905
  • C7
    éna cirkuszba vok normalon, és most kaptam meg a Silver Surfer azon támadásást, mikor gyógyítja magát, és ez nagyon kira!
  • gorgiasz
    Köszönöm a segitséget!:)
  • C7
    Ymir legyőzése: az ellenségek ellhullajtott fegyverét felveszed, és amikor lecsap a botjával, rámész a botra FEGYVERREL, és nyomogatod a megadott gombokat, aztán meg egy csomó ideig kell a 6ost nyomogatni, ennyi
  • C7
    Aemrika Kapitányhoz írtak már taktikát. kvízkérdésben act 4ben már 800xp jár érte. amúgy 525.post. ott az item guide alatt van a Trivia Guide, abban le van írva.
  • Maak
    na körülnéztem picit a bázison és sikerült megtalálni a tréninget...wolverine-val simán ment, amerika kapitánnyal viszont beszivtam a bombákkal...sokadjára eljutottam a végéig, ott meg lejárt az időm...bár gyanús hogy nem azt a seggfej lövészt kellett volna apritanom:|...

a kvizjátékot valaki végigcsinálta? ha jól látom 50 tapasztalati pont jár minden jó megfejtésért...csak vannak olyan kérdések amikről lövésem sincs...főleg mert a párbeszédeket átugrom mindig...összeszedhetnénk a jó válaszokat a kvizre a kérdésekre, vagy ez hülye ötlet?
  • gorgiasz
    Sziasztok!
    Valaki aki már végigvitte megtudná mondani hogy lehet Ymir-t a jégóriást megölni??Azt tudom hogy mikor csap egyet megjelenik a piros x és akkor kellene valamit csinálni, de mit?
  • C7
    én már normalon nyomom, grey gargoyle simán leölte elektrát meg ghost ridert, a többi meg már előtte meghalt
  • C7
    oszttársamat is visszadobta. az volt, amikor Uatu mondja a jóslatait? nézd meg a küldetéseket
  • Shiwo
    új rész :) jó rész :) lehet benne multiba is tolni...de nem tom hogy, még nem próváltam úgy..
  • Shiwo
    jah..épp most szereztem meg..a církuszba van egy olyan "veddkiakabalátarobotkarral" játékban...
  • RaiGeki
    Pengét meg lehet vhogy szerezni?
    Amugy ha lemegy a stáblista miután legyőződ doomot, akkor ott vége a játéknak?
    De mért dob vissza doom kastélyába a stáblista után? Kell még ott csinálni vmit?
  • C7
    én már végigvittem, minden karival, de azon nemtod legyőzni doomot, szal nem jó
  • Samspye
    Hellosztok!

Ez most milyen rész? Lehet benne multizni vagy valami? Vagy csak több karival lehet játszani?
  • RaiGeki
    Ja télleg, Dokumentumokban van. Lol

De télleg vki küldje el a mentést. Tökmind1 hol tartasz, csak ne a leg elején. Már egyszer végigmentem. Lejebb olvasható az msn/email címem.
    Vagy mondok tárhelyet is, ha kell

Amúgy ha teljesen végig viszem, doom kastélya után, akkor az összes szereplőt megkapom? És lehet még vmi free dolgot csinálni?
    Hogyan kell multiba játszani?
  • Shiwo
    "1általán nincs benne" <- ezt úgy értem, hogy a játszható emberkék közt..
  • Shiwo
    amennyire én tom, Nightcrawler 1általán nincs benne, Colossus meg tényleg csak a konzolos változatban van benne..ami azért is kib@szás, mert így x-men csapatot nem lehet összehozni pc-n..
  • Mateee11
    Szerintem dokumentumok/activision/ultimate alliance mappa...ha erree gondolsz
  • Mateee11
    Nightcrawler nem játszhato karakter? mert kivittem azt a küldetést amikor kikellet szabadítani de nemkaptam meg...:( meg colossus is csak PSre van télleg? ááh...amugy halottam olyat hogy a mentés txt fájlban lehet valahogy karaktereket cserélni de csak skineket...ha valaki tud erről bővebben írjon...jah meg az első 2 kérdésemre is...thxx
  • RaiGeki
    Legalább azt vki mondja meg, hogy a játék melyik mappápa tárolja a mentéseket, hogy máskor le tudjam menteni őket.
  • Voltan
    Mi lenne, ha nem spammelnéd össze a topikot a sorozatos hozzászólásaiddal?
  • Shiwo
    a főhadiszálásokon van mindig valami simulator gépezet.. a "teleport-kör" közelébe szokott lenni relative...
  • Maak
    namost...pár emberrel már felszedtem ezt a discet csak ugye továbbmentem, de ilyenkor hol lehet megcsinálni? Tegnap néztem és volt egy olyan a főbázison, hogy ironman laborja vagy valami ilyesmi...oda bementem...ott egy disk az asztalon...deadpoolall ráugrottam, kérdés,hogy megcsinálom-e a simulátort...mondom ja...erre elindul a pálya ironmannel...meg is csináltam végig...többiekkel hol lehet ezt megtenni? 2-3 disket biztos felszedtem már...

