Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Honnan a retekbõl tunám letölteni az uj karaktereket amiket kinyomott a marvel?
Megdobna valaki egy linkel az uj karakterek letöltési hélyrõl?
Például te Shiwo itt te vagy a legnagyobb mester ugy is 😄
Amugy meg de kurva régen jártam a forumon... 😄
3. Kurvára kelle nének az uj karakterek...
4.xD Valaki nem akar multin jáccani? ha igen az vegyen fel msn-re
[email protected]
Plíííz help míí 😄
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
amúgy sztem arra gondolt, hogy esetleg valamelyik erõsebb karival próbáld kinyitni az ajtót..én már nem emlékszem, régen játszottam vele ,)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
BUDA > miskolc.
az atlantiszos résznél vagyok,a víz alatt kell nyomulni
volt a térképen pár X,azokat letudtam,de most van egy ajtó amit nem tudok kinyitni :S azt irja h nyomjam a 6os gombot,de semmi,nem birja senki sem széthúzni az ajtót
most iylenkor mi van? hogyan lehet átmenni?
ittvan kép is róla

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Már vagy ezerszer nekimentem de nem tudom.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
uninstallálja a gamepad/joy drivereit, registrybõl irtsa ki, azzal akad
össze.
http://www.saitekforum.com/archive/index.php/t-10493.html
Sima microsoftos driverrel elvileg megy.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Bõven 10percen bellül.
8 Downloadable Heroes and Villains Coming To Marvel Ultimate Alliance in April
Expanding on the experience of controlling the world's largest army of Super Heroes on the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft, Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) announced plans to release Marvel: Ultimate Alliance Heroes and Villains. The expansion packs feature eight new playable characters: The Incredible Hulk, Magneto, Hawkeye, Sabretooth, Doctor Doom, Cyclops, Nightcrawler and Venom
Azt veszem ki ebbõl hogy lesz pár új kari. Volt korábban 2 ami nem volt PC-re, Kolosszus és Holdlovag de sikerült õket is berakni, köszönet érte egy korábbi tagnak. Tudtok ezekrõl a mostaniakról vmit? Belehet majd õket is tenni?
Lenne egy kis problémám. Szépen elnidul a játék fut is meg minden, csak a hõsöket nem jeleníti jól meg. Csak pár nagyvonalaiban az eredetire hasonlító izét kapok fekete és szürke színekben. A videókártyára gyanakszom. A laptopban egy intel video accelerator 950 van.
Nem ismertek, valamilyen játékot, ami ilyesmi mint a Marvel. A haverjaimmal végigvittük,és szintén olyan játékot keresünk,ahol többen lehet egy gépen vandálkodni.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nah akkor most itt az ujjabb:
Colossust hogy lehet unlockolni? Mert a tem leírásoknál ott van az X-meneknél.<#help>#help>
Most az a bajom h megtaláltam a pinball után a ticketet, meg a dodzsemet is, bele is ültem de utána mit kell csinálni?
mondjuk nem rémlik, de lehet hogy 1 pályán találsz black panther és daredevil figurát is..
A gyüjtögetõs figurákból (Pl. black panther figura) csak egy van egy pályán vagy egy pályán van az összes?
Az szuperhõsfigurákból egy pályán több is van vagy csak egy? <#confused>#confused>
2008-ra ígérik a Marvel Ultimate Alliance 2-t.
Van egy kis problémám: nem tudom Atlantis végén legyõzni Krakent, hiába csinálom azt, amit a végigjátszásokban leírnak. Elõre is köszi a segítséget.