Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helyesbítek, act 5öt😄

én nrmalon nyomom, act 4et kezdem most

le kell gyõzni Galactust (act 4 vége) és minden simulator küldetést meg kell csinálni ÉREMRE, mind1, milyenre

Silver Surfert hol lehet/lehetett megszerezni? Ja, a karakterkódok nekem soha nem mûködnek. Feltéve ha erre a fel,fel,le,le,balra,jobb stb-re gondolsz?
balvin
áhh akkor kijáccom easyn aztán nyugodt lélekkel beírom a karakterkódot...😄

de

Shiwo
nem a karikat kérdezte, hanem a történetet..most hiába megy a megnyert karikal, attól még az alaptörténet tök ugyanaz marad, nem ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

megvan

Volla gyûrûjéhez a kulcs hol van?

nem, ee a megnyert karikal az eljén is lehet már menni ,nem kell újra megnyerni

Shiwo
úgy tom, hogy igen...sõt, sztem hardba se különbözik..

balvin
ha kijátszom easyn, akkor normalon TELJESEN UGYANEZT a történetet kell hogy megint végigvigyem?😮

Shiwo
nem lehet, hogy azt is csak a fõhadiszáláson lehet ? vagy amit el akarsz adni, vallamellik kari viseli..

passz.a Mephisto's Realmban van az Eye of the Shadow Queen, ez kell Wongnak, Optional küldetés. hol van?

Ezt most nem értem....
Bementem már 100x a Gearbe és tudom ott van alul hogy Sell-Del de nyomogatom a Deletet és nem adja el!!

egy mentõpontban a gearban kell eladni. ott ahol lementek, középen 2 oszlop között van

Sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy hogy lehet ruhákat eladni mert nem tudom már felvenni Armor Of Asgardot!Próbáltam a Sell nymni de nem csinál rá semmit!

Maak
azaz...elhúztak és nem tudom merre tovább...gyöngyöt felszedtem, de nem tudom hol letenni...volt egy pálya ahol két gyöngy is volt, plussz egy háromágú szigony...ott simán megtaláltam mit hova...itt meg csak körözök mint félhülye...szal azt a gömböt kell valahova betenni...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ahol tiger shark meg attuma elment? ott vhova be lhet tenni egy gyöngyöt,és kinyílik két ajtó, benn 1-1 gyöngy, azzal kinytsz egy ajtót, bemész, 525.postban van act 1hez van walkthrough

Maak
ohm...köszi😊

amúgy mindenkivel végigjátszható, vagy egy karival és csak annak írja fel a tp-t?

amúgy atlantisban elakadtam egy helyen...ahonnan semerre nem tudok menni, aszem a palota, és ha visszamegyek a bázisra akkor a jóarcú aki bámul kifelé az ablakon, újra ide visz vissza...tipp, hogy merre menjek, mit csináljak?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

éna cirkuszba vok normalon, és most kaptam meg a Silver Surfer azon támadásást, mikor gyógyítja magát, és ez nagyon kira!

Köszönöm a segitséget!😊

Ymir legyõzése: az ellenségek ellhullajtott fegyverét felveszed, és amikor lecsap a botjával, rámész a botra FEGYVERREL, és nyomogatod a megadott gombokat, aztán meg egy csomó ideig kell a 6ost nyomogatni, ennyi

Aemrika Kapitányhoz írtak már taktikát. kvízkérdésben act 4ben már 800xp jár érte. amúgy 525.post. ott az item guide alatt van a Trivia Guide, abban le van írva.

Maak
na körülnéztem picit a bázison és sikerült megtalálni a tréninget...wolverine-val simán ment, amerika kapitánnyal viszont beszivtam a bombákkal...sokadjára eljutottam a végéig, ott meg lejárt az idõm...bár gyanús hogy nem azt a seggfej lövészt kellett volna apritanom:|...

a kvizjátékot valaki végigcsinálta? ha jól látom 50 tapasztalati pont jár minden jó megfejtésért...csak vannak olyan kérdések amikrõl lövésem sincs...fõleg mert a párbeszédeket átugrom mindig...összeszedhetnénk a jó válaszokat a kvizre a kérdésekre, vagy ez hülye ötlet?

Sziasztok!
Valaki aki már végigvitte megtudná mondani hogy lehet Ymir-t a jégóriást megölni??Azt tudom hogy mikor csap egyet megjelenik a piros x és akkor kellene valamit csinálni, de mit?

én már normalon nyomom, grey gargoyle simán leölte elektrát meg ghost ridert, a többi meg már elõtte meghalt

oszttársamat is visszadobta. az volt, amikor Uatu mondja a jóslatait? nézd meg a küldetéseket

Shiwo
új rész 😊 jó rész 😊 lehet benne multiba is tolni...de nem tom hogy, még nem próváltam úgy..

Shiwo
jah..épp most szereztem meg..a církuszba van egy olyan "veddkiakabalátarobotkarral" játékban...

