905
-
#625 nekem nem müxik...lehet azért, mert még nem vittem végig ? vagy újat kell kezdeni ? -
C7 #624 na, ki is próbáltam őket, nagyon királyak, de azér megnézném, hogy hardér nem-e őket kapnám meg. csa az a gond, nem készítettem biztonsági másolatot, szal reinstall. de még először szórakozok velük egy kicsit. amúgy hardon eleve megvan a karik minden támadása -
C7 #623 nem akkor kapod meg moon knightot, ha hardon kijáccod? amúgy már abbhagytam, mer unom, de nfs carbon után kegyetlenül nyomom hardon. gondolom próbáltátok már, moon knight tud repülni? -
C7 #622 ez cheat, vagy patch? -
bokarota #621 Működik!
-
bokarota #620 Ha valaki szeretne nyomulni Moon Knightal és Colossusszal, akkor itt a link: http://mistertrioxin.seetle.net/HTMLobj-3233/ColossusMK.rar -
bokarota #619 Faq van már hozzá?
-
bokarota #618 Sziasztok! Azt mondja meg nekem valaki, hogyha gold fokozatra csinálom meg valamelyik missziót, akkor free talentes nyereménynél mit tudok tuningolni a fickón? Köszi.
Csá -
#617 itt találsz képeket, videókat,stb-t.. -
C7 #616 nemtok,mer több mint 20kb -
joe1980 #615 egy képet lécci mutass már(gameplay-eset) -
C7 #614 berakod a 2es játékos irányítását is, asszem. és akkor mentek, vagy nemtom -
joe1980 #613 szerbusztok.azt akarom megkérdezni,hogy ennek a játéknak a pc-s változatát lehet-e 2-en játszani?és hol lehet beállitani?köszönöm szépen -
C7 #612 az is jó. ebbe az act 3at nem szeretem annyira. de az xmen legends 2vel nem tuttam volna ennyit -
#611 én képtelen lennék ezzel ennyit jáccani:DD inkább a jó öreg CS -
C7 #610 na megvan mediumon, hardon lehet átvinni még a myteamot is, meg minden támadást stb... most megyek nfs carbonozni, utána meg kijáccom hardon is -
C7 #609 a végén lesz a jóslatokban különbség, jean megmentése esetén misztik kinyírja x professzort, és az x-menek feloszlanak, jean meg, ha nightcrawlert mented meg, visszatér a dark phoenix formájában, és megbosszulja, de ezt már csak mondja, meg jeant könnyebb leverni, mint nightcrawlert, menj mondjuk fáklya 2es támadásával mephisto ellen, az naon jó, meg ez hülyeség, mer nightcrawler kiteleportálhatott vóna, jean meg telekinetikával utána kiszabadítja magát, mer a bemutatóban is sajnálják egymást, szal összedolgozhattak volna, nem rád várni -
#608 Mephistoval jól meg jártam...vagy hogy hívják azt a vörös dögöt...ráadásul nem tudtam felvenni a gyűrűjét vagy mi a szart amit eldobott...úgyhogy újra csinálom...valami tipp, hogy hogyan könnyű elintézni?
Én úgy csináltam, hogy ütöttem mint a répát, de azzal nem sokra mentem, mert állandóan visszatöltődött az ereje...az oké hogy elszedem a kardját, csak nem tudom, hogy jól csináltam-e hogy a szobrokat ütöttem le vele...főleg mert miután kiszabadult nightcrowler még ő is nekem ugrott...bár a végén ő nyirtam ki mephistot valamiért...ráadásul két karakterem maradt...pengét leverték valahol, wolverine meg leesett...a hülye...szal valami taktika van ellene amivel nem kell félórát csépelni?
ja még valami...mi a különbség ha nem jane-t mentem meg hanem a füstöst? -
C7 #607 ez röhej, az act 4be silver surferrel mentem, Galactusnál 2 silver surfer volt a videóba!!!!:D -
#606 nekem a ruhakód működött, remélem a karakterkód is fog:) -
C7 #605 helyesbítek, act 5öt:D -
C7 #604 én nrmalon nyomom, act 4et kezdem most -
C7 #603 le kell győzni Galactust (act 4 vége) és minden simulator küldetést meg kell csinálni ÉREMRE, mind1, milyenre -
RaiGeki #602 Silver Surfert hol lehet/lehetett megszerezni? Ja, a karakterkódok nekem soha nem működnek. Feltéve ha erre a fel,fel,le,le,balra,jobb stb-re gondolsz? -
#601 áhh akkor kijáccom easyn aztán nyugodt lélekkel beírom a karakterkódot...:D -
C7 #600 de -
#599 nem a karikat kérdezte, hanem a történetet..most hiába megy a megnyert karikal, attól még az alaptörténet tök ugyanaz marad, nem ? -
C7 #598 megvan -
C7 #597 Volla gyűrűjéhez a kulcs hol van? -
C7 #596 nem, ee a megnyert karikal az eljén is lehet már menni ,nem kell újra megnyerni -
#595 úgy tom, hogy igen...sőt, sztem hardba se különbözik.. -
#594 ha kijátszom easyn, akkor normalon TELJESEN UGYANEZT a történetet kell hogy megint végigvigyem?:O -
#593 nem lehet, hogy azt is csak a főhadiszáláson lehet ? vagy amit el akarsz adni, vallamellik kari viseli.. -
C7 #592 passz.a Mephisto's Realmban van az Eye of the Shadow Queen, ez kell Wongnak, Optional küldetés. hol van? -
bloodrayne2 #591 Ezt most nem értem....
Bementem már 100x a Gearbe és tudom ott van alul hogy Sell-Del de nyomogatom a Deletet és nem adja el!! -
C7 #590 egy mentőpontban a gearban kell eladni. ott ahol lementek, középen 2 oszlop között van -
bloodrayne2 #589 Sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy hogy lehet ruhákat eladni mert nem tudom már felvenni Armor Of Asgardot!Próbáltam a Sell nymni de nem csinál rá semmit! -
#588 azaz...elhúztak és nem tudom merre tovább...gyöngyöt felszedtem, de nem tudom hol letenni...volt egy pálya ahol két gyöngy is volt, plussz egy háromágú szigony...ott simán megtaláltam mit hova...itt meg csak körözök mint félhülye...szal azt a gömböt kell valahova betenni... -
C7 #587 ahol tiger shark meg attuma elment? ott vhova be lhet tenni egy gyöngyöt,és kinyílik két ajtó, benn 1-1 gyöngy, azzal kinytsz egy ajtót, bemész, 525.postban van act 1hez van walkthrough -
#586 ohm...köszi:)
amúgy mindenkivel végigjátszható, vagy egy karival és csak annak írja fel a tp-t?
amúgy atlantisban elakadtam egy helyen...ahonnan semerre nem tudok menni, aszem a palota, és ha visszamegyek a bázisra akkor a jóarcú aki bámul kifelé az ablakon, újra ide visz vissza...tipp, hogy merre menjek, mit csináljak?