1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
Bryan19 #477 A víziháború az is mit rejt? Mert honlapon csak az van írva hogy hamarosan. Dar0X szerintem tuti nem fognak még 22.-én üzemelni az új játékok, a T-rex-el is mennyit gatyáztak még végre kész lett. Főleg egy hullámvasútat mire fölhúznak, az nem egy két nap. Meg még tesztelik is tuti bábúkon mert úgy szokták. Úgyhogy sztem örüljünk ha idén nyáron lesz belőle vmi. :D -
01pepe02 #476 BKG nem tudnál linkelni egy videót arról, hogy milyen spinning coaster képzeltek el a vidámparkban? -
Dar0X #475 De azt is eltudom képzelni, hogy a spinning coaster ez lenne: http://www.youtube.com/watch?v=LjR_T25Gp_0&feature=PlayList&p=B0A5C934C80CD10B&playnext=1&playnext_from=PL&index=69
Végülish nemkell neki nagy hely, nemáll vmi sok mindenből, a kocisja forog, éss átis fordul, szal..:D -
01pepe02 #474 köszi a választ -
Dar0X #473 Elvileg júniusban fognak megérkezni az új játékok, é gondolom júniusban már üzemelni is fognak, vagyis remélem:) Mert ien 22ikén mennénk Vidámparkba, és akkor már jó lenne, ha ottlennénnek az új cuccok:) És üzemelnének is:) -
01pepe02 #472 és hol lesz? -
01pepe02 #471 az a spinning coaster mikor lesz kész? -
Barbicka #470 Tényleg az a baj, hogy itt egyszerűen olyan kicsi a hely, hogy nem lehet egy igazán nagy és modern hullámvasutat építeni. Pedig jó lenne egy gyors és durva hullámvasút:D. Viszont annak én is örülök, hogy egyre több olyan új modern játék érkezik a parkba, amik külföldi vidámparkokban is megtalálhatóak:). -
Dar0X #469 Tudom, hogy töltöttél fle róla videót, láttam..:) De a Dragon Khan kicsit egyedibb, mitn a hozzá kasonló hullámvasútak...:) És sztem az egyik legjobb köztük:) -
#468 Régebben töltöttem is fel videót róla ide, ültem rajta kinnt, nagyszerű élmény, de a furious baco nevezetű az sokkal durvább kinnt :D -
Dar0X #467 Annyira sajnálom, hogy kicsi a hely a parkban.....:S Annyi jó lenne, ha télleg vagy 10-20 nagyobb hullámvasút is lehetne...de ha legalább 1, mint pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=fawYTSTrRZA
A hullámvasútas ügyeket még majd vhogy megkellene oldani:)
Mondjuk ígyis msotanra elég sok mindent megtudtak a vidámpark dolgozók, amit köszönhetünk nekik:) Mert egyre komolyabb, és modernebb lesz a park:)
Elkezdtünk haladni a korral:) -
Dar0X #466 Énis úgy várom máár őket...:) De legjobban a hullámvasútra leszek kiváncsi...:) De sztem egy kicsit elírták...mert nem átfordul, hanem cska a kocsi forog körbekörbe, de nem fordul át, de ha mégis, akkor elnézést, és naon kiváncsian várom, és várom az infókat a hullámvasúteról..:) -
Barbicka #465 Jaj, de örülök ezeknek az új játékoknak:D. Mindegyik nagyon tetszik. Pedig már azt hittem, nem lesz több újdonság. Remélem júniusban mindegyiket üzembe tudják helyezni:). -
Dar0X #464 Úúúúúúristne...♥♥♥Top Scan♥♥♥ Egyik legjobb cucc:) Mondjuk a Spinning Coasterre kiváncsi leszek, hogy mégis mien lesz:) Nah már csak egy jóó magas No Limit XXL-t kéne hozni, és fúú de boldog lennék, emg vmi komoly átpördülős hullámvasútat..:D Vagyis akkor már szinte csak a komolyabb hullámvasútak hiányoznának a vidámparkból...:) -
BKG #463 Júniusban folyamatosan további új üzemek érkeznek a Parkba: a családi üzemnek számító, átfordulós gondolákkal rendelkező "Spinning Coaster" nevű vasút mellett érkezik a Skyflyer és a Top Scan nevű üzem. Jelenleg is folynak a tárgyalások Magyarország egyetlen valódi 4-D mozijának üzembe helyezéséről a Vidámpark területén, siker esetén kb. július közepétől egyedi élménnyel bővül Parkunk szolgáltatása.
