Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát betelefonálsz és megkérdezed... Én csak ezt tudom ajánlani. Vagy pedig lakcímkártyát, igazolványt kell vinned. De én akkor is betelefonálnék.
Azt szeretnem megtudni, hogy mit kell csinalnom ahhoz, hogy igenybe vehessem a hataron tuli magyaroknak szolo kedvezmenyt...!? Be kell jelentenem elore, mikor es hanyan mennenk? Es minden napra ervenyes?
Kossz a valaszt !😊
Kossz a valaszt !😊
És kis helyen is elfér úgyhogy la van adva jövõ évre a rendelés XD
Hát sztem elõbb ülnék fel erre, mint a Top Scan-re. Viszont ebbõl is elég lenne rövidebb menet😄
vááááóóóóóóóó ez tök jó <#eljen>#eljen> egy ilyen jöhetne Pestre, szivesen kipróbálnám<#vigyor2>#vigyor2>
3:20 -tól aranyos xD "Gusowski's Phoenix" amúgy én úgyimsertem h Heartbreaker
azért olyan szar nemlehtet hogyha az amicsik ennyire szeretik. Amúgymeg a skyflyer sem egy mai darab. 1987ban készült... hát a hangja alapján öregebbnek is elmondanám. Meg a Breake Dance se új. Mégis az a közönség egyik kedvence.
hat ez kb. olyan, mint a skyflyerben, vagy a Titanicban volt, ami dogunalom... mondjuk a Titanic legalabb kenyelmesebb volt a Skyflyernel... de szvsz ez a Zipper egy oreg szar
Találtam egy képet amin jól látszik hogy a zipperben mi tart benne(Y)
Na örülök neki h sikerült rávenned magad és még élvezted is😊 Nem semmi h 3szor ültél rajt kapásból😄 A 7 perces kör nekem sok lett volna. Hát én majd szerintem jövõre tudom meg h milyen, márha fel merek ülni, meg lesz még😊 Video meg természetesen érdekel😊
Tegnap voltam nappal, és nekem is nagyon tetszett! 😄
A T-Rex kár, hogy nem ment. 😞 Éjszaka voltam, és csak a T-Rex után lett hányingerem (lehet azért, mert elõtte láttam valakit okádni). 😄
A Torony már nem olyan, mint régen. 😞 Tiszta laza menetek vannak, nem is emelkedsz ki a székbõl, mint tavaly. Nappal nem voltam egyáltalán rosszul, nem volt annyi fény meg minden.
Az összes átfordulós nagyon állat. 😄
A legmeglepõbb az volt, hogy a tréfás dzsungelvasút ijesztõbben van megcsinálva, mint a Túlvilág kapuja! 😄 Egyiken se féltem, de a Túlvilág kapujában vannak csontvázak, amik mozognak (elég uncsi). Lehetne valami, ami a nyakadba esik, vagy ilyesmi. 😄
A Tréfás Dzsungelvasúton meg szélgép villanó fénnyel, sötétben kattanások, óriáspók és óriáskígyó XD. Nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem az én korosztályomnak csinálták. 😄
(A versenyautó már este ment.)
A T-Rex kár, hogy nem ment. 😞 Éjszaka voltam, és csak a T-Rex után lett hányingerem (lehet azért, mert elõtte láttam valakit okádni). 😄
A Torony már nem olyan, mint régen. 😞 Tiszta laza menetek vannak, nem is emelkedsz ki a székbõl, mint tavaly. Nappal nem voltam egyáltalán rosszul, nem volt annyi fény meg minden.
Az összes átfordulós nagyon állat. 😄
A legmeglepõbb az volt, hogy a tréfás dzsungelvasút ijesztõbben van megcsinálva, mint a Túlvilág kapuja! 😄 Egyiken se féltem, de a Túlvilág kapujában vannak csontvázak, amik mozognak (elég uncsi). Lehetne valami, ami a nyakadba esik, vagy ilyesmi. 😄
A Tréfás Dzsungelvasúton meg szélgép villanó fénnyel, sötétben kattanások, óriáspók és óriáskígyó XD. Nekem nagyon bejött, annak ellenére, hogy nem az én korosztályomnak csinálták. 😄
(A versenyautó már este ment.)
Szép Napocskát Mindenkinek!
Voltunk pénteken nappal. Nagyon kevesen voltak...minden körre bejutottunk, amire szerettünk volna.
Tapasztalatok:
Top Scan- nagyon tuti- zseniális- szenzációs- stb... háromszor is felültünk-itt volt az utolsó menetünk is-én nagyon féltem ettõl a masinától korábban-kár volt..a legjobb játék a parkban :-)))
Spinning- szuper, volt vagy 10 menet-kérdés: Nem kell félni a pálya
szerkezetétõl, mert mozog ám rendesen???
