Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
2. vagy a 3. pályán vagyok...összeállításom: deadpool,captain america,wolverine,thor...kit cserélnétek le? mondjuk nekem eddig bejön ez az összeállitás...
ha jól sejtem akkor akikkel játszol azok szintet lépnek folyamatosan...ez eddig ok...menet közben a kék és a piros bizbaszok amik az ellenségek leverésekor jönnek, azok visszatöltik az életerõt és a kéket nem tudom megfogalmazni jobban: képességhasználathoz szükséges szupererõ...szal ezt...az aranytallérokat meg be lehet váltani a herok tulajdonságainak erõsítésére...nade...volt olyan 10k körüli aranytallérom...ezt wolvrine képességei simán lenyelték még elég sem volt...hogy a pi-be fejlesztem fel minden hõsömet? ráadásul ha göncöt cserélek akkor már ugrott is a fejlesztés:| vagy rosszul látom?
amiket egy-egy fõgonosz legyõzésével kapok...ilyen gyûrû vagy mi...azokat csereberélni nem lehet? és kinél mit érdemes használni? bár gondolom van elég sok ilyen kütyü szal kétlem hogy valakinek meglenne listázva:|...na mindegy...tippeket tapasztalatokat mindenki írhatna...
C7...ha egy percen belül két gondolatod van amit meg akarsz osztani velünk, halandókkal, akkor pls várj három percet, hátha még valami eszedbejut és akkor írd le egyben...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Persze, lehet tépni a szánkat, hogy Jaj, nincs benne ez, kimaradt az. A Marvel világban kb. 250 jó szuperhõs van, azt mind csak nem lehetett belepakolni. A legnépszerûbbek itt vannak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"