325
-
Szabi1991 #245 8-) -
#244 éppen most nézem,kíváncsi vagyok milyen lett -
#243 hol nem ?
már minden tele van vele :) -
#242 Hol? -
Szabi1991 #241 van egy magyar verzsőn neten :) -
Bullitt #240 Na hát láttam a filmet és, végülis úgy összességében jó kis popcorn mozi volt, de semmi több.
Legnagyobb bajom a sztorival volt, na meg azzal, hogy 1szer száguldoztak a Taxi-val utána meg csak követték ezt, követték azt. Sztorinál meg az a baj, hogy még az elején totál ráfókuszálnak a focis témára, de annyira, hogy főcímben is végig az van, meg mindenütt (a gyerekeik is fociznak stb..), erre a film közepén bedobnak egy bankrablót (könyörgöm, nem lehetne bankrabláson kívül vmi más is a Taxi-ban?) és totál elfelejtik az amúgy jónak induló sztorit és film közbe nyitnak egy teljesen másikat. Értelmetlen....Pénok ott voltak megint a szeren, de a túlzás megint megvolt, igaz jóval kisebb mértékben mint a 3-ban...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!arra gondolok amikor a taxival betörnek abba a villába, a taxi úgy csinál mint egy bevásárlókocsi, a kerekei össze-vissza forognak és így megfordul+másik felé nyílik a csomagtartó
Szal jó kis popcorn film volt, bár nem estem tőle hasra, mint az 1nél. Kb a 2 és egy közé sorolnám. kettőt csak az abban szereplő repülés miatt előzné meg, de semmivel nem több, így végülis ez nevezhető igazi 3. résznek. -
blackgamer #239 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1062348851]póló nyerhető #126[/URL]
-
#238 Nem csak enkünk nem tetszett: "Horváth Csaba bejelentette, hogy nemsokára elkezd működni egy fővárosi szervezet, amelynek feladata, hogy megkönnyítse a Budapesten forgató stábok dolgát, elhárítson minden adminisztratív akadályt. A főpolgármester-helyettes megjegyezte: a metróépítés miatt Budapesten olyan "nehéz a terep", hogy Gerard Krawczyk akár itt is hozzáfoghatna a Taxi5 kalandjainak forgatásához." -
#237 Hol néztétek meg?
Letöltöttétek vagy már kidobták hivatalosan is? -
Csaba007 #236 Amerikában már bemutatták??
Nemtudja valaki ott hogyan teljesített, vagy csak úgy összességében?? -
Norberto91 #235 Én tegnap megnéztem a filmet. hát tetszett is meg nem is. Tetszettek a poénok meg minden. a történet jó, csak hiányzik valami. az autóüldözős jelenetek! Zsiber az az...:D az egy állat:D Igaz már ez nem taxi egyáltalán kb. az első 5 perc szól a taxiról több nem:S -
#234 már a harmadik rész se inkább a taxiról szólt
itt meg zsiber a fő szál a filmben... -
#233 Pénteken megnéztük a Taxi 4-et a haverommal,sztem jó volt...volt benne sok poén meg minden. Csak az autós üldözés hiányzott belőle nagyon...miért nem raktak bele..? nemtom megérteni ez olyan gáz...Jó,az elején amikor szállítjaa focistát a taxival az még jó meg minden,de több nem volt benne:((( ez nagyon gáz:(((((( -
kék #232 Tegnap volt balszerencsém megnézni a 4. részt.
Szégyen, mit műveltek ezzel a filmmel.
Nem is értem, miért Taxi 4 a címe, simán lehetne akár Elmeroggyantak bolygója 1. is. Iszonyúan túlerőltetett poénok, néha már a diliház lakóinak szintjére lebutított viccek. (Nem akarok spoilert írni, szóval például erre gondolok: Petra nem felismerése 20 cm-ről, mikor csak más színű a haja. Pfff.)A taxi is csak kb. 2 percig szerepel a filmben.
