Vidámparkok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az új dolgok meddig fognak itt maradni ?
hétköznap sokan szoktak lenni a vidámparkban?
Ezenakkora forma volt ülni xD OLYAN ÉRZÉS A TETELYÉRÕL ÍGY LE "ZUHANNI" MINT A TORONY ÉS UGYANÚGY ELEMELKEDSZ *-* beragadt a caps lock na segáz xd
hát, asszem errõl már volt szó... õõ ha jófej az irányító akkor meglehet kérni, hogy a 2-est vagy 4est nyomja be 😄
arra meg kivancsi lennek, h a Top Spinen miert allandoan ugyanazt az unalmas programot nyomatjak? errol tud vki vmit? vagy esetleg meg lehet kerni az iranyitot? 😄
Nemdumál. Sajnos xd Pedig biztosmondana egysmást. mondjuk mittomén eléglenne egyórában egy szövegelõs menet xD amúgy. aztvettemészre, hogy a Flying Circuson mindíg k*va kevesen ülnek... de miért? <#wilting>#wilting>többen nemülhetnek egyszerre.. Kétlem. vagy kvés a jelentkezõ? xD Vagy szoktaktok teli meneteket is indítani?
hú, ettõl még így videón nézve is hányingerem lett <#vomit>#vomit>
valszeg a fickó szövegelése is benne volt, miért nem csak zenét adnak
itthon is dumál közben egy "mókamester"?
valszeg a fickó szövegelése is benne volt, miért nem csak zenét adnak
itthon is dumál közben egy "mókamester"?
A Skyflyer-en rendesen odatart a kar... Olyan, hogy magadra kell húzni, mint annó a Loopingnál volt, csak vastagabb, és nincs semmi holtjátéka, szóval tart rendesen... A Top Scannél szélesvállúak elõnyben... De ott is elég masszív a kar... 4 féle szerkezet felel minden 1es kb. 10 cm széles kar biztonságos csukásáért, szóval biztonságérzetben nincs hiány... Én egyiken se kapaszkodtam... Teljesen jó gépek... biztonságilag
hát ja a flyingon nagyon jól beszrít levegõt sem fogsz tudni venni de a t-rexnél én sem ültem a székben hanem repkedtem bnagyon furva volt de jó
nyugi, flying jol beszorit 😊 az ujakon meg nem ultem
kiírtom a tücsköket a honlapon <#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3>
am. flyingon menniyre szorítbe a kar? Top Spinnél nagyon kényelmes meg biztonságérzet. a T-Rexnél repkedek.. flyingon milyen? meg skyflyerem meg topscanen?
am. flyingon menniyre szorítbe a kar? Top Spinnél nagyon kényelmes meg biztonságérzet. a T-Rexnél repkedek.. flyingon milyen? meg skyflyerem meg topscanen?
Igaz... De jó , h nekünk csak ma reggel szóltak itt bent...
Jól mondja BKG, tényleg nyitva lesz csütörtök éjjelenként is. Kint van a vidámpark honlapján az aktuális dolgoknál.