Lézer dodzsem- elsõ osztályú zene- ezért jártunk vissza...
Break dance- régi kedvenc-már nem az igazi-0 zene, és a menetek nagyrésze is gyenge volt.
Cicrus- kellemes kikapcsolódás, kiváló zene.
Torony- :-))))))))))))))), Egyszerûen fantasztikus!
Sky flyer- semmi különös!
Októberben nem lesznek kedvezmények?
Csak az õszi szünetben lesz nyitvatartás?
Voltunk pénteken nappal. Nagyon kevesen voltak...minden körre bejutottunk, amire szerettünk volna.
Tapasztalatok:
Top Scan- nagyon tuti- zseniális- szenzációs- stb... háromszor is felültünk-itt volt az utolsó menetünk is-én nagyon féltem ettõl a masinától korábban-kár volt..a legjobb játék a parkban :-)))
Spinning- szuper, volt vagy 10 menet-kérdés: Nem kell félni a pálya
szerkezetétõl, mert mozog ám rendesen???
Lézer dodzsem- elsõ osztályú zene- ezért jártunk vissza...
Break dance- régi kedvenc-már nem az igazi-0 zene, és a menetek nagyrésze is gyenge volt.
Cicrus- kellemes kikapcsolódás, kiváló zene.
Torony- :-))))))))))))))), Egyszerûen fantasztikus!
Sky flyer- semmi különös!
Októberben nem lesznek kedvezmények?
Csak az õszi szünetben lesz nyitvatartás?
El sem hiszem, felültem tegnap a Flyingra, és áááá hihetetlenül nagyon nagyon jóóó volt!!! 😄 Annyira, hogy utána még kétszer
felültem..hihi 😄 Tényleg nem olyan para, mint amilyennek látszik, hanem jóó ézés, ahogy forog, és abszolut nem féltem, hogy kizuhanok, még integettem is azoknak, akik lent maradtak fejjel lefele lógva...😄 Nagyon erõsen tart a pánt.Elõszõr a második sorban ültünk, másodjára az elsõben, na ott az igazi, mikor látod merre haladsz éppen! 😄 Meg persze néha para is, mikor zuhansz a föld fele, vagy mikor látod, hogy milyen messze a föld felett hintázik össze vissza fejjel lefele, de tényleg nagyon nagyon jóó szerinntem, szó szerint olyan kellemes félelem érzés van benned..😄 szóval Octopus21, tényleg ülj fel te is!! 😊 Én nagyon kész voltam, mikor ott álltunk a sorban, remegett kezem-lábam, mikor már ott voltam, és le kellett volna ülni, majdnem visszafordultam, de végül leültem, mennyire jóól tettem!!! 😄 És a legduvább az volt, hogy felültünk az utsó körre, a srác úgy zárt le, hogy "most durva körötek lesz, utolsó...😊" na akkor kicsit megijedtem, hát kaptunk is, kb 7percig játszadozott a kezelõ gombokkal a gyerek, kemény volt...😄 szeritem ennyit életemben nem voltam fejjel lefele állapotban,mint abban a 7percben, de jóóó volt!! 😊 A második kör után a szemem fájdult meg a nyomás miatt, de elmúlt kb 10p után,és utána jött a dupla kör 😄 Majd lesz youtuben felvétel, ha érdekel titeket, belinkelem majd 😊
Viszon a break dance most nem volt olyan jóó..alig szólt a zene, valami történt a hangfalakkal? Nulla basszus...meg hát a zene sem volt olyan jó, mint 2hete.