C7...te sosem figyelsz másokra? Muszáj teleszarnod a topikot?
  • C7
    sajnálom a mentésed, én már újatkezdtem, a réginek annyi, a silver surfer naon ütős kari
  • C7
    én alig várom a 2.részét, aaz utolsó videóból következtetve lesz, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Galactus meg akarja támadni a földet
  • RaiGeki
    Olyan kérésem lenne, hogy ha valaki játszik ezzel a játékkel és mondjuk már tul van a 4. acton, az lenne olyan szíves átküldeni a mentését. Félre ne értsétek nem vagyok lúzer, csak bevaniliat a windows és nem tudtam lementeni a mentéseket. Már doom kastélyának a végén jártam, szóval már majdnem kész volt a játék.
    Vki kérem küldje el. Nem akarom újra kezdeni az egészet, és kár lenne ezért a játékért.
    Előre is kösz!

e-mail: [email protected]
    msn: [email protected]
  • Shiwo
    az könnyen előfordul..
  • C7
    sztem az a gond, hogy nincs meg mindegyiken érem, van amelyiken csak átrepültem, most már csak 4 ilyen van
  • C7
    megvan csinálva minden simulator, de nem kaptam meg a silver surfert, mit tegyek?
  • C7
    hát, nemtom, ilyen ebbe nincs. öcsém átrakta az erőket num 123789/*ra, de mondjuk jácchassz úgy, hogy nyilakkal mész, ctrl meg alt a támadások, és numon az erők, nemtom. nekem már csak a Thoros simulator hiányzik a silver surferhöz
  • rudonja
    Szevasztok!

Előzőleg végigolvastam a fórumot de sajnos nem találtam a
    problémámra megoldást, örülnék ha valaki tudna segíteni....
    Szóval a problémám:A Legendset végignyomtam és ott volt egy
    olyan rendszer hogy a kompjuter által kezelt csapattagok
    képességei közül kilehetett-ha jól emléxem hármat vagy
    négyet- választani és azután azokat a skilleket szépen
    használták is maguktól...
    A másik hogy a boost-ot vagy buff-ot szintén ezen rendszer
    keretén belül be lehetett állitani és egy gomb megnyomásával
    el lehetett érni hogy mindenki egyszerre buffoljon egyett....
    Sajnos ezek nélkül nem érzem teljesnek a játékot......
    Ha valaki tud, lécci segítsen!
    Előre is köszi
  • C7
    3 simulator hiányzik, és 18 és fél órát jáccottam vele, sztem aránylag gyorsan kész lett
  • C7
    nekem deadpool nem annyira teccik, ghost rider viszont nagyon kemény lett, állandó csapattag nálam, eddig 2x haltam meg vele Lokinál, meg amikor Galactus elől futottam, de visszahozta, szal nem volt gond, nem kellett kivárni, nagyon jó game, de simulatorba az előzőeknél lécci írjatok
  • C7
    van egyáltalán vki, kinek meglett?
  • C7
    lécci, már annyira unatkozom!!!
  • C7
    na végre kész van amerika kapitánnyal a simulator. 3 hiányzik, és valószínűleg hiányozni is fog:( Fury tök jó kari, de azér még mindig Wolverine a top. vki segítene simulatorba msnen? címem: [email protected]
  • C7
    a jó istenit! hogy kell a két gombot nyomni? egyszerre, egymás után, vagy egyiket nyomva tartom és rá a másik? kinyírt az a szemét hussar wolverinet!
  • C7
    á, bullshit. Thor siulatorjába soha az életbe nem fogynak el a katonák. hogy a f*szomba nírjam ki kurset????
  • C7
    sztem Elektra, ha csak az első 2 támadása van, még nem olyan jó, a hármas már elég kira, de ha megvan az ötös meg a négyes, iszonyat jó combókat lehet vele nyomni. a kérdéses simulatorokba nem tud nekem vki vmi tanácsot adni? fáklyánál sztem a kettes meg az ötös támadás kobb, mint az első
  • Shiwo
    lol :D
  • Maak
    jaaa..olyanokat találam már...de továbbhaladtam, mondom mit nekem holmi cédé