Taxi 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légyszi segítsen valaki mer én nem nagyon találtam meg sehol<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Szerintem az 1,2,3 nagyon jók csak már unalomig néztem õket,de a 4 nemnagyon tetszik! De remélem az 5 höz ha lesz akkor vami jobb témát találnak ki!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egész jó volt,Taxis száguldozásból lehetett volna több is,de azért ígysem volt rossz,egyszer meglehet nézni,biztos lesz köv.rész hát azt nemtom mivel fogják elkúrni de ezt eléggé azzal hogy ilyen nyomi gangszert kell elkapni,és mégcsak nem is üldözik a taxival...
kicsit erõltetett...meg elvan túlozva...
de azért még imádom 😊)
ez taxi ? még a gyerekek el is mennek, tényleg van egy pár jó poén, de az elsõ rész még mindig mindent visz... este végignézem
pontos linkkel nem tudok szolgálni, bocs 😊
már minden tele van vele 😊
Legnagyobb bajom a sztorival volt, na meg azzal, hogy 1szer száguldoztak a Taxi-val utána meg csak követték ezt, követték azt. Sztorinál meg az a baj, hogy még az elején totál ráfókuszálnak a focis témára, de annyira, hogy fõcímben is végig az van, meg mindenütt (a gyerekeik is fociznak stb..), erre a film közepén bedobnak egy bankrablót (könyörgöm, nem lehetne bankrabláson kívül vmi más is a Taxi-ban?) és totál elfelejtik az amúgy jónak induló sztorit és film közbe nyitnak egy teljesen másikat. Értelmetlen....Pénok ott voltak megint a szeren, de a túlzás megint megvolt, igaz jóval kisebb mértékben mint a 3-ban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szal jó kis popcorn film volt, bár nem estem tõle hasra, mint az 1nél. Kb a 2 és egy közé sorolnám. kettõt csak az abban szereplõ repülés miatt elõzné meg, de semmivel nem több, így végülis ez nevezhetõ igazi 3. résznek.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Nemtudja valaki ott hogyan teljesített, vagy csak úgy összességében??
itt meg zsiber a fõ szál a filmben...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szégyen, mit mûveltek ezzel a filmmel.
Nem is értem, miért Taxi 4 a címe, simán lehetne akár Elmeroggyantak bolygója 1. is. Iszonyúan túlerõltetett poénok, néha már a diliház lakóinak szintjére lebutított viccek. (Nem akarok spoilert írni, szóval például erre gondolok: Petra nem felismerése 20 cm-rõl, mikor csak más színû a haja. Pfff.)A taxi is csak kb. 2 percig szerepel a filmben.
A nézõk kb. 90%-a tök csendben ült a moziban, a maradék 10% IQ-harcos réteg (akik egy komoly szóviccet már képtelenek megérteni) viszont jól szórakozott.
Akinek tetszett az elsõ 2 rész (mint például nekem) szvsz hagyja a francba, mert csak lerombol egy mítoszt.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
én megvárom még szinkronos lesz aztán akkor eglesem, mikorra várhato a szinkron nemtudjátok?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
küldönben énis észrevettem a test drive unlimitedetXD