Ómen - Világpremier: 6. év 6. hó 6. napja - Ave Satani
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sikerhez vezetõ út - karbantartás miatt - zárva.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
<#worship>#worship>
(a mostani gyerek borzasztóan szar, nem beszélve Gregorry Packról)
A Silent Hill-nek erõsebb hangulata volt, pedig egyesek szerint az is elég gyérül sikerült. De ha már választani kell, akkor inkább ezt a filmet javaslom. Legalább az SH-t egyesek nem értik, mert van min elgondolkodni...
nem alap, mert eléri. pláne, ha hangulattalan volt az originál film. és szerintem mindenki talál olyan filmet, aminek a reamek-je jobban tetszett neki, mint az eredeti.
Hogy érezhetik magukat akiknek pont 2006.jún.6-án született a babájuk?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy REMAKE SOHA NEM ÉRI EL az eredeti film hangulatát, ez alap.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
jó tanács: otthon megne nézd, mert simán bealszol:))
Sajnálatos, hogy ez a trend. Semmi kreatív anyag.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyereség-, vagy haszonvágyból.
Az eredeti nekem meg van eredeti vhs-en.Az egy etalon film,szamomra.Nem is ertem hogy miert nem csinalnak manapsag ilyen filmeket.Ez is es a U.F.O filmek is valahogy hanyagolt tema.Legutobb azt a szar Da Vinci Kod-ot néztem meg de megfogadtam még egyszer ha eljövök nagyon meggondolom mirre költök.
Talán úgy gondolják, hogy az erdetiben a parkban rosszúl estek a falevelek, de ugye az akkori teknika, ezért megcsinálták számítógéppel a zegészet?
Különben is akkoriban döbbenet volt, hogy a mindíg jófijút jáccó Gregoripekk kicsit drasztikus lépésre szánta el magát, ráadásul még meg is hal. Ezt a döbbenetet manapság egy sima remékkel nem lehet visszaadni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
nézzétek már meg az arcát, milyen kis pufóka, még ha iszonyat ijesztõen is nézne rám akkor se ijednék meg :-/
ez ilyen kis óvoda gyerkõc kisautóval, valami félelmetesebbet is választhattak volna :D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mindig az eredeti filmek az igaziak, nekem bejött az eredeti omen, hát nem tom, lehet hogy csak a kíváncsiság miatt fogom megnézni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Mátrix se az a kimondottan eredeti ötlet. Ma már a növények nemi életérõl se lehet eredeti filmet csinálni, mert azt is ellõtték :)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
de lehet hogy a fiatalgenerációnak, teccik majd, vagy ha tényleg maradnak az eredeti változat "vértelenségénél", max azt mondják hogy szar:))))
szinte alig várom, hogy a Braziliai fiúkat is feldolgozza valami rendezõ zseni, nehogy maradjon egy-két filmtörténeti gyöngyszem érintetlenûl.
kérdés: manapság már nincsenek jó írók?:))))
Meg ha mar ennyire remake ellenesek vagyunk, hat az sem volt tul eredeti. De legalabb egynel tobb forrasbol olloztak.
Ennyire fantáziátlan a mai mozivilág? Semmi eredeti nem megy mostanában, csak remake remake, képregény adaptáció stb, mivan senki sincs fantáziája?
Az utolsó komolyabb film a matrix volt, de már az sem mai gyerek...