174
Alien Shooter 2
-
#94 Remek! :)
Nm.
(de legalább a duma, meg a menü az jó :D) -
#93 Müxik, teljesen jó minden! A fordítás tényleg egy vicc, nem is gondolták komolyan szerintem! Még1x kösz! Mentem írtani! -
#92 Igen, teljesen angol lesz minden. (csak a párbeszédek fordítsáa botrányosan szar :D )
Nagyon szívesen -
#91 Köszi szépen, ha hazaértem ki is próbálom azonnal! Ebben a menü feliratok is angolul vannak? Az frankó lenne! Király vagy! -
#90 Nos akkor ebben bent a nocd crack, az angol beszédhangok, küldetésleírások, fegyerek jellemzői, etc.
Letöltés
A dolog szépséghibája annyi hogy a survival mod az nem fog működni. Szal azt tessék hanyagolni, majd a rendes angol verzióban.. :)
Ui: Majd valaki írjon visszajelzést hogy müxik-e a cucc, mert ha nem jó valami, akkor még 1-2 dolgot kihagytam a csomagból :D -
#89 Fene a jó szívem.. :)
Mindjárt csinálok neked 1kis "csomagot" amitől a beszédhangok, és a feliratok is englissé" változnak :)
Annyi hogy az angol párbeszéd felirat elég gázos sztem. Nemtudom ki fordíthatta, de nem sok köze lehet a nyelvhez :D :D
De legalább a menü, meg a fegyverek leírása jó :)
Rögtön érkezik a link. -
#88 Megtenné valaki, hogy elmondja hogy varázsolhatok angol nyelvű menüt és felíratot a ruszki verzióhoz? Csak nem akar megjelenni már a teljes angol verzió, úgyhogy kipróbálnám a játékot de így oroszul fel se akarom telepíteni. Esetleg valami linket vagy leírást, hogy mit kell csinálni mer nem nagyon értek hozzá! Tenx! -
#87 "nem is értem, hogy miért szenvednek annyit egy ronda 3d-s motorral egyesek, 2d-ben még ennél is szebb játékokat lehetne gyártani jóval kevesebb gépigénnyel"
Kíváncsi vagyok ezt fogod -e mondani a gépigénnyel kapcs, ha eljutsz az első autós részig :D
Nem kicsi ennek a vasigénye. Cpu az kell neki mint állat :) -
steweee #86 télleg jó, kicsit a fegyverek vannak eltúlozva némelyik, pisztolyból pl rengeteg van feleslegesen, és eléggé butaságok az adataik, meg hogy a legjobb pisztoly vagy 6x akkorát sebez mint az alap. de egyébként biztosan nagyon jó lesz a teljes, már várom. az egyet is képtelen voltam abbahagyni -
#85 nah végre kipróbálhattam teljes pompájában.
csodálatos, lenyűgöző az engine (nem is értem, hogy miért szenvednek annyit egy ronda 3d-s motorral egyesek, 2d-ben még ennél is szebb játékokat lehetne gyártani jóval kevesebb gépigénnyel), menetet tekintve nem változott, tömeghent ezerrel.
ha kijön itthon vmi normális nyelven, esküszöm megveszem :D -
#84 az is kár, h ez promó verzió, szal kb semmit sem tudok csinálni, mert a fele map hiányzik, meg ilyenek. megpróbálkozom a némettel, abból azért még mindig többet értek, mint az oroszból :D
amúgy gyönyörű, és nagyon tetszik :D -
#83 hm nos, az éjjel kihozta a futár (:D) de sikeresen az orosz verziót. szal akkor ezek szerint nincs még angol? :P kár. -
#82 még nincs. -
Santata #81 Van már angol verzió mert németül nem tok? -
#80 Elképesztően jó game... -
pab #79 Találtam egy most indult oldalt:
http://gportal.hu/portal/shooter/
Még nemnaon van fenn valami de készülget tudtommal -
pab #78 Na már találtam kódot is!Sőt vezettem autót és lőttem gépágyúval! -
pab #77 nemtudtok cheatot a Shooter2re? -
pab #76 úgy szentem nincs fenn sehol -
vgvg #75 vki küldjön privibe linket PLZ ahol fennt van normálisan,uigyanis a torrent nem müxik nekem:(:(:(
-
pab #74 Ok ok Bocsesz. -
#73 gyerekek! warezt szoritsuk vissza, okes? ;) -
pab #72 Nagyon zselé amikor a hatlövetőtöl szétloccsannak! -
pab #71 Itt van az összes verzió:
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=Alien+Shooter -
vgvg #70 Hi all!!
Adjatok linket PLZ!!!nagyon akarom már én is tolni:)
Előre is köszi -
pab #69 Nagyon tetszik a játék bár még nem sokat játszottam vele de már most is eléggé jó!Igaz van egy elég nagy doom3 beütése.És engem eléggé zavar ,hogy szinte mindenbe beleakad a csávó.És sokkal nehezebb is lett a szörnyeket kinyírni.Azt a kis futkározó dögöt az egyből kuva nehéz volt megölni.
-
#68 jah. Aztán exe csere a ruszkiból, és csá :) -
#67 legalább egy klón jöhetne ... -
pab #66 na le is jött a német verzió.Nekem az megteszi egy darabig. -
pab #65 Nekem nem a leggyorsabban jön.Nektek? -
pab #64 Bár nekem németül is jó egyenlőre
-
pab #63 Jah értem köszi. -
#62 Sehonnan. 1be volt a játékkal. (enyém nem telepítős, csak kicsomagolod és megy) -
pab #61 Angolosítást honnan töltötted?
please mond meg a linket! -
#60 Elvileg a tegnapi napon kijött englisül is, gyakorlatilag viszont sehol nem látom :-D -
#59 kivancsi leszek mennyiert fogjak vesztegetni ezt a remek jatekot...
*megveszi, ha jon "emberi" nyelvre*
(ciki? ) -
pab #58 És mien a game?
A szörnyek meg a fegyíverek meg a cspattal való nyomulás,verdavezetés?
Mesélj! -
#57 Na meg ott nem támadt rád 1xre 30000000000000000000000 monszta :D -
#56 Lucifer verdája
1ébként hidd el, úgy fogod érezni hogy abban játszódik :D -
#55 ha az az autó nem lenne ott, azt hinném, h a pokolban játszódik ^^