Alien Shooter 2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gamestar-on van demó.Bár igen rövidke,limitált idõt enged játszani ahogy írják...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Esrohnoil
Fõleg Hardcore fokozaton. 😄
Egyedül az utolsó pályát nem volt már türelmem úgy megcsinálni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

berlinboy6329
crimsonland az jóóóó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Esrohnoil
Esetleg ha ez bejött, próbáljátok ki a Crimsonland-ot. Abban is van ahol ezrével nyomulnak az idegenek minden irányból. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

köszi hogy segitetek...
Lammer
AAAAAAAAAAAAAAAAA
kentvéjt!

nem birtam 1 kepnel tobbet megnezni... mert mar igy is kaparom a tapetat... JOJJJJJJJJON MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR 44444444444444444neeeeeeeeegz!GG!GZ!!!z4!!Zg <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hi all!!

Nem tudjátok véletlen,hogy honnan lehet leszedni az 1 kiegészitóit???

elöre is köszi!

Várjuk a kettöt!
Jano
Nemtom melyik a 8. pálya, de a lényeg mindegyiken ugyanaz: lõj szét mindent, ami mozog. <#idiota>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Esrohnoil
Nekem csak az alap game van meg. 8. pályán mi a jó stratégia?

Jano
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen.
Nehezebb fokozaton már meg sem próbáltam. 😊

az elsõ részben az utolsó két pályát szvsz lehetelen normálon megcsinálni. tudom hogy egy lúzer vagyok de cheat-el adtam magamnak egy kis ammo-t, mert mindig elfogyott...

Loál János
Nem emlékszem, hogy az melyik pálya, esetleg nem találtál egy beülõs ágyúgépezetet? Mert én azzal szívtam, hogy nem találtam meg, és a saját fegyverekkel próbáltam írtani a genyákat. Aztán egyszer hátrálás közben a gépágyúban találtam magam, onnantól meg csak úgy szakadtak széjjel az ellenek. 😄

Esrohnoil
Én most ismerkedek az elsõ résszel.
5. pálya helyzetjelentés:
B...meg ...
1 órája ezt a szintet nyomom. Ha még lehetne néhol menteni is benne...
De ahogy elnézem, erre a szintre rá kell szánnom legalább 2 órát, a következõre egy napot, az azutánira meg egy egész hetet. 😄

Shep
Még az egyet sem vittem végig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jano
Attention!
We are happy to annonce that our new game Alien Shooter 2 is almost complete. You will be able to buy our game in stores or on our website in July 2006.

mucsácsó
lámák voltak és elõrehamarkodottan kiadtak egy hibás demot <#idiota>
Istencsászár
Loalis, elõb még ott volt a demo link, vagyis mikor linkeltem😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
AAAAAAAAAAA kedvenc!!!!!!!44444444444neeeeeeeeeeeeeeegz!!!! <#idiota>

ajanlott elotte vegigvinni:
-Theseus return of the hero!
-Alien Shooter es az osszes kiegeszitoje!
😄DDDDDD

varjuk a 2ot!!!<#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Loál János
Fú, én még valami orosz nyelvû pre-release demoval játszottam. 😄
Alig várom már a teljeset, az elsõ rész a kiegészítõ küldetésekkel együtt nagy kedvenc, sokszor végigjátszottam mindet.
Ja, és persze a Theseus is királyos.

az 1 az jó volt..öcsémék végig nyomták...még anno

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Lacee
"Demo No Longer Available"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Istencsászár
Hack 'n Slash

- Fast-paced and addictive arcade gameplay
- A variety of playable characters, each featuring unique abilities
- Player-controlled armed vehicles
- A sophisticated RPG skill and inventory system provides for great replay value
- Dozens of powerful weapons for players to flame broil, freeze or even evaporate enemy forces
- More than 20 types of handy gadgets - from flare guns, radar and medkits to battle drones and more
- More than 50 types of alien species lurking by the thousands in each level, just waiting to attack
- Match your skills against players worldwide in online high score lists

DEMO

← ElőzőOldal 4 / 4