Marvel: Ultimate Alliance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.Héj nem akar valaki multin jáccani?
2.Honnan a retekbõl tunám letölteni az uj karaktereket amiket kinyomott a marvel?
Megdobna valaki egy linkel az uj karakterek letöltési hélyrõl?
Például te Shiwo itt te vagy a legnagyobb mester ugy is 😄
Amugy meg de kurva régen jártam a forumon... 😄
3. Kurvára kelle nének az uj karakterek...
4.xD Valaki nem akar multin jáccani? ha igen az vegyen fel msn-re
[email protected]

Plíííz help míí 😄
megmondod hol tartassz pontosan lefordítom emesenen .|

BUDA > miskolc.

báttyó02
angol végigjátszéssal sokra nem megyek,de megpróbálom akkor egy másik csávóval kinyitni 😊 köszi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Shiwo
itt van angol végigjátszás...

amúgy sztem arra gondolt, hogy esetleg valamelyik erõsebb karival próbáld kinyitni az ajtót..én már nem emlékszem, régen játszottam vele ,)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

báttyó02
:<

erõ izom tejet iszom ;( kell a póva

BUDA > miskolc.

báttyó02
sziasztok

az atlantiszos résznél vagyok,a víz alatt kell nyomulni
volt a térképen pár X,azokat letudtam,de most van egy ajtó amit nem tudok kinyitni :S azt irja h nyomjam a 6os gombot,de semmi,nem birja senki sem széthúzni az ajtót
most iylenkor mi van? hogyan lehet átmenni?
ittvan kép is róla

asszem az az amikor jönnek az ellenségek, és ha belegórod õket a lávába lejön az oszlop

A pokolban vagyok, van 4 oszlop középen 1 még nagyobb oszlop körülötte láva. Mi a francot kell csinálni??<#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras><#bdead><#conf><#csodalk>
Már vagy ezerszer nekimentem de nem tudom.<#help><#help><#help>
Shiwo

Sziasztok, nincs valakinek végigjátszása véletlenül a marvelhez köszi<#help>
Szolnokboy1
nekem nincs meg a game, és speciel engem csak az érdekelne hogy a Blur által készített renderelt átvezetõ animációk milyen formátumba vannak beépítve? valaki pls mondja meg, kellenének a videók! köszi

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

grayfox
!!!!!Akinek nem indul a játék!!!!!

uninstallálja a gamepad/joy drivereit, registrybõl irtsa ki, azzal akad
össze.

http://www.saitekforum.com/archive/index.php/t-10493.html

Sima microsoftos driverrel elvileg megy.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

nekem is elindul, talán gépgond vagy béna verzió... Miisi nemtom melyik liftre gondolsz. amikor jönnek az ellenfelek és néha leesik egy bomba?

Nekem elindul sp 2n
sziasztok.pliz segitséget kérek.ez a játék windows xp servise pack 2 -õn elindult -e valakinek mert nekem hibát észlel.szeretnék választ várni köszönöm
Nállam is megált.

Bõven 10percen bellül.
Shiwo
én passzolom...nálam megállt...

Egy kis segítség kellene, ACT 1-ben, amikor másodjára vagyok a liften, már vagy 10 perce megyek felfele, de nem akar megállni. :\

[/quote]
április???? kb mikor????????

Scátok, érdekes hírre figyeltem fel.
8 Downloadable Heroes and Villains Coming To Marvel Ultimate Alliance in April
Expanding on the experience of controlling the world's largest army of Super Heroes on the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft, Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) announced plans to release Marvel: Ultimate Alliance Heroes and Villains. The expansion packs feature eight new playable characters: The Incredible Hulk, Magneto, Hawkeye, Sabretooth, Doctor Doom, Cyclops, Nightcrawler and Venom

Azt veszem ki ebbõl hogy lesz pár új kari. Volt korábban 2 ami nem volt PC-re, Kolosszus és Holdlovag de sikerült õket is berakni, köszönet érte egy korábbi tagnak. Tudtok ezekrõl a mostaniakról vmit? Belehet majd õket is tenni?

Shiwo
és minden bizonnyal igazad is van...