A nézők kb. 90%-a tök csendben ült a moziban, a maradék 10% IQ-harcos réteg (akik egy komoly szóviccet már képtelenek megérteni) viszont jól szórakozott.
Akinek tetszett az első 2 rész (mint például nekem) szvsz hagyja a francba, mert csak lerombol egy mítoszt. -
#231 már szinkronos (moziban) -
#230 46 éves, nem is gondoltam volna...
én megvárom még szinkronos lesz aztán akkor eglesem, mikorra várhato a szinkron nemtudjátok? -
#229 na én is megnéztem moziban és a véleményem: sok jó poén van benne akár többször is nézhető hangulatos,nekme ez a taxi tetszett eddig a legjobban :) 9/10
-
Szabi1991 #228 ment pm.. -
#227 ?????????????Ű
küldönben énis észrevettem a test drive unlimitedetXD -
Szabi1991 #226 a hossszupuskanak... -
#225 vkinek megvan külön a taxi 4-hez a felirat?
-
#224 Samy Naceri
Samy - eredetileg Said - Naceri 1961. július 2-án született Párizsban. -
NyisztoR #223 valaki tudja hányéves Daniel a valóságban???
szerintem már ois benne van a korban...az arcán nagyon látszik az idő... -
#222 nem is 1 hanem 2 XD odaadhatná az eggyiket ha így megy neki :D -
skribblez9 #221 Nem lehet még sehonnan leszedni a magyar taxi 4 et??:D Ja és a tdu volt emilian fiókjába:P Kis suttyó:D -
Szabi1991 #220 lool !!
az első részben még Monte Carlo-ban Forma 1-ezet :D
lehet a fiának vette :PP
(én még nem láttam a 4.-részt) -
#219 Tiszta Sebhelyesarcú feelingje volt. :)
1 kérdés:
Emilien fiókjában nem a Test Drive Unlimited doboza volt? :) -
Rolesz #218 Tegnap este néztem meg moziban a filmet nekem nagyyon tetszett az egész! -
MagyaR #217 Hát komolyan ennyi suttyó nem létezik egy helyen a világon, mint ezek a rendőrök a filmbe! Rég halott lenne már a fél világ, ha ilyenek tömegesen léteznének a mai világban! A száguldás tényleg hiányzott és a poénok is eléggé gagyik voltak benne.
Egyetlen egy jó rész volt csak benne (AKI NEM LÁTTA NE OLVASSA TOVÁBB), mégpedig a végén.
Nah azon az egy részen szakadtam, amikor az a Zsüber (rendörfőnök) mindent szétlőtt a gépfegyverrel, azt mondta, h találtam vmit és odahozta azt a rakétakilövőfegyvert. lol. -
#216 A Nagy Halban, a Bor, mámor, Provanceban láthatod. :)
Amúgy "magában" nem lett jó a 4. rész, de a 3.nál szerintem sokkal jobb lett. -
#215 én már előre tudom, hogy így fogok érezni szintén :(
első rész visz mindent akkor is... -
#214 Csak azért nem írtam hogy egy lapát szar mert akkor lehet hogy páran beráktak volna rám.De amúgy azt akartam le írni hogy nekem nem nagyon jött be. -
#213 ezt jobban le se írhattad volna... -
#212 naa lefoglaltattam a jegyeket szombati vetitésre :P -
#211 megnéztem a t4xi (taxi4)-et hát ingább maradjatok az első 3 résznél.De aki meg akarja nézni az nézze meg lehet hogy neki tetszeni fog. -
#210 hosszupuskán már ott a részleges felírat :P -
#209 akkor reménykedj helyettem is :) -
Csaba007 #208 Mert??
Reménykedek a magyar szinkronban!!!:D -
#207 szép álom... -
Csaba007 #206 Én elmegyek csütörtökön(5.én) moziba és megnézem!!
Szerintem nagy sikere lesz! A taxi már kultusz film:DD
Remélem olyan jó lesz mint a többi!!!!