905
  • gnagy
    Szóval szerinted el kéne, hogy induljon? Akkor szerinted mi lehet a gond?
  • constantin
    Nekem nincs meg.)9600-osom van 256Mb-al és 100%hogy elindul a tiéddel.
  • Shiwo
    háát..lehet.. igazság szerint nem nagyon tom, hogy az X1300-as mennyivel jobb a tiednél..nekem 9600-sal szépen megy...
  • gnagy
    *Supported Chipsets for Windows(R) 2000/XP
    All NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 128MB and better chipsets
    All ATI(R) Radeon(TM) X1300 128MB and better chipsets

Ez azt jelenti, hogy akkor az enyémen nem megy? :S
  • gnagy
    ATi Radeon 9200 Pro RV280 128, 256 MB DDR
  • Shiwo
    milyen videókarid van ? ha valami jobbféle, akkor tegyél fel hozzá új driver-t..ha meg régi, vagy alaplapi vacak, járj utána ,hogy milyet kezel el a gém..szerintem a readme-ben leírják..
  • gnagy
    Sziasztok!

Pentium4 2,6Ghz, 512Mb RAM, DirectX 9.0c

Olyan gondom van, hogy amikor elinditom ezt a játékot, akkor csak az egér látszódik és csak hang megy, szóval egy nagy sötétség jelenik meg hanggal... :(

Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítségeteket!
  • Mateee11
    Télleg van olyan akinek megvan már silver surfer?
  • bokarota
    Nálam semmi baj nincs, ugyanúgy fut minden.
  • Maak
    leszedtem, kitöröltem mindent amit uninstallnál ott hagyott...újratelepítettem...ugyanúgy szaggatva indul...emellett a doom3, a nfs carbon és a dark crusade is tökéletesen működik...filmet nézni is tudok, csak kicsit lassan nyitja meg...nem értem...
  • bokarota
    küldd át légyszíves erre a címre: [email protected]. köszi
  • bokarota
    Neked végig van felirat az első részhez?
  • bokarota
    Fantastic! Itt a felirat. Köszi az 1. részhez.

http://www.hosszupuska.freeweb.hu/
  • C7
    1hez a feliratok.dyn.hu-n van, 2 höz hol találtál???
  • Maak
    félreértettél, másik játékot ami fent volt a gépemen, csak a dark crusade-t próbáltam elinditani és azzal semmi baj nem volt...ez meg olyan mint amikor megakad a lemez...fura...
  • Shiwo
    lehet a másik gépnek kisebb a gépigénye, és nem olyan feltünő mellette..
  • Maak
    az az igazság, hogy az otthoni gépemen nincs netem...viszont naponta hordok haza 5-6 cédényi cuccot, amit aznap vagy előtte leszedtem...és hát, könnyen előfordulhat...bár itt nem közvetlenül csatlakozom netre, hanem szervergépen keresztül...de ennek utánajárok...erre tippeltem én is...de csak ez a game szarakodik...plussz a bsplayerem...mondjuk csak egy másik gamet próbáltam elinditani ezen kivül, de azzal nem volt probléma...
  • Shiwo
    esetleg közben beszedtél valami vírust vagy kémprogit ?
  • Maak
    érdekes dolog történt velem...mig fel nem tettem ezt a colossusos peccset semmi baj nem volt, simán ment minden...utána elkezdett cseszekedni a gépem, akadozott stb...uninstall, újratelepit...erre inditásnál akadozva jön be az activision felirat...de olyan szinten hogy az valami borzasztó...tovább nem is vártam kiléptem a fenébe...erre van valami ötlet, hogy mitől lehet?
  • bokarota
    Fantastic!
    Van felirat az Ultimate Avengers 2-höz. Én az elsőhöz nem találtam.
    Más: Colossus és Moon Knight-hoz előröl kell kezdeni a játékot.
    Az Ultimate Avengers filmeket én torrentről szedtem le.
    Jó mind a kettő. Milyen rajzfilmet érdemes még megnézni?
    Csá.
  • Yusuke2
    Sziasztok! szeretnék mindenkit megkérdezni hogy kinek csinál olyat a játék hogy az 1.pálya után ujraindul a gépe! mert nekem valamiért azt csinálja! és ha valaki tud patch-t az msn be szoljon nekem köszike!!! [email protected] ez az én cimem vegyen fel aki tud bármit is hogy mi lehet az oka na sziasztok!!!!
  • Mateee11
    Jahh úgy tényleg jóó...Colossusnak jó az oroszos kiejtése:D 2 Comic missiont nemtaláltam meg pedig 1hete azzal szenvedek hogy silver surfert megszerezzem:S valaki nemtudna segíteni?
  • Shiwo
    hát..nekem azt írták, hogy újrakell kezdeni és jó lesz..bár még nem kezdtem újra..
  • C7
    naon jó, érdemes
  • constantin
    Érdemes lenne ezt a játékot beszerezni?Valaki írjon róla hogy milyen.
  • C7
    1-et láttam, 2-höz nincs felirat:( de majd lesz
  • Mateee11
    HMMmmm nekem nemsikerült Colossust berakni...pedig bemásoltam a mappát ahovakellett...valaki akinek jólett leírná hogy hogy csinálta?
  • Mateee11
    Nekemis kellene! Árnyék a kedvenc karim...ideges vtam amikor megtudtam hogy nemislehet játszani vele:@
  • THE DAHAKA3
    én megnézném, leirnád honnan lehet letölteni, pont ma szerettem volna én is, csak nem tudom honnan :(
  • bokarota
    Ezeket a rajzfilmeket érdemes megnézni: Ultimate Avengers és Ultimate Avengers 2
  • Shiwo
    hát..egy bulldózer/lény/hulk kombó elég zúzós lenne :P
  • raven505
    Ennyi kari közűl lehetne választani
  • C7
    a legjobb kép eddig!
  • THE DAHAKA3
    küldene valaki save gamet, doom kastélya kéne
  • Shiwo
  • C7
    ahaa
  • Maak
    nightcrawlerhez nincs ilyen peccs vagy miez?
  • bokarota
    Ezek a karakterek az XBOX360 és PS3-mas verzióban vannak, de itt is működik.
  • C7
    nekem se ment mer doomnál voltam a legyőzése után, aztán kezdtem 1et hardon, és jó lett, mer ott egyből választhacc, nem kell megszabott csapattal menni
  • C7
    újat kő kezdeni