Szevasztok!
Lenne egy kis problémám. Szépen elnidul a játék fut is meg minden, csak a hõsöket nem jeleníti jól meg. Csak pár nagyvonalaiban az eredetire hasonlító izét kapok fekete és szürke színekben. A videókártyára gyanakszom. A laptopban egy intel video accelerator 950 van.
lehet többen jáccani, lehet úgy, h gamepad, joystick, billen meg lehet osztozni 2en

Shiwo
hát, ami erõsen ilyesmi, az az x-men legends 2: rise of the apocalype (vagy vmi ilyesmi a címe 😊 ... azt viszont nem tom, hogy azt lehet-e többen játszani...

Sziasztok.
Nem ismertek, valamilyen játékot, ami ilyesmi mint a Marvel. A haverjaimmal végigvittük,és szintén olyan játékot keresünk,ahol többen lehet egy gépen vandálkodni.
mondtátok, hogy írjak kisregényt?😛

hát igen...

Shiwo
ez tényleg csak a lényege 😄

én nagyjából értem, az a lényeg h a hajóját Furynak megtámadja Doom aki a Gonosz Mestereivel világuralomra akar törni...

fsgh
feltettem a játékot😊 szerintem jó de így magyarosítás nélkül...nagyon nagy szerepe van a történetnek? vagy csak megyünk felõdünk és ölünk?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

na, újra felraktam, és pénteken rokonoknál kipróbáltam nintendo wii-n is. hát mit ne mondjak ott van moon knight meg colossus, és ha beleszokik az ember a különbözõ mozdulatokba meg a joystick-féle irányításba jobb mint pc-n... de azér bokszolni meg teniszezni csak jobb a wii-n😊

Már megtaláltam. Bocsi.
Elnézést, tudja valaki, hogy a PC-s verzióban a mentéseket hol (melyik könyvtárban) tárolja a gép? Mert "Save" nevû könyvtárat nem találok. Elõre is köszönöm a választ.
Shiwo
elvileg ez az...

<#szomoru1> és ezt a törést vmit honnan lehet leszedni?
Shiwo
az hívatalosan csak konzolon van...pc-re vmi törés vagy mi jött ki hozzá, hogy legyen...annó vki linkelte is..csak az a gáz vele, hogy új játék kezdésekor lesz benne vele..

Tök jó h csak én írok a témába kérdéseket <#hawaii>
Nah akkor most itt az ujjabb:
Colossust hogy lehet unlockolni? Mert a tem leírásoknál ott van az X-meneknél.<#help>
Shiwo
nekem az a taktika jött be, hogy jobbra balra száguldoztam minél nagyobb lendületet véve, az ellenfelek meg ugyis nekem jöttek, szal nem foglalkoztam a célzással, meg a kanyarodással, mert akkor lelassultam...ill. csak a legvégén, mikor már csak 1-2 dodzsemes maradt..

nekimenni annyiszor az ellenfeleknek amíg meg nem halnak és megvan a másik ticket, onnan gondolom megy majd

Hi kössz a segítséget.
Most az a bajom h megtaláltam a pinball után a ticketet, meg a dodzsemet is, bele is ültem de utána mit kell csinálni?
Shiwo
1 pályán 1

mondjuk nem rémlik, de lehet hogy 1 pályán találsz black panther és daredevil figurát is..

Bocs akkor most átfogalmazom a kérdést mert úgy látom nem volt eggyértelmû.
A gyüjtögetõs figurákból (Pl. black panther figura) csak egy van egy pályán vagy egy pályán van az összes?
Shiwo
egyszerre 4 kari mehet, abból 1et te irányítasz, a többit a gép..persze a 4 között szabadon váltogathatsz, és a 4 karit is variálhatod bizonyos helyeken...

Tök jó a játék csak egy kérdésem lenne:
Az szuperhõsfigurákból egy pályán több is van vagy csak egy? <#confused>
ha kinyírsz mindenkit, akkor a Kraken csapkod, amikor betörik 1 oszlop, bemész, és nyomogatod a gombokat

A magyaritasok.hu-n készül hozzá a magyarosítás.
2008-ra ígérik a Marvel Ultimate Alliance 2-t.
Van egy kis problémám: nem tudom Atlantis végén legyõzni Krakent, hiába csinálom azt, amit a végigjátszásokban leírnak. Elõre is köszi a segítséget.
sziasztok! érdeklõdni szeretnék, hogy nincs-e a mervelhez magyarosítás?ésha van, akkor hol találom? elõre is köszönöm!
Shiwo
elkéne mennie..