Telefonelőfizetés nélküli ADSL2+!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Viszont amirol te beszelsz az az adott varosokban (es kornyekukon) fellelheto kabelszolgaltatas. Es korantsem jo ajanlatokkal kecsegtetnek.
Ezt értem, de mért kerül pár száz méter rézdrót havi 3200Ft-ba?
Mert aki komolyan használja a netet, annak a 30-60 gigás korlát kevés.
Hûségszerzõdésesként fair use policy sem érint.
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
tudtommal egyébként például GPRS-t meg WAP-ot sem lehet rendelni mobilelõfizetés nélkül, sõt nálunk kábelnetet sem lehet rendelni kábeltv elõfizetés nélkül.
egyébként t-online adsl-m van, és soha nem volt vele semmi probléma. csak azért mondom, hogy egy tapasztalat is legyen itt a sok ördögûzés között.
sose szakad meg mindig van, lehet hogy vannak olyan terüeltek az országban ahol xar de itt nem, szóval lehet hogy a t-x xar itt nem szal evvan
ja és havi 200 ggia adatforgalmat néha beállítom és semmi... se mél se szerzõdésbontás se semmi, chellonál meg 30giga és éppen vagy számol vagy nem, megki lehet játszani stb, na mind1
egy baj az a nevetséges 20k-s upload a 260k-s letöltés mellé p2p így kicsit suxx, de meg lehet oldani
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
Azért abban remélem egyetértesz hogy az ADSLnél van szükségtelen árukapcsolás (vagy legalábbis egy monopol helyzetben lévõ szolgáltatás legalább 100x túlárazása: 3000Ft/hó rézdrót bérlet, lol), míg chellonál meg nincs ilyen.
És ez gyanítom azért van mert nincs redundancia a topológiájukban, állítólag a pesti oldalon a Váci útig még gyûrûs de onnan már át Budára nincs semmi tartalék rendszer.
Egyébként ha nem paktálna le Tíkommal, akkor szerinted hány lakossági ügyfelük lenne? Elárulom nulla ahogy a többi szolgáltatónak is. Mert vagy bérlik a kábelt a lakossághoz, pl. teljes hurokbérlet esetén havi 2412Ft-ért, részleges hurok esetén(TvNet csinálja így a 3G-jét) meg 1002Ft-ért vagy pedig lefekteti a saját rézkábelét az elõfizetõig ami ilyen egyedi kunstrukció esetén milliós tétel lenne amit sosem tudna visszahozni egy lakossági ügyfelen, max talán száz év alatt. Olyan befektetõt meg sosem fog találni aki ilyen hosszú beruházási idõt bevállal, max 2-3 év az amit egy pénzügyi befektetõ hajlandó kivárni.
Vagy a másik megoldás az önálló kábelezésre hogy egyedileg kötöget hanem egy nagy területeken bekábelezi az összes elõfizetõt így csökkentve a fajlagos beruházási költséget. Viszont ezt csak nagyban lehet csinálni hogy megérje az pedig száz milliárdos beruházási projectet jelentene, ehhez megint kellene találni olyan pénzügyi befektetõt aki vállalja az üzleti kockázatot és belevágna egy ilyen projectbe. Persze a megtérülés itt sem lenne túl gyors pár év alatti hanem évtized körüli.
Az otthoni hálózatunk kb. 200m UTP kábelbõl van (az is réz), és amióta összeraktuk, egyetlen fillérbe se került.
Nem csak t-com van ám! Én régen Inviteles voltam, most Externetes vagyok. Egyikkel sincs semmi baj.
Sõt, az Externetnél külön tetszett, hogy neten megrendelem a csomagot (telefonnal együtt), aztán felhívnak idõpontegyeztetni, és kb. 1 hét múlva már jönnek is szerelni.
viszont a telefonra elõ KELL fizetnem, ha dsl-t akarok, de miért is ? miért nincs (ill. tudtommal van, csak nem nyujtja egy szolg. sem) egy olcsobb, 1500-2000forintos, csak dsl alá való szolg, amivel telefonálni NEM lehet ??
Forza.
Ebbõl a cikkbõl is látszik, hogy ennek a technikának már lejárt, mert ez már csak vergõdés amit csinálnak.
(A T-* meg bekaphassa, az összes, de fõleg a T-mobile, bár ez más történet...)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Könyörgöm, mutattanak egyetlen egy embert, akinek ez volt az álma, hogy kettõ helyett egy csekken fizessen! Nem ez a lázadás lényege, hanem az árukapcsolás!!! A UPC miért nem kér fenntartási díjat??? Bassza meg a T-COM!
Na, megyek, csinálok egy teljes kp-visszafizetéses akciót!
😊
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Egyéb: minden szolgáltató rabló. Akinek az adott szolgáltatójával nincs baja itthon, az jobbára az Égiek kiválasztottja - eddig minden szolgáltatóról hallottam már amint a pokolba kívánják egyesek, meg azt is amint az egekig magasztalják. Egyik se különb.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
nekem akkor veszett el a minimál csomagom, amikor elköltöztem és átvittem a vonalat az új helyre (vagyis muszáj volt megszüntetni, aztán újra rendelni, mer ugye az áthelyezés fogalma és gyakorlata nem nagyon létezik magyarországon...). na ekkor meglepetésszerûen átállítottak bázis csomagra, merhog y a minimál megszûnt 1 éve. mondtam kösz...
különben a datanettel semmi gondom az elmúlt 4 évben kb. 4 kimaradás volt össz-vissz, abból 2 a duplázáskor, 2 meg pár órás matáv probléma. mindig max a sáv, sõt volt amikor jó helyen laktam és 1,5x-ét kaptam az elõfizetésemnek le/fel 😊
eddig is 3000 ft koruli volt egy telefon vonal azittem valahogy megoldjak...
statisztikak, ja mi faxert kell ezt allandoan bejelenteni meg a koztudatba deboni, olyan mint a mikor a netes hirportalok azzal foglalkoznak hogy hanyan neztek a retekklubbot vagy csak kettest, ez senkit nem erdekel a kozonseg soraibol bazki...ennek ellenere hetente bejelentik
mondhatott volna csórikám árakat, sebességet, miért éri meg egyszeri usernek az adsl2+, stb. (nyílván azért, mert nem lesz helyette más ha adsl-t akar)
roppant fontos tudatni, hogy havonta hány új ügyfelük van .]
shit happens
<#csodalk>#csodalk><#mf1>#mf1>
gyökér megjegyzés. tõlünk nyugatabbra, vaskosabb bér mellett is imádják az emberek a "potya" dolgokat, ez nem magyar sajátosság.
az, hogy a magyar milyen "tuti" népség... az más kérdés.
Az alap adsl árbol is kap a matáv szal ez akkor a rablás mint állat....