Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
okés...de azért jólett volna beszélgetni MSN-en
Vasárnap annyi fényképet csinálok majd amennyit tudok, de addig nem megyek be a vidibe. Újabb infók még nincsenek a spinningrõl, de kerestem videót de még nem találtam olyat. Bocsi de msn címet nem adok meg😄
Úúúúristen.....végre...képeket kérek plss...x))))) Am izzé, BKG, nincs kedved beszélgetni MSN-en esetleg?x))))) Vagy addig adj valami infót a spinning coasterrõl...😊
Budapestiek elõnyben 😄 http://www.orientpress.hu/portal.php?ReszletesHir=1&HirID=45181&ajanlo=RSS
Már a top scan is itt van és áll a helyén (volt vadvíz)már csak a gondolák kellenek rá és kész.
Már a top scan is itt van és áll a helyén (volt vadvíz)már csak a gondolák kellenek rá és kész.
Jóól hangzik, de reméljük, hogy az új játékok is este fognak mûködni...😛PP
A BUDAPESTI VIDÁMPARK BEMUTATJA…
VIDÁMPARKI ÉJSZAKÁK
PÖRGESD FEL MAGAD!
Gazdagítsd nyári estéidet új élményekkel! Gyere el és pörgesd fel magad a nyári hétvégi éjszakákon. Július 3 - augusztus 29 között minden pénteken és szombaton a megszokott nyitva tartáson túl, hajnali fél 2-ig élvezheted a fényárban úszó játékok élményét:
Dodgem
T-Rex
Top Spin
Flying Circus
Hip-Hop
Break-Dance
Ikarus
Túlvilág Kapuja - Horror utazás
VIDÁMPARKI ÉJSZAKÁK
PÖRGESD FEL MAGAD!
Gazdagítsd nyári estéidet új élményekkel! Gyere el és pörgesd fel magad a nyári hétvégi éjszakákon. Július 3 - augusztus 29 között minden pénteken és szombaton a megszokott nyitva tartáson túl, hajnali fél 2-ig élvezheted a fényárban úszó játékok élményét:
Dodgem
T-Rex
Top Spin
Flying Circus
Hip-Hop
Break-Dance
Ikarus
Túlvilág Kapuja - Horror utazás
Sztem a High Energy egy ngy szaar.....összetéve max a magassága a jópofa....amugy a kocsikat forató része lassabban forog, mint sztem kéne, így a kocsik nem fordulnak át olyan sokszor... ha megnézitek, akkor sztem ti is rájöttök, hogy szaaar...x))))
olyan mint ha az Evolution végérer rárakták volna a topscan végét xD Jólmegaszontam 😄 szóval : http://farm2.static.flickr.com/1192/853061045_cdd301ba5b.jpg?v=0 + http://www.coasterforce.com/europhotos/sam.jpg = http://www.youtube.com/watch?v=7C61j9lP5TQ&feature=related
High Energyhmmm top scan 2? 😄
---Wicked Wonderland---
Helyes😄. De majd ha ott dolgozol, akkor légyszi a Top Spinnél nyomass valami durvább programot, mert úgy emlékszem, szó volt róla, hogy van neki több programja is, csak nem használják. Pedig szerintem jobb lenne, úgyhogy majd hajrá😉! Én biztos felülök rá😄!
Barbicka, sztem ez egyértelmû volt...😊)))) Nembaj, majd két éb muva énitt ott fogok nyárimunkááázni^^ Ígyis máár összespanoltam pár dolgozóval ott..😊 Fõleg a Flying Circusnál, meg a Toronynál, és a Top Spinnél...😊
Köszi szépen, már alig várjuk a képeket😊. Tényleg, BKG, te a parkban dolgozol, hogy mindig ilyen jól informált vagy?😊
Még múltheti kép de azért felrakom 😄 majd most hétvégén akkor csinálok az új játékokról képeket nektek.
Úúúúúristen....de várom már, hogy elkészüljenek az újdonságok...^^ Képeket akarok róuk, még ha készsincsenek, pls BKG kééépeket^^ És wáá ezen a héten fog megérkezni a Top Scan is...😄DDD Az egyik legjobb^^
És milyen fajta lesz?
BKG nem tudnál linkelni egy ahhoz hasonló videót amilyen itt lesz?
BKG nem tudnál linkelni egy ahhoz hasonló videót amilyen itt lesz?
Amit láttál az a spinning amit raknak össze a háttérben.Azért vannak ott a daruk.
Tegnap állatkertben voltam. Az állatkertben Nagyszikláról fényképeztem egy vidámparkot. Be van karikázva, az a valóban egy Sky Flyer (piros-fehér színû)!
