1277
Vidámparkok, hullámvasútak, élménybeszámolók
-
Dar0X #517 Barbicka, sztem ez egyértelmű volt...:))))) Nembaj, majd két éb muva énitt ott fogok nyárimunkááázni^^ Ígyis máár összespanoltam pár dolgozóval ott..:) Főleg a Flying Circusnál, meg a Toronynál, és a Top Spinnél...:) -
Barbicka #516 Köszi szépen, már alig várjuk a képeket:). Tényleg, BKG, te a parkban dolgozol, hogy mindig ilyen jól informált vagy?:) -
BKG #515 Még múltheti kép de azért felrakom :D majd most hétvégén akkor csinálok az új játékokról képeket nektek. -
Dar0X #514 Úúúúúristen....de várom már, hogy elkészüljenek az újdonságok...^^ Képeket akarok róuk, még ha készsincsenek, pls BKG kééépeket^^ És wáá ezen a héten fog megérkezni a Top Scan is...:DDDD Az egyik legjobb^^ -
01pepe02 #513 És milyen fajta lesz?
BKG nem tudnál linkelni egy ahhoz hasonló videót amilyen itt lesz?
-
BKG #512 Amit láttál az a spinning amit raknak össze a háttérben.Azért vannak ott a daruk. -
marcellp #511 Tegnap állatkertben voltam. Az állatkertben Nagyszikláról fényképeztem egy vidámparkot. Be van karikázva, az a valóban egy Sky Flyer (piros-fehér színű)!
Távolban a vidámparki területén két darut láttam. Vajon mit lehet a másik?
-
culik #510 És a Spinning Coaster az milyen lesz? -
#509 Sky Flyer kész van már? -
BKG #508 A spinning is már itt van és rakják össze, a top scan pedig a kövi héten érkezik. Hogy mikor fognak működni az még kérdéses, sztem kb júl. 2 hete felé már talán. szezonzáró buliról tavaly is csak kb 1 héttel előtte tudtunk meg vmit:S -
makkinz #507 nemis. a loopingé tök jó volt. legalábbis, jobb mint a titanicé. és azt nelehet tudni h a top scan mikor jö? meg a spinning coaster? Én a top scanre a nővérem meg spinningre van rákattanva és azon veszekedünk h mikor mennyünk mert azért az a 4200 eléggé húzós. én mondtam neki h nemérdekel mennyünk 2x xD Amúgy még azt is jólenne tudni h lesz-e olyan szezonzáró buli mint tavaly, amikor féláron lehetett bemenni? Mert akkor elmennénk 2x -
Dar0X #506 Olyan, mitn a Looping?:D Úristen, akkor lehet mégis izgis lesz, mert úgy kicsit ilyesztő, mert tök szaar..:) -
#505 Jövő hét szerdára kész lesz? Lehet akkor mennék. -
BKG #504 makkinz nem vállpántos a sky flyer, hanem olyan a biztonsági karja, mint a loopingé volt. Azt, hogy mennyire szorít majd be az meg majd később derül ki:) -
Dar0X #503 makkinz, a Skflyerben vállpántos van, de ahogy láttam videókat, elég gagyinak tűntek...:/ -
marcellp #502 Semmi frissítés a vidámparki oldalán? -
makkinz #501 Óje (Y) :D amúgy bocsi hogy ekkor baromságot kérdezek, mert ezt azért neked se kell tudnod (BKG) de a Sky Flyer -ben ily olyan biztonsági cucc lesz mint a titanicban vagy olyan vállpántos? Mert speciel a titanicban elkezdett csúszni a lábam xD -
Dar0X #500 Jajjj de kiváncsian várom az új cuccokat...^^
Top Scan tuti ütős lezs, ien T-Rex féle, Skyflyer nemhiszem hogy olya húdekomoly lenne..:D De a spinning coasterre kiváncsi vok, főle,g hogy msot nem lehet tudni, hogy átfordul, vagy csak a kocsija forog körbe..:D
De remélem ezeket nem úgy kapjuk, mint a Flying Circus,t hogy 4 évre, aztán szevasz.... -
Barbicka #499 Én is jobban örülnék a körhintának, mert nekem az nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám. Meg szerintem tök jól néz ki, ahogy forog meg megy fölfele. Viszont annak is örülök, hogy olyasmi lesz, mint a Titanic, mert eléggé szerettem és sajnáltam, hogy lebontották. -
BKG #498 A hajó a sky flyer, bár én jobban szerettem volna ha a láncos körhinta jön. Mert így is annyi hányatós üzem van már, az viszont családi játék lett volna. -
Bryan19 #497 Na ez jó hír. BKG, a Sky Flyer akkor az a titanichoz hasonló hajóhinta vagy a magasan forgó körhinta? Mert youtube-on mindkettőnek ez a neve :D -
BKG #496 A sky flyer már itt van darabokban és a família helyén lesz majd felállítva napokon belül. A Top scan pedig majd nemsokára a vadvíz helyén lesz és a spinning pedig a looping helyén. 4 D mozi meg még mindig nem tuti hogy lesz. -
