Vidámparkok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyitva lesz.

Nyitva lesz? <#conf>
ma villamosmegállóbol láttam hogy ment az ikarus 😄DD
Flórika
Kifogásaidat ide címezd: [email protected] vagy [email protected], téma: belfold/budapest/2010/01/25/bajban_a_vidam_park/. De bölcsebb volna a Blikk.hu-nál reklamálni, mivel a cikk tõlük származik, az Index.hu csak átvette... Nincs mit. <#wink>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Prince of Máté
Nem tudom mennyi igazság van benne, mert szerintem a tavalyi év nagyon sok pénzt hozhatott a konyhára az éjszakai nyitva tartással. Az igaz, hogy új üzemek is kerültek a parkba, de a fél milliárd adósság elég nagynak hangzik...

Mielött a teljes web-et teledobálják ilyen linkkel, utána kéne járni, hogy mi a valóságalapja... Köszönöm
Ha megvan a szallagod, akkor a hullámvasutak, trex, break, circus, stb... idõkorlátozás nélkül, zárásig addig ülsz fel, ahányszor akarsz😊
Desiderata
ez szomorú
Flórika
Srácok, ne nagyon álmodozzatok! <#whatever>

Ezt találtam: bajban van a vidámpark!

Ahogy Garfield mondaná: "Helló hétfõ!" <#szomoru1>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Sziasztok

Szeretném megkérdezni, mert a weboldal nem ad egyértelmû tájékoztatást, hogy a Budapesti vidámparkban, ha mondjuk fõszezonban veszek egy teljesárú karszalagos belépõt, akkor leszámítva az egységáras (gyerek)játékokat, illetve pénzbedobós "arcade" játékokat, mindenre felülhetek? Hullámvasutak, thrill rides, spinning és egyéb "haligalik", tehát a "nagy játékok"? És ha igen, van e korlátozás, hogy hányszor? Van-e idõkorlátozás? A vidámpark honlapja nem fogalmaz egyértelmûen... szerintem. Megjegyzem, még sosem voltam 😊
Tökmindegy, akkoris jólenne, nem?😊 Vagy jöhetne High Energy is, vagy nemtom..xD Csak nagy magas durva gyors legyen, és legjobb ha átfordul...vagyios naon extrém legyen..😄
Es elmondanad, miben mas? 😊 Sztem a Turbo Boosterben jobb, hogy nincs oldala, szabadabban repulsz 😄 Ultem benne, tok jo!
Tudodm, hogy volt róla szó, és am másabb, hiddel..😊 Vagyis a lényege ugyanaz..😄 nahde kb én mondogaotm már vagy 1 éve, hogy hozzanak iet..😊))) Azért ez csak 24 millió...xDD
Ilyen van a Praterben is, csak nincsenek ilyen oldalai 😊 Turbo Booster a neve... egesz jo, de errol mar eddig is volt szo, h johetne...
Szerintem meg teljesen feleslegesen talalgattok, ugyis majd kiderul, mit hoznak, ha hoznak egyaltalan...
Naaaah....ez tökjó...2001es Turbo Force eladó 124,995.00 USD-ért. ÉS United Stateban van...Itt a hirdetés is: http://www.amusementtrader.com/category/188/major-rides/listings/5718/2001-and-039Turbo-Force-and-039-spectacular-ride-TM.html

Ez kéne a vidámparkba😊
Sztem Inverter lesz vagy? <#smile> Jó lenne egy steel-coaster hullámcvasút (úgy mint Looping Star).
Holt idõszak van... De majd jön a nyár, aztán mindenki jön a friss élményeivel.
Kihaltunk...

Új Vadvizi? 😄 Amúgyis dzsungel park van hátul..át se fordul =P és a hip-hop meg a T-Rex is ezektõl van...

Boldog Újjévet mindenkinek !!!
Nem hozunk vissza régi játékot, szóval ez sem nyert !!!<#nyes><#gonosz1><#vigyor3><#beka2>
Buék 😄 meg utólag boldog karit... XXL átfordul és már írták h nemazlesz... há tippem sincs😄 Extasy van bécspen az itt tuti nem lesz, a régi Centrifugát visszahozzák? xD

XXLnolimit olyan kell<#crazya>
Ha nem az lesz akkor lövök<#gun><#violent>
Meg persze ütök<#boxer><#mf1><#mf2>
Nem fog átfordulni?<#rinya>
Akk.milyen lesz?<#wow2>
Remélem ütõs lesz...<#smile>
Amugy magasra fog menni?Vagy ha kevés helyet foglal...Akkor visszajön a Disco?XDXD
Végül is a Break se fordul át,mégis mindig felmegy az adrenalin szintem,és én így vagyok az Ikarussal,és a Toronnyal is<#nyes>