Mindent összevetve ûûûgy mennék ma is flyingozni még egy-kettõt, de sajna ma nem tudok 😊 De aki ma megy, az flyingozzon helyettem is!! 😊
felültem..hihi 😄 Tényleg nem olyan para, mint amilyennek látszik, hanem jóó ézés, ahogy forog, és abszolut nem féltem, hogy kizuhanok, még integettem is azoknak, akik lent maradtak fejjel lefele lógva...😄 Nagyon erõsen tart a pánt.Elõszõr a második sorban ültünk, másodjára az elsõben, na ott az igazi, mikor látod merre haladsz éppen! 😄 Meg persze néha para is, mikor zuhansz a föld fele, vagy mikor látod, hogy milyen messze a föld felett hintázik össze vissza fejjel lefele, de tényleg nagyon nagyon jóó szerinntem, szó szerint olyan kellemes félelem érzés van benned..😄 szóval Octopus21, tényleg ülj fel te is!! 😊 Én nagyon kész voltam, mikor ott álltunk a sorban, remegett kezem-lábam, mikor már ott voltam, és le kellett volna ülni, majdnem visszafordultam, de végül leültem, mennyire jóól tettem!!! 😄 És a legduvább az volt, hogy felültünk az utsó körre, a srác úgy zárt le, hogy "most durva körötek lesz, utolsó...😊" na akkor kicsit megijedtem, hát kaptunk is, kb 7percig játszadozott a kezelõ gombokkal a gyerek, kemény volt...😄 szeritem ennyit életemben nem voltam fejjel lefele állapotban,mint abban a 7percben, de jóóó volt!! 😊 A második kör után a szemem fájdult meg a nyomás miatt, de elmúlt kb 10p után,és utána jött a dupla kör 😄 Majd lesz youtuben felvétel, ha érdekel titeket, belinkelem majd 😊
Viszon a break dance most nem volt olyan jóó..alig szólt a zene, valami történt a hangfalakkal? Nulla basszus...meg hát a zene sem volt olyan jó, mint 2hete.
Mindent összevetve ûûûgy mennék ma is flyingozni még egy-kettõt, de sajna ma nem tudok 😊 De aki ma megy, az flyingozzon helyettem is!! 😊
megmondanatok, mi olyan erdekes ezen a Zipperen? dogunalom 😄D
Eddig csendes megfigyelõ voltam, de ez a Zipper téma beindítot. Amúgy engem a zippertõl az rémít el, hogy egy fém rácsot rádcsuknak azt csõ... szal nemtûnik valami hiperszuper biztonságicuccnak. xD
T-rex nem lesz éjszaka, legalábbis ez a tényállás perpillanat, mert úgy néz ki, hogy hétfõn jön aminek jönnie kell. Nah ezt jól öszefogalmaztam...
MAjd írd ám meg, hogy milyen volt😄
Bocsi a hibákért, laptopról írtam, és ennek a billentyûzete nagyon nem áll a kezemre...😊
Na ez nagyon jó hír, hogy megy a circus, ugyanis, holnap megyünk záró éjszakai vidámparkozni,és úgy érzem, most jött el az idõ, meg a bátorság, és fel fogok ülni a citrusra, vicces lenne, ha épp nem menne...😄 Remélem holns este is így fogom érezn,d e msot nagyon akarom 😄
Trex jó lenne, ha menne éjszaka már holnap, kiváncso vagyok, barátaim mit szólnának hozzá...😊
Trex jó lenne, ha menne éjszaka már holnap, kiváncso vagyok, barátaim mit szólnának hozzá...😊
Spinning megy, Circus megy, Trexrõl holnap lesz infóm😊
jaaaaj ezazkösziiii 😄
márcsak aztamixétkell megtalálnom *-*
márcsak aztamixétkell megtalálnom *-*
Spinning már jó, de éjszaka nem lesz, a Circusról nekem is csak annyi infóm van, hogy nem jó, vmi alkatrész kell hozzá talán, lehet h éjszaka se lesz, de valószinüleg, még nem biztos, de lesz T-rex szombat éjjel, és talán napközben is.
ma mar a Flying Circus is rossz... a hetvegere marad egyaltalan mukodo jatek?? 😄DD vagy sporolunk ezerrel? 😄
hajraaaa, egyre tobb a rossz jatek 😊))
BreakGK, hétvégére meg lesz javítva a Spinning?
Ezek közül mind a kettõ szuper..😊)))
Én meg a jó öreg Zipper-t látnám szívesen. Ilyen úgy tudom, Európában sehol sincs.
http://www.youtube.com/watch?v=3XgNnQQb1us&feature=fvw
Ez sem rossz😊
Ez sem rossz😊
http://www.youtube.com/watch?v=i24w93PUSiA&feature=related
😊😊😊
😊😊😊
kircsi!!!
Hamár Break Feelingnél járunk, picit olyan, de annyira mégsem:
Flipper a Práterbõl
3 euró/menet a honlap szerint
NYITVA TARTÁS!
A T-rex pedig még mindig off sajnos /szombat éjjeli állás szerint, azóta nem hiszem, hogy változott 😊/
Üdv:
Éjjeli Topscan kifogó vagy Hip-HopGK 😊
Flipper a Práterbõl
3 euró/menet a honlap szerint
NYITVA TARTÁS!