makkinz #495 Megnéztem és kajak nem fordul át :) Mekkor 1 foscsi D: -
Dar0X #494 Kezdjük ott, hogy ami a Dohány vidámparkban van Hystericát sztem ellehet könyvelni egy nagy szarnak...csak egy ügyes kopy féleség, de igazából nagy köze nincs a Top Scanhez...tök lassú, átse pördül, unalmas az egész, szovla egy nagy kalap szaaaar...:) -
#493 Nekem volt szerencsém még tavaly zaragozában az expo-n megtekinteni egy ilyet, azt hiszem a japcsik standján volt(ki másén), és valami őrületes buli volt az a 10 perces demó, amit lenyomtak nekünk. Végig állni kellett, volt elöttünk egy rúd, és keményen markoltam, mert tuti elestem volna, pedig egyhelyben álltunk, csak ami átjön...na majd meglátod, rem. ugyanazt a technikát kapja meg a vidámpark is :D ! -
Bryan19 #492 Azt a Hystericát én is láttam a dohány vidámparkba, tényleg ugyanolyan mint a Top Scan még tavaly mikor mentünk a Balatonra nyaralni, de sajnos nem ültem rajta csak kocsiból láttam :( -
Bryan19 #491 A 4D-s mozit kíváncsi vagyok hova fogják tenni, mert már nem fér sehova. :P Valaki volt már 4D-s moziba? -
makkinz #490 Igen, ugyan az a Sky Flyer is. Am. meg a Top Scan a dohányvidámparkban meg Hysterica vagy miszösz. Am. meg a spinning coaster sztem a vadvizi helyén lesz, oda elférne. a top scan a Flying cirsus mellet. a sky flyer a titanic helyén a vízi háborút meg passzolom. -
Dar0X #489 Ranger néven megint mást találtma, kb ugyanazt, mitn a Titanicot, cska egy kicsit modernebben nézett ki..:D -
makkinz #488 még régebben Ranger volt kiírva, most meg Sky Flyer, a 2 lényegéban ugyanaz csak a nevük más. -
makkinz #487 hát figyi, ha nem ez lenne akkor nemtudom hogy minek van kirakva az oldalon a partnerek közé :O -
Dar0X #486 Biztos, hogy a Skyflyer ezt fogja takarni?:O Mert énis keresgéltem utánna, de amikor már írták az oldalon akkor tudtam milesz....de nekem egy kb torony magasságban forgó láncos körhinta jött ki:) -
makkinz #485 ami hozzánk jön új üzem alias Sky Flyer Gyrtója :Vekoma / Mondial
Gyártási éve : 1987
Max. utas szám : 32
kép : http://www.mondialrides.com/cms/zoomimage.php?id=41&title=news
A vidampark.hu együttműködő partenereink címszó alatt keresgéltem :P -
makkinz #484 Bocsi h ennyit írok csak folyamatosan találom az ilyen jellegű coastereket itt is egy : http://www.rcdb.com/ig2472.htm?picture=18 -
makkinz #483 Lehet hogy, nem Tony Hawk-os lesz hanem ilyen : http://www.rcdb.com/ig3916.htm?picture=5 -
makkinz #482 pepe O_o omg Az már azért durva. Meg mien kis hely van már 2 embernek Oo Alig fért el a kezünk. -
makkinz #481 http://www.youtube.com/watch?v=Df1uSSl3tWM
UPDATE UPDATE 2009: The Ride is rented for 4 years and can now only be seen in the VIDAM PARK in Budapest, Hungary til 2013.
Kb. annyit jelent h : A játékot 4 évre kikölcsönözték. Megnézhetitek budapesten 2013-ig. -
Dar0X #480 makkinz, honnan veszed, hogy csak 4 évig lezs nálunk a Flying Circus?:O -
01pepe02 #479 remélem tényleg ilyen fajta lesz (ez nekem tökre tetszik...)
am én tök vékony vagyok a t-rexen ki tudtam nyúlni a pánt közepén (ahol sztem azért nem kéne tudni) kicsit lehetne jobban beszorítós nekem a combom fájt nagyon az 5. menet után... -
makkinz #478 Hello. Mi szombaton megyünk és majd augusztus végén, a szezonzáró bulira ami remélem idén is lesz mert akkor már biztosan menni fognak az új üzemek is. Gondolj bele a T-rex még tavaly augusztusban se volt teljesen kész, mert a száját még nem tudta nyitogatni :P Amúgy szerintem Spinning Coaster név alatt egy Tony Hawk Big Spin-re gondolhatunk.(http://www.youtube.com/watch?v=WuZ8tRhQItI) Top Scanre meg már majdnem feljutottam egyszer. Flying Circus 4 évig vagyis 2013-ig lesz nálunk utána megy vissza németországba. Kíváncsi leszek h ahelyett milesz :O de az még 4 év , még van idő. Amúgy nemtudjátok h Flyng Circusban mennyire szorít be a pánt? Mert a TopSpin az nagyon kényelmes a Trexen meg véraláfutásosra ütötte a nővérem vállát, az enyém csak lila lett :P Szóval valamlyen ilyen szintű megállapítást szeretnék kérni *__*