25
-
GLewy #25 vindóz rulez -
kbupdate #24 Defender -
kbupdate #23 lolollolOlLOllOLL :A:SS:D:D:A:AS:S:D:S::DD::D:DlolollolOlLOllOLL :A:SS:D:D:A:AS:S:D:S::DD::D:DlolollolOlLOllOLL :A:SS:D:D:A:AS:S:D: S::DD ::D:DlolollolOlLOllOLL :A:SS:D:D:A:AS:S:D:S::DD::D:DlolollolOlLOllOLL :A:SS:D:D:A:AS:S:D:S::DD::D:D -
kbupdate #22 a efender még BÉTA 8még csinálják "fejlesztési állaőotban van) . ha ennyit se tudsz minek szólsz hozzá? erről beszéltem az előbb, hogy mindenféle hülyegyerek beszövegel
MRT meg tök ingyenes. -
2097 #21 A defender nagyon zsír soha nem talált semmit és utána csak kiváncsiságból feltettem a spybot-ot és "csak" 169 bejegyzést talált!:) Tehát én biztos nem áldozoknék 1 fillért sem!!! -
#20 muhahahaaaaaa -
gomb2 #19 Nod32+ZA+/Ad-Aware&Ad-Watch&Spybot/ - nekem ez bejött.
Ennek a fejlesztésnek akkor lesz igazán értelme, hogyha magyar nyelven elérhető változat (erről nem találtam infót) és egyszerű lesz a kezelése, hogyha a PC világban nem túl jártas otthoni használók is megértsék az üzeneteit és ne pánikoljanak, mint anyám szokott a ZoneAlarm megerősítések megjelenésekkor -
kev #18 Én kipróbálnám csak nem települ Hungarian beállításu Windowsos gépekre (még béta).
A cikkiró tévedett abban is hogy a program anti-spyware része, csak a Malicious software Remover tool, a Windows Defender benne van, erre a célra.
Azért tetszene (egy próba erejéig) mert teljesen integrálódik a rendszerbe, és valszeg még kevésbé lassítaná a rendszert, mint más "külsö" porgramok.
Az persze más kérdés, hogy szerintem nem tud annyit mint egy Nod32+ZA,+SpywareDoctor kombó.
-
mrzool #17 Kedves 'nyomi'! Fel sem merült benned, hogy félrekattintottam? Szerinted neked szólt a postom? Akinek nem inge... -
kbupdate #16 de hivatalos források: (habár úgyse tudjátok elolvasni és megérteni)
Windows Defender
Microsoft Windows Rosszindulatú szoftvert eltávolító eszköz (KB890830) -
kbupdate #15 Nah, lámák vagytok, semmit se tudtok.
Pl: NOD32, Kaspersky installnál egyből felhívja figyelmet, hogy NE LEGYEN másik antivírus telepítve mellette. egyik példa: Kaspersky 6.0 már ne mis hajlandó települni más antivírus termék után. Telepítve volt Kasp5.0 és NOD32, és kasp 6.0 installnál NEXT-et ne mis lehetett nyomni, amíg MAGA A KASPERSKY (automata) vagy kézileg ne muninstallálta az előző kettőt. (kasp 5.0 teljesen ki volt kapcsolva, a szolgáltatásokban is.)
MRT: ez ne mantispy program, SEMMI KÖZE az antispy-hez, ez a legismertebb férgeket távolítja el. működése roppant egyszerű. x db (kb 50-60) ismert féreg/vírus után kutat regiszteriben és az ismert mappákban ahol megtalálhatók lehetnek.
de már van benne bővített keresés is ha úgy tetszik...
Windows Defender: antispyware és egyéb nem kívánt rosszindulató programok ellen van, ez SEM víruskereső.
Miért nem értetek hozzá? és akkor miért szóltok hozzá a témához? -
kbupdate #14 ezt miért nekem mondod te nyomi? -
izb #13 hehe ez súlyos.
hol látsz te itt Intelt ember? -
Radnix #12 Végre egy normális dolog az Inteltől... -
blackeagle #11 Szép sok program , még jó hogy ekkora szeméthegyet csinált a m$ ,igy legalább lehet még másik féltucatot mellé tenni ,hogy talán müködjön is. -
#10 Ahogy már előttem is mondták, a többi víruskereső sem szereti, ha van mellette mégegy, illetve senki sem vállal garanciát.
A csomagra amúgy kíváncsi vagyok. Évi kb 10 ezer, s ezt 3 gépen lehet használni... NOD32 is ennyi egy évre, de csak egy gépre. Bár egyelőre maradok annál:) -
#9 na azért ne keverjük itt a fogalmakat, vannak a vírusok és vannak az egyéb kártevők mint az (adware, spyware, maleware, keylogger...stb amiket semmi esetre se lehet vírusnak vevezni, maximum kártevőnek.. -
mrzool #8 "Amúgy az ativírus programok megtűrnek mást is maguk mellett, attól függ,hogy mit. Még 1 vírusírtót nem, de antispy-t igen."
És én nem ezt mondtam? -
roliika #7 :) Hali! :) Szerintem akkor a gének elég hamar annyi lesz.:) Amúgy az ativírus programok megtűrnek mást is maguk mellett, attól függ,hogy mit. Még 1 vírusírtót nem, de antispy-t igen. De végülis az antispy és trojan downloader pucoló is vírusírtó ha úgy nézzük, nem? Mert ugye hagyományos értelemben vett vírus már nem sok van. Ezek az új dögök elég rafkósak, pláne a férgek. -
mrzool #6 "míg a kémprogramok elleni szoftver a már jól ismert Malicious Software Removal Tool"
Ez nem igaz, mert a Defender véd a spyware-ek ellen. Bár nyilatkozni egyelőre még nem tudok, csak most tettem fel a tesztkörnyezetre a cuccost, amint lesz időm, ráengedem a vírus-féreg-egyéb gyűjteményem.:) -
mrzool #5 1. Általában semmilyen antivírus szoftver nem tűr meg másikat maga mellett. Ennek mély rendszertechnikai okai vannak.
2. Egyetlen egy antivírus cég sem vállal felelősséget a termékükért.
Egyéb...? -
kbupdate #4 nem attól lesz vmi jól védet hogy mindenből 3 db van. -
Braindead #3 Az miért fikázás, hogy idéz a cikkből, és értelmezi a leírtakat? :D
Azért mert elvakult vagy még te is megtehetnéd ugyanezt... -
kbupdate #2 ügyesen fikázol, gratulálok, most már mehetsz játszani. -
turul16 #1 "A Windows OneCare Live évente 49,95 dollárba kerül"
"Szintén nem számít jó pontnak, hogy aki feltelepíti számítógépére a Windows OneCare Live-ot, az előtte kénytelen lesz minden más biztonsági programot letörölni a merevlemezéről. A szoftvercsomag ugyanis képtelen együttműködni más vírusirtókkal és alkalmazásokkal."
Enyi pénzért válalnak -e valami garanciát, akkár kár eseténi pénzbeli kárpótlást? Különös tekintettel arra, hogy elvárnák a feltétlen bizalmat a csomaggal szemben, hisszen nem hagyják ellenőrizni annak megbízhatóságát (ha jol értem).
(Vagy feltelepülése után más védelmi eszközt engdne telepíteni ?)