Pengét meg lehet vhogy szerezni?
Amugy ha lemegy a stáblista miután legyõzõd doomot, akkor ott vége a játéknak?
De mért dob vissza doom kastélyába a stáblista után? Kell még ott csinálni vmit?
én már végigvittem, minden karival, de azon nemtod legyõzni doomot, szal nem jó

Hellosztok!

Ez most milyen rész? Lehet benne multizni vagy valami? Vagy csak több karival lehet játszani?
Ja télleg, Dokumentumokban van. Lol

De télleg vki küldje el a mentést. Tökmind1 hol tartasz, csak ne a leg elején. Már egyszer végigmentem. Lejebb olvasható az msn/email címem.
Vagy mondok tárhelyet is, ha kell

Amúgy ha teljesen végig viszem, doom kastélya után, akkor az összes szereplõt megkapom? És lehet még vmi free dolgot csinálni?
Hogyan kell multiba játszani?
Shiwo
"1általán nincs benne" <- ezt úgy értem, hogy a játszható emberkék közt..

Shiwo
amennyire én tom, Nightcrawler 1általán nincs benne, Colossus meg tényleg csak a konzolos változatban van benne..ami azért is kib@szás, mert így x-men csapatot nem lehet összehozni pc-n..

Szerintem dokumentumok/activision/ultimate alliance mappa...ha erree gondolsz
Nightcrawler nem játszhato karakter? mert kivittem azt a küldetést amikor kikellet szabadítani de nemkaptam meg...😞 meg colossus is csak PSre van télleg? ááh...amugy halottam olyat hogy a mentés txt fájlban lehet valahogy karaktereket cserélni de csak skineket...ha valaki tud errõl bõvebben írjon...jah meg az elsõ 2 kérdésemre is...thxx
Legalább azt vki mondja meg, hogy a játék melyik mappápa tárolja a mentéseket, hogy máskor le tudjam menteni õket.
Voltan
Mi lenne, ha nem spammelnéd össze a topikot a sorozatos hozzászólásaiddal?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shiwo
a fõhadiszálásokon van mindig valami simulator gépezet.. a "teleport-kör" közelébe szokott lenni relative...

Maak
namost...pár emberrel már felszedtem ezt a discet csak ugye továbbmentem, de ilyenkor hol lehet megcsinálni? Tegnap néztem és volt egy olyan a fõbázison, hogy ironman laborja vagy valami ilyesmi...oda bementem...ott egy disk az asztalon...deadpoolall ráugrottam, kérdés,hogy megcsinálom-e a simulátort...mondom ja...erre elindul a pálya ironmannel...meg is csináltam végig...többiekkel hol lehet ezt megtenni? 2-3 disket biztos felszedtem már...

C7...te sosem figyelsz másokra? Muszáj teleszarnod a topikot?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

sajnálom a mentésed, én már újatkezdtem, a réginek annyi, a silver surfer naon ütõs kari

én alig várom a 2.részét, aaz utolsó videóból következtetve lesz, amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Galactus meg akarja támadni a földet

Olyan kérésem lenne, hogy ha valaki játszik ezzel a játékkel és mondjuk már tul van a 4. acton, az lenne olyan szíves átküldeni a mentését. Félre ne értsétek nem vagyok lúzer, csak bevaniliat a windows és nem tudtam lementeni a mentéseket. Már doom kastélyának a végén jártam, szóval már majdnem kész volt a játék.
Vki kérem küldje el. Nem akarom újra kezdeni az egészet, és kár lenne ezért a játékért.
Elõre is kösz!

e-mail: [email protected]
msn: [email protected]
Shiwo
az könnyen elõfordul..

sztem az a gond, hogy nincs meg mindegyiken érem, van amelyiken csak átrepültem, most már csak 4 ilyen van

megvan csinálva minden simulator, de nem kaptam meg a silver surfert, mit tegyek?

hát, nemtom, ilyen ebbe nincs. öcsém átrakta az erõket num 123789/*ra, de mondjuk jácchassz úgy, hogy nyilakkal mész, ctrl meg alt a támadások, és numon az erõk, nemtom. nekem már csak a Thoros simulator hiányzik a silver surferhöz

Szevasztok!

Elõzõleg végigolvastam a fórumot de sajnos nem találtam a
problémámra megoldást, örülnék ha valaki tudna segíteni....
Szóval a problémám:A Legendset végignyomtam és ott volt egy
olyan rendszer hogy a kompjuter által kezelt csapattagok
képességei közül kilehetett-ha jól emléxem hármat vagy
négyet- választani és azután azokat a skilleket szépen
használták is maguktól...
A másik hogy a boost-ot vagy buff-ot szintén ezen rendszer
keretén belül be lehetett állitani és egy gomb megnyomásával
el lehetett érni hogy mindenki egyszerre buffoljon egyett....
Sajnos ezek nélkül nem érzem teljesnek a játékot......
Ha valaki tud, lécci segítsen!
Elõre is köszi