Vidámparkok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én mennék,csak marha messze vagyunk Bp.-tõl és hát 10.000-az út...Ezért csak 1-2 évente látogathatom a Vidámparkot.És pont akkorra jó a bnõmnek.😊De nem baj,majd mesélek nektekXD

Prince of Máté
Na indulok, remélem müxik minden.

Nem hinném, mivel augusztusban pont azon az 1 éjszakán nem leszek csak, mert megyek nyaralni...😄 Gyere valamelyik másik éjszaka, bármelyik csütörtök, péntek, szombat éjjel😄
BreakGk akkor majd megszólítalak aug.15 szombaton éjjel😊

Prince of Máté
Most minden mûködik a vidámparkban? Honlap szerint a Flying Circus, és a Sky Flyer nem, pedig holnap mennék 😞

Én is ott dolgozom a gépeknél, csak én a másik pólósok táborába.😄 De nem igazán szeretném elárulni ki vagyok, mert még azért szeretnék ott dolgozni.
Elvileg jövõhét kedden, szerdán már mennie kéne a Spinningnek, mert oda vok beosztva... És nem BreakKG vagyok, hanem BreakGK... Az hogy a Top Spinen milyen program megy, az a kezelõn múlik... És én például dolgozom a Vidiben😄 😛 BKG nem tudom mit csinál, mert nem tom beazonosítani h ki lehet az. Engem könnyû beazonosítani... Minden csütörtök, péntek, szombat éjjel a narancssárgapólós gépkezelõ a Break Dance-en... Az vagyok én.
bodesz
tegnap voltám vidámparkba.esti vidámparka 2500ft a belépõ 😊
elég jó volt 1edül a flying circus ami megviselt 1 picit de így utolóag nagyon jó volt 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Augusztus 15-én megyünk Vidámparkba,és akkorra kész lesz a Spinning Coaster?Tudnánk már vele menni?BreakKG,és BKG,amugy ti mit csináltok a Vidiben?Remélem mikor mi megyünk jó irányítója lesz a Top Spinnek,mert keményebb programot szertnénk a bnõmmel😊Akkor fogjuk elsõnek kipróbálni...Az elõzõ kérdésemre is megköszönném a választ!<#smile>

BreakGK,köszike a választ!Azt is meg tudnád nekem mondani,hogy hásználják.e azt a 8-at?És pl.lehet kérni hogy most másik programot használjanak?

Például a Spinning Coaster, is azért nincs még átadva a vendégek részére, mert próbálgatják, tesztelik, az esetlegesen felmerülõ hibákat javítják, hogy hibátlan mûködést biztosítsanak a vendégek részére. Az új játékok( a régiek is) maximálisan biztonságosak. Minden nap a 10 órai nyitás elött, a karbantartók reggel 7 órától az összes üzem átvizsgálásával kezdik a napot. Napi karbantartási munkák vannak. És ahogy én hallottam, ez a viziparkos baleset, pont ennek hiánya miatt történt. Egy frissen összeszerelt új gépnél pedig kínos alapossággal vizsgálnak át mindent, mielött megadják rá az engedélyt (mûszakit, biztonságit, alkalmasságit), hogy azon menetenként akár 40-50 ember szórakozzon...
És igaz, hogy nem én vagyok BKG, de én is el tudom mondani, hogy a Top Spinen összesen 8 külömbözõ program van.
Véleményem szerint elég biztonságosak ezek a hinták, nagyon kicsi az esélye hogy vmi baleset történjen. Vegyük csak a spinning coastert, már mióta kész van és még mindig tesztelik.

Bocs,de szeretném megkérdezni BKG-t hogy a Top Spinnek van más programja is?Vagyis nem csak az ami ált.ban megy?

az embernek elmegy a bizalma amikor meghibásodásról hall
fõleg azok után hogy, egy viziparkban halálos baleset volt
ezek az "új játékok" mennyire újak? mennyire kopottak, mennyire idõsek?
zötykölik ezer kilométereket itt összerakják, aztán mûködik (ha mûködik)
egyáltalán összeállítás elõtt bevizsgálják ezeket hogy nem keletkezett-e hajszálrepedés vagy egyéb károsodás?
elég nagy terhelésnek vannak kitéve ezek a gépek és ha valami leszakad menet közben akkor nem egy-két ember hal meg

Teljes árú jegy: 4700Ft
Kedvezményes jegy ( 3 éves kortól 140 cm-ig): 3300Ft
Éjszakai: 2500Ft
0-3 éves korig: Ingyenes
Ezek a jegyárak az egész szezonra szólnak!!!
Átmeneti meghibásodások minden üzemnél szoktak lenni. Ahogy tudják, ki is javítják õket.
Prince of Máté
Tegnap még 4400 volt, örülök, fõleg hogy hétfõn megyek...

Két éve még 3100Ft a jegy, nem tudom meddig emelik már...

Fölemelték a jegyárakat, mostmár a teljes áru jegy 4700Ft, az éjszakai meg 2500Ft.

Prince of Máté
Csak így naponta meghibásodnak? :S
Spinning Coasterrel mi van?

