Vidámparkok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:S xD
Azért talán elmegyünk holnap, max nyárvégén még egyszer...
Ha mûködne legalább a Top Scan, jólenne...:/
Ezaz :S Mi meg már 4x elhalasztottuk az esõ miatt xd

Mondjuk ja..:/
De akkor minek ígérik be?:S:S
Már 2hete erre vártam h holnap menjünk, és kipróbálhassuk az újakat..😞
Tavaly a T-Rex is késett huhúúú de még mennyit.

Oldalukon azvan írva h július10én érekztek megaz újcuccok..
De már rég ittvannak o.O
És ottvan a hírlevél is hogy július10én nem megérkezni, hanem már mûködni fognak -.-"
Én is telefonálgatni fogok. Mert mi is jövõhét szombaton mennénk... de így lehet h nemmegyünk. amúgy tudtátok h van kísérõjegy csak elvan titkolva? És 1500 ft. Állítólag. Erre is kérdezzetek rá telefonom mert én ezt hallotam.

Nemár..
Basszus..:S
Direkt ezek miatt mentünk volna el.. vagyis megyünk is de áááh...
Bár nemtudom, lehet hogy elhalasszuk..:S
Ekkora szemétséget..😞
De akkor a Top Scan legalább lehet hogy mennifog?:/
de akkor minek írták azt ,hogy július10tõl fognak menni ?

hát ezt nagyon megszívtam mert vsárnap emgyek és még nemfognak muködni a 3 új gép😞

megkérdeztem a pénztárost aki megkérdezett valakit 😛

Azért ez jó nagy szemétség. Beharangozzák hogy július 10.-én mûködni fog mindhárom játék erre egyik sem. Ha valaki éppen ezekért megy el és nem tud róla az jó nagy szívás. Mi július végén szeretnénk menni, de majd BKG úgyis tájékoztat minket arról hogy pontosan mikor fognak mûködni 😛
Egyébként Makkinz ezt a hírt hol hallottad?

belapeter
Ez igen!<#eljen>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Van néhány elkeserítõ hírem. A Top Scan 1-2 hét múlv már mûködni fog, de lehet h már mst hétvégén. A Sky Flyer a közljövöben fog mûködni azis 1-2-3 hét, a Spinning coastert pedig tesztelik és valószínüleg olyan augusztus körül fog kész lenni

Nagyon remélem hogy mennifognak esteis azújak :/
Azok nélkül nemlenne olyanjó :'D
Ha valaki esetleg megyma este azírjamajdmeg hogy mûködtek-e *-*"
Mi a legújabb infó? Ma este mûködni fognak az új játékok?
Hát, a top scannek az ülése szabadon vannak engedve szóval azok ott lógnak. A gravitáció miatt nem xD Mi meg jövõhéten megyünk vidiparkba 😛 ha jóidõlesz, meg attól is függ h estire-megyünk e h mûködni fognak-e az új játékok,.

Sziasztook 😄
Mi szombaton megyünk erre az éjszaka cuccra, már aligvárom 😄
Remélem sötétbe is mûködni fognak az újak..😄
Egyébként a Top Scan tart fejjel lefele, úgyértem megállít menet közbe?xD
Úúúúristen, holnaptól üzemelni fognak az új cuccok, és én nem lehetek ott..:S És egy ideig nemis meek vidámparkba..:S mert igazából most gatyóra gyûjök, ami kicsit sokkaltöbbe kerül, mint egy vidámparki szórakozás, deha meglesz a gatyóm, akkor majd vidámparkra fogok gyûjteni..😄DDDD Addig majd készítsetek nekem sok kéépet és videjóót...😛PPP
Na ezt hozzák el Budapestre ez nagyon jó lenne http://www.youtube.com/watch?v=HN8nv4tVFuA&feature=related XD

Nem 4200 Ft a belépõ, hanem 4400, mert az áfaemelés miatt ez is emelkedett. De érvényes BKV bérlettel 5% vagy 10% kedvezményt adnak.
Hát elvileg majd mind 3 játék üzemelni fog éjszaka,de ez nem 100%. Még nincsenek sokan kb 120 ember volt az elsõ napon. De egyre többen jönnek ahogy észrevettem.

