Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
húha arra nem ülnék fel... 😄
Hasonló, mint a NoLimit, csak asszem kicsit kisebb, meg két karja van, hát Turbo Booster néven fut😊 120km/h val megy..😄
de no limits is van ott nem?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa pedig rákerestem, hogy ott van-e de nem találtam ja jó oké akkor inkább más jöjjön 😊
Az sztem biztos nemfog jönni, mert olyan már van Bécsben, és nem hiszem, hogy akarnak ugyanolyat...😊
egy scream swing is jöhetne, szivesen kipróbálnám... videón jól néz ki<#buck>#buck>
Fúúú de kivi leszek, hogy mi érkezik jövõre..😄 Remélem Eclipse/Capriolo/AirXXX/No Limits lesz amúgy ez mind 1 szerkezet, csak ki mien néven ismeri..😄DDD Az naon kéne ide, meg egy vmi ütõsebb hullámvasút, ami esetleg át is fordul😊 Meg minél magasabb és durvább cuccok....😊
Én is voltam végül is pénteken, csak nem bírtam otthon ülni.
Egyedül mentem, de nagyon sok emberrel összebarátkoztam a parkban, merthogy jó sokan voltak...
A breakem sem a menetek többsége, sem a zenék többsége nem volt számomra kielégítõ...a korábbi egész nap ottvoltamhoz képest, 10 menet alatt volt az összteljesítményem...(((elsõ menet után hányinger)))
Igen méltányoltam viszont a Top Scan-t, nekem nagyon bejön ez a masina....
Én is aligvároma következõ tavaszt!!!
Egyedül mentem, de nagyon sok emberrel összebarátkoztam a parkban, merthogy jó sokan voltak...
A breakem sem a menetek többsége, sem a zenék többsége nem volt számomra kielégítõ...a korábbi egész nap ottvoltamhoz képest, 10 menet alatt volt az összteljesítményem...(((elsõ menet után hányinger)))
Igen méltányoltam viszont a Top Scan-t, nekem nagyon bejön ez a masina....
Én is aligvároma következõ tavaszt!!!
mivoltunk tegnap annyira jóvoooolt 😊
breaken jokvoltak a menetek, csak hát a zene..:S😄
aligvárommár hogy jövõre megint menjünk XD
breaken jokvoltak a menetek, csak hát a zene..:S😄
aligvárommár hogy jövõre megint menjünk XD
Na en tegnap voltam, marha jo volt! A Spinning Coaster turheto, jobb, mint amire szamitottam! a Top Scanen negyszer ultunk, a vegen direkt kertunk egy brutalis menetet, szinte vegig hatrafele ment 😄D! Mindenen ultunk, kar, hogy mar csak jovore mehetek :S! Na aki meg megy, annak jo szorakozast!
A Torony amugy nem mukodott tegnap se!
A Torony amugy nem mukodott tegnap se!
Nos, hát, akkor úgy tûnik, én sem.<#szomoru1>#szomoru1>
Megy valaki pénteken vidámparkba? Jó lenne találni egy top scan, break dance, torony barát társat, vagy egy társaságot, ahová csatlakozhatnék, merthogy egyedül mennék...
nem úgy áll a dolog, 18 h-ig lesz csak nyitva
Nem tudjátok véletlenül, hogy pénteken most kivételesen nem lesz tovább nyitva a park mint 18:00? Mert mi a munkahelyrõl legkorábban is csak 3kor tudunk elszabadulni, és 2órára bemenni nulla...😞 De nagyon szeretnénk, fõleg,hogy egyenlõre esõt sem mond...:s
100-140 cm kozottieknek lesz 1000 ft
ÕÕÕ. 30-án 2700ft meg 1000 ft lesz a jegy? Kiknek lesz 1000? 😮
Informalodtam a hataron tuli kedvezmenyekrol, de azt a valaszt kaptam, hogy hetkoznapokon lehet igenybe venni! Fasza, hogy az oldalon ez meg sincs emlitve :S! Akkor hetvegen mar nem leszek hataron tuli magyar? 😄D Raadasul iden mar ketszer voltunk!
megnéztem honlapon, most hétköznap zárva, okt23-tól nov 1-ig van nyitva.
deéjszaka már nincs
deéjszaka már nincs
jövõre milyen újdonságok várhatók ha várhatók? <#conf>#conf>
mivoltunk idén márciusba, mindenki nagykabátba.. nemroszab úgy 😄
Ha szereted a top scan-t, a T-Rexre is nyugodtan felülhetsz...hasonló módon megy...csak nem tart úgy...