Távolban a vidámparki területén két darut láttam. Vajon mit lehet a másik?

Távolban a vidámparki területén két darut láttam. Vajon mit lehet a másik?

És a Spinning Coaster az milyen lesz?
A spinning is már itt van és rakják össze, a top scan pedig a kövi héten érkezik. Hogy mikor fognak mûködni az még kérdéses, sztem kb júl. 2 hete felé már talán. szezonzáró buliról tavaly is csak kb 1 héttel elõtte tudtunk meg vmit:S
nemis. a loopingé tök jó volt. legalábbis, jobb mint a titanicé. és azt nelehet tudni h a top scan mikor jö? meg a spinning coaster? Én a top scanre a nõvérem meg spinningre van rákattanva és azon veszekedünk h mikor mennyünk mert azért az a 4200 eléggé húzós. én mondtam neki h nemérdekel mennyünk 2x xD Amúgy még azt is jólenne tudni h lesz-e olyan szezonzáró buli mint tavaly, amikor féláron lehetett bemenni? Mert akkor elmennénk 2x
Olyan, mitn a Looping?😄 Úristen, akkor lehet mégis izgis lesz, mert úgy kicsit ilyesztõ, mert tök szaar..😊
makkinz nem vállpántos a sky flyer, hanem olyan a biztonsági karja, mint a loopingé volt. Azt, hogy mennyire szorít majd be az meg majd késõbb derül ki😊
makkinz, a Skflyerben vállpántos van, de ahogy láttam videókat, elég gagyinak tûntek...:/
Semmi frissítés a vidámparki oldalán?
Óje (Y) 😄 amúgy bocsi hogy ekkor baromságot kérdezek, mert ezt azért neked se kell tudnod (BKG) de a Sky Flyer -ben ily olyan biztonsági cucc lesz mint a titanicban vagy olyan vállpántos? Mert speciel a titanicban elkezdett csúszni a lábam xD
Jajjj de kiváncsian várom az új cuccokat...^^
Top Scan tuti ütõs lezs, ien T-Rex féle, Skyflyer nemhiszem hogy olya húdekomoly lenne..😄 De a spinning coasterre kiváncsi vok, fõle,g hogy msot nem lehet tudni, hogy átfordul, vagy csak a kocsija forog körbe..😄
De remélem ezeket nem úgy kapjuk, mint a Flying Circus,t hogy 4 évre, aztán szevasz....
Top Scan tuti ütõs lezs, ien T-Rex féle, Skyflyer nemhiszem hogy olya húdekomoly lenne..😄 De a spinning coasterre kiváncsi vok, fõle,g hogy msot nem lehet tudni, hogy átfordul, vagy csak a kocsija forog körbe..😄
De remélem ezeket nem úgy kapjuk, mint a Flying Circus,t hogy 4 évre, aztán szevasz....
Én is jobban örülnék a körhintának, mert nekem az nagyon tetszik és szívesen kipróbálnám. Meg szerintem tök jól néz ki, ahogy forog meg megy fölfele. Viszont annak is örülök, hogy olyasmi lesz, mint a Titanic, mert eléggé szerettem és sajnáltam, hogy lebontották.
A hajó a sky flyer, bár én jobban szerettem volna ha a láncos körhinta jön. Mert így is annyi hányatós üzem van már, az viszont családi játék lett volna.
Na ez jó hír. BKG, a Sky Flyer akkor az a titanichoz hasonló hajóhinta vagy a magasan forgó körhinta? Mert youtube-on mindkettõnek ez a neve 😄
A sky flyer már itt van darabokban és a família helyén lesz majd felállítva napokon belül. A Top scan pedig majd nemsokára a vadvíz helyén lesz és a spinning pedig a looping helyén. 4 D mozi meg még mindig nem tuti hogy lesz.
Megnéztem és kajak nem fordul át 😊 Mekkor 1 foscsi D:
Kezdjük ott, hogy ami a Dohány vidámparkban van Hystericát sztem ellehet könyvelni egy nagy szarnak...csak egy ügyes kopy féleség, de igazából nagy köze nincs a Top Scanhez...tök lassú, átse pördül, unalmas az egész, szovla egy nagy kalap szaaaar...😊
Nekem volt szerencsém még tavaly zaragozában az expo-n megtekinteni egy ilyet, azt hiszem a japcsik standján volt(ki másén), és valami õrületes buli volt az a 10 perces demó, amit lenyomtak nekünk. Végig állni kellett, volt elöttünk egy rúd, és keményen markoltam, mert tuti elestem volna, pedig egyhelyben álltunk, csak ami átjön...na majd meglátod, rem. ugyanazt a technikát kapja meg a vidámpark is 😄 !
