49
-
amikor a régi 3 részeket forgatták rengetegen meghaltak (szereplők, stáb) furcsa körülmények között - balesetben vagy éppen öngyilkosságot elkövetve.
-
Sith #8 Hát nem tom a kedvencek temetője és az Omen kicsit más kategoria -
Bankrupt #7 Aranyos kis film lesz
tiszta kedvencek temetője :D
-
Permissive #6 nos, nekem megvan mind a három Omen, és bizony-bizony a mostani időkben egyre sűrűbben nézem meg őket ismét (valahogy engem nem elégít ki, a patakvér és a számítógépestrükk). kíváncsi leszek hogy az eredeti remekművet hogy tudták 30 év elteltével elrontani:))))
de lehet hogy a fiatalgenerációnak, teccik majd, vagy ha tényleg maradnak az eredeti változat "vértelenségénél", max azt mondják hogy szar:))))
szinte alig várom, hogy a Braziliai fiúkat is feldolgozza valami rendező zseni, nehogy maradjon egy-két filmtörténeti gyöngyszem érintetlenűl.
kérdés: manapság már nincsenek jó írók?:)))) -
tuxika #5 Most félni kell? :D -
moRtiZ #4 Omen az a film volt, amihez nem kellett volna hozzanyulni. Ugy tokeletes ahogy az eredeti van. Nem kell semmi hightech, nem kell semmi überhatás. Minek? A film tökéletes volt ahogy volt, a mai napig para. Azt megértem hogy a hentmészárokat remakelik, mert mostmár sokkal durvulatabb csonkolásokat masszásításokat lehet csinálni, de ehhez a filmhez kár volt hozányulni
-
Zsoldos #3 Komolyabb? :/
Meg ha mar ennyire remake ellenesek vagyunk, hat az sem volt tul eredeti. De legalabb egynel tobb forrasbol olloztak. -
Ehhh...
Ennyire fantáziátlan a mai mozivilág? Semmi eredeti nem megy mostanában, csak remake remake, képregény adaptáció stb, mivan senki sincs fantáziája?
Az utolsó komolyabb film a matrix volt, de már az sem mai gyerek...
-
jó lehet