58
Kozmix szól!!!
-
mikiking #58 Sziasztok.nekem nagyon kéne a kozmix : láss csodát cimü szám..nem tudom megszerezni,valaki segiteni ? -
#57 na ma ezt hallgatom egész nap, szerintem odab@sz nagyon :) -
#56 Mától Fogva, Holnap Után 2008 !!! INGYEN LETÖLTHETŐ A MAXI !!! -
#55 Lányi Lala is várja a kérdéseket -
Daza500 #54 Végre megvannak a teljes 100%, 200% albumok. -
#53 Létezem klip -
Daza500 #52 Intelligens Bogarak -
#51 www.goat.mlap.hu _--Dance Kívánság műsor akit érdekel regeljen a fórumba és kérjen számot! -
blackgamer #50 Lala életet mentett -
#49 Nem tudom, ismerem őket annyira, hogy biztos legyek benne: abszolút nem volt tudatosság abban, hogy éppen mire hasonlít(ott) a zenéjük. Sőt: nagyon sok tekintetben formabotóak a zenéik: nézd meg hányféle stílus lelhető fel egyazon lemezen. Zeneileg nagyon sokat fejlődtek. -
blackgamer #48 inspirálni inspirálhat, de tudod hogy van, pénz beszél... ha hasonlít valamire akkor jobban eladható -
#47 Igen, kb. :) Mondjuk inkább azt, hogy hatással voltak rájuk :) De nekem tetszik akkor is, ha pár számuk hasonlít külföldi előadókéra. Mindenkit inspirál valaki, nem? -
blackgamer #46 az Angyal pedig Prezioso feat Marvin átirat -
blackgamer #45 miért te milyen klipet forgatnál arra a számra? -
#44 jaj most el ne kezdjetek nfs-buziskodni mert akkor egyből zárják ezt a fantasztikus topikot -
#43 Jah :) -
blackgamer #42 2000 után tényleg még jó volt, a Létezem klipjében pedig valami Mustanggal és asszem BMV-vel szórakoznak, aztán egy garázsba hajtanak, kár hogy nem készült valami jó Need For Speed-es klip, utcai száguldás meg ilyenek -
#41 Zene és a tánc, Idő és a tér, Hangerőt, Mától Fogva, Gyöngyhajú lány (a legrégebbi változatuk) szvsz faszák voltak. Újabbak közül Kisvilág, Kozmix a házban, esetleg Százezer éve, ja meg 2000 után. -
#40 utalom a disszonans rezonanciat,es toketlen nyervakolo nyaltengert,amit letrehoznak...szabatos voltam? -
Ben C #39 mosmár imádom a zenéjüket. -
blackgamer #38 nem mondom hogy teljesen, amennyire a limonádé jó lehet -
Daza500 #37 És az azelőttiek meg teljesen jók voltak :-)
Hangerőt!, Döng ez a ház, Üsd a ritmust.... -
jpeg #36 én se szeretem a zenéjüket! -
blackgamer #35 én a mostani zenéjüket nem is ismerem, csak ilyen Baby Gabi + Lala szól mindenhonnan
na meg a motorcsónakos "élem az életem nap nap után", az a szám valami nagyon gáz, a "trendi hangszerelés" (Spy the ghost vagy milyen feeling) a szöveg és a gyengus klip
vannak akik a Kis Világ-ot istenítették, de az pedig az akkor tájt befutott Eiffel 65 mintájára készült, ua. a dallam, dob, minden
a Kozmix a házban pedig 666 és Scooter beütés
Honfoglalás zene pedig már lerágott csont, max a Petőfi rádióban a Kívánságműsorban szól
és a klipben a több száz gyereket kivezényelték a dombra, de hogy minek? annak se volt értelme hogy felszálljon a helikopter, abból a számból és klipből semmit sem lehetett kihozni
régen volt pár jobb daluk
"Úgy várom a reggelt, hogy végre hazaérjek már.
Csak a tested, ami húz vissza engem.
Dobd be magad, ne várj hát oh baby!"
ezek is limonádék voltak, de arra jó hogy a háttérben szóljon, mostaniak viszont ezt a kategóriát se ütik meg -
#34 nem szereted a zenéjüket -
#33 én sem szeretem a zenéjüket ?
-
#32 én se szeretem a zenéjüket! -
#31 én sem szeretem a zenéjüket -
#30 reggae -
Aegis #29 nekem bejön...azt nem mondom hogy az a best :) -
#28 alap számok annyira nem bejövősek de peat jr m ixek pl. kurvajoagok (Y)
pl. kozmix szól....beindulok teljesen ha meghallom :D -
#27 jah...az jó szar lett :) -
#26 #2 -
Aegis #25 Honfoglalás -
Khamwasss #24 én teljes mértékben -.- -
Daza500 #23 Nos, ezzel félig egyetértek. -
#22 Amit csinálnak, azt nem nevezném zenének. A topic inkább a gumiba való. -
blackgamer #21 a Létezem klipje nincs meg valakinek jó minőségben? -
#20 nem szeretem a zenéjüket -
#19 Mától Fogva, Holnap Után rulez :)))