Marvel: Ultimate Alliance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Megvan eredetiben a game* magazinnak hála ez a játék, és fel is települ ellenben nem indul. win 7 64bit ultimate oprendszerrel próbálok életet lehelni bele.
Elsõre a game.exe összeomlott a ntdll.dll miatt. Bemásoltam a gépem másik részérõl az ntdll.dll-t és próbáltam örülni.
Másodikra a mua.exe omlott össze miatta... másik verziót másoltam be...
Harmadikra game.exe összeomlott a game.exe miatt.
Eddigre már a kompatibilitási módban is elkezdtem próbálkozgatni többféle variációban. rendszergazdaként, anélkül, többféle rendszerrel, képi témák tiltásával... bla bla bla...
A gépen frissített win7 van, friss dx, a játéknál bõven frissebb vga driver és ami nem béta, visual studio is 2012es van fent már, alaplap és miegymás driverek is megfelelõen az utolsók. nod32 smart sec sys tûzfalam van.
Ötlet a megoldásra? (lehetõleg mindenféle win reinstallt kerülnék mert csak ezzel van gond)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én is jaccom eszt a zsir gamet nehéz(hard) szinten vagyok,az én csapatom
Deadpool
Sabretooth
Hawkeye
Thor
Deadpool a favorit nálam ^^
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Csáó
Eladó Marvel és DC képregény figrua gyûjteményem. 16-17cm körüli méretkategóriájú bábuk (csomagolás nélküli, de jó állapotú figurák) érd.: kjk.tx.hu
Marvel Legends Megtorló 2500
Marvel Legends Fekete Macska 2500
Marvel Legends Kraven 2500
Marvel Legends Venom (korai) 3000
Marvel Legends Carnage 3500
Marvel Legends Amerika Kapitány 3500
Marvel Legends Daredevil 3500
Marvel Legends Green Goblin (légdeszkával, bombákkal) 4000
Marvel Legends Dr Octopus 3800
Marvel Legends Rozsomák (Weapon X, Mozis) 2500
Marvel Legends Rozsomák (Age of Apocalypse) 3500
Marvel Legends Higanyszál 2500
Marvel Legends Bestia (macskaszerû) 2000
Marvel Legends Küklopsz (x-faktor) 3500
Marvel Legends Beta Ray Bill 3500
Marvel Legends Kardfog (Age of Apocalypse) 3000
Marvel Legends Yellowjacket (Hank Pym) 2500
Marvel Legends Thing (képregényes) 3500
Marvel Legends Thing (mozis) 2000
Marvel Legends Gambit 3500
Marvel Legends Sólyom 3500
DCUC Wonder Woman 3500
DCUC Flash 3500
DCUC Batman (kék-szürke kosztümös) 3000
DCUC Shazam! / Captain Marvel 3000
DCUC Big Barda 3000
DCUC Mr Miracle 3000
DCUC Green Lantern (Hal Jordan) 3500
DCUC Green Lantern (John Stewart) 4500
DCUC Red Tornado 3000
DC Direct Batman (fekete-szürke kosztümös) 3500
DC Direct Joker 3000
DC Direct Ra's Al Ghul 4500
DC Direct Mr Freeze 3500
DC Direct Scarecrow 2500
DC Direct Bane 4000
DC Direct Black Adam 3500
DC Direct Plastic Man 3500
DC Direct Elseworlds Wonder Woman 3500
DC Direct Superman 5000
DC Direct Hawk Girl 4500
DC Direct Sinnestro 4500
Képet mailben tudok küldeni, érdeklõdni a kjk.tx.hu
Láttam képeket, és ott benne van Cyclops-szal pl.
Külön lekell tölteni?
Csovi
lekell verni Baron Mordo-t és Ultront..utána valami 4 lándzsát kell felszedni (ha az elsõ területen felszedted Volla gyûrûjét, akkor világítani fognak a lándzsák), azokkal kell valahogy megszüntetni Loki pajzsát, s utána betudsz menni Lokihoz..
ha nem itt tartanál, akkor írj valami pontosabb utalást, hogy hányadik pályarésznél vagy, esetleg printscreent linkelj
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(új generációs x-men rajongók kíméljenek ,-)
Sztem ez a játék elég jóra sikerült, amolyan akció-rpg. Csak kevés jellem fejlõdéssel. Pozitívum mindenképpen a játszható marvel hõsök, többek közt: Iron-man (na itt legalább faszán néz ki, nem mint a mostanság kiadott szutyokban), Thor, Elektra, F4 team, Logan alias Farkas, stb.
Na szal most jövök én, elakdtam. vagy is nem, de na...
Atlantisban vok, és a kriptát nem tudom kinyítni. ugyebár kell nyomni egy F-et, és utána 6-ost. a 6-ossal gondok vannak ám nálam😞 nem megy, nem tom kinyítni😞
valaki segítsen h kell?
!
Ha valaki tényleg tudna sugni valami háttér információt az uj karaktereket illetõen, az sikitson....
Én nem értem mit kell szívózni...
Egyszerûen csak hülyülni akartam de látom hogy te túl komoly vagy ahoz hogy megértsd az ilyesmit.
Nem azért tettemfel ugy a kérdéseimet mert én átlagosan igy érdeklõdöm, hanem mert kicsit "jófejkedni" akartam.
Nah de mind1 nem nagyon érdekel mások véleménye...
Bocs ha ezzel megsérettem a lelki világodat...
Hol lehet letölteni a 8 új karaktert?
Hulk kellene nagyon.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
elvileg még 2 fele lehet menni...1ik irányba pofozkodás + dögdzsem, a másikba ha minden igaz, akkor a flipper..
de most komolyan...feltettél 2 kérdést 4féle képp, mégis mit vársz..
amúgy nem vok itt a legnagyobb mester, 1szerüen sok marvel képregényt olvastam és tudom, mit hol keressek a neten..sõt, az az igazság, hogy a gémet még végig sem vittem...hely hiányában leszedtem, még Galactus bácsi elött..azóta meg még nem tettem vissza...
😉