Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hosszupuska.freeweb.hu/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Van felirat az Ultimate Avengers 2-höz. Én az elsõhöz nem találtam.
Más: Colossus és Moon Knight-hoz elõröl kell kezdeni a játékot.
Az Ultimate Avengers filmeket én torrentrõl szedtem le.
Jó mind a kettõ. Milyen rajzfilmet érdemes még megnézni?
Csá.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Csá
Én úgy csináltam, hogy ütöttem mint a répát, de azzal nem sokra mentem, mert állandóan visszatöltõdött az ereje...az oké hogy elszedem a kardját, csak nem tudom, hogy jól csináltam-e hogy a szobrokat ütöttem le vele...fõleg mert miután kiszabadult nightcrowler még õ is nekem ugrott...bár a végén õ nyirtam ki mephistot valamiért...ráadásul két karakterem maradt...pengét leverték valahol, wolverine meg leesett...a hülye...szal valami taktika van ellene amivel nem kell félórát csépelni?
ja még valami...mi a különbség ha nem jane-t mentem meg hanem a füstöst?