174
Alien Shooter 2
  • Maxtreme
    Remek! :)
    Nm.
    (de legalább a duma, meg a menü az jó :D)
  • McW
    Müxik, teljesen jó minden! A fordítás tényleg egy vicc, nem is gondolták komolyan szerintem! Még1x kösz! Mentem írtani!
  • Maxtreme
    Igen, teljesen angol lesz minden. (csak a párbeszédek fordítsáa botrányosan szar :D )
    Nagyon szívesen
  • McW
    Köszi szépen, ha hazaértem ki is próbálom azonnal! Ebben a menü feliratok is angolul vannak? Az frankó lenne! Király vagy!
  • Maxtreme
    Nos akkor ebben bent a nocd crack, az angol beszédhangok, küldetésleírások, fegyerek jellemzői, etc.

Letöltés

A dolog szépséghibája annyi hogy a survival mod az nem fog működni. Szal azt tessék hanyagolni, majd a rendes angol verzióban.. :)

Ui: Majd valaki írjon visszajelzést hogy müxik-e a cucc, mert ha nem jó valami, akkor még 1-2 dolgot kihagytam a csomagból :D
  • Maxtreme
    Fene a jó szívem.. :)
    Mindjárt csinálok neked 1kis "csomagot" amitől a beszédhangok, és a feliratok is englissé" változnak :)
    Annyi hogy az angol párbeszéd felirat elég gázos sztem. Nemtudom ki fordíthatta, de nem sok köze lehet a nyelvhez :D :D
    De legalább a menü, meg a fegyverek leírása jó :)

Rögtön érkezik a link.
  • McW
    Megtenné valaki, hogy elmondja hogy varázsolhatok angol nyelvű menüt és felíratot a ruszki verzióhoz? Csak nem akar megjelenni már a teljes angol verzió, úgyhogy kipróbálnám a játékot de így oroszul fel se akarom telepíteni. Esetleg valami linket vagy leírást, hogy mit kell csinálni mer nem nagyon értek hozzá! Tenx!
  • Maxtreme
    "nem is értem, hogy miért szenvednek annyit egy ronda 3d-s motorral egyesek, 2d-ben még ennél is szebb játékokat lehetne gyártani jóval kevesebb gépigénnyel"

Kíváncsi vagyok ezt fogod -e mondani a gépigénnyel kapcs, ha eljutsz az első autós részig :D
    Nem kicsi ennek a vasigénye. Cpu az kell neki mint állat :)
  • steweee
    télleg jó, kicsit a fegyverek vannak eltúlozva némelyik, pisztolyból pl rengeteg van feleslegesen, és eléggé butaságok az adataik, meg hogy a legjobb pisztoly vagy 6x akkorát sebez mint az alap. de egyébként biztosan nagyon jó lesz a teljes, már várom. az egyet is képtelen voltam abbahagyni
  • v150r
    nah végre kipróbálhattam teljes pompájában.
    csodálatos, lenyűgöző az engine (nem is értem, hogy miért szenvednek annyit egy ronda 3d-s motorral egyesek, 2d-ben még ennél is szebb játékokat lehetne gyártani jóval kevesebb gépigénnyel), menetet tekintve nem változott, tömeghent ezerrel.
    ha kijön itthon vmi normális nyelven, esküszöm megveszem :D
  • v150r
    az is kár, h ez promó verzió, szal kb semmit sem tudok csinálni, mert a fele map hiányzik, meg ilyenek. megpróbálkozom a némettel, abból azért még mindig többet értek, mint az oroszból :D
    amúgy gyönyörű, és nagyon tetszik :D
  • v150r
    hm nos, az éjjel kihozta a futár (:D) de sikeresen az orosz verziót. szal akkor ezek szerint nincs még angol? :P kár.
  • Serpa
    még nincs.
  • Santata
    Van már angol verzió mert németül nem tok?
  • NeoMaN
    Elképesztően jó game...
  • pab
    Találtam egy most indult oldalt:
    http://gportal.hu/portal/shooter/
    Még nemnaon van fenn valami de készülget tudtommal
  • pab
    Na már találtam kódot is!Sőt vezettem autót és lőttem gépágyúval!
  • pab
    nemtudtok cheatot a Shooter2re?
  • pab
    úgy szentem nincs fenn sehol
  • vgvg
    vki küldjön privibe linket PLZ ahol fennt van normálisan,uigyanis a torrent nem müxik nekem:(:(:(

• pab
    Ok ok Bocsesz.
  • Lammer
    gyerekek! warezt szoritsuk vissza, okes? ;)
  • pab
    Nagyon zselé amikor a hatlövetőtöl szétloccsannak!
  • pab
    Itt van az összes verzió:
    http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=Alien+Shooter
  • vgvg
    Hi all!!

Adjatok linket PLZ!!!nagyon akarom már én is tolni:)

Előre is köszi
  • pab
    Nagyon tetszik a játék bár még nem sokat játszottam vele de már most is eléggé jó!Igaz van egy elég nagy doom3 beütése.És engem eléggé zavar ,hogy szinte mindenbe beleakad a csávó.És sokkal nehezebb is lett a szörnyeket kinyírni.Azt a kis futkározó dögöt az egyből kuva nehéz volt megölni.
  • Maxtreme
    jah. Aztán exe csere a ruszkiból, és csá :)
  • Serpa
    legalább egy klón jöhetne ...
  • pab
    na le is jött a német verzió.Nekem az megteszi egy darabig.
  • pab
    Nekem nem a leggyorsabban jön.Nektek?
  • pab
    Bár nekem németül is jó egyenlőre
  • pab
    Jah értem köszi.
  • Maxtreme
    Sehonnan. 1be volt a játékkal. (enyém nem telepítős, csak kicsomagolod és megy)
  • pab
    Angolosítást honnan töltötted?
    please mond meg a linket!
  • Maxtreme
    Elvileg a tegnapi napon kijött englisül is, gyakorlatilag viszont sehol nem látom :-D
  • Lammer
    kivancsi leszek mennyiert fogjak vesztegetni ezt a remek jatekot...
    *megveszi, ha jon "emberi" nyelvre*
    (ciki? )
  • pab
    És mien a game?
    A szörnyek meg a fegyíverek meg a cspattal való nyomulás,verdavezetés?
    Mesélj!
  • Maxtreme
    Na meg ott nem támadt rád 1xre 30000000000000000000000 monszta :D
  • Maxtreme
    Lucifer verdája
    1ébként hidd el, úgy fogod érezni hogy abban játszódik :D
  • Serpa
    ha az az autó nem lenne ott, azt hinném, h a pokolban játszódik ^^