Csütörtök? BKG... Ezt honnan vetted?<#fejvakaras>#fejvakaras> Sztem errõl azért én is tudnék... Amúgy komolyan ki vagy? Viszont vicces lesz az éjszakai üzemelés... Csupa meglepetés lesz...:S
Erre gondolsz? xD hátnemtom, nekem anniyra nemszimpi, mert ugyanolyan gondolái vannak mint a T-Rexnek és hát az köbö olyan sérüléseket okozott a vállunkon... Nekem ezsokkal szimpatikusabb. ;D
úúúúristen, mi találtam a vidámpark honlapján...a partnereinkben volt gey olyan , hogy moserrides...nah arra rámentem, és a Thrill Ride menúpontben felül az utsó harmadik naonkemény, és olyan kell a Budapesti Vidámparkba...wáááá...meghalok, olyan jó...😄DDD Jáááj, szerezzen be egy olyat a vidámpark...x)))) PLS😄 ♥Energy Rush♥
Július 30-tól - augusztus 29-ig minden CSÜTÖRTÖKÖN, pénteken és szombaton a megszokott nyitva tartáson túl, hajnali fél 2-ig élvezheted a fényárban úszó játékok élményét:
* Dodgem
* T-Rex
* Top Spin
* Flying Circus
* Hip-Hop
* Break-Dance
* Ikarus
* Túlvilág Kapuja - Horror utazás
* SKY FLYER
* TOP SCAN
* Gokart
* Dodgem
* T-Rex
* Top Spin
* Flying Circus
* Hip-Hop
* Break-Dance
* Ikarus
* Túlvilág Kapuja - Horror utazás
* SKY FLYER
* TOP SCAN
* Gokart
Amugy miért van az, hogy pl a Flying Circusnál is pl hiányzik az egyik fenti ellesulyról , arról a körrõl az égõk, meg minden? Meg a Top Scannél is nincs vége a villámnak, pedig egy nyíl lenne a vége..😄DDD De ezekkel mi történik?😄
Éljen....am mit szenvednek ennyit a Spinning Coasterrel? Nem egy olyan nagy húdenagy hullámvasút...😊)))de azért még egy No limit XXL-t és egy komolyabb hullámvasútat szivesen várok a vidámparkba...^^ x)))
Tegnap csináltak képeket, meg videókat róla, amelyek hamarosan feltöltésre kerülnek a honlapra...
Ezazzzzz...végre mûködik a Top Scan! 😄DDDDD Imádom, márcska vik kellenek a honlapra róluk és csumi..😄DD
Hmm... Örülök neki, de én attól még nem tom, hogy te ki vagy... Am TopScan-re visszatérve... Ma ültem rajta... Kurva jó kis gép😄😄
Top Scan
http://www.vidampark.hu/2009/hun/jatekok2.php?g=75
Hát igen vagyunk egy páran munkatársak😄 Én viszont tudom ki vagy...
http://www.vidampark.hu/2009/hun/jatekok2.php?g=75
Hát igen vagyunk egy páran munkatársak😄 Én viszont tudom ki vagy...
Király! Már csak a spinning van hátra 😄
A Top Scan a mai naptól üzemel !!! 😄😄😄😄 Azt nem tudom még, hogy éjszaka lesz-e, de amint megtudom kiírom ide. További szép napot
hello! azt nem tudja senki, h a Top Scan mikortol fog mukodni?
Heló mindenki. A tegnap esti nyitva tartás, sajnos meghiúsult az idõ miatt, pedig ha rajtunk múlt volna, nem lett volna hiány szórakozásban, és pörgésben, no és persze jó zenékben😄 BKG ! Ki vagy te? Nem tudlak beazonosítani, hogy melyik munkatársam lehetsz...😊
Tegnaptól megy a Sky Flyer a hírek szerint és lesz éjszaka is.
az a tücsökciripelés eléggé idegesítõ tud lenni. már arra várunk, mikor fog minden mûködni, nyár végére majdcsak összejön...
---Wicked Wonderland---
Ez már egy pozitívum <#eljen>#eljen>
Sky Flyer szerintem már mûködik, mert oldalon már van írva a vidámparki oldalon a játék menüben!
Én augusztusba fogok menni vidámparkba,remélem addig már fognak mûködni az új játékok.
