1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
Dar0X #1117 Tökmindegy, akkoris jólenne, nem?:) Vagy jöhetne High Energy is, vagy nemtom..xD Csak nagy magas durva gyors legyen, és legjobb ha átfordul...vagyios naon extrém legyen..:D -
aladab #1116 Es elmondanad, miben mas? :) Sztem a Turbo Boosterben jobb, hogy nincs oldala, szabadabban repulsz :D Ultem benne, tok jo! -
Dar0X #1115 Tudodm, hogy volt róla szó, és am másabb, hiddel..:) Vagyis a lényege ugyanaz..:D nahde kb én mondogaotm már vagy 1 éve, hogy hozzanak iet..:)))) Azért ez csak 24 millió...xDD -
aladab #1114 Ilyen van a Praterben is, csak nincsenek ilyen oldalai :) Turbo Booster a neve... egesz jo, de errol mar eddig is volt szo, h johetne...
Szerintem meg teljesen feleslegesen talalgattok, ugyis majd kiderul, mit hoznak, ha hoznak egyaltalan... -
Dar0X #1113 Naaaah....ez tökjó...2001es Turbo Force eladó 124,995.00 USD-ért. ÉS United Stateban van...Itt a hirdetés is: http://www.amusementtrader.com/category/188/major-rides/listings/5718/2001-and-039Turbo-Force-and-039-spectacular-ride-TM.html
Ez kéne a vidámparkba:) -
marcellp #1112 Sztem Inverter lesz vagy? Jó lenne egy steel-coaster hullámcvasút (úgy mint Looping Star). -
BKG #1111 Holt időszak van... De majd jön a nyár, aztán mindenki jön a friss élményeivel. -
makkinz #1110 Kihaltunk... -
makkinz #1109 Új Vadvizi? :D Amúgyis dzsungel park van hátul..át se fordul =P és a hip-hop meg a T-Rex is ezektől van... -
BreakGk #1108 Boldog Újjévet mindenkinek !!!
Nem hozunk vissza régi játékot, szóval ez sem nyert !!! -
makkinz #1107 Buék :D meg utólag boldog karit... XXL átfordul és már írták h nemazlesz... há tippem sincs:D Extasy van bécspen az itt tuti nem lesz, a régi Centrifugát visszahozzák? xD -
Kiwee97 #1106 XXLnolimit olyan kell
Ha nem az lesz akkor lövök
Meg persze ütök -
Kiwee97 #1105 Nem fog átfordulni?
Akk.milyen lesz?
Remélem ütős lesz...
Amugy magasra fog menni?Vagy ha kevés helyet foglal...Akkor visszajön a Disco?XDXD
Végül is a Break se fordul át,mégis mindig felmegy az adrenalin szintem,és én így vagyok az Ikarussal,és a Toronnyal is
-
marcellp #1104 Boldog karácsonyt kívánok vidámpark kedvelőknek! :D -
Dar0X #1103 Boldog Karácsonyt! :) A vidámparkban is buli lehetne egy karácsonyi nap...:P -
BreakGk #1102 Boldog karácsonyt mindenkinek !!! -
DarvasKristóf #1101 Joystick-torony :) -
makkinz #1100 akkor lesz új vadvízi? :D -
mamutvadasz #1099 Ilyen lesz? :O Az milyen lenne már :D -
BreakGk #1098 Még mi sem tudjuk, de még az se 100%, hogy lesz, és előre nem fogom lelőni a poént... Szerintem sok ember tetszését fogja elnyerni -
rebííí #1097 de fogmüködnimár nyitáskor? XD -
BreakGk #1096 Nem nyert -
makkinz #1095 akkorilyenjön :D kis helyen is elfér, és nővérem ült ilyenen olaszba és azt mondta h jó -
Dar0X #1094 Háth naon sajnálom, hogy nem Capriolo lesz..:S Az egy igazi élmény, és a magasság, meg a lendület, meg a gyorsulás, és közben átfordulni, az az igazi durva cucc...:))) Mind1, talán majd 2011ben lehet lesz..x))) Azért talán kíváncsi leszek, mi az a nem átfordulós nagy adrenalin szintes cucc...:) -
rebííí #1093 moooondel:D
amugy nyitáskor már működni fog?:D -
makkinz #1092 akkorlehet izéé... olyan hintázóscucc :D meg frisbee.. ha Frisbee lenne ahw *_* mondeeel :D -
BreakGk #1091 Nem az lesz... Nem fordul át, de ahogy elnéztem, mindenképp megéri, és ad egy pofont az adrenalin szintednek -
Dar0X #1090 Nemááá...legalább cska anynit, hogy magas-e, és átpördül-e, esetleg hogy Capriolo-e..xD Beszarok, ha az lesz...:)))))) -
BreakGk #1089 A-aa Ha elárulnám, akkor miért izgulnának? Amúgysem 100 % hogy az lesz, de nagyon valószínű... -
Dar0X #1088 Ez így nemvicces..:) Nyításra biztos nem meek, ha meek is, akkor inkább május július, mert akkor már jó idő van, aztán akkor vagy 20-30an megyünk, sazl, de azért áruld már el, hagy izguljak..^^ -
BreakGk #1087 NEmmondom eeel... Majd kell jönni Márciusban a nyitásra, és kiderül -
makkinz #1086 én attól az XXLnolimit-től félnék xD stargate-t ne hozzanak, az olyan unszompatikus vagy nemtudom :D EZZegy beteg elme találmány lehet csak :D FlyingCircus miatt akartam csak németo-ba kimenni xD mostmárnemkell :D Flying sokkal jobb mint amilyennek elképzeltem. ^^ őő... a spinningen még nemültem mert éjszaka nem működött... Frisbee-t hozhatnának *-* ésés ha az oolyan ó mint az a hintázós XXL ami mo.-n extreme akkor hűű az az extreme nagyon ó :D és ki ült már olyan breaken ami fejjelefele is fordul? hűűű...hát az nagyon vicces, csak ha kiteszem a kezemet kicsit leviszi az alja...meg nem ad akkor biztonságérzetet de amúgy érdekes... és sokkal jobb a t-rexnél-.- a t-rex egy -
#1085 ez tényleg komoly, először azt hittem csak pottyantós
ilyesmiket a park is építtethetne, olcsóbban kijönne mint venni/kölcsönözni
csak vas és hidraulika mind -
Dar0X #1084 Capriolot akaroook, emgt vmi durva átpördülős hullámvaútat..xD -
makkinz #1083 Nemááááár. :D Nelegyentitkoscsaknekünk *-* vagy nyugodtan elküldheted piriviben is Amúgy valami külföldön megszokott cuccra, vagy valami "unikum" cuccra kell számítani? én EZTET :Dakarooom *-* -
BreakGk #1082 Aaaztapaszta... Mi a fene? Nincs Park nincs élet? Milyen kihalt lett itt minden? Hova lettetek? Amúgy hír van róla, de titokos inormációóóó -
Dar0X #1081 Elhiszem..:) Húú, majd amikor már énis a vidámparkban fogok dolgozni...:PPP
Am nem tudtok semmien hírt se, hogy mi fog kerülni a Vidámparkba, mint újdonság?:O -
gklány #1080 "dolgozni" akarok még.....bent szeretnék lenni a jó kis társasággal!!!meg persze a meló utáni sör is hiányzik... -
01pepe02 #1079 háááát nem tudom, megijeszt a magasság meg a 120 km/h
-
aladab #1078 es miert nem ulnel fel ra? en ultem rajta, egesz jo... nem felelmetes