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Azt a Hystericát én is láttam a dohány vidámparkba, tényleg ugyanolyan mint a Top Scan még tavaly mikor mentünk a Balatonra nyaralni, de sajnos nem ültem rajta csak kocsiból láttam 😞
A 4D-s mozit kíváncsi vagyok hova fogják tenni, mert már nem fér sehova. 😛 Valaki volt már 4D-s moziba?
Igen, ugyan az a Sky Flyer is. Am. meg a Top Scan a dohányvidámparkban meg Hysterica vagy miszösz. Am. meg a spinning coaster sztem a vadvizi helyén lesz, oda elférne. a top scan a Flying cirsus mellet. a sky flyer a titanic helyén a vízi háborút meg passzolom.
Ranger néven megint mást találtma, kb ugyanazt, mitn a Titanicot, cska egy kicsit modernebben nézett ki..😄
még régebben Ranger volt kiírva, most meg Sky Flyer, a 2 lényegéban ugyanaz csak a nevük más.
hát figyi, ha nem ez lenne akkor nemtudom hogy minek van kirakva az oldalon a partnerek közé 😮
Biztos, hogy a Skyflyer ezt fogja takarni?😮 Mert énis keresgéltem utánna, de amikor már írták az oldalon akkor tudtam milesz....de nekem egy kb torony magasságban forgó láncos körhinta jött ki😊
ami hozzánk jön új üzem alias Sky Flyer Gyrtója :Vekoma / Mondial
Gyártási éve : 1987
Max. utas szám : 32
kép : http://www.mondialrides.com/cms/zoomimage.php?id=41&title=news
A vidampark.hu együttmûködõ partenereink címszó alatt keresgéltem 😛
Gyártási éve : 1987
Max. utas szám : 32
kép : http://www.mondialrides.com/cms/zoomimage.php?id=41&title=news
A vidampark.hu együttmûködõ partenereink címszó alatt keresgéltem 😛
Bocsi h ennyit írok csak folyamatosan találom az ilyen jellegû coastereket itt is egy : http://www.rcdb.com/ig2472.htm?picture=18
Lehet hogy, nem Tony Hawk-os lesz hanem ilyen : http://www.rcdb.com/ig3916.htm?picture=5
pepe O_o omg Az már azért durva. Meg mien kis hely van már 2 embernek Oo Alig fért el a kezünk.
http://www.youtube.com/watch?v=Df1uSSl3tWM
UPDATE UPDATE 2009: The Ride is rented for 4 years and can now only be seen in the VIDAM PARK in Budapest, Hungary til 2013.
Kb. annyit jelent h : A játékot 4 évre kikölcsönözték. Megnézhetitek budapesten 2013-ig.
UPDATE UPDATE 2009: The Ride is rented for 4 years and can now only be seen in the VIDAM PARK in Budapest, Hungary til 2013.
Kb. annyit jelent h : A játékot 4 évre kikölcsönözték. Megnézhetitek budapesten 2013-ig.
makkinz, honnan veszed, hogy csak 4 évig lezs nálunk a Flying Circus?😮
remélem tényleg ilyen fajta lesz (ez nekem tökre tetszik...)
am én tök vékony vagyok a t-rexen ki tudtam nyúlni a pánt közepén (ahol sztem azért nem kéne tudni) kicsit lehetne jobban beszorítós nekem a combom fájt nagyon az 5. menet után...
am én tök vékony vagyok a t-rexen ki tudtam nyúlni a pánt közepén (ahol sztem azért nem kéne tudni) kicsit lehetne jobban beszorítós nekem a combom fájt nagyon az 5. menet után...
Hello. Mi szombaton megyünk és majd augusztus végén, a szezonzáró bulira ami remélem idén is lesz mert akkor már biztosan menni fognak az új üzemek is. Gondolj bele a T-rex még tavaly augusztusban se volt teljesen kész, mert a száját még nem tudta nyitogatni 😛 Amúgy szerintem Spinning Coaster név alatt egy Tony Hawk Big Spin-re gondolhatunk.(http://www.youtube.com/watch?v=WuZ8tRhQItI) Top Scanre meg már majdnem feljutottam egyszer. Flying Circus 4 évig vagyis 2013-ig lesz nálunk utána megy vissza németországba. Kíváncsi leszek h ahelyett milesz 😮 de az még 4 év , még van idõ. Amúgy nemtudjátok h Flyng Circusban mennyire szorít be a pánt? Mert a TopSpin az nagyon kényelmes a Trexen meg véraláfutásosra ütötte a nõvérem vállát, az enyém csak lila lett 😛 Szóval valamlyen ilyen szintû megállapítást szeretnék kérni *__*