A Spinning forogni fog...!
Érdekesnek tûnik ez a Spinning Coaster....ien pályájuk még nemláttam, csak egy olyannál, aminek a kocsija viszont nem forgott....hmm....de a Top Scan a Beeeest..😛
ok kösszi

azt lehet tudni, hogy ezek közül melyikek fognak mûködni éjszaka?

amúgy milyen az éjszakai vidámpark? sokan vannak?
Tehát ami feketével, kékkel, zölddel van írva azokra mindre kivétel ami narancssárgával van írva.
http://www.vidampark.hu/2009/hun/jatekok.php

anyelka igen bármennyiszer fölülhetsz mindenre szinte. Kivétel amit itt találsz narancssárga pöttyel jelölve az érmebedobós játékokon kell csak fizetni.
http://www.vidampark.hu/2009/hun/jatekok.php

A vízi háború ennyibõl áll, vagy ez a bejárata? 😄 😛 Hát ez tetszik 😄

Kössz szóval 4200FT-ért annyiszor megyek amennyiszer akarok ?
még erre lécci válaszoljatokköszi.Sziasztok

Köszi szépen a képeket BKG. Halljátok ez a spinning coaster tényleg elég gagyi.

Egy egésznapos belépõ 4200Ft-ba kerül!
Éjszakai vidámparkba pedig este 20 óra után 2200Ft!
Ha veszek karszalagot akkor mindenre annyiszor felülhetek amennyiszer csak akarok,ez igaz és ki tudja hogy mennyibe kerül egy egésznapos belépõ lécci válaszoljatok mert hétfegén fogunk menni kösszi.Sziasztok

Ki tudja ,hogy hová vitték a Titanicot?

Top Scan:

Vízi Háború:

Spinning Coaster:

Bocsi nem tom miért nem látszik de akkor még 1x

Sky flyer:
Én sem látom õket.
Ezek a képek csak nekem nem jelennek meg?

Itt vannak az új gépekrõl a fotók:

Majd vasárnap megtudjuk, BKG biztos csinál egy csomó képet meg videót. Amúgy sztem újfajta, nem hinném hogy vmi régi szart hoznának, mert elvileg az a célja a vidámparknak hogy jobb legyen a Prater-nél nem? Nem hinném hogy hoznának egy olyat mint ami Prater-ben található.

Egy kérdésem lenne...a spinning coaster a modern fajta, vagy a régi fajta? Mert van a régi, ami sztme tök gatyi, meg olyan van bécsben is, szal úgy nagyon sok értelme nincs, de van az új fajta, ami kurvajó, de azt viszont nem gyárták csa úgy le, abból mindig más van...vagy hogyis magyarázzam, más mindegyiknél a pálya...😊
Itt az új hírlevél!
valaki betudná rakni a hírlevelet? Mert a honlapon ilyen kicsiben adja ki :S az elõzõ is bevolt rakva *__*

http://www.rcdb.com/qs.htm?quicksearch=spinning

Spinning coaster néven futó coasterek ;]

Én képeket és videókat akarok az új cuccokról..😄DDDD
A hírlevélben úgy írták, hogy Spinning Coaster: egy igazán "pörgõs" hullámvasút.
http://www.vidampark.hu/2009/hun/fotogaleria2.php?g=10
Úúúúúúristen...x)))) De akkor végülish nemis átfrodulos hullámvasútat kaptunk, hanem simát...vagyis tökjó emg minden..😄 De akkoris a legjbban a Top Scannek örlök...^^
Július 10-tõl fognak mûködni a Spinning Coaster, a Top Scan és a Skyflyer😊. Ezt a vidámpark honlapján, a Fotógalériában a Marketing Tevékenységeink címszó alatt találtam az egyik hírlevélre írva. Szóval jövõ héten már ki lehet õket próbálni😄. De jó, az mindjárt itt van😄😛!
A vidámparkba nem lehetne szerezni vip tagsági kártyát?xD Nekem kellene egy olyan...xDDDDD
Óje(Y) Most gondolkodóba estünk, hogy mikor és hogy mennyünk. Merthát éjszaka csak 7 játék mûködik, sztem attól függ majd, hogy az új játékok fognak-e mûködni. Mert ha csak ezek lesznek hát akkor passz. :/