Taxi 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi56
vkinek megvan külön a taxi 4-hez a felirat?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

desigo
Samy Naceri

Samy - eredetileg Said - Naceri 1961. július 2-án született Párizsban.
valaki tudja hányéves Daniel a valóságban???
szerintem már ois benne van a korban...az arcán nagyon látszik az idõ...
Peck
nem is 1 hanem 2 XD odaadhatná az eggyiket ha így megy neki :D

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Nem lehet még sehonnan leszedni a magyar taxi 4 et??:D Ja és a tdu volt emilian fiókjába:P Kis suttyó:D
lool !!

az elsõ részben még Monte Carlo-ban Forma 1-ezet :D

lehet a fiának vette :PP

(én még nem láttam a 4.-részt)

a.carkey
Tiszta Sebhelyesarcú feelingje volt. :)

1 kérdés:

Emilien fiókjában nem a Test Drive Unlimited doboza volt? :)

A medve nem játék.

Tegnap este néztem meg moziban a filmet nekem nagyyon tetszett az egész!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Hát komolyan ennyi suttyó nem létezik egy helyen a világon, mint ezek a rendõrök a filmbe! Rég halott lenne már a fél világ, ha ilyenek tömegesen léteznének a mai világban! A száguldás tényleg hiányzott és a poénok is eléggé gagyik voltak benne.

Egyetlen egy jó rész volt csak benne (AKI NEM LÁTTA NE OLVASSA TOVÁBB), mégpedig a végén.

Nah azon az egy részen szakadtam, amikor az a Zsüber (rendörfõnök) mindent szétlõtt a gépfegyverrel, azt mondta, h találtam vmit és odahozta azt a rakétakilövõfegyvert. lol.

a.carkey
A Nagy Halban, a Bor, mámor, Provanceban láthatod. :)

Amúgy "magában" nem lett jó a 4. rész, de a 3.nál szerintem sokkal jobb lett.

A medve nem játék.

bertino
én már elõre tudom, hogy így fogok érezni szintén :(
elsõ rész visz mindent akkor is...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zoliii
Csak azért nem írtam hogy egy lapát szar mert akkor lehet hogy páran beráktak volna rám.De amúgy azt akartam le írni hogy nekem nem nagyon jött be.

bertino
ezt jobban le se írhattad volna...

Pheaper
naa lefoglaltattam a jegyeket szombati vetitésre :P

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

zoliii
megnéztem a t4xi (taxi4)-et hát ingább maradjatok az elsõ 3 résznél.De aki meg akarja nézni az nézze meg lehet hogy neki tetszeni fog.

Kmarha
hosszupuskán már ott a részleges felírat :P

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bertino
akkor reménykedj helyettem is :)

Mert??
Reménykedek a magyar szinkronban!!!:D

bertino
szép álom...

Én elmegyek csütörtökön(5.én) moziba és megnézem!!
Szerintem nagy sikere lesz! A taxi már kultusz film:DD
Remélem olyan jó lesz mint a többi!!!!

"tuning taxi mikrobusz"

Lo0oL

M@TriX
igen nehéz egy sorozatnál több részt jóra csinálni, de eddig sikerült, nekem kivétel nélkül tetszett valami mindegyik részben. tegnap megnéztem újra a 3. részt és még mindig tetszik ;) jó poénok vannak benne és autók is.

de a 4. résztõl félek elõször, bár lehet a kis szar 407-es vagy mi miatt, sokkal másabb a karktere a kocsinak és ráadásul kicsi, amit inkább nagyobbra kellett volna cserék,ni a család miatt nem kisebbre ;)

mondjiuk egy tuning taxi mikrobusz még király lett volna....

félek, hogy most elõször elcseszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

bertino
:ASD?ASD?AF?AF:AF?AF:FA_DFA:FA?FSAF?ASD

Jagumo
Biztos eszméletlen jó lesz:)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

szerintem a torténet el van kurva...nem kicsit nagyon...és az autó is...ezzel a filmel dijjat nem nagyon fognak nyerni(Szerintem)...talán az autó tulzásért ha dijat adnak azt elvihetik...
bertino
ték

nincs benne Daniel barátnõje ?
pff ujabb rosszabb pont a filmnél...

Web mester
Meg azt mond hogy a Daniel barátnõjét hogyan helyetesiteték mert az nem szerepel benne?

tõrténetet mond inkább
ne a kritizálást
igaz hogy ott folytaták ahol a 3 rész abba fejezõdõt vagyis megszületek a gyerekek (ujságból olvastam)

bigfoot
hát az autózás izomból kikerült belõle,az elején van egy pici azt annyi,poénok érdekesek,nem tom kiképes ezen röhögni?!
történet,hát izé:D,moziba semmiképp ne nézzétek meg ha nem akartok pénzt kidobni

bertino
van történet ? <#idiota>

mert mirõl szolt a tõrténet?

Web mester
Megvan a szinkronos?

bigfoot
hát ennél nagyobb fost életemben nem láttam!!!
elsõ rész még tetszett
de ez a 4.?!?!komolyan nem hogy nem jó,de még élvezhetetlen unalmas fos

hello én is szeretem a taxit végig nézem minden részét eddig de erre leszek a leg kiváncsib ugyanis ez lesz a 3 rész folyatása
vagyis megszületek a gyerekek

Én mindenképp megnézem, mert Taxi egyik kedvenc filmem<#eljen>. Na, de hogy nézted meg moziban, ha csak 4-dikétõl lesz? Torrent? Angol verzió? Vagy van már magyar is? Szerintem amúgy meg jó lesz :P. Mármint a film.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bertino
én megmondtam :(

hali. bocsi ha lelombozó leszek, de elég elszántnak kell lenni ahhoz, hogy moziba megnézze az emberfia. taxisbarátunk arca nem kicsinyt püffedt fel, valahogy elcsépeltek a poénok, hihetetlenûl szar vágások.
az egész ötlettelen és langyos, semmi lendület, kiszámítható fordulatok, elnyújtott jelenetek.
csak fanatikusoknak ajánlott.
Jövõhét csütörtökön lesz a premier????
Az király már nincs messze!!!!

Torrentrõl lekaptam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmmmm és honnan tölthetõ le? Itt a negyedik az törölve lett.

Akkor utána nézek és ezt is thanks!<#wave> Csak én nem rég tudtam meg, hogy lesz moziban. Rtl reklámozta.

Pheaper
régóta van már

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Thanks!<#wave> OST még nincs neten? :S

Imádom a Taxi filmet...
Alig várom a 4-et (biztos az is király lesz) :)<#worship><#wave><#nevetes1>
bertino
egy kalap kaki ez a szám...

Web mester
Nem látok seholse összefügést.

bertino
anyád...

maximil
gyurcsány újjab égése!!!
http://undoritó.uw.hu

Mi ez a szám, ami szól az oldalon? :S