Ez egy tök kafa menet a F.C-nál...Ilyet mikor adnak?
Bocs ezt a mondatot le venném,mert lett volna elõtte egy link,csak a rendszer nem engedte...Mert még nem telt le vmi 30 nap...😊

Hello mindenkinek.Most regisztem(ill.tegnapelõtt)
Most megyünk aug.15-én Vidámparkba,és úgy indulok hogy kipróbálom a Flying Circust,Top Spint/Scant,szval mindent😊
Am a Top Spinnek van több programja is?És ilyet lehet kérni?Ha vki beszámnolna nékem ilyenekrõl megköszönném...xD
Ez egy tök kafa menet a F.C-nál...Ilyet mikor adnak?

A Sky is, meg a T-rex is újra üzemel... 😄
Prince of Máté
És mért nem megy? Meghibásodott, vagy mi? Én hétfõn mennék, addigra ki lesz javítva?

Amúgy nem tudom, hogy tudtok-e róla, de éjszakai nyitvatartás, már csütörtökönként is lesz, tegnap is volt, de a forgalom a 10-e volt a többi éjszakának...
A circus megy, a Skyflyer, meg a T-rex nem:S
Valószínûleg mûködik csak nem frissítik a honlapot úgy mint a többi játék is amihez oda van írva.

A honlap szerint a flying circus és a skyflyer ma nem mûködik. Ez igaz?
Top Scan:
http://www.youtube.com/watch?v=gpZXJT4PnrE&feature=related
Flying Circus éjszaka:
http://www.youtube.com/watch?v=KfIJ6K_DGYY
Ez egy jóhír...😄DD És esetleg ha megkérem a Top Scan irányítoját, hogy mennyne hátrafele is, akkor megenné nekem? ^^ Flyingnál rendesek voltak..😄DDD Ott csak miattam vagy 5ször megtették..xD
Amúgy a világon a legjobb program még mindig nálunk megy az ikaruson. Hátra felé pedig nem olyan élvezetes mint elõre.
sb1
Jah, jogos spanyolban, a port aventurában a parkbejárat mellett ki van függesztve a részvételi szabály! Magába foglalja, hogy amennyibe a park hibájából kívül történik bármilyen rongálás, SZENNYEZÉS, akkor annak a javítási, takarítási költségeit a vendégnek kell megtérítenie! A park így is állandóan tömve van, pedig a belépõ csöppet borsosabb(42 euró) mint itthon....igaz, 3 nap is kevés, hogy az egészet bejárd 😄 !

De mivel állítólag szépen meg van csinálva most a mi parkunk is, augusztus végén én is kilátogatok, kivi vagyok, milyen lett!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

A honlapot sztem max ha hetente 1x frissítik

Igy van aki nem birja nem kell felszálni rá üljön a repülö szönyegre!!!Nehogy már én azért ne élvezhessem teljes pompájában a játékokat mert kati néni összehányta magát!!!<#boxer><#violent>Vidámpark
Prince of Máté
A holnapon még mindig az áll, hogy nem mûködnek, ezek szerint nem frissítették?

Megy a top scan néha hátrafelé de még ezt sem bírják a vendégek és nem igazán szeretnénk minden menet után takarítani a gépet a hányásoktól:S De nem olyan lájtos így sem a menet én már ültem rajta és nagyon jó.
Kísérõjegy meg nincsen max a dzsungeles meseparkos jegyet lehet annak venni. A spinning kivételével megy az összes játék max meghibásodnak nap közben.
Most úgye ez cska vicc, hogy a Top Csan nem megy hátrafele, és csak elõrefele max 2 percet?😮 Ha ez komoly, akkor szinte else megyek....jéézusom, ha már az Ikarus itt nem megy hátrafele, pedig elég gagyi és lájtos, akkor legalább a Top Scan mehetne...x)))) Nemááár...😄DD Vicc az egész😊))
Kísérõjegyrõl azt olvastam, h létezik, csak titkolják és hogy 1500 ft.
a videó meg Qvajó *-*

Elég volt most akarom mindet!!!<#violent>Vidámpark
Simán kinézem belõlük hogy már jók csak elfelejtették levenni a honlapról ezt a kiírást. Szerintem az a legjobb hogy ha fölhívjátok a vidámparkot és megkérditek elõzõ nap.

Prince of Máté
Esetleg valami infó, hogy mikor mûködnek? A 4 "új" cucc miatt mennénk, jövõ hét hétfõre mûködni fognak? Kísérõ jegy van? Mert a honlapon nem szerepel

Na oké a Sky Flyer még uj biztos tesztelik,na de a másik kettö???Én már nagyon bevagyok gerjedve hogy kiprobáljam öket.Még nem ültem egyiken sem.<#crazya>
A vidámpark oldalán én is láttam a T-rexnél, Flying Cicusnál, meg a Sky Flyernél is ki van írva hogy mûszaki okok miatt nem üzemel, de lassan már 1 hete.
Tudja valaki hogy mikor fog üzemelni a flying circus és a T-rex??Ezek nem uj játékok mégse mennek,ezek nélkül én nem megyek ki!<#conf><#szomoru2>
Top Scan éjszaka:
http://www.youtube.com/watch?v=A-Md1N-NrKk
😮
olyan, mintha a top scan fellene turbózva

Meghaltunk emberek <#bdead><#kuss>

a flying allitolag 2013-ig lesz itt
Nemtudom. állítólag este többen vannak mint nappal xD a Flying 2012 asszem a töbit meg nemtudom.