Országos Kompetenciamérés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én azt tartom furának, hogy én, aki végülis a 9dikes tananyagot tanulom, mégis 10dikes vagyok. Mert ugye 9dikbe csak nyelvet tanultam, ilyen elõkészítõs osztály és mégis megírom a 10dikesekkel a felmérõt. Elméletben olyan mintha a 9dikesekkel iratnák.
Nem, csak tájékozott vagyok e téren.
itt vmi nagy kavarodás van x]
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bár azt is elképzelem, hogy az itt hozzászólók egy réteg képviselõi és nem ez az általános arány.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ez a kérdõsív amit utána adtak.. Elég érdekes😄 [Csak egy kockát jelölj be] 😄
Aki szintén most fejezi be az általánost, igazán írhatná ly-nal az olyan-t.
xy21: mivel ez országos dolog, szerinted mások nem kaptak olyan "kis füzetet" <#idiota>#idiota>? Azért ennyi logikád lehetne :].
Egyébként 276.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
erõsen gondolkodtam rajta h beleírom, h a kitöltés helyett föcit tanultam és ennek köszönhetõ a lesúlytó eredmény és h ne vegyék figyelembe, de rájöttem h a tanárok simán belenézhetnek szal nem éltem a lehetõséggel :c
egyébként csak én érzem így, vagy télleg alacsony a színvonal a topikban? <#bohoc>#bohoc>
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Kuss!-magyarázta.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nem értem a végére... matekbõl még volt hátra 1-2 oldal.
1. Alapvetõen látod, mert melletted élnek (pl. van-e kocsija, ha van, milyen; szakadt ruhákban jár, vagy Armani-öltönyben megy a munkahelyére, stb...). Nem kell feltétlenûl kutakodnod, csak tapasztalnod.
2. Abból is lehet következtetni valamire, ha nem töltöd ki azt a részt. (Például faluhelyen jobban szóba állnak az emberek egymással, a lakótelepen nem annyira. Vagy arra, hogy mennyire vagy szóban a szomszédokkal - ez is egy szempont.)