Nos, nagyon reméljük a jó idõt...azért kabátban lehet nem lenne annyira jóó.
Nos, nagyon reméljük a jó idõt...azért kabátban lehet nem lenne annyira jóó.
Én T-Rexre nemmerek felülni :S
Top Scanre énis felültem jaaj anyira jóvolt 😄
namindegy reméljük jóidõ lesz 😄
Top Scanre énis felültem jaaj anyira jóvolt 😄
namindegy reméljük jóidõ lesz 😄
Ja, és kipróbáltam a T-Rexet, még szerencse hogy egyik lábbal be tudtam támasztani..sokkal jobban tart a top scan, pedig olyasmi, vagy annak egy gyengébb változata...
Mostmár minden új játék le van tesztelve. Legutóbb 9-én, pénteken voltam, írtó kevés ember volt, még szerencse, hogy jött egy iskolás csapat, a break dance,(kb. 20 menet) és a top scan (8 vagy 9 menet) között járkálva a hullámvasúton, és a lézer dodzsemen pihentem...mert olyan de olyan meneteket kaptam, hogy kellett az a pihi...a break dancen a zenével nem voltam minden pontban kibékülve..
Mostmár minden új játék le van tesztelve. Legutóbb 9-én, pénteken voltam, írtó kevés ember volt, még szerencse, hogy jött egy iskolás csapat, a break dance,(kb. 20 menet) és a top scan (8 vagy 9 menet) között járkálva a hullámvasúton, és a lézer dodzsemen pihentem...mert olyan de olyan meneteket kaptam, hogy kellett az a pihi...a break dancen a zenével nem voltam minden pontban kibékülve..
Remélem akkor már valaki megszán egy OZON vegy egy numerakirály erejéig...
Szerintem nem lesznek sokan, sõt...
Legutóbbi két alkalommal úgy kellett emberekre vadászni, hogy elinduljon pl.a torony, vagy a top scan! (még mindig nagyon tuti)...
30-án én is szeretnék menni...az idõtõl függ...
Legutóbbi két alkalommal úgy kellett emberekre vadászni, hogy elinduljon pl.a torony, vagy a top scan! (még mindig nagyon tuti)...
30-án én is szeretnék menni...az idõtõl függ...
amugy szerintetek sokan lesznek 30.án a kedvezmény miatt?
Ha sikerul, mi szombaton elmennenk! Minden komolyabb gep uzemel? A Top Scan lenne a legfontosabb... Amugy Torony miert nem mukodik?
miis 30.án megyünk 😄DD
csak esõ ne essen... :S
csak esõ ne essen... :S
Én csak azt remélem, hogy 30ikán jó idõ lesz, mert akkor biztos megyünk egy párna vidámparkba😊
Nyitva voltunk igen
Na hát, a mostani idõjárást nézve, nem úgy tûnik, hogy idén bármikor is lesz még vidámparkozáshoz illõ idõ...:S Úgy hogy flying circusozás ismétlése maradni fog jövõre...😞 Tényleg ilyen hidegben egyáltalán kinyit? Pl ma péntek volt, pont kedvezményes nap, nyitva voltatok?
Ohaaa, az egyenletes elmenyt atirtak izgalmas elmenyre! 😄 Haladunk!
Nemcsak a magassagi adatokkal vannak elszallva! A Torony pl. mar hogy a fenebe menne felfele 4G-vel? Hisz tok lassu... akkor Praterben a Space Shot hany G-vel megy fel? Vagy az Extasy-ra az van kiirva, hogy 3G, kozben meg azt hittem leszakad a vesem 😄! Szoval az adatokat teljesen felesleges az oldalon nezni! Ja meg egy vicc van ott, a Top Scanre van irva, h egyenletes elmenyt nyujt 😄! Az meg mar mi?? 😄D
http://www.youtube.com/watch?v=75tMcKChlG8
Egyik haverom ezen ült nemrég😊 Meg még sok más komoly cuccon ebben a parkban😊
Egyik haverom ezen ült nemrég😊 Meg még sok más komoly cuccon ebben a parkban😊
hát biztos a legmagasabb pont számít <#vigyor3>#vigyor3>
Na megnéztem😄 Jól néz ki igy sötétben is😄 Tényleg nem sokat látni belõletek. Jövöre remélem felülök én is😄
Amugyx azt néztem a vidámpark oldalán, hogy kicsit el vannak szállva a magasság adatokkal nem? Pl odairják T-Rexhez h 15 méter magas. Egy 3 emeletes ház kb 12 méter magas.
