49
  • Doomista
    amikor a régi 3 részeket forgatták rengetegen meghaltak (szereplők, stáb) furcsa körülmények között - balesetben vagy éppen öngyilkosságot elkövetve.
  • Sith
    Hát nem tom a kedvencek temetője és az Omen kicsit más kategoria
  • Bankrupt #7
    Aranyos kis film lesz tiszta kedvencek temetője :D
  • Permissive
    nos, nekem megvan mind a három Omen, és bizony-bizony a mostani időkben egyre sűrűbben nézem meg őket ismét (valahogy engem nem elégít ki, a patakvér és a számítógépestrükk). kíváncsi leszek hogy az eredeti remekművet hogy tudták 30 év elteltével elrontani:))))
    de lehet hogy a fiatalgenerációnak, teccik majd, vagy ha tényleg maradnak az eredeti változat "vértelenségénél", max azt mondják hogy szar:))))
    szinte alig várom, hogy a Braziliai fiúkat is feldolgozza valami rendező zseni, nehogy maradjon egy-két filmtörténeti gyöngyszem érintetlenűl.
    kérdés: manapság már nincsenek jó írók?:))))
  • tuxika
    Most félni kell? :D
  • moRtiZ
    Omen az a film volt, amihez nem kellett volna hozzanyulni. Ugy tokeletes ahogy az eredeti van. Nem kell semmi hightech, nem kell semmi überhatás. Minek? A film tökéletes volt ahogy volt, a mai napig para. Azt megértem hogy a hentmészárokat remakelik, mert mostmár sokkal durvulatabb csonkolásokat masszásításokat lehet csinálni, de ehhez a filmhez kár volt hozányulni
  • Zsoldos
    Komolyabb? :/

Meg ha mar ennyire remake ellenesek vagyunk, hat az sem volt tul eredeti. De legalabb egynel tobb forrasbol olloztak.
  • immovable
    Ehhh...
    Ennyire fantáziátlan a mai mozivilág? Semmi eredeti nem megy mostanában, csak remake remake, képregény adaptáció stb, mivan senki sincs fantáziája?
    Az utolsó komolyabb film a matrix volt, de már az sem mai gyerek...
  • insomniac
    jó lehet