)
kb onnantól durvul be a verseny és lesz az amit az aláírásomban szerepel. -
El Gigante #1842 :D -
#1841 részletekben nézegetem még bathurstöt... a 98. körben mit keres egy rögbi labda a conrod straighten? :DDD -
#1840 Nem csak annak. mint egykori versenyző, csapattulaj értet is hozzá és általa versenyek előtt az egyszerű néző 15 perces gyorstalpalón mérnökké vált általa. :)
Nagyon fog hiányozni...de majd helyette lesz Webber aki "nagyon ért a V8-hoz"...
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.11.06. 22:59:03 -
Ő volt a jó hangulat fő felelőse:( -
remélem legalább skaife meg crompton marad. -
#1837 nem jó hír...
MARK LARKHAM SET TO LEAVE V8TV AT THE END OF 2014
Mark Larkham who has been regarded as the viewer’s favourite who is usually found in the pit lane or with his infamous Whiteboard. Larkham who started his TV career in 2008 when he retired as Team Owner of Larkham Motorsport in 2005 is now set to leave the V8 Supercars TV Screens once the Foxtel / Network Ten deal starts in 2015.
-
#1836 hihetetlen, hogy a HRT mennyire balszerencsés az utóbbi néhány versenyen, folyton nulláz 1-2 kocsijuk.
szegény sladenek meg az egész éve így zajlik. már komolyan sajnálom őket.
gisbergen meg jól kicseszett magával, elég eszetlenül ment a 2. gold coast futamon. -
#1835 V8 Supercars: Lexus evaluating joining the grid when new regulations kick in after 2017 -
#1834 Valvoline Racing GRM #33 = svéd autógyár, kínai tulajdonossal, ausztrál csapatfőnökkel, új-zélandi, francia, pilótával. :)) -
#1833 Slade rehydrated and ready to go
Castrol EDGE Gold Coast 600 - Race 31 Highlights
-
#1832 Ambrose will return at the Sydney NRMA 500 -
#1831 Marcos Ambrossal volt a verseny előtt telefonos interjú és kiírták, hogy a Sydney500 versenyre "wildcard"-ot kap.
Azt már korábban olvastam, hogy jön vele a főnöke is. -
#1830 Meló volt így letöltöttem és megnéztem most.
Hosszabb volt ez a 300 km mint a Bathursti 1000, bár a vége jó volt de bukta Frosty a dolgot. Slade nagyon nem volt magánál a leintést követően. -
#1829 Kár temetni, de nekik is fejlődni kell, különben a gyártóknak nem fogja megérni a versenyzés. -
#1828 Ajajj...
V8 Supercars future agreed -
#1827 Szokásos baszakodás meglesz Surfersben :). Már megint a rázók :). -
#1826 -
#1825 Pont asszem Garry Rogers mondta pár éve, hogy akik ide jönnek a V8-ba pl. Európából, 1 évük elmegy arra, hogy magát az autót megtanulják vezetni megszokják és a pályákat is meg kell tanulniuk. nem könnyű olyanok ellen versenyezni akik évek óta itt vannak. -
#1824 Én értem, csak hát szegény olyan lassú:) -
#1823 Hétvégén Gold Coast közismertebb nevén Surfers Paradise (én 1991 óta így hívom) :)
Vasárnap órát állítunk már így számoltam ki a kezdést.
Szombat
R31 06:40 - 09:00 /102 kör
Vasárnap
R32 04:55 - 07:10 /102 kör
steam
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.23. 19:36:27 -
#1822 Dahlgren a Volvó gyári pilótája nem lehet őt kihagyni. :) -
#1821 Nem a sebességgel volt a baj, hanem, hogy gyakorlatilag 1 autóval mentek, ha a másikba akár csak Premat ült volna Dahlgren helyett már sokkal több jó eredményük lett volna. Szerintem. -
#1820 Volvo wants more speed not more cars
Búcsúzunk Klimenkotól és nem lesz 4db Volvó? -
#1819 Miért nem indult el SVG autója? Önindító hibája miatt.
SVG “gutted” after starter motor failure -
El Gigante #1818 A hétvégén végignéztem a futamot, köszönöm a linket!
Állati volt az egész, jó nagy showt kerítettek az egésznek, ami itt a pályán zajlott az a nagybetűs verseny! Előzés, törés, zuzás, dráma! Az utolsó 10 kör feltette az egész futamra a koronát.
A 10.(!!!) biztonsági autónál, a boxban miért nem indult el a sárga vip petsfoodos autó? A végén volt a pilótával interjú, azt mondta az ő hibája!
Whincup nagyon nyomta a végén, nem értem miért, nincs üzemanyagjelző a kocsin? Talán ha csak feltartja lehet befutott volna elsőnek, még szerencséje is volt hogy kipotyogtak előle! -
#1817 -
#1816 Így van! Hogy én mit össze nem kerestem a videót róla múlt hét csütörtök óta.. :) -
#1815 A Zsóti?:D
-
El Gigante #1814 Red Bull team owner Roland Dane has told star driver Jamie Whincup he is responsible for the team not winning the Supercheap Auto Bathurst 1000 because he disobeyed team orders to save fuel in the late stages of yesterday’s dramatic race.
“I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us that is one of the biggest ones,” Dane told v8supercars.com.au.
Tehát idejében szóltak neki hogy ne nyomja annyira? -
#1813 a red flag oka:
-
#1812 Bathurst winners FPR slam rumours of Ford withdrawal from V8s
Ford Performance Racing have rubbished rumours that Ford are about to leave the championship, as reported by one of the national press this weekend ahead of the team’s reveal of their Ford Falcon FG X V8 Supercar programme for the 2015 season. -
#1811 Mikor nem tudták Craig bal első kerekét felrakni a központi csavar miatt, utána Larkham odament a boxban megmutatni mi miatt volt...erre az egyik szerelő elzavarta mondván ne nyúlj hozzá. :D
link -
#1810 Roland Dane
“I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us”