Amugyx azt néztem a vidámpark oldalán, hogy kicsit el vannak szállva a magasság adatokkal nem? Pl odairják T-Rexhez h 15 méter magas. Egy 3 emeletes ház kb 12 méter magas.
Akkor irány az ovos, és kiírattatod magad, azt csumi..x)))
Most 2-án pénteken sokan voltak? Jövõ hét péntekre tervezzük..
Dar0X, ez jól hangzik, csak egy baj van, hogy én jelenleg gyakornokként dolgozom, tehát nekem idén nem lesz õsziszünet...😄 Ezért lenne jó a hétvége...😊
Pyro...olvasd tovább, és ottvan a 30ika, ami pl a diákoknak öszi szünet még...azis pénteki nap, és akkor cska 2700 lesz a jegy...😊)) úgyhogy no para😄
Nahh, végre fent van a videó..😊 Haverom összevágta, mert a végén a felhõtlen örömködésemet nem akartam az egész világgal megosztani 😄 Azok vagyunk mi, akik az egyik oldalon a második sorban ülnek 3-an fekete cuccban mind a hárman középen, de persze nem igazán látszódik belõlünk semmi...😊 De a végén az intgetésem kiszúrható..😄 jajj ahányszor emgnézem, úúúgy mennék vissza megint, legyen máár jövõ nyááár!!!! 😊 http://www.youtube.com/watch?v=V2Vlm7xOeh4
Egy kérdés,láttam ezt a 2990ft-os akciót..De nem értem, miért pont pénteken van ez? Akkor nem tud senki menni, munka illetve iskola is van egyaránt...:s Jobb lenne, ha szombat, vagy vasárnap lenne ez a kedvezény, tuti sokkal több lenne a bevétel, jobban megérné, hiába olcsóbb...
Egy kérdés,láttam ezt a 2990ft-os akciót..De nem értem, miért pont pénteken van ez? Akkor nem tud senki menni, munka illetve iskola is van egyaránt...:s Jobb lenne, ha szombat, vagy vasárnap lenne ez a kedvezény, tuti sokkal több lenne a bevétel, jobban megérné, hiába olcsóbb...
Atfutottam az egesz honlapot, de konkretan errol a kedvezmenyrol nem talaltam semmit, csak a csoportosrol ... linkeld be.. kossz!
Ezt is érdemes megnézni:
http://video.google.com/videoplay?docid=4936270628867230385#
http://video.google.com/videoplay?docid=4936270628867230385#
http://www.metacafe.com/watch/2838468/extreme_ride/
Ja meg itt egy kis érdekesség😄
Ja meg itt egy kis érdekesség😄
Pyro1985 még nem linkeltél😄
Láttam már sok extrém cuccról volt szó itt a fórumon, de még arra lennék kiváncsi, hogy valaki nyomott e már bungee jumping-ot?😄
Na arra sosem lennék képes, de nem is akarnék az lenni. Nekem a Sling Shot is sok volt. De ha valaki közületek ugrott már az elmesélhetné, hogy milyen volt😊
Láttam már sok extrém cuccról volt szó itt a fórumon, de még arra lennék kiváncsi, hogy valaki nyomott e már bungee jumping-ot?😄
Na arra sosem lennék képes, de nem is akarnék az lenni. Nekem a Sling Shot is sok volt. De ha valaki közületek ugrott már az elmesélhetné, hogy milyen volt😊
A határon túli magyaroknak szóló kedvezményt úgy veheted igénybe, ha elõre bejelentjezel a [email protected] email címre. Nem olvassátok a honlapot??? Minden információ fent van.
Es kinek van kedve odahivni? 😄D Igazolvany mindig nalam van, raadasul nekem Magyarorszag kulfold... Na majd meglatjuk... Ha vki megis tudja, hogy mukodik, valaszoljon 😉!
Van valahol az országban még éjszaka nyitvatartó vidámpark? Ahogy nézem a budapesti már nincs nyitva idén... 😞((
fotográfik kolomp edisön :D