1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
  • Dar0X
    Tökmindegy, akkoris jólenne, nem?:) Vagy jöhetne High Energy is, vagy nemtom..xD Csak nagy magas durva gyors legyen, és legjobb ha átfordul...vagyios naon extrém legyen..:D
  • aladab
    Es elmondanad, miben mas? :) Sztem a Turbo Boosterben jobb, hogy nincs oldala, szabadabban repulsz :D Ultem benne, tok jo!
  • Dar0X
    Tudodm, hogy volt róla szó, és am másabb, hiddel..:) Vagyis a lényege ugyanaz..:D nahde kb én mondogaotm már vagy 1 éve, hogy hozzanak iet..:)))) Azért ez csak 24 millió...xDD
  • aladab
    Ilyen van a Praterben is, csak nincsenek ilyen oldalai :) Turbo Booster a neve... egesz jo, de errol mar eddig is volt szo, h johetne...
    Szerintem meg teljesen feleslegesen talalgattok, ugyis majd kiderul, mit hoznak, ha hoznak egyaltalan...
  • Dar0X
    Naaaah....ez tökjó...2001es Turbo Force eladó 124,995.00 USD-ért. ÉS United Stateban van...Itt a hirdetés is: http://www.amusementtrader.com/category/188/major-rides/listings/5718/2001-and-039Turbo-Force-and-039-spectacular-ride-TM.html

Ez kéne a vidámparkba:)
  • marcellp
    Sztem Inverter lesz vagy? Jó lenne egy steel-coaster hullámcvasút (úgy mint Looping Star).
  • BKG
    Holt időszak van... De majd jön a nyár, aztán mindenki jön a friss élményeivel.
  • makkinz
    Kihaltunk...
  • makkinz
    Új Vadvizi? :D Amúgyis dzsungel park van hátul..át se fordul =P és a hip-hop meg a T-Rex is ezektől van...
  • BreakGk
    Boldog Újjévet mindenkinek !!!
    Nem hozunk vissza régi játékot, szóval ez sem nyert !!!
  • makkinz
    Buék :D meg utólag boldog karit... XXL átfordul és már írták h nemazlesz... há tippem sincs:D Extasy van bécspen az itt tuti nem lesz, a régi Centrifugát visszahozzák? xD
  • Kiwee97
    XXLnolimit olyan kell
    Ha nem az lesz akkor lövök
    Meg persze ütök
  • Kiwee97
    Nem fog átfordulni?
    Akk.milyen lesz?
    Remélem ütős lesz...
    Amugy magasra fog menni?Vagy ha kevés helyet foglal...Akkor visszajön a Disco?XDXD
    Végül is a Break se fordul át,mégis mindig felmegy az adrenalin szintem,és én így vagyok az Ikarussal,és a Toronnyal is

• marcellp
    Boldog karácsonyt kívánok vidámpark kedvelőknek! :D
  • Dar0X
    Boldog Karácsonyt! :) A vidámparkban is buli lehetne egy karácsonyi nap...:P
  • BreakGk
    Boldog karácsonyt mindenkinek !!!
  • DarvasKristóf
    Joystick-torony :)
  • makkinz
    akkor lesz új vadvízi? :D
  • mamutvadasz
    Ilyen lesz? :O Az milyen lenne már :D
  • BreakGk
    Még mi sem tudjuk, de még az se 100%, hogy lesz, és előre nem fogom lelőni a poént... Szerintem sok ember tetszését fogja elnyerni
  • rebííí
    de fogmüködnimár nyitáskor? XD
  • BreakGk
    Nem nyert
  • makkinz
    akkorilyenjön :D kis helyen is elfér, és nővérem ült ilyenen olaszba és azt mondta h jó
  • Dar0X
    Háth naon sajnálom, hogy nem Capriolo lesz..:S Az egy igazi élmény, és a magasság, meg a lendület, meg a gyorsulás, és közben átfordulni, az az igazi durva cucc...:))) Mind1, talán majd 2011ben lehet lesz..x))) Azért talán kíváncsi leszek, mi az a nem átfordulós nagy adrenalin szintes cucc...:)
  • rebííí
    moooondel:D
    amugy nyitáskor már működni fog?:D
  • makkinz
    akkorlehet izéé... olyan hintázóscucc :D meg frisbee.. ha Frisbee lenne ahw *_* mondeeel :D
  • BreakGk
    Nem az lesz... Nem fordul át, de ahogy elnéztem, mindenképp megéri, és ad egy pofont az adrenalin szintednek
  • Dar0X
    Nemááá...legalább cska anynit, hogy magas-e, és átpördül-e, esetleg hogy Capriolo-e..xD Beszarok, ha az lesz...:))))))
  • BreakGk
    A-aa Ha elárulnám, akkor miért izgulnának? Amúgysem 100 % hogy az lesz, de nagyon valószínű...
  • Dar0X
    Ez így nemvicces..:) Nyításra biztos nem meek, ha meek is, akkor inkább május július, mert akkor már jó idő van, aztán akkor vagy 20-30an megyünk, sazl, de azért áruld már el, hagy izguljak..^^
  • BreakGk
    NEmmondom eeel... Majd kell jönni Márciusban a nyitásra, és kiderül
  • makkinz
    én attól az XXLnolimit-től félnék xD stargate-t ne hozzanak, az olyan unszompatikus vagy nemtudom :D EZZegy beteg elme találmány lehet csak :D FlyingCircus miatt akartam csak németo-ba kimenni xD mostmárnemkell :D Flying sokkal jobb mint amilyennek elképzeltem. ^^ őő... a spinningen még nemültem mert éjszaka nem működött... Frisbee-t hozhatnának *-* ésés ha az oolyan ó mint az a hintázós XXL ami mo.-n extreme akkor hűű az az extreme nagyon ó :D és ki ült már olyan breaken ami fejjelefele is fordul? hűűű...hát az nagyon vicces, csak ha kiteszem a kezemet kicsit leviszi az alja...meg nem ad akkor biztonságérzetet de amúgy érdekes... és sokkal jobb a t-rexnél-.- a t-rex egy
  • Esplanade
    ez tényleg komoly, először azt hittem csak pottyantós
    ilyesmiket a park is építtethetne, olcsóbban kijönne mint venni/kölcsönözni
    csak vas és hidraulika mind
  • Dar0X
    Capriolot akaroook, emgt vmi durva átpördülős hullámvaútat..xD
  • makkinz
    Nemááááár. :D Nelegyentitkoscsaknekünk *-* vagy nyugodtan elküldheted piriviben is Amúgy valami külföldön megszokott cuccra, vagy valami "unikum" cuccra kell számítani? én EZTET :Dakarooom *-*
  • BreakGk
    Aaaztapaszta... Mi a fene? Nincs Park nincs élet? Milyen kihalt lett itt minden? Hova lettetek? Amúgy hír van róla, de titokos inormációóóó
  • Dar0X
    Elhiszem..:) Húú, majd amikor már énis a vidámparkban fogok dolgozni...:PPP
    Am nem tudtok semmien hírt se, hogy mi fog kerülni a Vidámparkba, mint újdonság?:O
  • gklány
    "dolgozni" akarok még.....bent szeretnék lenni a jó kis társasággal!!!meg persze a meló utáni sör is hiányzik...
  • 01pepe02
    háááát nem tudom, megijeszt a magasság meg a 120 km/h
  • aladab
    es miert nem ulnel fel ra? en ultem rajta, egesz jo... nem felelmetes