59
-
#19 Jajj ez marha jó. Mert akkor így valószínű, hogy hivatalosan nem is lesz telefonvonalam, vagyis számom, ergo befizettetik velem az összeget adsl2+ címen, de telefonálni mégsem fogok tudni, ha esetleg kellene... -
norti #18 a hurokátengedés már működik a tvnetnél szal ez nem újdonság, ugyanúgy kell ott is matávos vonalnak lenni, ha nincs érvényes szerződésed, nem kapsz adsl2-t ugyanis kizáró ok...
nekem akkor veszett el a minimál csomagom, amikor elköltöztem és átvittem a vonalat az új helyre (vagyis muszáj volt megszüntetni, aztán újra rendelni, mer ugye az áthelyezés fogalma és gyakorlata nem nagyon létezik magyarországon...). na ekkor meglepetésszerűen átállítottak bázis csomagra, merhog y a minimál megszűnt 1 éve. mondtam kösz...
különben a datanettel semmi gondom az elmúlt 4 évben kb. 4 kimaradás volt össz-vissz, abból 2 a duplázáskor, 2 meg pár órás matáv probléma. mindig max a sáv, sőt volt amikor jó helyen laktam és 1,5x-ét kaptam az előfizetésemnek le/fel :) -
#17 ebbol aztan semmi nem derul ki csupan, hogy ketto helyett lesz egy szamla, nagy megtakaritas marhara...
eddig is 3000 ft koruli volt egy telefon vonal azittem valahogy megoldjak...
statisztikak, ja mi faxert kell ezt allandoan bejelenteni meg a koztudatba deboni, olyan mint a mikor a netes hirportalok azzal foglalkoznak hogy hanyan neztek a retekklubbot vagy csak kettest, ez senkit nem erdekel a kozonseg soraibol bazki...ennek ellenere hetente bejelentik -
#16 semmitmondó cikk, a datanet reklámozza magát, hogy nem kell 2 csekken fizetni. (a zárójeles iksz elfért volna alul) -.-
mondhatott volna csórikám árakat, sebességet, miért éri meg egyszeri usernek az adsl2+, stb. (nyílván azért, mert nem lesz helyette más ha adsl-t akar)
roppant fontos tudatni, hogy havonta hány új ügyfelük van .] -
FecaA #15 Nálunk a szomszédhoz kötötték az ADSL-t (át kellett cuccolni :)) Aztán egy jó hosszú (30m-es) kábellel jött is ide :) -
#14 ja, a jégkrémet meg hűtőbe kell rakni képzeljétek. botrány! -
#13 féret T-* ! hihetetlen, hogy dsl nem fizethető elő teflon nélkül :( -
#12 "Várhatóan az előfizetőink nagy része igénybe fogja majd venni az ingyenes vezetékes telefon opciót, hisz a magyarnak minden kell, ami ingyen van, csak nehogy kettőt akarjon."
gyökér megjegyzés. tőlünk nyugatabbra, vaskosabb bér mellett is imádják az emberek a "potya" dolgokat, ez nem magyar sajátosság.
az, hogy a magyar milyen "tuti" népség... az más kérdés. -
Radnix #11 Jöhet imádom a széles sávot. Minnél szélesebb annál jobb -
Zenty #10 Igazán itthon a net akkor fog elterjedni ha semmilyen telefon árat nem adnak hozzá!
Az alap adsl árbol is kap a matáv szal ez akkor a rablás mint állat.... -
Zenty #9 Jah, de akkor az adsl alap árához hozzá adják a mostani telefont is szal ugyan ott vagy,csak max nincs telefonod :D -
avman #8 csakhogy mag a kedves fogyasztó eddig uszkve 3200 pézért ha felezője volt, kapott 1600 ft lebeszélhetőséget, ha meg bázis ésatöbbi akkor meg szintén a parasztvakításos kedvezményeket. ha jól veszem ki, itt ezért a pézért korlátlan beszédidőt kap. -
#7 Most akkor ehhez egyátalán nem kell majd telefon? -
shabba #6 Szerintem eddig sem a csekkek száma volt a fogyasztóg gondja, hanem a rajta szereplő értékek. Ha az új csekken szereplő érték ugyanannyi marad mint korábban az előző kettőn együtt akkor attól a fogyasztó nem fog hasra esni. -
Andris #5 A minimál díjcsomagot már 3-4 éve megszüntették! Úgyhogy vigyázz rá, mert ha átraknak másik csomagba akkor nincs visszaút! -
shabba #4 Ha nincs telefonvonalad ez is után is be kell köttetned Tíkommal, mert ha nincs vonal nincs min ADSL-t szolgáltatni. Aztán a bekötés után el kell intézni a teles hurokátengedést a GTS felé. A Tíkom rézdrótot és annak bérleti díjait ez után sem tudod kikerülni.
Mondjuk nem tudom mire alapozzák hogy év végéig 2000Ft-ra csökken majd a teljes hurokátengedés bérleti díja a jelenlegi 2412Ft-ról. Ha az NHH kiharcol egy újabb árcsökkentést év végéig akkor talán, mondjuk ennél nagyobb mértékű csökkentésre nem is lenne remény. -
troc #3 valahogyan sikerült máig a minimál díjcsomagon maradnom, ami 1800 Ft-ot jelent a tékom felé. Eygszer hívtak, megpróbáltak rábeszélni, hogy mennyivel sokkal jobb a többi csomag, de kértem hogy neee. Másnál viszont megesett, hogy kérdés nélkül átálltak a jóvla 3210 ft-os alapcsomagra. -
Mentol #2 Na, erre nagyon kiváncsi leszek.
Én most is a Datanetnél vagyok, és a Matáv vonalat csak az ADSL miatt kellett beköttetnem. -
Mr Gumby #1 Gratulálok!
Végre 1 csekken fizethetem.
Csak így tovább.