905
-
gnagy #665 Szóval szerinted el kéne, hogy induljon? Akkor szerinted mi lehet a gond? -
#664 Nekem nincs meg.)9600-osom van 256Mb-al és 100%hogy elindul a tiéddel. -
#663 háát..lehet.. igazság szerint nem nagyon tom, hogy az X1300-as mennyivel jobb a tiednél..nekem 9600-sal szépen megy... -
gnagy #662 *Supported Chipsets for Windows(R) 2000/XP
All NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 128MB and better chipsets
All ATI(R) Radeon(TM) X1300 128MB and better chipsets
Ez azt jelenti, hogy akkor az enyémen nem megy? :S -
gnagy #661 ATi Radeon 9200 Pro RV280 128, 256 MB DDR -
#660 milyen videókarid van ? ha valami jobbféle, akkor tegyél fel hozzá új driver-t..ha meg régi, vagy alaplapi vacak, járj utána ,hogy milyet kezel el a gém..szerintem a readme-ben leírják.. -
gnagy #659 Sziasztok!
Pentium4 2,6Ghz, 512Mb RAM, DirectX 9.0c
Olyan gondom van, hogy amikor elinditom ezt a játékot, akkor csak az egér látszódik és csak hang megy, szóval egy nagy sötétség jelenik meg hanggal... :(
Mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítségeteket! -
Mateee11 #658 Télleg van olyan akinek megvan már silver surfer? -
bokarota #657 Nálam semmi baj nincs, ugyanúgy fut minden. -
#656 leszedtem, kitöröltem mindent amit uninstallnál ott hagyott...újratelepítettem...ugyanúgy szaggatva indul...emellett a doom3, a nfs carbon és a dark crusade is tökéletesen működik...filmet nézni is tudok, csak kicsit lassan nyitja meg...nem értem... -
bokarota #655 küldd át légyszíves erre a címre: [email protected]. köszi
-
bokarota #654 Neked végig van felirat az első részhez?
-
bokarota #653 Fantastic! Itt a felirat. Köszi az 1. részhez.
http://www.hosszupuska.freeweb.hu/ -
C7 #652 1hez a feliratok.dyn.hu-n van, 2 höz hol találtál??? -
#651 félreértettél, másik játékot ami fent volt a gépemen, csak a dark crusade-t próbáltam elinditani és azzal semmi baj nem volt...ez meg olyan mint amikor megakad a lemez...fura... -
#650 lehet a másik gépnek kisebb a gépigénye, és nem olyan feltünő mellette.. -
#649 az az igazság, hogy az otthoni gépemen nincs netem...viszont naponta hordok haza 5-6 cédényi cuccot, amit aznap vagy előtte leszedtem...és hát, könnyen előfordulhat...bár itt nem közvetlenül csatlakozom netre, hanem szervergépen keresztül...de ennek utánajárok...erre tippeltem én is...de csak ez a game szarakodik...plussz a bsplayerem...mondjuk csak egy másik gamet próbáltam elinditani ezen kivül, de azzal nem volt probléma... -
#648 esetleg közben beszedtél valami vírust vagy kémprogit ? -
#647 érdekes dolog történt velem...mig fel nem tettem ezt a colossusos peccset semmi baj nem volt, simán ment minden...utána elkezdett cseszekedni a gépem, akadozott stb...uninstall, újratelepit...erre inditásnál akadozva jön be az activision felirat...de olyan szinten hogy az valami borzasztó...tovább nem is vártam kiléptem a fenébe...erre van valami ötlet, hogy mitől lehet? -
bokarota #646 Fantastic!
Van felirat az Ultimate Avengers 2-höz. Én az elsőhöz nem találtam.
Más: Colossus és Moon Knight-hoz előröl kell kezdeni a játékot.
Az Ultimate Avengers filmeket én torrentről szedtem le.
Jó mind a kettő. Milyen rajzfilmet érdemes még megnézni?
Csá. -
Yusuke2 #645 Sziasztok! szeretnék mindenkit megkérdezni hogy kinek csinál olyat a játék hogy az 1.pálya után ujraindul a gépe! mert nekem valamiért azt csinálja! és ha valaki tud patch-t az msn be szoljon nekem köszike!!! [email protected] ez az én cimem vegyen fel aki tud bármit is hogy mi lehet az oka na sziasztok!!!! -
Mateee11 #644 Jahh úgy tényleg jóó...Colossusnak jó az oroszos kiejtése:D 2 Comic missiont nemtaláltam meg pedig 1hete azzal szenvedek hogy silver surfert megszerezzem:S valaki nemtudna segíteni? -
#643 hát..nekem azt írták, hogy újrakell kezdeni és jó lesz..bár még nem kezdtem újra.. -
C7 #642 naon jó, érdemes -
#641 Érdemes lenne ezt a játékot beszerezni?Valaki írjon róla hogy milyen. -
C7 #640 1-et láttam, 2-höz nincs felirat:( de majd lesz -
Mateee11 #639 HMMmmm nekem nemsikerült Colossust berakni...pedig bemásoltam a mappát ahovakellett...valaki akinek jólett leírná hogy hogy csinálta? -
Mateee11 #638 Nekemis kellene! Árnyék a kedvenc karim...ideges vtam amikor megtudtam hogy nemislehet játszani vele:@ -
THE DAHAKA3 #637 én megnézném, leirnád honnan lehet letölteni, pont ma szerettem volna én is, csak nem tudom honnan :( -
bokarota #636 Ezeket a rajzfilmeket érdemes megnézni: Ultimate Avengers és Ultimate Avengers 2 -
#635 hát..egy bulldózer/lény/hulk kombó elég zúzós lenne :P -
raven505 #634 Ennyi kari közűl lehetne választani -
C7 #633 a legjobb kép eddig! -
THE DAHAKA3 #632 küldene valaki save gamet, doom kastélya kéne -
#631 -
C7 #630 ahaa -
#629 nightcrawlerhez nincs ilyen peccs vagy miez? -
bokarota #628 Ezek a karakterek az XBOX360 és PS3-mas verzióban vannak, de itt is működik. -
C7 #627 nekem se ment mer doomnál voltam a legyőzése után, aztán kezdtem 1et hardon, és jó lett, mer ott egyből választhacc, nem kell megszabott csapattal menni -
C7 #626 újat kő kezdeni