Bezárták a legnagyobb BitTorrent oldalt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A DHT is mûködik ne felejtsétek. Tessék új klienst használni.
bittorrent.lap.hu
p2p.lap.hu
Az mp3 Legyen Veled!
Azt veszem észre, hogy ahogy a magánember kihaszbálja, a technikát és egyensúlyoz ezen a határmezsgyén, ugyan úgy a cégek is eljátszogatnak ezzel. Olyan követeléseket nyújtanak be hozzád, amelyek nem reálisak, de ha nem fogadod el és jogi útra tereled a dolgot õk ki fogják használni a több pénz jobb ügyvéd adta lehetõséget. De ha ez sem jön be, akkor is legalább egy próbát megér az egész.
Ha egy cég 1000 000 ügyféllel áll kapcsolatban és mindenkitõl le próbál nyúlni 10 $-t és csak mindegyik 10.csákónál jön be, az is 1000 000 tiszta haszon!!!
És ezzt nap mint nap megpróbálják a különbözõ cégek.
Sajna így mûködik ez a mai világ.
A P2P rendszerek ellen vívot harcban hatalmas pénzekkel dobálóznak a cégek amikor kiszámolják a károkozást, csak éppen ez közgazdaságilag tök megalapozatlan. Ha nincs pénzem és azért töltök le, akkor hiába számolnak bevétel kieséssel, mert ha nem lenne a letöltési lehetõség akkor sem tudná az egyszeri ember megvenni tõlük a drágaságaikat.
Ilyen károkozási tételekkel befenyegetni a P2P társadalmat nagyon dúrva dolog, kb olyan mint gyilkossággal vállalni ártatlan embereket.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nem ilyennek ismerem én a kalóztársadalmat. Ha nekem világhírû torrent trackerem lenne, és elvennék tõlem, már csakazértis indítanék legalább hat másikat.
Szerettem a Piratebay-t, publikus trackerek közül a legjobb (nem mondom hogy volt, mert lesz is!) sok olyan cuccot töltöttem le onnan, amit a legnagyobb magyar meghívós trackeren nem találtam meg.
"By shutting down Razorback2 and sites like The Pirate Bay, the ease with which pirates can obtain illegal content online can be slowed dramatically."
Remélem ebben a tévhitben elörömködnek egy darabig a rohadékok, és egy idõre békén hagynak minket.
Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.
jun 1ei interju a piratebay csokaval.
(angol)
kicsit tullott a rendorseg a celon, vagy az aki kiadta a lefoglalasi/hazkutatasi parancsot.
NEXUS6 már idézett, én mást emelnék ki:
"Since filing a criminal complaint in Sweden in November 2004, the film industry has worked vigorously with Swedish and U.S. government officials in Sweden to shut this illegal site down."
"The major motion picture studios lost an estimated $6.1 billion to piracy in 2005. Internet piracy alone cost the studios $2.3 billion."
(Ugyebár tudjuk, mennyire korrektek ezek a számítások...)
"By shutting down Razorback2 and sites like The Pirate Bay, the ease with which pirates can obtain illegal content online can be slowed dramatically."
Újra megfog alakulni mint akkor a SuprNova! A jogvédõ szervezetek meg menjenek el szépen aludni!
de nevezhetjuk probapernek is.
Megvizsgálják a szerverfarmon lévõ összes gépet, köztük ezeket is, és kihallgatják a tulajokat, hogy van e közük illegális cuccok terjesztéséhez.
Na most a Piratebay oldala nem szegett meg egy helyi törvényt se, ezért fura lenne ha eljárás indulna ellenük, annak hiányában meg nem lesz semmilyen per.
Miért sirítják egyesek az oldalt, mikor jelenleg csak kis mûszaki fennakadás van. Mivel semmi törvényszegést nem követtek el a svéd törvények szerint, valószinüleg visszakapják a szervert, és minden megy tovább ... mint elõzõ pár alkalommal, mikor "bezárták" az oldalt.
Mondom 3 nap és 2 hét között visszajön.
egyik allitas sem.
Torrent Harvester 0.6b
ha nem lesznek trackeroldalak, akkor a mininovat is a hajunkra lehet kenni. (
Csak ezeket utol ne érje a végzet
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ahahaha, akkor hallgassák már ki a zenészeket, elõadókat, kiadókat, mert õk is hozzájárultak a jogsértéshez azzal, hogy megírták/eljátszották/kiadták a zeneszámokat <#vigyor1>#vigyor1>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mi lenne, ha nem lenne amerikai zene?
hallgatnank europaiakat, meg a vilag tobbi reszerol, akik lehet azert sem jutnak el hozzank, mert ezek a nyamvadtak elnyomjak oket a sajat dompingcuccukkal.
szal lehet , hogy a warez elleni kuzdelemmel sajat magauk alatt vagjak a fat.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Lassan az ezek a yankee barmok felfoghatnák, hogy ami otthon tilos az máshol teljesen legális és ha fejen állnak akkor is az marad.
Egy dolgot nem szabad elfelejteni, filmek és zene mindig lesz, mert az emberek igénylik a kultúrát, azonban a kiadók percei meg vannak számlálva <#hehe>#hehe>
Szóval az a zenész nyugodjon meg, aki jó zenét csinál, mindig lesz aki hallgassa és fizessen a hallgatásáért.
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Ha jól tudom a japánoknál a szerzõi jogok elévülése valami 20 vagy 25 év. Ez azt jelenti, hogy ott pl. nem kéne fizetni jogdíjat Elvis vagy Beatles számokért ... mikor bombázza le õket az USA? 😄
Amúgy tényleg kapja be mindenki. Én például konkrétan olyan dolgokat szoktam leszedni torrentrõl, amiket itthon nem tudok megszerezni (pl. néhány sorozat), és éppen nincsen egy darab amerikai ismerõsöm sem, aki légipostázná nekem az amúgy is nehezen hozzáférhetõ cuccokat. Az online megrendeléssel meg szintén bekaphatják, sem idõ, sem pénzmilliomos nem vagyok. És ráadásul európai dvd-lejátszóm van 😊))
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
criminals who profit handsomely by facilitating the distribution of millions of
copyrighted creative works and files protected under the law,” said John G.
Malcolm, Executive Vice President and Director of Worldwide Anti-Piracy Operations for
the MPAA. “We applaud Swedish law enforcement for their effort to stop
egregious copyright infringement on The Pirate Bay.”
Valakit nyílvánosan lebûnözõzni az nem valmi rágalmazás vagy ilyesmi?
Amúgy a mozgóképes csákó kapja be az összes újjamat! Én személy szerint meglennék az ócska filmjeik nélkül. Ha bajuk van a rencerrel írjanak szépen levelet és kérjék meg az üzemeltetõket hogy vegyék már ki a filmekre vonatkozó torrentekeet és sanyi.
De könyörgöm a többieket hagyják már élni, ne csinálják itt a fesztivált, nem veszik észre milyen magas ívben tesz mindenki a fejükre?
Nem kéne beperelni õket, vagy valami kommandóval lefoglalni az othoni számítógépét, porséjét, nyaralóját a csákóknak?😉
😉
Amúgy 100.000 torrent adatainak backupja mekkora helyet foglal? 1CD? 1DVD?
Vajon hány másolat van róla? 😄
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A tevékenységük a mai napig ne illegális a svéd jog szerint. Egyszerûen az ISPnél tartottak razziát ahol vannak és minden ügyfél gépét lefoglalták, nem ellenük irányult a dolog.