Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Bementem már 100x a Gearbe és tudom ott van alul hogy Sell-Del de nyomogatom a Deletet és nem adja el!!
Azt akarom kérdezni hogy hogy lehet ruhákat eladni mert nem tudom már felvenni Armor Of Asgardot!Próbáltam a Sell nymni de nem csinál rá semmit!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
amúgy mindenkivel végigjátszható, vagy egy karival és csak annak írja fel a tp-t?
amúgy atlantisban elakadtam egy helyen...ahonnan semerre nem tudok menni, aszem a palota, és ha visszamegyek a bázisra akkor a jóarcú aki bámul kifelé az ablakon, újra ide visz vissza...tipp, hogy merre menjek, mit csináljak?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
a kvizjátékot valaki végigcsinálta? ha jól látom 50 tapasztalati pont jár minden jó megfejtésért...csak vannak olyan kérdések amikrõl lövésem sincs...fõleg mert a párbeszédeket átugrom mindig...összeszedhetnénk a jó válaszokat a kvizre a kérdésekre, vagy ez hülye ötlet?
Valaki aki már végigvitte megtudná mondani hogy lehet Ymir-t a jégóriást megölni??Azt tudom hogy mikor csap egyet megjelenik a piros x és akkor kellene valamit csinálni, de mit?
Amugy ha lemegy a stáblista miután legyõzõd doomot, akkor ott vége a játéknak?
De mért dob vissza doom kastélyába a stáblista után? Kell még ott csinálni vmit?
Ez most milyen rész? Lehet benne multizni vagy valami? Vagy csak több karival lehet játszani?
De télleg vki küldje el a mentést. Tökmind1 hol tartasz, csak ne a leg elején. Már egyszer végigmentem. Lejebb olvasható az msn/email címem.
Vagy mondok tárhelyet is, ha kell
Amúgy ha teljesen végig viszem, doom kastélya után, akkor az összes szereplõt megkapom? És lehet még vmi free dolgot csinálni?
Hogyan kell multiba játszani?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
C7...te sosem figyelsz másokra? Muszáj teleszarnod a topikot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vki kérem küldje el. Nem akarom újra kezdeni az egészet, és kár lenne ezért a játékért.
Elõre is kösz!
e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
Elõzõleg végigolvastam a fórumot de sajnos nem találtam a
problémámra megoldást, örülnék ha valaki tudna segíteni....
Szóval a problémám:A Legendset végignyomtam és ott volt egy
olyan rendszer hogy a kompjuter által kezelt csapattagok
képességei közül kilehetett-ha jól emléxem hármat vagy
négyet- választani és azután azokat a skilleket szépen
használták is maguktól...
A másik hogy a boost-ot vagy buff-ot szintén ezen rendszer
keretén belül be lehetett állitani és egy gomb megnyomásával
el lehetett érni hogy mindenki egyszerre buffoljon egyett....
Sajnos ezek nélkül nem érzem teljesnek a játékot......
Ha valaki tud, lécci segítsen!
Elõre is köszi