Országos Kompetenciamérés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg kint vannak az eredmények... csak már nem tom melyiknek 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jaja, meg a Nobel-díjas is bejövõs volt ^.^

Én csomoszór visszamentem az elõzõ órai feladatokba, mert a másodikat hamar be tudtam fejezni, az elsõt meg nemtudtam befejezni. Viszont az elsõ magyar szövegértés 3. szövege az kurvajó volt😄 A favágós😄
Engem idegesített valahogy :S

Kicsit mintha nehezebb lett volna, mint elõzõleg nem?
Nekünk kellet elõzõ héten hétfõn is írni egyet, top 10 es lett az osztályunk tavaly 😄

Szerdán a 10dik évfolyam ír mérést.
Én azt tartom furának, hogy én, aki végülis a 9dikes tananyagot tanulom, mégis 10dikes vagyok. Mert ugye 9dikbe csak nyelvet tanultam, ilyen elõkészítõs osztály és mégis megírom a 10dikesekkel a felmérõt. Elméletben olyan mintha a 9dikesekkel iratnák.
ki lett osztva

Nem, de le is szarjuk😄
ti megkaptátok már ?

lehet nálunk is nem tom :S tanár nem mondott semmit

Nekünk azt mondták, hogy amit általánosba tanultunk azt mérik fel, hogy melyikn általános suli a jó/jobb..
bnem csak õk 😛 9 a,b,c,d írt és nálunk az "a" 8 osztáylos szal sztem összehasonlítás

Pénteken a 9dikesek irtak felmérést, hogy mit tanultak az általános iskolában. Ennek megint mi értelme volt?! Amugy meg aki 8 osztályos gimibe megy, vagy 6, az mit szoljon? ott két vagy négy évet nem általánosba tanult..
nyami
nehéz lehetett rájönni, hogy az országban nem mindenkinek egy háromjegyû szám az azonosítója ;c

nyami
te valami nagyon okos ember lehetsz

ám nekem egyedül kellett kitölteni :c

Dj Faustus
"De te vmi felmérõ-kutató tanár vagy v talán még javitassz is???"
Nem, csak tájékozott vagyok e téren.

PESK
De te vmi felmérõ-kutató tanár vagy v talán még javitassz is???

ArtlessDesign!!!

Dj Faustus
Valószínûleg az iskola is kap egy azonosítót. Így lehet, hogy több azonos sorszámú lap van.

145 😄

itt vmi nagy kavarodás van x]

PESK
150 es voltam

ArtlessDesign!!!

én is 203 as voltam😄

kifejezés.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mr_no_NaMe
203
degenerator
he, matekból h ogy áll a magyar ijfúság?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bld
remélem is😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Random work
Majd késõbb rájön, hogy nem csak móka és játék az élet. Szépen szarrá szivatják õket. 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Na igen a kis kölkök mindenhol próbálják játszani az eszüket érdekes mi azért egy ilyen tesztet komolyan vettünk volna anno.

Bár azt is elképzelem, hogy az itt hozzászólók egy réteg képviselõi és nem ez az általános arány.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Az oktatás folyamatosan romló színvonalt mutat a mai gyerekek egyre butábbak. (ha ez helyes kifelyezés) Sokat emlegetett probléma, hogy pl keveset olvasnak ezért a szövegértésük a béka segge alatt.

Na már igy mindenki beirta én 296😛
Ez a kérdõsív amit utána adtak.. Elég érdekes😄 [Csak egy kockát jelölj be] 😄
Slayerboy
Hülyeség volt szvsz...
228 😊

Voltam zárás előtt. _______________

ERykk
Szerintem nagyon könnyú volt😊
160😛

8.-ost írtam... Én nem hülyültem el, meg úgy senki az osztályban... Mivel nem láttam értelmét miért-NE írjam meg jól.
Aki szintén most fejezi be az általánost, igazán írhatná ly-nal az olyan-t.
xy21: mivel ez országos dolog, szerinted mások nem kaptak olyan "kis füzetet" <#idiota>? Azért ennyi logikád lehetne :].

Egyébként 276.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

figy a szülõi kérdõven ne mengedéylezed 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nyami
omg enyémet is továbbküldték.

erõsen gondolkodtam rajta h beleírom, h a kitöltés helyett föcit tanultam és ennek köszönhetõ a lesúlytó eredmény és h ne vegyék figyelembe, de rájöttem h a tanárok simán belenézhetnek szal nem éltem a lehetõséggel :c

egyébként csak én érzem így, vagy télleg alacsony a színvonal a topikban? <#bohoc>

Nálunk anno még 5-ös járt a 3 legjobbnak, amiért a tanév végén igen csak megérte jól teljesíteni. Amúgy tényleg senki nem vette komolyan.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Fyrex
206os Pözsó vótam -.-

Avanti Crociati!

bld
sztem eleve már az is hiba h idáig eljutunk, amúgy h kajak egy gyerek nem bír egyetlen dolgot komlyan venni egész évben röhöghet csak egyszer nem kéne mert oylan dolgok is múlhatnak rajta amelyek igazán fontosak és felette állnak.....csak egyszer..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

McGrady
hm, gyerekek, az a gond, hogy a kormány azt feltételezi hogy mindenki szépenügyesen fogja csinálni, de a legtöbben beleszarnak azt fake lesz az eredmény. túl naivak, a gyerekek meg beleszarnak, azt télleg pézpocsékolás 😊

Kuss!-magyarázta.

mik derülnek ki x]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Te nem az oszt. társam vagy? Enyém 113.

Sland
259 vótam. tök egyszerû volt

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Balumann
Én se vettem annyira komolyan, mégha ezen sok múlik az iskolának. Gondolom ezzel alapján rangsorolják az iskolákat, hogy milyen szintû az oktatás. És rangsorolják hogy melyik hülye iskola, meg melyik jó. Én mondjuk már azért is komolyan vettem mert 2 év mulva érettségi... :S

Balumann
matekmatika az jó volt, azok a logikus feladatok. Volt egy térképes, amin még 2 szünetbe vitatkoztunk hogy melyik volt a helyes ^^ Meg az 5-ös lottós. (aki stem 10.-est írt az tudja mirõl van szó 😄)

Balumann
Jah én is megírtam, és nem volt olya nnehéz, csak hosszú sztem. (10. osztály)
nem értem a végére... matekbõl még volt hátra 1-2 oldal.

bazs1
én 183

kisfigi
Én 202-es voltam;-)

Destiny. The design is clearly ancient.

Dj Faustus
"Honnan tudjam hogy milyen helyzetû a szomszédom?! Kutakodok én utánuk? nem! És ha érdekelne még akkor sem kérdezném meg.."
1. Alapvetõen látod, mert melletted élnek (pl. van-e kocsija, ha van, milyen; szakadt ruhákban jár, vagy Armani-öltönyben megy a munkahelyére, stb...). Nem kell feltétlenûl kutakodnod, csak tapasztalnod.
2. Abból is lehet következtetni valamire, ha nem töltöd ki azt a részt. (Például faluhelyen jobban szóba állnak az emberek egymással, a lakótelepen nem annyira. Vagy arra, hogy mennyire vagy szóban a szomszédokkal - ez is egy szempont.)

Tele van egy csomó olyan kérdéssel hogy: ,, a te családod milyen helyzetû? ,, És a szomszédeid/ismerõseid?! Honnan tudjam hogy milyen helyzetû a szomszédom?! Kutakodok én utánuk? nem! És ha érdekelne még akkor sem kérdezném meg..
xy21
Télleg és hol lax mi a neved?????<#buck>

Oldal 1 / 2Következő →