Nemááár..:S És mit tudsz a Top Scanrõl....tudnál a tesztelésérõl csinálni nekem vidit BKG?^^
Ma ültem a Sky flyer-en , hát eszmélet jó volt. Jobb , mint a Titanic. Sokkal gyorsabb és többet pörget. Lehet már nemsokára nyitni fog😄
Tavaly is a T-rex júniusra volt kiírva és 2 hónapot csúszott. Most is vmi ilyen van. De én már az elején megmondtam volna, hogy 10-én nem nyitnak meg az újak.:S
Tavaly is a T-rex júniusra volt kiírva és 2 hónapot csúszott. Most is vmi ilyen van. De én már az elején megmondtam volna, hogy 10-én nem nyitnak meg az újak.:S
Háth nem...a Flying is belett harangozva....a honlapom nemtom meddig volt kiírva, hogy hamarosan megérkezik...sok infó blabla, aztán megérkezett, rá kb 2 hétre már mûödött is....semmi probléme nemvolt...😊))
Ja ja az csak ott termett hirtelen 😄
De a Flyingot be se harangozták...
Háth azért a Flying Circussal sztme nemvolt semi gáááz...😊))
Én gondoltam hogy ez lesz, túlságosan szép lett volna ha vmi is símán menne... Mindegy az a lényeg hogy legalább megérkezett mind a 3 játék. Mondjuk azért én reménykedem hogy július legvégén már mûködni fognak, nem hinném hogy tovább elhúzódna a tesztelés.
na akkor mégse mondtam hülyeséget. Csak mondjuk elég gáz hogy beharangozzák 10-re azt még mindíg sehol semmi ...
Na hello 😄
Hát, voltunk tegnap.
Elég hosszú sor volt, 1 óra kellet mire egyáltalán bejutottunk..:S
De egyébként jó volt, sokkaljobbak sötétbe a 'játékok' 😄
Fõleg a Break Dance *-* Csak nagyonhosszúvolt mindenhova a sor.xD
És nagggyon józenékmentek, szal tetszet ígyazegész..😄
Azért kár, hogy egyik új sem ment.. Legközelebbmajd õsszel,zárás környékén megyünk el...😄
Hát, voltunk tegnap.
Elég hosszú sor volt, 1 óra kellet mire egyáltalán bejutottunk..:S
De egyébként jó volt, sokkaljobbak sötétbe a 'játékok' 😄
Fõleg a Break Dance *-* Csak nagyonhosszúvolt mindenhova a sor.xD
És nagggyon józenékmentek, szal tetszet ígyazegész..😄
Azért kár, hogy egyik új sem ment.. Legközelebbmajd õsszel,zárás környékén megyünk el...😄
Ennyi. Ezért a fszágért buktam 3 hónapot (Y)
becsengetik júl 10.-re a játékokat, aztán nagyot néz az, aki direkt az új játékok miatt megy. na ez aztán ki van találva rendesen. Aug. utolsó hetén már csak mûködnek az újak is.
---Wicked Wonderland---
Ez durvaaa....:S Azt mondjuk láttam a képen, hogy még a Top Scan se volt teljesen kész, hisz hiánzott a villám nyila..😊))) Nah mind1, legalább még nem maradtam le semmirõl...😛 Azért esetleg a tesztelésrõl tudnál csinálni vidiket BKG, vagy esetleg azt megtudnád érdeklõdni, hogy a Top Scan, program alapján fog-e futni, vagy rendes kézivezérlésû lesz-e?
Az új játékok még mindig tesztelés és szerelés alatt vannak és még 1 jó darabig nem fognak menni. De ma még a flying is megadta magát, így az ma este nem megy.
Nemáááár...télleg nem mûködnek az új cuccok?😮 Deszaaaar...:S Am végülish lehet, hgy üzemelnek...hisz a T-Rex is üzemelt, pedig még nemvolt kész...szal reménykedjünk...😛
Ne már, direkt erre a 3 új játékra vártam:S. Mi jövõ héten csütörtökön megyünk, úgyhogy remélem legalább a Top Scan mûködni fog már.
Hát azért miis elmegyünk ma este.
Majd írok énisss..😊
Majd írok énisss..😊
ja mink is elmegyuk holnap mink is direkt a3 új dolog miatt megyünk nembaj sztem fognak müködni majd írok ,hogy muködnek
e?
e?