Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem iron man jó, de azérvan mit csiszolni rajta, fáklya iszonyat jó, én atlantis végéig vele mnetem, öcsém meg most Dragon mannél vann, õ elejétl kezdve a végéig akar vele menni, nekem azér reed jobban teccik, thor viszont a repülõsök között az ász, pókemberrel meg nem lehet jól pókhálózni, bármikor túlugrik. nekem csapatom volt: reed, fáklya, wolverine, iron man, késõbb elektra, thing, wolverine, thor, most meg ghost rider, wolverine, thor, elektra. ghost rider nagyon jó.

amúgy nagyon jó game, csak a simulator küldik neheek. eddig reed van csak kész, próbáltam iron mant, de csak futottam, és a harmadik terem után a folyosón kinyírtak😄 öcsém próbála wolverinet meg amcsi kapitányt, neki felrobbant a kapitánynál a bomba, wolverinet meg fél perc alatt kinyírták. nekem spider-man nem teccik, habár sose kedveltem

nagyot csalódtam ebben a játékban, azthittem, legalább 35 játszható kari lesz, erre meg csak 23.berakhatták volna mondjuk a Black Widowt, vagy Hank Pymet, prof X-et, árnyékot, jeant, bishopot, gambitot, küklópszot stb... ha úgy nézzük, hogy a marveben mennyi kari van, akkor kb. 100ból beraktak 10-et. sokkal több van nekik ennél

ti kit mentettetek meg? én jeant. árnyék meg segített mephistonak!

daredeil figurákból csak 5 van? nekem 4 van meg, Atlantisba hagytam 1et, és nem bírja felszedni. van több mint 5?

megvan Ghost Rider! nagyon jó, most már mindig benne lesz a csapatomban! ez az act 2 nem vmi hosszúé.

megvan

a cirkusz után vmi Mephisto izébe vok, vannak könyvek stb. azon a csatán vagyok, mikor a madarak jönnek, és nemtom, hogy kell! láttam valahol gyertykat 4-4 koponyával, felrobbantottam mindent, de nem tok tovább jutni, help!!!

megvan dr strange meg penge! ti mást is nyertetek a doki elõtt?

Panzerfaust
Van egy erõss ütése ami tölthetõ, az nagyon hasznos bossnál eleinte, meg van valami lézere, amit folyamatosan lehet nyomatni. Az akkor jó, ha nincs deadpool. Neki a második támadása amikor két pisztolyával lõ, azt folyamatosan használva bárkit megfektetet, nem fogyaszt sokat, sõt, bossnál, gyakran kipotyog belõle még kék bogyesz is, extra táp.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

már kész van Atlantis, de Kraken elõtti részbe 3 x vhogy kimaradt

na látom, van banner, nagyon kira. kérdeznék vmit. a Stark torny elõtti részekre hogy megyek vissza? az nem kell, mikor megszabott csapattal mentem. Atlantisba vok, nem teccik, hogy úszni kõ. szemétség ez a játékfigura gyûjtés

Shiwo
örülni ? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Gerbill
Amikor legyõztem Dr Doomot, akkor mit kell csinálni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még nem jácottam ki, de a gém könyvtárában megtaláltam valahol a töltõképernyõket, csak átkell õket nevezni png-re..nah és abba van egy olyan kép, amin egy olyan lény van, ami hasonlít a krampuszra...lehet nem õ az, de az is lehet, ha õt mented meg, akkor õ is valami übererejü lény lesz, mint a fõnix...

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én nightcrawlert mentettem meg, és a végén mikor megmutatta, h mi lehet a jövõ.. írta, h mivel nem sikerült megmentenem ezért visszatért dark phoenix stbstb.. arra gondoltam, ha jeant mentem meg, akkor végsõ pillanatban nightcrawler mégis tudna vmi teleportálást nyomatni? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Hello.Tudtok nekem adni egy cd-keyt?

Reeeal Maadrid!!!!

Shiwo
vagy érdemesebb a fáklya ?

akik végigtolták, összeírhatnák (lehetõleg 1 kommentbe a sajátjukat az átláthatóság kedvéért) hogy melyik karikat próbálták, mi az erõségük/gyengeségük, stb.. mondjuk a játékba az a szemétség, hogy a tréningpályán, ahol valóban kitud jönni egy kari erõsége, úgy kell megnyerni..