A T-rex pedig még mindig off sajnos /szombat éjjeli állás szerint, azóta nem hiszem, hogy változott 😊/
Üdv:
Éjjeli Topscan kifogó vagy Hip-HopGK 😊
Na ez téényleg nagyon jóó, nekem is tetszik 😊 És erre még én is felmernék ülni, mert ez olyan break dances feelingnek tûnik, meg para kategóriában is hasonlítanak, így,hogy nem rángat fejjel lefele 😄 Ilyet szeretnénk itthonra is!!! 😄
Hello, fúúú olyna jó cuccot találtam, hogy ien kell a vidámparkba😄DDDD
Parkour: http://www.youtube.com/watch?v=s2zb-mRu1hY&feature=related
Parkour: http://www.youtube.com/watch?v=s2zb-mRu1hY&feature=related
Októberben végik nyitva lesz a park?
Úgy mennék én is ma éjszaka, de most senkinek nem jó...😞😞 Break dancezni akarok, meg most azt érzem, hogy mejött a bátorságom a flyinghoz, úgy hogy áá olyan rossz, hogy senki nem ér rá!! 😞 J.héten meg tuti rossz idõ lesz, már látom elõre...
Spinning ma már megy
de ki van irva a honlapon... menj ra a jatekok bemutatasara es jobb oldat az aktualisra... eleg gaz ez mar tenyleg, meg a Spinning is elcseszodott... meddig fogjak javitani?
Nemár, nem megy a T-rex? 😞 Holnap mennénk másodjára éjjel, múltkor sem ment 😞 Honlapon nincs kiírva h nem üzemel.
Most hétvégén akartam vidámparkba menni, de T-Rex meg Spinning nélkül inkább nem. :S A Spinning-nek is meghibásodott egy alkatrésze és külföldrõl fog érkezni? Szeptember végére remélem azért megcsinálják. Jövõ hét hétvégén meg elvileg esni fog az esõ...
Hello, sztme inkább erre gondolt: Pitbull - I'm in Miami bitch...x)
De leeht nem, de inkább ez illik a Break Dancehoz..😄
De leeht nem, de inkább ez illik a Break Dancehoz..😄
topscan a legdurvább?XD ésénazon ültem de topspinen nem?!?!
nemgááz...XDD ment break-en egy szám, vmikor mindig riverside utánjött ésésés valami májámi-t énekeltek benne ésss aztökre teccet 😄
denemtalálomsehol 😞 XD
nemsiemrivalaki?XD
nemgááz...XDD ment break-en egy szám, vmikor mindig riverside utánjött ésésés valami májámi-t énekeltek benne ésss aztökre teccet 😄
denemtalálomsehol 😞 XD
nemsiemrivalaki?XD
Miért mi fizetünk a drága belépõjegyet?
Akkor tessék javítsa meg a hibákat!
Akkor tessék javítsa meg a hibákat!
Mi is ültünk a breake-en múlt szombaton és rohadtul jó volt sztem. Mindig is szerettem a breaket, de most valahogy durvábbnak éreztem. Fõleg a legvégén, mikor asszem a nagy karika megállt és csak kis körök pörögtek mint az állat😄 Na az meghúzta a végét rendesen. Gondunk is volt a lejövetellel😄
Mi is szeretnénk eljutni a jövõ héten péntek az esélyes....reméljük addigra minden fog menni...A breaket is jól leteszteljük...<#taps>#taps> már alig várom..
Köze van a bevételhez, mert ha a leendõ vendég odaér a bejárathoz, és lát egy baromi nagy listát h mi nem megy, de ugyanannyi a belépõ, akkor nem sok esély van rá, hogy bejön. Sajnos nem vok illetékes ebben a dologban, hogy mikor jön az alkatrész, bent megpróbálom kideríteni, és mindenképp szólok, ha meg tudok valamit
ok, en csak arra celoztam, h ezek a javitasok biztos gyorsabb utemben folynanak, ha bevetel is szarmazna belole... de ez csak az en velemenyem, nem kell, h igaz legyen...
es ez az alaktresz kb. mikor fog ideerni? mert meg iden leheth elmegyunk egy nap, de ha ennyi minden nem fog mukodni, ketszer is meggondoljuk
es ez az alaktresz kb. mikor fog ideerni? mert meg iden leheth elmegyunk egy nap, de ha ennyi minden nem fog mukodni, ketszer is meggondoljuk
A Dodgem összesen 1 napig nem ment, mert kellett beszerezni hozzá alkatrészt. A T-rex például azért nem megy, mert szintén egy alkatrészre kell várni amit külföldrõl kell a gyártótól beszerezni, és nem a karbantartók tehetnek arról, hogy ha nem küldik azt az alkatrészt... A karbantartók ahogy van hozzá anyaguk, higgyétek el h megfogják csinálni, mert egyik dolgozónak sem érdeke a vendégek lázongását (jogosan) hallgatni)
akkor meg javitsak meg! mire vannak a karbantartok?