Bővebb infó: http://www.vidampark.hu/2009/hun/koszonto.php -
Dar0X #462 Sztem nem olyanra gondolnak, mert az modern lenne...túl modern a mi parkunkhoz..:D inkább erre:http://www.youtube.com/watch?v=BLdU8z1zMgw -
culik #461 Spinning Coaster: http://www.youtube.com/watch?v=xCktJTxeVFA -
culik #460 Ezt a vidámpark oldalán a sajtóhírekben, ott a dzsungelparkról szóló hírekben olvastam! -
culik #459
A mintegy tíz évig üzemelő, ám a szervezetet igen nagy mértékben igénybe vető és idejétmúlt Looping star helyett júniusban működésbe áll a Spinning Coaster. -
culik #458 A mintegy tíz évig üzemelő, ám a szervezetet igen nagymértékben igénybe vető és idejétmúlt Looping star helyett júniusban működésbe áll a Spinning coaster. -
niki84vmv #457 www.christianvidampark.hupont.hu -
niki84vmv #456 www.christianvidampark.hupont.hu -
Barbicka #455 Jaja, nekem is tetszik:). Majd arra a Túlvilág Kapuja nevű játékra vagyok még kíváncsi, hogy tényleg annyira félelmetes és hátborzongató-e, mint ahogy írják:P. -
Dar0X #454 kúúúrva jóóóó lett az új oldal, nahmeg a videók is naon fazsák lettek..:P Nah ez egy jókis vidámpark weboldal:) -
Barbicka #453 Megújult a vidámpark honlapja.:) Tök jó! Nézzétek meg!:) -
Wraith88 #452 Uh, az komoly. Arra én is kíváncsi lennék, mit mondhatott. o_O
Köszi a választ! -
BKG #451 A lényeg, hogy a volt szellemvasútban (mostani neve Tréfás Dzsungelvasút) elment az áram, ezért meg álltak a kocsik. Max. 5 perc alatt a gépkezelő bejárja az egész pályát, ha baj van akkor segít.A "kedves" vendég ez az idő alatt értesítette a hatóságokat. 40 tűzoltó 11 autóval , 8 mentőautó, gyermek mentő, és kb.50 rendőr és rohamosztag vonult ki. Kíváncsi lennék mit is mondhatott a telefonban.:D 1 jó tanács nem kell mindig pánikba esni.
Ja és az apuka még büszke is volt magára, hogy ekkora hülyeséget csinált, nem baj több százezret majd fizethet ezért. -
#450 :) legközelebb mobilokat el kell kobozni
szánalmas hogy ilyen egoista beszari emberek vannak, tipikusan az ilyen képes a süllyedő hajót is elsőként üres csónakkal elhagyni
nem tudom melyik a "Tréfás Dzsungel Vasút", de vészhelyzeti világítást és tájékoztató hangszórót külön elektromos ágon kellene biztosítani, akkumulátor vagy benzines áramfejlesztővel táplálva
nem ismerem a szituációt, de ha percekig ülnek az emberek a koromsötétben 0 információval akkor Vidámpark is hibás -
Wraith88 #449 Szerintem olyan, mint ha valami online fordítóprogramot használt volna. :D
Vagy nem magyar anyanyelvű... ha mégis, akkor OMFG! XD
Erről tud valaki valamit?
"2009. május 22-én, pénteken 13 óra után nem sokkal a Budapesti Vidám Park Zrt. területén a Dzsungel Mese Parkban lévő Tréfás Dzsungel Vasútban rövid áram kimaradás fordult elő. Személyi sérülés nem történt. A vendégek a vasutat sértetlenül elhagyták. Az áramkimaradás okának elhárítása folyamatban van.
Az egyik aggódó Vendég ijedtségében tévesen és indokolatlanul riasztotta a készenléti szerveket. A riasztást nem a Budapesti Vidám Park Zrt. adta ki.
A Budapesti Vidám Park Zrt. a készenléti szervek indokolatlan riasztásáért rémhírterjesztés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz." -
Wolfsnack #448 atyaég :D tanulj meg fogalmazni! -
Dar0X #447 Szerintem meg pont sokkal jobb az új igazgatóság..:)Legalább télleg érkeznek most már durvább dolgok is..:) Szerintem meg ezen a helyen már túl sok mindent nem lehet kihozni, kicsi a hely, ezt fel kell dolgozni..:S Sajnos itt már nagyon nem lehet bővíteni..:S -
marcellp #446 Úgy gondolom, hogy az új vidámparki vezetői rosszul irányították a parkot. A régi jobb volt.
Bárcsak vezetnék, akkor ugyanúgy csinálnék, mint brazilíai vidámparkot.
http://www.themeparkreview.com/forum/viewtopic.php?t=45939
(www.playcenter.com.br)
Képzeltek el, hogy ilyen kicsi területen lehet jó játékokat fejleszteni!
Budapesti Vidámparkban jó volna sok-sok fölösleges,hagyott épületeket kell bontani (pl. Ikarusnál...), aztán már lesz üres hely.
Ebben az évben nem megyek oda (kevés jó játék és drágák). -
Dar0X #445 Amúgy azt még annyira sajnálom, hogy egyedül csak a Break Dancenél mennek a nagyjából jó zenék....olyan jó lenne, ha minden cuccnál bömbölne a jobbnál jobb zenék...sztem..:) -
marko19941 #444 hali mindenki ! nem tud valaki valamit arról hogy mikor lesz a ranger és a vadvizi zuhatag kész???? mer már ideje lenne ha készenlenne... vagy nem is lesz?:S mert a vidámpark oldalán már nincs kiírva az ujj játékok közt:S -
marcellp #443 -
marcellp #442 Itt repül a vidámparki hírlevelet!
-
Barbicka #441 És egyébként a Gyroscope-ot próbálta már valaki? -
01pepe02 #440 hát ja (nem lettem volna a helyükben) -
Wraith88 #439 Még mindig jobb, mint a T-Rex-ben fejjel lefelé 20 perc. :D
(Ha jól emlékszem, annyi volt...) -
01pepe02 #438 Én azt hallottam, hogy egyszer valakik fenntragadtak 3 vagy 4 órára (nem tudom igaz-e...)