Shiwo
és mire érdemes rágyúrni nála ? mondjuk majdnem mind1, mert vagy lvl 7 voltam, mire észrevettm, hogy aouton van a pontelosztás, oszt olyanok lettek a karik, amilyenek...megmit használtál, mikor lenyomtad a nagy dögöt ? mondjuk az se mellékes sztem, hogy ki milyen szintü karival megy neki, nem ? meg ha cserélek, lehet thorra..õ milyen szerintetek ? repülni elvileg tudnia kéne..

Shiwo
az a trükkje, hogy nem enged hard-on kezdeni..

irtó jó game, simulatorból csak Captain America van meg. nem lehet visszamenni a Satrk tornya elõtti részekre? a Black Widowt mikor kapom meg? már a 3,féle csapatommal nyomom, Elektra nem lett vmi jó, fáklya meg iron man viszont igen, Wolverine pedig nagyon király! Deadpool nem naon teccik benne, Mr. Fantastic viszont egész jó! a Black Widowval lehet 1általán menni?

benne van Hulk???!!!

nektek is lassan rakta fel?

végre lejött jeee!!!

aff.... már fél órája felkeltem a game miatt, oszt még vagy 1 óra!!!!<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>

balvin
ott én is hosszan szoptam😄 egyszerûen bedobod a lávába a gnómokat, akkor elkezd ereszkedni a közepén levõ oszlop. közben kezdj el gondolkozni h Jean Grey-t vagy Nightcrawlert mented meg😊

GAgyi vok mert megint elakadtam most ott hogy a mefisto realmbe mentem a középen van egy láva tó benne egy oszlop körülötte 4 oltár és kis gnomok ujra termelödnek adigöltem hogy hamrincas lettem pokemberel+ironmannel de nem tom mit kell csinálni valaki meg tudja mondani?
a silver surfer biztos brutál, ha minden kell neki. ha kijáccom easyn, akkornormalon újra meg kell nyerni a karikat? esetleg ha kijáccom hardon, normalon nem, a normalért járó karit is megkapom? ha hard után újra jáccom easyn, a hardos karikkal mehetek easyn szórakozni?

nekem Amerika Kapitány meg Pókember szinte sose lesz a csapatomban, Thor talán néha. szóval Wolverinet nem kell megnyerni. aszhittem meg kell, mert mint mondjátok, nagyo ütõs kari

aha. ebbe is fejlõdsz, új támadások vannak? itt is bejön egy menü, támadásokkal, mint x-men legends 2be?

Panzerfaust
Iron Manre.

iron manre vagy fáklyára gondolsz?

Panzerfaust
Nállam csapattag volt végig, és bár nem õ volt az izom, marha jól bevált. Egyrészt csak õ tudott repülni, ami marha kényelmes helyenként. Azután két alap képessége is ritka jól szuperált felhúzva. Az a robot személy szerint fél perc se volt.

ja. nem gond.

Shiwo
letudnám, de akkor semmi nem látszódna rajta..

én is offoltam a fórumot, de legalább a játékkal kapcsolatosan, hogy nekem mikor jön le. ne offolj ilyen baromságokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!levadászlak!!!<#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#gun><#violent><#buck>

ebbe is fejlõdsz, új támadások vannak? itt is bejön egy menü, támadásokkal, mint x-men legends 2be?

Shiwo, le tudnád ezt a legkésõbbit kicsiníteni nekem 120x20 pixelre? beraknám sg-be. lécci lécci

Shiwo
jabocs..má leírtad..

Shiwo
ha esetleg leírnád, hogy hol akadtál el, tán még segíteni is fognak..

BlackShadow
környékbeli kis sátorban fexik a földön

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SENKI NEM TUDJA?
HAHOOOOOOOOOOOOOO PLZ
Shiwo
mondjuk úgy vettem észre, a pajzs-dobása elég jól pusztít..

VALAKI HELP PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ NEM TOK TOVÁBB JUTNI ÉS IGY ROSSZ VALAKI SEGITSENNNNNNNNNNNN
Shiwo
szerintem nincsenek benne..

Shiwo
ha gondoljátok, tetessétek be vmelliket bannernek 😊

Shiwo

BlackShadow
Nick Fury-t ha végignyomtad kapod meg (legalábbis normálban) prof x nem, uatu szintén nem

se venom, se magneto, bulldoser ha jólemléxem bennevan 😊

Venom, Magneto, Bulldózer benne van? vagy annyi van benne, amennyi a hivatalos oldalon van?