325
-
Szabi1991 #205 "tuning taxi mikrobusz"
Lo0oL -
#204 igen nehéz egy sorozatnál több részt jóra csinálni, de eddig sikerült, nekem kivétel nélkül tetszett valami mindegyik részben. tegnap megnéztem újra a 3. részt és még mindig tetszik ;) jó poénok vannak benne és autók is.
de a 4. résztől félek először, bár lehet a kis szar 407-es vagy mi miatt, sokkal másabb a karktere a kocsinak és ráadásul kicsi, amit inkább nagyobbra kellett volna cserék,ni a család miatt nem kisebbre ;)
mondjiuk egy tuning taxi mikrobusz még király lett volna....
félek, hogy most először elcseszik... -
#203 :ASD?ASD?AF?AF:AF?AF:FA_DFA:FA?FSAF?ASD -
#202 Biztos eszméletlen jó lesz:) -
NyisztoR #201 szerintem a torténet el van kurva...nem kicsit nagyon...és az autó is...ezzel a filmel dijjat nem nagyon fognak nyerni(Szerintem)...talán az autó tulzásért ha dijat adnak azt elvihetik... -
#200 ték
nincs benne Daniel barátnője ?
pff ujabb rosszabb pont a filmnél... -
#199 Meg azt mond hogy a Daniel barátnőjét hogyan helyetesiteték mert az nem szerepel benne? -
MB1113 #198 tőrténetet mond inkább
ne a kritizálást
igaz hogy ott folytaták ahol a 3 rész abba fejeződőt vagyis megszületek a gyerekek (ujságból olvastam) -
#197 hát az autózás izomból kikerült belőle,az elején van egy pici azt annyi,poénok érdekesek,nem tom kiképes ezen röhögni?!
történet,hát izé:D,moziba semmiképp ne nézzétek meg ha nem akartok pénzt kidobni -
#196 van történet ? -
MB1113 #195 mert miről szolt a tőrténet? -
#194 Megvan a szinkronos? -
#193 hát ennél nagyobb fost életemben nem láttam!!!
első rész még tetszett
de ez a 4.?!?!komolyan nem hogy nem jó,de még élvezhetetlen unalmas fos -
MB1113 #192 hello én is szeretem a taxit végig nézem minden részét eddig de erre leszek a leg kiváncsib ugyanis ez lesz a 3 rész folyatása
vagyis megszületek a gyerekek -
Dexantreal #191 Én mindenképp megnézem, mert Taxi egyik kedvenc filmem. Na, de hogy nézted meg moziban, ha csak 4-dikétől lesz? Torrent? Angol verzió? Vagy van már magyar is? Szerintem amúgy meg jó lesz :P. Mármint a film. -
#190 én megmondtam :( -
Permissive #189 hali. bocsi ha lelombozó leszek, de elég elszántnak kell lenni ahhoz, hogy moziba megnézze az emberfia. taxisbarátunk arca nem kicsinyt püffedt fel, valahogy elcsépeltek a poénok, hihetetlenűl szar vágások.
az egész ötlettelen és langyos, semmi lendület, kiszámítható fordulatok, elnyújtott jelenetek.
csak fanatikusoknak ajánlott. -
Csaba007 #188 Jövőhét csütörtökön lesz a premier????
Az király már nincs messze!!!! -
Dexantreal #187 Torrentről lekaptam. -
Dexantreal #186 Hmmmm és honnan tölthető le? Itt a negyedik az törölve lett. -
Dexantreal #185 Akkor utána nézek és ezt is thanks! Csak én nem rég tudtam meg, hogy lesz moziban. Rtl reklámozta. -
#184 régóta van már -
Dexantreal #183 Thanks! OST még nincs neten? :S -
Laca101 #182 Imádom a Taxi filmet...
Alig várom a 4-et (biztos az is király lesz) :) -
#181 egy kalap kaki ez a szám... -
Szabi1991 #180 black eyed peas-pump it -
#179 Nem látok seholse összefügést. -
#178 anyád... -
#177 gyurcsány újjab égése!!!
http://undoritó.uw.hu -
Dexantreal #176 Mi ez a szám, ami szól az oldalon? :S -
#175 -
#174 fgjfgdjfgj -
#173 Betudna valaki linkelni egy magyar feliratot,nem baj ha félkész
csak valamit értsek :) -
#172 közel sem teljes... -
#171 Milyen az a kevéske felirat? -
#170 Hello!
Most látam a reklámját, április 5-dikétől lesz a mozikban!!! -
Csaba007 #169 Hi mindenkinek!
Néztem mzoiban a 300-at és előtte a taxi 4 előzetest nyomtak magyarul!
Tud valaki oldalt ahonnan ezt leszedhetném????(az előzetest magyarul:D)
kösssz -
NyisztoR #168 ha valaki megkapja a szinkronost az SZOLJON...........elore is kocc -
NyisztoR #167 én a ''szar'' szót arra értettem hohy sok a tulzás az autóban...nincs egy normális autós uldozés...az eddigi taxi sorozatnak az volt a lényege hogy száguldás és trük...nameg a komédia...a komédia most is megvolt de a száguldás nem ... mekkora baromság hogy egy 407 es 300 km/h val repeszt...ebbol az a utóból sehogy nem lehet ezt kihozni...amugy várom a szinkront hogy legalább a komédia részén nevethessek.... -
#166 nem láttam még szinkronnal, csak kevéske felirattal
megvárom a szinkronost, aztán meglesz a véleményem az tuti, feleslegesen nem akarok hülyeséget mondani