Taxi 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
szerintem már ois benne van a korban...az arcán nagyon látszik az idõ...
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
az elsõ részben még Monte Carlo-ban Forma 1-ezet :D
lehet a fiának vette :PP
(én még nem láttam a 4.-részt)
1 kérdés:
Emilien fiókjában nem a Test Drive Unlimited doboza volt? :)
A medve nem játék.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Egyetlen egy jó rész volt csak benne (AKI NEM LÁTTA NE OLVASSA TOVÁBB), mégpedig a végén.
Nah azon az egy részen szakadtam, amikor az a Zsüber (rendörfõnök) mindent szétlõtt a gépfegyverrel, azt mondta, h találtam vmit és odahozta azt a rakétakilövõfegyvert. lol.
Amúgy "magában" nem lett jó a 4. rész, de a 3.nál szerintem sokkal jobb lett.
A medve nem játék.
elsõ rész visz mindent akkor is...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Reménykedek a magyar szinkronban!!!:D
Szerintem nagy sikere lesz! A taxi már kultusz film:DD
Remélem olyan jó lesz mint a többi!!!!
Lo0oL
de a 4. résztõl félek elõször, bár lehet a kis szar 407-es vagy mi miatt, sokkal másabb a karktere a kocsinak és ráadásul kicsi, amit inkább nagyobbra kellett volna cserék,ni a család miatt nem kisebbre ;)
mondjiuk egy tuning taxi mikrobusz még király lett volna....
félek, hogy most elõször elcseszik...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nincs benne Daniel barátnõje ?
pff ujabb rosszabb pont a filmnél...
ne a kritizálást
igaz hogy ott folytaták ahol a 3 rész abba fejezõdõt vagyis megszületek a gyerekek (ujságból olvastam)
történet,hát izé:D,moziba semmiképp ne nézzétek meg ha nem akartok pénzt kidobni
elsõ rész még tetszett
de ez a 4.?!?!komolyan nem hogy nem jó,de még élvezhetetlen unalmas fos
vagyis megszületek a gyerekek
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
az egész ötlettelen és langyos, semmi lendület, kiszámítható fordulatok, elnyújtott jelenetek.
csak fanatikusoknak ajánlott.
Az király már nincs messze!!!!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Alig várom a 4-et (biztos az is király lesz) :)<#worship>#worship><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>