Boldog karácsonyt kívánok vidámpark kedvelõknek! 😄
Boldog Karácsonyt! 😊 A vidámparkban is buli lehetne egy karácsonyi nap...😛
Boldog karácsonyt mindenkinek !!!<#wink>
Joystick-torony 😊
akkor lesz új vadvízi? 😄

Ilyen lesz? 😮 Az milyen lenne már 😄
Még mi sem tudjuk, de még az se 100%, hogy lesz, és elõre nem fogom lelõni a poént... Szerintem sok ember tetszését fogja elnyerni
de fogmüködnimár nyitáskor? XD
Nem nyert<#beka2>
akkorilyenjön 😄 kis helyen is elfér, és nõvérem ült ilyenen olaszba és azt mondta h jó

Háth naon sajnálom, hogy nem Capriolo lesz..:S Az egy igazi élmény, és a magasság, meg a lendület, meg a gyorsulás, és közben átfordulni, az az igazi durva cucc...😊)) Mind1, talán majd 2011ben lehet lesz..x))) Azért talán kíváncsi leszek, mi az a nem átfordulós nagy adrenalin szintes cucc...😊
moooondel😄
amugy nyitáskor már mûködni fog?😄
akkorlehet izéé... olyan hintázóscucc 😄 meg frisbee.. ha Frisbee lenne ahw *_* mondeeel 😄 <#zavart1><#taps>

Nem az lesz... Nem fordul át, de ahogy elnéztem, mindenképp megéri, és ad egy pofont az adrenalin szintednek<#mf1>
Nemááá...legalább cska anynit, hogy magas-e, és átpördül-e, esetleg hogy Capriolo-e..xD Beszarok, ha az lesz...😊)))))
A-aa Ha elárulnám, akkor miért izgulnának? Amúgysem 100 % hogy az lesz, de nagyon valószínû...
Ez így nemvicces..😊 Nyításra biztos nem meek, ha meek is, akkor inkább május július, mert akkor már jó idõ van, aztán akkor vagy 20-30an megyünk, sazl, de azért áruld már el, hagy izguljak..^^
NEmmondom eeel... Majd kell jönni Márciusban a nyitásra, és kiderül<#vigyor2>
én attól az XXLnolimit-tõl félnék xD stargate-t ne hozzanak, az olyan unszompatikus vagy nemtudom 😄 EZZegy beteg elme találmány lehet csak 😄 FlyingCircus miatt akartam csak németo-ba kimenni xD mostmárnemkell 😄 Flying sokkal jobb mint amilyennek elképzeltem. ^^ õõ... a spinningen még nemültem mert éjszaka nem mûködött... Frisbee-t hozhatnának *-* ésés ha az oolyan ó mint az a hintázós XXL ami mo.-n extreme akkor hûû az az extreme nagyon ó 😄 és ki ült már olyan breaken ami fejjelefele is fordul? hûûû...hát az nagyon vicces, csak ha kiteszem a kezemet kicsit leviszi az alja...meg nem ad akkor biztonságérzetet de amúgy érdekes... és sokkal jobb a t-rexnél-.- a t-rex egy <#kocsog><#gun>

Esplanade
ez tényleg komoly, elõször azt hittem csak pottyantós
ilyesmiket a park is építtethetne, olcsóbban kijönne mint venni/kölcsönözni
csak vas és hidraulika mind

Capriolot akaroook, emgt vmi durva átpördülõs hullámvaútat..xD
Nemááááár. 😄 Nelegyentitkoscsaknekünk *-* vagy nyugodtan elküldheted piriviben is <#nezze><#taps>Amúgy valami külföldön megszokott cuccra, vagy valami "unikum" cuccra kell számítani? én EZTET 😄akarooom *-*

Aaaztapaszta... Mi a fene? Nincs Park nincs élet? Milyen kihalt lett itt minden? Hova lettetek? Amúgy hír van róla, de titokos inormációóóó <#beka2><#nyes><#nyes><#nyes>
Elhiszem..😊 Húú, majd amikor már énis a vidámparkban fogok dolgozni...😛PP
Am nem tudtok semmien hírt se, hogy mi fog kerülni a Vidámparkba, mint újdonság?😮
"dolgozni" akarok még.....bent szeretnék lenni a jó kis társasággal!!!meg persze a meló utáni sör is hiányzik...<#rinya>
háááát nem tudom, megijeszt a magasság meg a 120 km/h
es miert nem ulnel fel ra? en ultem rajta, egesz jo... nem felelmetes