Telefonelőfizetés nélküli ADSL2+!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, de akkor az adsl alap árához hozzá adják a mostani telefont is szal ugyan ott vagy,csak max nincs telefonod 😄
csakhogy mag a kedves fogyasztó eddig uszkve 3200 pézért ha felezõje volt, kapott 1600 ft lebeszélhetõséget, ha meg bázis ésatöbbi akkor meg szintén a parasztvakításos kedvezményeket. ha jól veszem ki, itt ezért a pézért korlátlan beszédidõt kap.
Szerintem eddig sem a csekkek száma volt a fogyasztóg gondja, hanem a rajta szereplõ értékek. Ha az új csekken szereplõ érték ugyanannyi marad mint korábban az elõzõ kettõn együtt akkor attól a fogyasztó nem fog hasra esni.
A minimál díjcsomagot már 3-4 éve megszüntették! Úgyhogy vigyázz rá, mert ha átraknak másik csomagba akkor nincs visszaút!
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Ha nincs telefonvonalad ez is után is be kell köttetned Tíkommal, mert ha nincs vonal nincs min ADSL-t szolgáltatni. Aztán a bekötés után el kell intézni a teles hurokátengedést a GTS felé. A Tíkom rézdrótot és annak bérleti díjait ez után sem tudod kikerülni.
Mondjuk nem tudom mire alapozzák hogy év végéig 2000Ft-ra csökken majd a teljes hurokátengedés bérleti díja a jelenlegi 2412Ft-ról. Ha az NHH kiharcol egy újabb árcsökkentést év végéig akkor talán, mondjuk ennél nagyobb mértékû csökkentésre nem is lenne remény.
Mondjuk nem tudom mire alapozzák hogy év végéig 2000Ft-ra csökken majd a teljes hurokátengedés bérleti díja a jelenlegi 2412Ft-ról. Ha az NHH kiharcol egy újabb árcsökkentést év végéig akkor talán, mondjuk ennél nagyobb mértékû csökkentésre nem is lenne remény.
valahogyan sikerült máig a minimál díjcsomagon maradnom, ami 1800 Ft-ot jelent a tékom felé. Eygszer hívtak, megpróbáltak rábeszélni, hogy mennyivel sokkal jobb a többi csomag, de kértem hogy neee. Másnál viszont megesett, hogy kérdés nélkül átálltak a jóvla 3210 ft-os alapcsomagra.
Na, erre nagyon kiváncsi leszek.
Én most is a Datanetnél vagyok, és a Matáv vonalat csak az ADSL miatt kellett beköttetnem.
Én most is a Datanetnél vagyok, és a Matáv vonalat csak az ADSL miatt kellett beköttetnem.
Gratulálok!
Végre 1 csekken fizethetem.
Csak így tovább. <#wow3>#wow3>
Végre 1 csekken fizethetem.
Csak így tovább. <#wow3>#wow3>
← ElőzőOldal 2 / 2